کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-13 ساعت 17:12)Aghaman نوشته:  بالاخره ایشوو شد !!!!!
از صبح تا حالا 1000 بار چک کرده بودم
آخرش هم آقا رضا چک کرد تا شد
دستش خیلی خوبه
بدین کیساتون رو چک کنه حتما کلیر میشید
بالاخره شد اونی که باید بشه
میگم هنوزم نگران باشیم یا نه دیگه تموم شد ؟؟؟
حالا مگه این پاسپورته میرسه ؟؟؟
یعنی به نظرتون بعد 15 ماه تموم شد ؟
مبارك باشه ايشالا بقيه ي مراحل هم خيلي خوب پيش بره ?
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
تشکر کنندگان: Aghaman ، mamal amrikaei ، 1362amin1362 ، AliReza.Sh ، Memolk ، samane1363 ، smpf ، hamid99 ، bahar101 ، p00ya2001 ، moj21
دستش خیلی خوبه

تموم شد . دعا کن برای ما هم ختم بخیر بشه . تبریک بابت روشن شدن چشمتون به ویزای USA
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Aghaman ، AliReza.Sh ، Memolk ، hilda60 ، smpf ، SAMBAR ، bahar101 ، p00ya2001 ، Iaccept ، moj21 ، m.ghoreishi
ایول
مبارک باشه
چه حس خوبی دادی
امید...
شماره کیس: 2015as66xx
مصاحبه: 8 جولای/ ابوظبی
اپدیت درcea : جولای17، 10 اگوست، 10 سپتامبر( با ایمیل)،
کلیر: 10 سپتامبر ایمیل از ابوظبی
دریافت: 21 سپتامبر
ورود: احتمالا دسامبر

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، AliReza.Sh ، Memolk ، hilda60 ، smpf ، bahar101 ، p00ya2001 ، Iaccept ، moj21
(2015-07-13 ساعت 17:18)Atis نوشته:  
دستش خیلی خوبه
مبارك باشه ايشالا بقيه ي مراحل هم خيلي خوب پيش بره ?

تبریک میگم آقا من عزیز
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، Aghaman ، 1362amin1362 ، Shaft ، Memolk ، hilda60 ، SAMBAR ، smpf ، bahar101 ، SAAM_60 ، p00ya2001 ، moj21
دستش خیلی خوبه

تمومه دوست خوب من، اِن قُلت نیار توی معامله ... Big Grin

آقا، میدونی که ما هیچ جوره شام رو بیخیال نمیشیم، حالا کی برسه به دستت و ... خلاصه که ما مثه عقاب چارچشمی منتظریم ...

ظاهراً خبر دریافتِ ویزای شما رو گذاشتن با توافق هسته ای اعلام کنن. به هر حال، ما از الان پیام صلح و دوستی و شادی واست میفرستیم.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: Aghaman ، 1362amin1362 ، Shaft ، Memolk ، smpf ، bahar101 ، lotttery2015 ، SAAM_60 ، p00ya2001 ، Iaccept ، moj21
(2015-07-13 ساعت 17:21)mamal amrikaei نوشته:  
دستش خیلی خوبه

تموم شد . دعا کن برای ما هم ختم بخیر بشه . تبریک بابت روشن شدن چشمتون به ویزای USA
دعا کنین ما هم از این بلا تکلیفی بیرون بیاییم
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان: mel ، Aghaman ، 1362amin1362 ، Shaft ، APOLO5321 ، Memolk ، Marmad ، sadri54 ، smpf ، SAMBAR ، bahar101 ، p00ya2001 ، Iaccept ، mamal amrikaei ، moj21
(2015-07-13 ساعت 15:51)ALISHARIFI نوشته:  بعد از حدود 70روز گفتیم ما هم یه ایمیلی زده باشیم به سفارت ارمنستان خالی از لطف نباشه. در کنار این موضوع به نتیجه مهمی که بعضی از اساتید مینوشتن رسیدم . اون هم اینکه پروسه کلرینس به سفارت ها ربط نداره و مستقیم از USA هندل میشه . این موضوع رو با گوشت و جونم درک کردم و تو جواب ایمیلشون برام نوشتن :
Dear inquirer,
Thank you for your inquiry. Your case is pending Administrative Processing. We have no control over this legally mandated process and we have no way to predict how much longer it will take before the Administrative Processing is complete.However, as soon as the Administrative process is finalized your case number will be published in our website at the following link...
فقط یه سوال پیش میاد که خیلی مهم است اینه که پس آپ دیت هایی که از سوی سفارت انجام میشه به چه معنی است . این ها که میگم ما کاری ندارییم پس این آپ دیت های سفارتی در طول ساعات کاری روزانه برای چی صورت میگیره ؟ مدیران و اعضای باسابقه اگه جواب بدن براشون دعا میکنم Wink

دوست عزيز. البته شما خودتون استاديد. اما به جهت يادآوري عرض مي كنم خدمتتون كه سفارت وظيفه ارسال مدارك و نتيجه مصاحبه رو بر عهده داره. مدارك رو به ارگانهاي مختلف ارسال مي كنه و به همين دليل شما در سيس يك آپ مي بينيد. سفارت بر روي پروسه كليرنس اصلاً كار نمي كنه و در واقع يك واسط بين ما و آمريكاست. يكي از وظايف ديگه سفارت اينه كه پس از پايان كليرنس مصاحبه شونده اون رو بهمون اعلام مي كنه و نسبت به چاپ ويزا اقدام مي كنه. شما لطفاً با فاصله زماني از مصاحبه دنبال آپ شبانه به وقت ايران باش. اون كه بياد حله. موفق باشي.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، fa15 ، Memolk ، arash56 ، smpf ، bahar101 ، p00ya2001 ، nora-nora ، mamal amrikaei
امروز ما آپ شدیم اما با ایمیل دیروز . خدا کنه زود کلییر بشیم خسته شدیم که اینقدر هی ایمیل بزنیم و هی آپ میشیم اما ایندفعه فقط همسرم آپ شده و من هنوز 22june هستم

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Memolk ، raminvet ، hilda60 ، Marmad ، sadri54 ، smpf ، bahar101 ، h_researcher ، p00ya2001 ، Iaccept ، mamal amrikaei ، alinima
(2015-07-13 ساعت 17:32)لیدا59 نوشته:  امروز ما آپ شدیم اما با ایمیل دیروز . خدا کنه زود کلییر بشیم خسته شدیم که اینقدر هی ایمیل بزنیم و هی آپ میشیم

لیدا خانم ایمیل زدن به نظرم فایده خاصی نداره. یا بهتره بگم اصلا فایده ای نداره. فقط باید وایسیم و چشمون به اون بالایی و آپدیت شبانه باشه که ایشالا از امشب دوباره استارت میخوره

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bidaad ، APOLO5321 ، Memolk ، hilda60 ، smpf ، bahar101 ، p00ya2001 ، Iaccept ، mamal amrikaei
دستش خیلی خوبه

دوست خوبم. آقامن عزيز. مباركت باشه. اينكه تو خيالت راحت شد ما هم خيالمون راحته. آره داداش. تموم شد. انشالله در ادامه مسير موفق و پر انرژي و صبور ببينيمت. يا علي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: mfte.teacher ، AliReza.Sh ، Aghaman ، fa15 ، Memolk ، hilda60 ، sadri54 ، smpf ، SAMBAR ، bahar101 ، SAAM_60 ، p00ya2001 ، nora-nora ، mamal amrikaei ، Arya123 ، a.farzad
جناب رضا 2015
چی شد مدیر عزیز. قرار بود خبر خوش بیاری ؟

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Memolk ، hilda60 ، sadri54 ، smpf ، SAMBAR ، bahar101 ، SAAM_60 ، p00ya2001 ، Iaccept ، mamal amrikaei
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mfte.teacher ، hilda60 ، smpf ، SAMBAR ، bahar101 ، SAAM_60 ، p00ya2001 ، Iaccept ، mamal amrikaei
سلام
مبارک
میشه بگید چند روز بعد از مصاحبه سایت کیس شما را شناخت؟
ممنونم

دستش خیلی خوبه
شماره کیس: 2015as66xx
مصاحبه: 8 جولای/ ابوظبی
اپدیت درcea : جولای17، 10 اگوست، 10 سپتامبر( با ایمیل)،
کلیر: 10 سپتامبر ایمیل از ابوظبی
دریافت: 21 سپتامبر
ورود: احتمالا دسامبر

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Aghaman ، smpf ، bahar101 ، p00ya2001
دستش خیلی خوبه

خب، با عرض شرمندگی، دو تا مورد رو یادم رفت توی پست قبلی بگم:

اول اینکه کیس آقامان عزیز ما بخاطر سربازی مورددارشون قابل توجهه (سربازی س). پس دوستان همقطار به جزئیات کیس ایشون توجه فرمائید.

دومم اینکه هر اقلیمی بسته به نوع زندگی و مردمانش، باورها و عقاید خاصی داره که سالهاست انقدر با خرافات در هم تنیدن که تفکیک و تشخیص شون تقریباً غیرممکنه. توی اقلیم ما هم اکثر مردم اعتقاد دارن که کاشتن نخـــل رو کسی باید انجام بده که دستش خوب باشه. علاقه بر احترامی که برای این درخت بزرگ قائل ن اون رو واقعاً باورش دارن.
خلاصه که من بارها و بارها به عینه با همین دو تا چشمام سندیت این موضوع رو دیدم. موضوعی که با منطق و علم و آگاهی کم من جور درنمیومد ولی خب وجود داشت.

مخلص کلوم اینکه، آقارضای مدیر ما هم از اوناشه. Big Grin
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-07-13 ساعت 17:39)negzz نوشته:  سلام
مبارک
میشه بگید چند روز بعد از مصاحبه سایت کیس شما را شناخت؟
ممنونم

دستش خیلی خوبه
متشکرم
اگر اشتباه نکنم 7 تا 8 روز حدودا ولی تو همین تاپیک تا 21 روز هم داریم ، خیلی نگران نباشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Memolk ، bahar101 ، p00ya2001 ، nora-nora ، Iaccept ، mamal amrikaei ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان