موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﻥ ...
ﮐﺴﯽ چه ﻣﯿﺪﺍﻧﺪ ...
ﺷﺎﯾﺪ ﺧﺪﺍ ﺩﺳﺘﻪ ﺟﻤﻌﯽ ﻧﮕﺎﻫﻤﺎﻥ ﮐﺮﺩ
ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻟﻬﺎﯾﻤﺎﻥ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﯾﻪ ﻫﺎ ﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ...
ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ...
ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺧﺪﺍﯼ ﻣﻦ!!!
ﻣﯿﺪﺍﻧﻢ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺭﺍﻫﯽ ﻧﯿﺴﺖ
ﻭﻟﯽ ﺗﺎ ﺁﺳﻤﺎﻧﯽ ﺷﺪﻥ ﺭﺍﻩ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺍﺳﺖ
ﺍﯾﻦ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﺗﻮ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯿﺸﻮﺩ
ﻣﺎ ﺑﯽ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺍﯾﻢ، ﻃﻠﺐ ﺁﺏ ﻭ ﻧﺎﻥ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
ﺗﻮ ﺧﻮﺩ ﺍﯼ ﺧﺰﺍﻧﻪ ﺩﺍﺭ ﺑﺨﺸﺸﻬﺎ
ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﻤﺎﻥ ﻣﻘﺪﺭ ﮐﻦ...
آمین
کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبر
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 02:10)reza.aa نوشته: \درود بر همه دوستان
خب بلاخره رسیددم به فرودگاه قطر و دارم از اینجا براتون مینویسم
خیلی درندشته ولی واقعا با برنامست بیشتر از مسافرها کارمندایی هستن که آدم رو راها نمایی میکنن
من پروازم 11:20 از تهران بود و پروازم به میامی ساعت ۸:45 دقیقست ، فک میکردم که به خاطر این ۸ ساعت بهم هتل میدن اما گویا کمی متفاوت هست و به من ندادن درست نفهمیدم چرا ولی حدودا به این خاطره که پرواز دیرتر هم بوده و من میتونستم دیرتر بیام قطر اما اونقدر هم بد نشد اینجا یه جایی داره به نام کوییک رووم یه سری صندلی تختخوابی داره که میشه راحت خوابید روشون من که زیاد سخت نمیگیرم شما هم سخت نگیریید خخخخخخ
انقدر ساعت های سخت تر این ۹ ساعت پیش رو داشتم که به چشمم نمیاد
اما عجب نتی داره خودمونیما
گزارش لحظه به لحظه میدم ، به خاطر قولی که به خودم دادم
پیروز و سربلند باشید
سفر سلامت دوست عزيزانشالله موفق باشي، اما بايد متذكر بشم كه اين فسقلي كشور كه به اندازه يكي از كوچكترين دهاتهاي ما هم نيست ( اغراق از عصبانيت)
به هيچ ايراني هتل نميده چون أصلا به ايرانيها ويزا نميدن
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﻥ ...
ﮐﺴﯽ چه ﻣﯿﺪﺍﻧﺪ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ...
ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ...
ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺧﺪﺍﯼ ﻣﻦ!!!
آمین
[/quote]
متن قشنگیه تو این روزا.براهم و باهم دعا کنیم شاید خدا دسته جمعی نگاهمون کنه.
این روزا آدما نزدیکتر میشن به خدا .اینم از مزیتهای کلیرنس و انتظاره.خدایا به امید تو روزهامو شروع کردم و به امید تو پا به این ماراتون گذاشتم.خودم و دوستان منتظرم رو شادو عاقبت به خیر بفرما
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-13 ساعت 09:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-13 ساعت 09:26 توسط حاجی واشنگتن.)
سلام؛
79 روز دیگه تا پایان این ماراتن نفس گیر مونده، مثل لبه تیغ می مونه لامذهب!!!
امیدتون به اوس کریم باشه امااااااا تجربه میگه :
"آمادگی" هر اتفاقی رو داشته باشین، چه خوب چه بد
حق نگه دارتون
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-12 ساعت 12:49)Radwin نوشته: دوستان عزیز یک عده از شماها در چک لیست من قرار دارید و روزی دوبار سیس شما را چک میکنم و مترصد هستم که به محض کلیر شدن به اطلاعتان در این تاپیک برسانم منتظر هورا باشید. درسته کارنت نشدن یک عده از دوستان عزیزمان ما را بسیار ناراحت و افسرده کرد ولی عزیزان بیایید با انرژی مثبت سعی کنید تا کلیر خودتان و دیگر دوستانتان را تسریع بفرمائید. انتظار سخته هیچ شکی نیست ولی بعد از اینهمه انتظار نیل به هدف شیرینی صد چندان دارد به اصطلاح هرکه را طاووس خواهد جور هندوستان کشد
سلام تشکر از اطلاع رسانی شما یه سوال اطلاعات شا برای همه سفرت ها است ؟کیس نامبر ها ی اعلام شده و تحلیل های شما برای ارمنستان هم است ؟ یا خیر
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-07-13 ساعت 03:13)hilda60 نوشته: بهجت خانوم امیدوارم که سفر شما بی خطر باشه آقا رضا شما هم همینطور
ما هم ان شا الله اگه خدا بخواد و همسری تو همین چند روزه کلیر بشه به امید خدا میریم هیوستون..
شما هم خبرا رو بدید لحظه به لحظه از ایران به قطر و از قطر به هیوستون..خیلی ممنونم
ان شا الله بعد از یه هفته سختی که پشت سر گذاشتیم این هفته کلی کلیری داشته باشیم .. و همسر منم جزوشون باشه
ان شا الله 
سلام ممنونم هیلدا جان انشاالله کار همسرت و بقیه بچه ها بزودی درست بشه و همه با دل خوش زندگی جدیدو شروع کنید منم هرجا آنلاین باشم اخبار رو میرسونم به امید دیدار
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 10:02)behjat نوشته: (2015-07-13 ساعت 03:13)hilda60 نوشته: بهجت خانوم امیدوارم که سفر شما بی خطر باشه آقا رضا شما هم همینطور
ما هم ان شا الله اگه خدا بخواد و همسری تو همین چند روزه کلیر بشه به امید خدا میریم هیوستون..
شما هم خبرا رو بدید لحظه به لحظه از ایران به قطر و از قطر به هیوستون..خیلی ممنونم
ان شا الله بعد از یه هفته سختی که پشت سر گذاشتیم این هفته کلی کلیری داشته باشیم .. و همسر منم جزوشون باشه
ان شا الله 
سلام ممنونم هیلدا جان انشاالله کار همسرت و بقیه بچه ها بزودی درست بشه و همه با دل خوش زندگی جدیدو شروع کنید منم هرجا آنلاین باشم اخبار رو میرسونم به امید دیدار
بهجت جان، دعای خیرمون، بدرقه راهتونه عزیزم
ایشالا با اراده قوی ای که شما دارین، حمایت و لطف خداوند هم همیشه پشت سرتون باشه و براحتی تمام مسیر رو طی کنید .
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 08:32)sadri54 نوشته: ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﻥ ...
ﮐﺴﯽ چه ﻣﯿﺪﺍﻧﺪ ...
ﺑﺮﺍﯼ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ...
ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ...
ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺧﺪﺍﯼ ﻣﻦ!!!
آمین
عالی بود دعاتون خیلی زیبا
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 02:10)reza.aa نوشته: \درود بر همه دوستان
خب بلاخره رسیددم به فرودگاه قطر و دارم از اینجا براتون مینویسم
خیلی درندشته ولی واقعا با برنامست بیشتر از مسافرها کارمندایی هستن که آدم رو راها نمایی میکنن
من پروازم 11:20 از تهران بود و پروازم به میامی ساعت ۸:45 دقیقست ، فک میکردم که به خاطر این ۸ ساعت بهم هتل میدن اما گویا کمی متفاوت هست و به من ندادن درست نفهمیدم چرا ولی حدودا به این خاطره که پرواز دیرتر هم بوده و من میتونستم دیرتر بیام قطر اما اونقدر هم بد نشد اینجا یه جایی داره به نام کوییک رووم یه سری صندلی تختخوابی داره که میشه راحت خوابید روشون من که زیاد سخت نمیگیرم شما هم سخت نگیریید خخخخخخ
انقدر ساعت های سخت تر این ۹ ساعت پیش رو داشتم که به چشمم نمیاد
اما عجب نتی داره خودمونیما
گزارش لحظه به لحظه میدم ، به خاطر قولی که به خودم دادم
پیروز و سربلند باشید
آقا رضا سفرت به سلامت ،امیدوارم موفق باشین ،شاد شاد شاد و سلامت باشین،همچنین شما بهجت خانم.
انشالله که بقیه دوستان و من هم هر چه زودتر کلیر میشیم و پشت سر شما می آییم ......
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان
میخواستم بدونم بعد از کلیرنس خوردن کدوم بخش از سایت ابوظبی رو باید مرتب چک کنم ببینم کلیر شدم یا نه؟
با تشکر
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا : 30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر** انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کیس ما الان ایشود شد ! از خدا میخوام که به زودی زود شما هم وقتی سایت سیس رو چک میکنیدissued ببیند . خیلی زود....آمین
خنده دارش اینه که سایت ابوظبی هنوز به تاریخ 15 اپریل (روز بعد مصاحبه) مونده!
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!