کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-12 ساعت 22:22)Radwin نوشته:  دوستان عزیز و گرامی در مورد پدیده ایمیل پیگیری فرستادن خواستم بار دیگر کامل جواب دهم که این جوابم هم صرفا برپایه نظر خودم و تجاربی که در این مدت کسب کردم و منطق است و طبیعتا وحی منزل نیست. عزیزان ایمیل زدن به سفارت اگر در بازه زیر شش ماه باشد هیچ فایده ای به حال شما نخواهد داشت چون سفارتها بیش از شش ماه خود را پاسخگو میدانند و کمتر از آن را به آمریکا منعکس نخواهند کرد. پس نتیجه ایمیل زدن این میشود که یک آپدیت بی فایده به سیس شما افزوده میشود و این آپدیت باعث میشود که هم خودتان دچار سردرگمی بشوید هم تحلیل آپدیتها مشکل شود (کمااینکه من در همه آمارهایی که خدمتتان میدهم ذکر میکنم درصورتیکه در اثر ایمیل پیگیری نباشد) و ضرر بعدی اینست که ایمیل پیگیری زیاد در کار دوستانی که واقعا به آن نیاز دارند اختلال ایجاد کند. حالا با این شرایط هر دوستی تمایل داشت ایمیل بزند دیگر بسته به نظر خود ایمیل بزند. البته باز میگویم این نظر شخصی من است که البته براساس تجربه بیان میکنم ولی چون مقام وزارت امورخارجه آمریکا نیستم قطعیتی در حرفهایم نیست و صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

سلام دوست گرامی من هم اعتقاد شما رو دارم که تا حالا ایمیل پیگیری نزدم همسر من حدودا 90 روز از مصاحبه اش میگذره من و بچه هام ویزا رو دریافت کردیم ولی همسرم کلیرنس خورد دو روز بعد مصاحبه آپدیت داشت و 19mayهم آپدیت دوم و دیگه آپدیت نداشته حالا نمیدونم آپدیت کم خوبه یا بد ممنون
تشکر کنندگان: Radwin ، hilda60 ، nora-nora ، 1362amin1362 ، bahar101 ، moj21
(2015-07-12 ساعت 23:19)Radwin نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 23:00)Shaft نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 21:56)Radwin نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 16:12)Shaft نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 14:50)zohreh-gh نوشته:  [quote='mfte.teacher' pid='635974' dateline='1436687072']
[quote='r.bazargan' pid='635970' dateline='1436686912']
[quote='Radwin' pid='635958' dateline='1436685916']
دوستان گرامی کلیرهای دهه اول جولای به قرار زیر میباشد:
تمام افراد کیس کلیر شده اند:
377 - 2794 - 5724 - 5737 - 2790(۲) - 4592(۲) - 935(۲) - 4626(۴) - 570 - 1119 - 1786(۲) - 2730 - 3180(۳) - 3319 - 3911(۲) - 4491(۲) - 4499 - 2189(۲) - 2278(۲) - 2478(۲) - 4157 - 4315(۴)
کیس اصلی کلیر شده است:
4411 - 4549 - 4135 - 2931 - 2947 - 2683 - 3855 - 4368 - 4378 - 4476 - 4487 - 4507 - 4546 - 4813 - 4971
نفر دوم کیس کلیر شده است:
3463 - 4719 - 1033 - 3342 - 3848 - 4622 - 4637
در دهه اول جولای 43 کیس قسمتی کامل و قسمتی نصفه و نیمه کلیر شده اند که بطور متوسط حدودا 86 نفر میباشند (86 نفر کلیر شده اند)
در ضمن آنکارا نسبت به دو سفارت دیگر در کلیر کردن دهه اول جولای فعالتر بوده و کیسهای کلیر شده آنکارا اکثرا کامل کلیر شده اند و در سفارتهای دیگر بیشتر نصفه و نیمه.
کیسهایی که در یک هفته گذشته در آنکارا آپدیت شده اند در صورتیکه آپدیتشان در اثر ایمیل نبوده باشد و اخیرا مصاحبه نداشته اند کاندید به احتمال بالا کلیر هستند که در مورد ابوظبی اکثرا کسانی هستند که آخرین آپدیتشان به می برمیگردد. یعنی با احتمال زیاد تا 15 جولای تعداد نسبتا زیاد دیگری از آنکارا کلیر خواهند شد.
ما هم تو گروه سومین آقا رادوین اما شماره امون اینجا نیس Big Grin
ما هستیم تو گروه سومTongue
خب خدا رو شکر ؛ ظاهرا خبرهای خوش داره از راه میرسه . Big Grin ما آماده هورا کشیدن هستیم.
كيس 4135 اصلاايراني نيست براي نپال هستش ، لطفا تصحيح كنيد

شما به بزرگواری خودتان ببخشید ظاهرا 4132 بوده اشتباها 4135 تایپ شده

رادوين جان دوست عزيزم من فقط خواستم آمار خوشكلت بي نقص باشه. اين كيس ٤١٣٢ هم جز كيساي ١٧ آپريلي هستش كه من دارم دنبالش ميكنم ، فكر ميكنم آپ ايميل هستش
درضمن ما كي باشيم كه بچه اورنج كانتي رو ببخشيمWinkBig Grin

ممنون دوست گرامی مجبورم کردی فایل سیمون را زیرورو کنم تا این کیس را پیدا کنم کیس نامبر ایشان 4105 از ابوظبیه که کیس سه نفره است. از تذکرت تشکر میکنم امیدوارم بزودی هم محله ای بشویمBig GrinBig GrinBig Grin در ضمن شما سرورید این حرفها را نفرمائید.
مرسي عزيز، ما كه ميريم هيوستن. But we stay in touch for ever
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Aghaman ، moj21
(2015-07-12 ساعت 23:32)مریم معینی نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 22:22)Radwin نوشته:  دوستان عزیز و گرامی در مورد پدیده ایمیل پیگیری فرستادن خواستم بار دیگر کامل جواب دهم که این جوابم هم صرفا برپایه نظر خودم و تجاربی که در این مدت کسب کردم و منطق است و طبیعتا وحی منزل نیست. عزیزان ایمیل زدن به سفارت اگر در بازه زیر شش ماه باشد هیچ فایده ای به حال شما نخواهد داشت چون سفارتها بیش از شش ماه خود را پاسخگو میدانند و کمتر از آن را به آمریکا منعکس نخواهند کرد. پس نتیجه ایمیل زدن این میشود که یک آپدیت بی فایده به سیس شما افزوده میشود و این آپدیت باعث میشود که هم خودتان دچار سردرگمی بشوید هم تحلیل آپدیتها مشکل شود (کمااینکه من در همه آمارهایی که خدمتتان میدهم ذکر میکنم درصورتیکه در اثر ایمیل پیگیری نباشد) و ضرر بعدی اینست که ایمیل پیگیری زیاد در کار دوستانی که واقعا به آن نیاز دارند اختلال ایجاد کند. حالا با این شرایط هر دوستی تمایل داشت ایمیل بزند دیگر بسته به نظر خود ایمیل بزند. البته باز میگویم این نظر شخصی من است که البته براساس تجربه بیان میکنم ولی چون مقام وزارت امورخارجه آمریکا نیستم قطعیتی در حرفهایم نیست و صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

سلام دوست گرامی من هم اعتقاد شما رو دارم که تا حالا ایمیل پیگیری نزدم همسر من حدودا 90 روز از مصاحبه اش میگذره من و بچه هام ویزا رو دریافت کردیم ولی همسرم کلیرنس خورد دو روز بعد مصاحبه آپدیت داشت و 19mayهم آپدیت دوم و دیگه آپدیت نداشته حالا نمیدونم آپدیت کم خوبه یا بد ممنون

آپدیت به خودی خود ارزشی ندارد که زیاد یا کم بودن آن را خوب یا بد بنامیم. ولی پیگیری آپدیتها برای اینست که یکسری آپدیتها معنی دار هستند و میتوانند نشان دهند که شما کلیر شده اید و باید منتظر ایمیل کلیر خود باشید که ایمیل خود را دائما چک کنید تا ایمیل کلیر بیاید یا سایت اعلام کلیر سفارتها آپدیت شود. این آپدیت ارزشمند هم آپدیت شبانه به وقت ایران است که در اکثر مواقع با فاصله از مصاحبه میباشد و نه تا یکماه از مصاحبه. علت اینکه میگویم اکثرا هم برای این است که بعضی از کیسها که شرایط یکضرب داشته اند ولی به دلایلی کلیرنس خورده اند ممکن است خیلی سریع و در مدت یکماه اول هم کلیر بشوند و این آپدیت شبانه زودتر برایشان رخ بدهد

(2015-07-12 ساعت 23:34)Shaft نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 21:56)Radwin نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 16:12)Shaft نوشته:  كيس 4135 اصلاايراني نيست براي نپال هستش ، لطفا تصحيح كنيد

شما به بزرگواری خودتان ببخشید ظاهرا 4132 بوده اشتباها 4135 تایپ شده

رادوين جان دوست عزيزم من فقط خواستم آمار خوشكلت بي نقص باشه. اين كيس ٤١٣٢ هم جز كيساي ١٧ آپريلي هستش كه من دارم دنبالش ميكنم ، فكر ميكنم آپ ايميل هستش

ممنون دوست گرامی مجبورم کردی فایل سیمون را زیرورو کنم تا این کیس را پیدا کنم کیس نامبر ایشان 4105 از ابوظبیه که کیس سه نفره است. از تذکرت تشکر میکنم امیدوارم بزودی هم محله ای بشویمBig GrinBig GrinBig Grin در ضمن شما سرورید این حرفها را نفرمائید.

خوب با هم رفت و امد داریم شاید ما از محله شما خوشمون آمد شاید شما از محله ماBig GrinBig Grin
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: nora-nora ، 1362amin1362 ، مریم معینی ، SAAM_60 ، bahar101 ، mkamyab ، zohreh-gh ، Aghaman ، AliReza.Sh ، moj21
(2015-07-12 ساعت 21:59)karo.eng نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 19:46)hilda60 نوشته:  دوستان سلام
همسر من هنوز تو 17 آپریل که آخرین آپدیتش هست گیر افتاده. دیگه داریم میرسیم به 90 روز بدون آپدیت !
نزدیک به 110 روز هم از مصاحبه میگذره
دوهفته پیش هم یه ایمیل زدیم. . حالا بازم فردا به نظرتون ایمیل بزنیم؟؟؟
سلام
وضعیت من هم مثل همسر شماست و فکر کنم شما هم مصاحبه تون همون حدود 25 مارچ بوده. خبلی جالب شد Cool Cool

کیس ما هم روی آپدیت 17 آپریل به سختی متوقف شده. این 17 اپریل از اون تاریخ هاییه که مطمئنا هیچ وقت فراموشش نمی کنم.تحلیل دوستان چیه؟ آیا نوبت، نوبت 17 اپریلی هاست؟!!!
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، Memolk ، bahar101 ، moj21 ، lotttery2015

خانم معيني. سلام. لطفاً شرايط همسرتون رو بفرماييد چي بوده كه آپ ١٩ مي خورديد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: moj21
(2015-07-12 ساعت 23:56)HTQ نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 21:59)karo.eng نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 19:46)hilda60 نوشته:  دوستان سلام
همسر من هنوز تو 17 آپریل که آخرین آپدیتش هست گیر افتاده. دیگه داریم میرسیم به 90 روز بدون آپدیت !
نزدیک به 110 روز هم از مصاحبه میگذره
دوهفته پیش هم یه ایمیل زدیم. . حالا بازم فردا به نظرتون ایمیل بزنیم؟؟؟
سلام
وضعیت من هم مثل همسر شماست و فکر کنم شما هم مصاحبه تون همون حدود 25 مارچ بوده. خبلی جالب شد Cool Cool

کیس ما هم روی آپدیت 17 آپریل به سختی متوقف شده. این 17 اپریل از اون تاریخ هاییه که مطمئنا هیچ وقت فراموشش نمی کنم.تحلیل دوستان چیه؟ آیا نوبت، نوبت 17 اپریلی هاست؟!!!
هنوز منم و این 20 مارچ دوست داشتنی [emoji41]
فکر کنم اگر یک روز این 20 مارچ رو نبینم دلم براش تنگ بشه [emoji1]
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، arezoue ، hilda60 ، ریحانا ، moj21 ، alinima
دوستان عزیز با سلام.دومین آپدیت بنده در سایت سیس جمعه 10 جولای بود.درصورتیکه در سایت ابوظبی آخرین آپدیت 30 جون هست.بنظراساتید آپدیت سیس مهمتره چون برا وزارت خارجه است؟و دوم چرا آپدیت سفارت روی همون 30 جون مونده؟؟با تشکرازپاسخهایتان
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، moj21
بچه ها كيا ٨ مارچ مصاحبه داشتن با ما؟

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، بابراس ، mamal amrikaei ، moj21 ، alinima
ابوظبی ظاهرا بعد یک هفته تا ده روز پرونده رو میفرسته واشنگتن این اپ دوم شما از اون هست
(2015-07-12 ساعت 13:10)رضا2015 نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 12:58)aria802 نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 12:39)رضا۲۰۱۵ نوشته:  فایل سیس رو نگاه میکردم انکارا به می رسیده و ابوظبی دیگه باید از شر کیس های اپریل خودش رها بشه ایروان هم دیگه کارنتی نداره و خلوت میره جلو بنظرم قبل از سپتامبر کیس هاشو تموم میکنه.

وقتی تاریخ های کلیرنس رو مرتب کنید کاملا مشخص هست که ابوظبی گروه بندی کرده و الان یه گروه بزرگ درست کرده به نام ۷ جولای.
آقا رضا اتفاقا ما هم تو همون گروه ۷ جولاییم ، به نظرت توفیقی میشه
انشاله چرا که نه .

گروه 22 اپریل تو ابوظبی نداریم؟ چندتاکیس هستن؟

این که دقیقا چند نقر هستند را نمی دونم اما همسر من و همسر کاربر s.zare را می دونم که در این روز، آخرین آپدیتشونه و الان هفت ماه از مصاحبه مون میگذره.
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه

گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، SAMBAR ، بابراس ، moj21
دوستان عزيز. خانمها و آقايون. دخترا و پسرا. لطفاً از فردا به دقت آپهاتون رو رصد كنيد ( از شبانه و يا روزانه بودنش مطلع باشيد). خبرهاي خوب در راه است.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

خانم Elahe2015 این متن نامه ای که خواسته بودین
Subject: Case Number: 2015AS0000****

Case Number: 2015AS0000****
Principal Applicant Name:
Date of Birth:
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir/ Madam,

I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in ** on **, 201*, but now after *** days, my administrative processing has been still pending . Unfortunately after ** days my application status have been no change. I'm really worried about my case.
I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case.
I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.

Yours sincerely
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، nora-nora ، mkamyab ، بابراس ، moj21
(2015-07-12 ساعت 23:52)Radwin نوشته:  

سلام دت گرامی من هم اعتقاد شما رو دارم که تا حالا ایمیل پیگیری نزدم همسر من حدودا 90 روز از مصاحبه اش میگذره من و بچه هام ویزا رو دریافت کردیم ولی همسرم کلیرنس خورد دو روز بعد مصاحبه آپدیت داشت و 19mayهم آپدیت دوم و دیگه آپدیت نداشته حالا نمیدونم آپدیت کم خوبه یا بد ممنون

آپدیت به خودی خود ارزشی ندارد که زیاد یا کم بودن آن را خوب یا بد بنامیم. ولی پیگیری آپدیتها برای اینست که یکسری آپدیتها معنی دار هستند و میتوانند نشان دهند که شما کلیر شده اید و باید منتظر ایمیل کلیر خود باشید که ایمیل خود را دائما چک کنید تا ایمیل کلیر بیاید یا سایت اعلام کلیر سفارتها آپدیت شود. این آپدیت ارزشمند هم آپدیت شبانه به وقت ایران است که در اکثر مواقع با فاصله از مصاحبه میباشد و نه تا یکماه از مصاحبه. علت اینکه میگویم اکثرا هم برای این است که بعضی از کیسها که شرایط یکضرب داشته اند ولی به دلایلی کلیرنس خورده اند ممکن است خیلی سریع و در مدت یکماه اول هم کلیر بشوند و این آپدیت شبانه زودتر برایشان رخ بدهد

(2015-07-12 ساعت 23:34)Shaft نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 21:56)Radwin نوشته:  شما به بزرگواری خودتان ببخشید ظاهرا 4132 بوده اشتباها 4135 تایپ شده

خوب با هم رفت و امد داریم شاید ما از محله شما خوشمون آمد شاید شما از محله ماBig GrinBig Grin
حتما داداش ، ما به دوستان چون شما نياز مبرم داريم، در ضمن من به انگليسي رفت و آمد رو ذكر كردمBig GrinBig Grin
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، mkamyab ، بابراس ، Aghaman ، ریحانا ، moj21
به امید کلیر شدن همه دوستان و خودم تو همین ماه زیبا Smile
**2015AS22    
Issued 16-Sep-2015
Seattle
ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ: ﻫﺮﭼﯽ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ Rolleyes
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، mkamyab ، SAMBAR ، hilda60 ، nimashariat ، بابراس ، sadri54 ، ALISHARIFI ، moj21
(2015-07-13 ساعت 00:39)1362amin1362 نوشته:  دوستان عزيز. خانمها و آقايون. دخترا و پسرا. لطفاً از فردا به دقت آپهاتون رو رصد كنيد ( از شبانه و يا روزانه بودنش مطلع باشيد). خبرهاي خوب در راه است.
من که از پس فردا دارم خودمو به مدت 7 روز یه جایی تبعید میکنم که موبایل هم آنتن نمیده ...اینترنت که دیگه پیش کش...برای همگی هفته ی خوبی رو آرزو میکنم امیدوارم وقتی برگشتم اینجا حسابی هورااا بارون شده باشه ....راستی این دوستان بالای 6 ماه هم یواش یواش بار و بندیلاتون رو ببندید برید ....دیگه نوبتی هم باشه نوبت شماست ...ما بقی هم خورد خورد اینجا رو خالی کنید بعد سپتامبر میخوام اینجا رو بکوبم برج بسازم .
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان