موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-13 ساعت 19:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-13 ساعت 19:46 توسط aria802.)
حداکثر زمانی که ابوظبی کیس را شناخته چند روز بوده؟
واسه من چند روز دیگه میشه یک ماه
حتی بعد از دوتا ایمیل هم نشناخت
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 19:43)peyman55 نوشته: پیشه اساتید محترم یه تحلیل در مورد تعداد ap هم داشته باشن که اصولا اگه کم باشه خوبه یا زیاد باشه؟
من جزو اساتيد نيستم. اما جوابتو مي دم. دوست عزيز هر چه تعداد آپهايي كه شما مشاهده مي كنيد كمتر باشه يعني براتون چك امنيتي كمتري درخواست شده از سوي افيسر. زياد نگران اين موضوع نباشيد و ذهنتون رو درگير نكنيد. اين موضوع مسئله مهمي نيست. انشالله به وقتش كلير مي شيد. موفق باشي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
طوفان و سیل کلیری
مژدتون چی شد
فک نکنین یادمون رفته رضا خان
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-13 ساعت 19:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-13 ساعت 19:57 توسط khalilkhah.)
(2015-07-13 ساعت 18:47)Aghaman نوشته: آقا این ویزا خیلی هم خوب نیست ظاهرا ، آدم یک کمی هم گیج میشه
از نیم ساعت پیش ۴ تا پست گذاشتم نمیدونم همشون کجا میپرن میرن ؟؟؟
اصولا من همیشه میگم مسیر اصلی تاپیک نباید منحرف بشه ولی الان خودم خلاف میکنم و منحرفش میکنم بعدا آقا رضای گل لطف میکنه پاکش میکنه
من چون هوش و حواس درست و درمونی ندارم ممکنه بعدا یادم بره از تمام دوستانی که پست گذاشتن یکی یکی تشکر کنم به همین جهت تا داستان هنوز داغه وظیفه ی خودم رو انجام میدم که کمتر شرمنده ی دوستان باشم
باور نمیکنید که این روزهای در انتظار پیکاپ شاید از روزهای در انتظار کلیر شدن سخت تر بود و ....... به هر حال به لطف خدا و دعای دوستان سپری شد
و اما لازمه تشکر کنم اول از خدای خودم که در تمام این مسیر بغل دستم نشسته بود و همه چیز به لطف و معجزه ی اون به سرانجام رسید و گرنه صادقانه من توان پیمودن این راه به تنهایی رو نداشتم
دوم از تمام دوستان مهاجرسرا که در تک تک لحظات صمیمی تر از یک برادر یا خواهر در کنارم بودن و کمک کردن تا اضظراب و نگرانی هایم را کاهش دهم
و اما الان لازمه سریع تشکر کنم از
Atis و negzz عزیز که خیلی سعادت نداشتم در خدمتشان باشم ولی از پیام تبریکشان شاد شدم
mamal amrikaei مهربان که جدای اسم کاربری قشنگش از پست هاش استفاده کردم و تبریکش باعث شادی و سرورم شد
mfte.teacher گرامی که چقدر در یک گروه وایبری با هم بر سر موضوع کلیرنس بحث کردیم و مطمئنم بزودی خودش هم کلیر میشود
1362amin1362 با آن روحیه مثال زدنی که به واقع بمب روحیه بود برای این تاپیک و البته هنوزم هست و مدام تاپیک رو به سمت قرمه سبزی هدایت میکند 

( عاشقتم برادر )
samane1362 نازنین که همیشه به پستهایشان ارادت داشته و تبریکشان کلی به من روحیه داد
2015reza بي نظیر که همیشه مشتری پستهایش بودم و هستم و خواهم بود ، آقا رضا با تبریک شما هم حال کردیم
reza2015 كه واقعا مدیریت برازندش بود و هست ، مرسی از همه ی کمک هات ، شاید اگر آن آنلاک رو نداشتی الان ویزا تو مشتت بود برادر
و در آخر Alireza.Sh بی همتا که نمیدونم الان از بودنش تو این تاپیک خوشحال باشم یا ناراحت ، علیرضا جان شما به من درس روحیه دادی با این همه ناراحتی که داری برام عجیبه چطور این همه روحیه و انرژی داری ، خدا قوت برادر
البته قطعا دوستان دیگر هم در خوشحالی ما سهیم خواهند بود
انشالله در مجالی دیگر از آنها هم تشکر میکنم
خدا پشت و پناه همه ی شما
با تبریک جهت ویزا, امیدوارم بقیه ویزاهاهم گیر آدم های خوب و مهربونی مثل شما بیاد
این اپ هفت جولای هم در نوع خودش از لحاظ آماری جالبه
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 19:56)khalilkhah نوشته: hr]
این اپ هفت جولای هم در نوع خودش از لحاظ آماری جالبه
خوب این آپ ممکنه منجر به کلیر بشه؟
با تجربه ها
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='Aghaman' pid='636489' dateline='1436797045
البته قطعا دوستان دیگر هم در خوشحالی ما سهیم خواهند بود
انشالله در مجالی دیگر از آنها هم تشکر میکنم
خدا پشت و پناه همه ی شما
[/quote]
دوست عزیزتبریک برای ویزا حالا یه هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااای جانانه برای شما و خانواده گرامی
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 17:47)رضا2015 نوشته: (2015-07-13 ساعت 17:12)Aghaman نوشته: بالاخره ایشوو شد !!!!!
از صبح تا حالا 1000 بار چک کرده بودم
آخرش هم آقا رضا چک کرد تا شد
دستش خیلی خوبه
بدین کیساتون رو چک کنه حتما کلیر میشید
بالاخره شد اونی که باید بشه
میگم هنوزم نگران باشیم یا نه دیگه تموم شد ؟؟؟
حالا مگه این پاسپورته میرسه ؟؟؟
یعنی به نظرتون بعد 15 ماه تموم شد ؟
مبارکه کاری نکردم
اقا تموم تموم وایسا تا پاست با چک 500K $ بهت برسه.
ایشالا بقیه دوستان
اقا هر کی بله میخواد از سفارت بگیره بده چک کنم براش 
خوب اقا جان نری ها وایسا من هم ویزا مو بگیرم بیام قرمه سبزی رو بزنم بعد میریم با هم
تیچر جان هول نشو!
اقا من کیس ات رو یه تحلیل توپول کردم از سفارت محترم هم امار در اومد شما نفر دومت کلیر شده اینا حول ورشون ورداشت زدن برای شما یعنی کل کیس بعد دیدن اوع! اونجوری شد.
ایشالا دیگه این هفته اون هفته شرت از سر ما کم شده!
یه چیز دیگه این AP و AR رو هم چک کردم برات معمولا وقتی پروسه واشنگتن میره میشه AP .ولی وقتی جوابت میاد و افیسر اطلاعاتت رو یه بار دیگه ریویو کنه میشه AR که زمان AR از AP کمتر هست.
برو حالش رو ببر 
آقا رضای گل یک دستی هم به پرونده من بکش بختش باز بشه. دلمون ترکید بخدا.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 22:02)mamal amrikaei نوشته: (2015-07-13 ساعت 17:47)رضا۲۰۱۵ نوشته: (2015-07-13 ساعت 17:12)Aghaman نوشته: بالاخره ایشوو شد !!!!!
دستش خیلی خوبه
مبارکه کاری نکردم
ایشالا بقیه دوستان
خوب اقا جان نری ها وایسا من هم ویزا مو بگیرم بیام قرمه سبزی رو بزنم بعد میریم با هم
تیچر جان هول نشو!
اقا من کیس ات رو یه تحلیل توپول کردم از سفارت محترم هم امار در اومد شما نفر دومت کلیر شده اینا حول ورشون ورداشت زدن برای شما یعنی کل کیس بعد دیدن اوع! اونجوری شد.
یه چیز دیگه این AP و AR رو هم چک کردم برات معمولا وقتی پروسه واشنگتن میره میشه AP .ولی وقتی جوابت میاد و افیسر اطلاعاتت رو یه بار دیگه ریویو کنه میشه AR که زمان AR از AP کمتر هست.
برو حالش رو ببر 
آقای ممل امریکایی عزیز، ما یه دوست قدیمی داشتیم که از بچگی بعد دیدن فیلم مربوطه در عشق آ م ر ی کا بود و به همه میگفت"ممل امریکایی"صداش کنند سال گذشته در اثر یه اتفاق پیش بینی نشده بلاخره ایشون هم رفتند ا م ر ی ک ا :-) و باعث خوشحالی همه ما شدند
ایمان دارم که شماهم بزودی عازم میشید توکلتون به خدا باشه دوست گرامی
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-13 ساعت 22:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-13 ساعت 22:23 توسط mamal amrikaei.)
حوصله کن ، خواهیم رفت
آرامش به همراهت، مهر بورز و خوشبخت باش
(2015-07-13 ساعت 22:18)samane1363 نوشته: (2015-07-13 ساعت 22:02)mamal amrikaei نوشته: (2015-07-13 ساعت 17:47)رضا۲۰۱۵ نوشته: (2015-07-13 ساعت 17:12)Aghaman نوشته: بالاخره ایشوو شد !!!!!
دستش خیلی خوبه
مبارکه کاری نکردم
ایشالا بقیه دوستان
تیچر جان هول نشو!
برو حالش رو ببر 
آقای ممل آمریکایی عزیز، ما یه دوست قدیمی داشتیم که از بچگی بعد دیدن فیلم مربوطه در عشق آ م ر ی کا بود و به همه میگفت"ممل آمریکایی"صداش کنند سال گذشته در اثر یه اتفاق پیش بینی نشده بلاخره ایشون هم رفتند ا م ر ی ک ا :-) و باعث خوشحالی همه ما شدند
ایمان دارم که شماهم بزودی عازم میشید توکلتون به خدا باشه دوست گرامی
ممنون از لطف شما و تشکر از انرژی مثبتتون. خدا از زبونتون بشنوه الهی. انشالله دل همه منتظران خوشحال بشه.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-13 ساعت 22:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-13 ساعت 22:39 توسط ARSAMNEW.)
یه هفته بعد مصاحبه الان اپدیت سوم رو هم فقط من که نفر اصلی هستم خوردم این یعنی چی؟ دوبار قبلش اپدیت شده بودیم هر دو نفر ولی این بار ظاهرا از امریکاست .
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
يه روز اتفاق بد ميفته و تو با خودت ميگي بعد هرسختي آسانيست
يه روزديگه اتفاق خوب ميفته و تو با خودت ميگي اين همون آسونيه
روز بعدش اتفاق بد ميفته تو ميموني كه بعد از هر آساني هم سختيست؟
چند روز ميگذره ميخواد اتفاق خوبه بيفته اما تو ميموني كه اين اتفاق خوبه بعد سختيه ست يا قبلش
هنوز درگير راه حل همين فرضيه ي كشف نشده اي كه اتفاقاي بد دور و بر اتفاق خوبه مي افتند
اونقدر زياد كه وقتي به يك قدمي بهترين اتفاق زندگيت ميرسي برات بي مزه ترين اتفاق دنيا ميشه....
آرزوي امشبم:
خدايا سلامتي وعاقبت به خيري رو از ما بنده هاي غافل خودت دريغ نكن فقط همين و همين....
آمين يا رب العالمين