کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-13 ساعت 01:30)mkamyab نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 00:39)1362amin1362 نوشته:  دوستان عزيز. خانمها و آقايون. دخترا و پسرا. لطفاً از فردا به دقت آپهاتون رو رصد كنيد ( از شبانه و يا روزانه بودنش مطلع باشيد). خبرهاي خوب در راه است.
م.ن که از پس فردا دارم خودمو به مدت ۷ روز یه جایی تبعید میکنم که موبایل هم آنتن نمیده ...اینترنت که دیگه پیش کش...برای همگی هفته ی خوبی رو آرزو میکنم امیدوارم وقتی برگشتم اینجا حسابی هورااا بارون شده باشه ....راستی این دوستان بالای ۶ ماه هم یواش یواش بار و بندیلاتون رو ببندید برید ....دیگه نوبتی هم باشه نوبت شماست ...ما بقی هم خورد خورد اینجا رو خالی کنید بعد سپتامبر میخوام اینجا رو بکوبم برج بسازم .
جالبه که شما هم اخرین اپتون مسل من ۲۰ فوریه هست.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، بابراس ، bahar101 ، moj21
(2015-07-13 ساعت 00:39)1362amin1362 نوشته:  دوستان عزيز. خانمها و آقايون. دخترا و پسرا. لطفاً از فردا به دقت آپهاتون رو رصد كنيد ( از شبانه و يا روزانه بودنش مطلع باشيد). خبرهاي خوب در راه است.
من که از پس فردا دارم خودمو به مدت ۷ روز یه جایی تبعید میکنم که موبایل هم آنتن نمیده ...اینترنت که دیگه پیش کش...برای همگی هفته ی خوبی رو آرزو میکنم امیدوارم وقتی برگشتم اینجا حسابی هورااا بارون شده باشه ....راستی این دوستان بالای ۶ ماه هم یواش یواش بار و بندیلاتون رو ببندید برید ....دیگه نوبتی هم باشه نوبت شماست ...ما بقی هم خورد خورد اینجا رو خالی کنید بعد سپتامبر میخوام اینجا رو بکوبم برج بسازم .
بهترین کار رو انجام میدین . ان شاالله بزودی خبرای خوش دریافت میکنیم

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Marmad ، mkamyab ، hilda60 ، بابراس ، bahar101 ، moj21
\درود بر همه دوستان
خب بلاخره رسیددم به فرودگاه قطر و دارم از اینجا براتون مینویسم
خیلی درندشته ولی واقعا با برنامست بیشتر از مسافرها کارمندایی هستن که آدم رو راها نمایی میکنن
من پروازم 11:20 از تهران بود و پروازم به میامی ساعت 8:45 دقیقست ، فک میکردم که به خاطر این 8 ساعت بهم هتل میدن اما گویا کمی متفاوت هست و به من ندادن درست نفهمیدم چرا ولی حدودا به این خاطره که پرواز دیرتر هم بوده و من میتونستم دیرتر بیام قطر اما اونقدر هم بد نشد اینجا یه جایی داره به نام کوییک رووم یه سری صندلی تختخوابی داره که میشه راحت خوابید روشون من که زیاد سخت نمیگیرم شما هم سخت نگیریید خخخخخخ
انقدر ساعت های سخت تر این 9 ساعت پیش رو داشتم که به چشمم نمیاد
اما عجب نتی داره خودمونیما

گزارش لحظه به لحظه میدم ، به خاطر قولی که به خودم دادم

پیروز و سربلند باشید
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
(2015-07-13 ساعت 01:39)SAMBAR نوشته:  
م.ن که از پس فردا دارم خودمو به مدت ۷ روز یه جایی تبعید میکنم که موبایل هم آنتن نمیده ...اینترنت که دیگه پیش کش...برای همگی هفته ی خوبی رو آرزو میکنم امیدوارم وقتی برگشتم اینجا حسابی هورااا بارون شده باشه ....راستی این دوستان بالای ۶ ماه هم یواش یواش بار و بندیلاتون رو ببندید برید ....دیگه نوبتی هم باشه نوبت شماست ...ما بقی هم خورد خورد اینجا رو خالی کنید بعد سپتامبر میخوام اینجا رو بکوبم برج بسازم .
جالبه که شما هم اخرین اپتون مسل من ۲۰ فوریه هست.
دقیقا ...امیدوارم به زودی با هم کلیر بشیم .
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، bahar101 ، moj21
(2015-07-13 ساعت 02:10)reza.aa نوشته:  \درود بر همه دوستان
خب بلاخره رسیددم به فرودگاه قطر و دارم از اینجا براتون مینویسم
خیلی درندشته ولی واقعا با برنامست بیشتر از مسافرها کارمندایی هستن که آدم رو راها نمایی میکنن
من پروازم 11:20 از تهران بود و پروازم به میامی ساعت ۸:45 دقیقست ، فک میکردم که به خاطر این ۸ ساعت بهم هتل میدن اما گویا کمی متفاوت هست و به من ندادن درست نفهمیدم چرا ولی حدودا به این خاطره که پرواز دیرتر هم بوده و من میتونستم دیرتر بیام قطر اما اونقدر هم بد نشد اینجا یه جایی داره به نام کوییک رووم یه سری صندلی تختخوابی داره که میشه راحت خوابید روشون من که زیاد سخت نمیگیرم شما هم سخت نگیریید خخخخخخ
انقدر ساعت های سخت تر این ۹ ساعت پیش رو داشتم که به چشمم نمیاد
اما عجب نتی داره خودمونیما

گزارش لحظه به لحظه میدم ، به خاطر قولی که به خودم دادم

پیروز و سربلند باشید

موفق باشی رضاجان فرودگاه دوحه خودبخود آنلاین میشی یا باید پاسوورد وارد کنی ما هم فرداشب از دوحه به هیوستون و از اونجا به لس آنجلس پرواز داریم راهنماییهات حتما به درد ما هم میخوره،ممنون
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: hilda60 ، bob esfangi ، بابراس ، M.d ، Aghaman ، rbrb-2015 ، samane1363 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، قصه گو ، moj21 ، nimanoush ، mkamyab
نه کانکت میشی یه پیج میاد اوکی میکنی و بعد کانکت میشی
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
بهجت خانوم امیدوارم که سفر شما بی خطر باشه آقا رضا شما هم همینطور
ما هم ان شا الله اگه خدا بخواد و همسری تو همین چند روزه کلیر بشه به امید خدا میریم هیوستون..
شما هم خبرا رو بدید لحظه به لحظه از ایران به قطر و از قطر به هیوستون..خیلی ممنونم
ان شا الله بعد از یه هفته سختی که پشت سر گذاشتیم این هفته کلی کلیری داشته باشیم .. و همسر منم جزوشون باشه
ان شا الله Smile
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
(2015-07-13 ساعت 00:53)SAMBAR نوشته:  خانم Elahe2015 این متن نامه ای که خواسته بودین
Subject: Case Number: 2015AS0000****

Case Number: 2015AS0000****
Principal Applicant Name:
Date of Birth:
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir/ Madam,

I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in ** on **, 201*, but now after *** days, my administrative processing has been still pending . Unfortunately after ** days my application status have been no change. I'm really worried about my case.
I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case.
I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.

Yours sincerely
دوست عزیز تشکر میکنم و ارزوی موفقیت دارم برای شما و انهایی که در این راه بسیار سخت هستند خدا یار و یاورمان باشد تشکر
شماره کیس *** 2015AS4 /سفارت :ایروان / مصاحبه 2 آپریل / تعداد 3 نفر / برنده اصلی خودم/ آپدیت کل کیس :7 و 8 آپریل 24 July و 27 July/آپدیت خودم 8 آپریل و با نامه پیگیری 13 جولای , 27 July / کلیر: 27 July تمام نفرات
تشکر کنندگان: بابراس ، M.d ، samane1363 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، moj21 ، SAMBAR ، smpf ، mkamyab
(2015-07-12 ساعت 22:22)Radwin نوشته:  دوستان عزیز و گرامی در مورد پدیده ایمیل پیگیری فرستادن خواستم بار دیگر کامل جواب دهم که این جوابم هم صرفا برپایه نظر خودم و تجاربی که در این مدت کسب کردم و منطق است و طبیعتا وحی منزل نیست. عزیزان ایمیل زدن به سفارت اگر در بازه زیر شش ماه باشد هیچ فایده ای به حال شما نخواهد داشت چون سفارتها بیش از شش ماه خود را پاسخگو میدانند و کمتر از آن را به آمریکا منعکس نخواهند کرد. پس نتیجه ایمیل زدن این میشود که یک آپدیت بی فایده به سیس شما افزوده میشود و این آپدیت باعث میشود که هم خودتان دچار سردرگمی بشوید هم تحلیل آپدیتها مشکل شود (کمااینکه من در همه آمارهایی که خدمتتان میدهم ذکر میکنم درصورتیکه در اثر ایمیل پیگیری نباشد) و ضرر بعدی اینست که ایمیل پیگیری زیاد در کار دوستانی که واقعا به آن نیاز دارند اختلال ایجاد کند. حالا با این شرایط هر دوستی تمایل داشت ایمیل بزند دیگر بسته به نظر خود ایمیل بزند. البته باز میگویم این نظر شخصی من است که البته براساس تجربه بیان میکنم ولی چون مقام وزارت امورخارجه آمریکا نیستم قطعیتی در حرفهایم نیست و صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
سلام ما اوایل می آنکارا مصاحبه داشتیم ک کیس اصلی ی ضرب گرفت و من آپ خوردم وتا امروز تنها آپی ک داشتیم ۳ جون برای کیس برنده بود, البته بجز آپ اوایل مصاحبه که برای ارسال مدارک بود , در ضمن نه شغل دولتی و نه سربازی س داشتم, امکانش هست با ی آپی ک برای کیس اصلی بوده کلیر بشم,فکر میکنید کی کلیر من میاد؟ لطفأ تحلیل کنید
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
تشکر کنندگان: بابراس ، M.d ، r.bazargan ، 1362amin1362 ، bahar101 ، moj21 ، smpf
(2015-07-13 ساعت 00:33)annahitaa نوشته:  بچه ها كيا ٨ مارچ مصاحبه داشتن با ما؟

من 9 مارچ بودم ابوظبی
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: zohreh-gh ، بابراس ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mfte.teacher ، moj21 ، smpf ، alinima
روز ٢٧٨ ام ...
ديشب همزمان به كى سى سى و آنكارا ايميل زدم برا بار ٦ام فكر ميكنم!!
با وكيلم صحبت كردم و بازم ازم خواست صبر كنم و همچنان ايميل بزنم ....

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
(2015-07-13 ساعت 07:29)negarpak نوشته:  روز ٢٧٨ ام ...
ديشب همزمان به كى سى سى و آنكارا ايميل زدم برا بار ٦ام فكر ميكنم!!
با وكيلم صحبت كردم و بازم ازم خواست صبر كنم و همچنان ايميل بزنم ....

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October

هيچ نگراني نداره دوست عزيز
واستون آرزوي موفقيت ميكنم
اين هفته هفته كليرنس اساسي خواهد بود مطمئن باشيدSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: r.bazargan ، samane1363 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mfte.teacher ، moj21 ، smpf ، mkamyab
(2015-07-12 ساعت 20:58)aria802 نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 20:51)khalilkhah نوشته:  دوستان ۵+۱ امشب به توافق می رسند, احتمالا یکی از مفاد توافق کاهش مدت زمان چک امنیتی است, خدایش زور داره . هر چه ت ر و ر ی س ت ه مال کشورهای ع ر ب ی ه انوقت مصر 2700 ویزا صادر کرده ایران 1540
جدی میگی خلیل خواه جان
از کجا فهمیدی این مفاد مهم را ؟

حالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: Aghaman ، r.bazargan ، SAAM_60 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، moj21 ، nimanoush ، smpf ، m.ghoreishi
(2015-07-13 ساعت 08:14)khalilkhah نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 20:58)aria802 نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 20:51)khalilkhah نوشته:  دوستان ۵+۱ امشب به توافق می رسند, احتمالا یکی از مفاد توافق کاهش مدت زمان چک امنیتی است, خدایش زور داره . هر چه ت ر و ر ی س ت ه مال کشورهای ع ر ب ی ه انوقت مصر 2700 ویزا صادر کرده ایران 1540
جدی میگی خلیل خواه جان
از کجا فهمیدی این مفاد مهم را ؟

حالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا

من فکر نکنم توافق تاثیری روی کلیرنس داشته باشه
کوتاه شدن کلیرنس در گروی ارتباط با نهادهای امنیتی هر دو کشور هست
درسته که توافق شاید شروع این مسیر باشه، اما این مسیر در طی چند ماه محقق نخواهد شد. شایر سال ها طول بکشه...
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: r.bazargan ، bidaad ، SAAM_60 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، moj21 ، smpf
(2015-07-13 ساعت 05:39)سپیده زمان نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 22:22)Radwin نوشته:  دوستان عزیز و گرامی در مورد پدیده ایمیل پیگیری فرستادن خواستم بار دیگر کامل جواب دهم که این جوابم هم صرفا برپایه نظر خودم و تجاربی که در این مدت کسب کردم و منطق است و طبیعتا وحی منزل نیست. عزیزان ایمیل زدن به سفارت اگر در بازه زیر شش ماه باشد هیچ فایده ای به حال شما نخواهد داشت چون سفارتها بیش از شش ماه خود را پاسخگو میدانند و کمتر از آن را به آمریکا منعکس نخواهند کرد. پس نتیجه ایمیل زدن این میشود که یک آپدیت بی فایده به سیس شما افزوده میشود و این آپدیت باعث میشود که هم خودتان دچار سردرگمی بشوید هم تحلیل آپدیتها مشکل شود (کمااینکه من در همه آمارهایی که خدمتتان میدهم ذکر میکنم درصورتیکه در اثر ایمیل پیگیری نباشد) و ضرر بعدی اینست که ایمیل پیگیری زیاد در کار دوستانی که واقعا به آن نیاز دارند اختلال ایجاد کند. حالا با این شرایط هر دوستی تمایل داشت ایمیل بزند دیگر بسته به نظر خود ایمیل بزند. البته باز میگویم این نظر شخصی من است که البته براساس تجربه بیان میکنم ولی چون مقام وزارت امورخارجه آمریکا نیستم قطعیتی در حرفهایم نیست و صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
سلام ما اوایل می آنکارا مصاحبه داشتیم ک کیس اصلی ی ضرب گرفت و من آپ خوردم وتا امروز تنها آپی ک داشتیم ۳ جون برای کیس برنده بود, البته بجز آپ اوایل مصاحبه که برای ارسال مدارک بود , در ضمن نه شغل دولتی و نه سربازی س داشتم, امکانش هست با ی آپی ک برای کیس اصلی بوده کلیر بشم,فکر میکنید کی کلیر من میاد؟ لطفأ تحلیل کنید

روند کلیر شدن ما هم همینطور بود دوست عزیز اول کیس اصلی که ویزاشو گرفته بود آپدیت شد بعد از چند روز حدود بیست روز نفری که AP خورده بعدم کل کیس آپ شد و کلیر

شما هم ایشااله به زودی کلیر میشی
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: نیلان ، 2015reza ، 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، moj21 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان