موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 17:12)Aghaman نوشته: بالاخره ایشوو شد !!!!!
از صبح تا حالا 1000 بار چک کرده بودم
آخرش هم آقا رضا چک کرد تا شد
دستش خیلی خوبه
بدین کیساتون رو چک کنه حتما کلیر میشید
بالاخره شد اونی که باید بشه
میگم هنوزم نگران باشیم یا نه دیگه تموم شد ؟؟؟
حالا مگه این پاسپورته میرسه ؟؟؟
یعنی به نظرتون بعد 15 ماه تموم شد ؟
مي دوني نذر كردم اگه يه همچين روزي كه تو الان داري، انشاا... قسمت من هم شد، بيام مهاجرسرا و پيام بذارم : yesssssssss, we got it
اقامن عزيز، فصل ويزا براي تو بسته شد و فصل پرماجراي جديدي تو زندگيت تازه شروع شده. موفق باشي داداش.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 17:47)رضا2015 نوشته: (2015-07-13 ساعت 17:12)Aghaman نوشته: بالاخره ایشوو شد !!!!!
دستش خیلی خوبه
مبارکه کاری نکردم
اقا تموم تموم وایسا تا پاست با چک 500K $ بهت برسه.
ایشالا بقیه دوستان
اقا هر کی بله میخواد از سفارت بگیره بده چک کنم براش 
خوب اقا جان نری ها وایسا من هم ویزا مو بگیرم بیام قرمه سبزی رو بزنم بعد میریم با هم
تیچر جان هول نشو!
اقا من کیس ات رو یه تحلیل توپول کردم از سفارت محترم هم امار در اومد شما نفر دومت کلیر شده اینا حول ورشون ورداشت زدن برای شما یعنی کل کیس بعد دیدن اوع! اونجوری شد.
ایشالا دیگه این هفته اون هفته شرت از سر ما کم شده!
یه چیز دیگه این AP و AR رو هم چک کردم برات معمولا وقتی پروسه واشنگتن میره میشه AP .ولی وقتی جوابت میاد و افیسر اطلاعاتت رو یه بار دیگه ریویو کنه میشه AR که زمان AR از AP کمتر هست.
برو حالش رو ببر 
آقا یعنی دمت گرم هوارتا. در مورد تحلیل اول تون موافقم. در مورد دوم اما آماری نداشتم که کدوم کمتره حالا این AR رو تو برنامه های خودتون دیدین یا با توجه به ایمیل من هستش؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 17:12)Aghaman نوشته: بالاخره ایشوو شد !!!!!
دستش خیلی خوبه
آقا من عزیز، خیلی خیلی تبریک میگم ایشود شدن شماها خیلی خبر خوبیه واسه ماها که درگیر سربازی س هستیم
ایشالا باقی مسیر رو هم بسلامتی و شادی تون سپری بشه
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ,ﻛﻴﺲ اﺻﻠﻲ اﻳﺸﻮﺩ ﺷﺪﻩ ﻣﺎ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺑﻌﺪ اﺯ 120 ﺭﻭﺯ ﺁﭖ ﺷﺪﻩ اﺳﺎﺗﻴﺪﻟﻂﻔﺎ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺑﻔﺮﻣﺎﻳﻨﺪ,11 ﺟﻮﻻﻱ,ﺑﻨﻆﺮﺗﻮﻥ اﻳﻦ ﺁﭖ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺑﻮﺩﻩ,ﻣﻦ اﻣﺮﻭﺯ ﭼﻚ ﻛﺮﺩﻡ.
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 18:36)raminvet نوشته: ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ,ﻛﻴﺲ اﺻﻠﻲ اﻳﺸﻮﺩ ﺷﺪﻩ ﻣﺎ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺑﻌﺪ اﺯ 120 ﺭﻭﺯ ﺁﭖ ﺷﺪﻩ اﺳﺎﺗﻴﺪﻟﻂﻔﺎ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺑﻔﺮﻣﺎﻳﻨﺪ,11 ﺟﻮﻻﻱ,ﺑﻨﻆﺮﺗﻮﻥ اﻳﻦ ﺁﭖ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺑﻮﺩﻩ,ﻣﻦ اﻣﺮﻭﺯ ﭼﻚ ﻛﺮﺩﻡ.
آقا رامین به نظر من خبرهای خوبی در راهه تا آخر هفته، خدایا دل آقا رامین را شاد کن تا عید فطر
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-13 ساعت 18:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-13 ساعت 18:49 توسط Aghaman.)
آقا این ویزا خیلی هم خوب نیست ظاهرا ، آدم یک کمی هم گیج میشه
از نیم ساعت پیش 4 تا پست گذاشتم نمیدونم همشون کجا میپرن میرن ؟؟؟
اصولا من همیشه میگم مسیر اصلی تاپیک نباید منحرف بشه ولی الان خودم خلاف میکنم و منحرفش میکنم بعدا آقا رضای گل لطف میکنه پاکش میکنه
من چون هوش و حواس درست و درمونی ندارم ممکنه بعدا یادم بره از تمام دوستانی که پست گذاشتن یکی یکی تشکر کنم به همین جهت تا داستان هنوز داغه وظیفه ی خودم رو انجام میدم که کمتر شرمنده ی دوستان باشم
باور نمیکنید که این روزهای در انتظار پیکاپ شاید از روزهای در انتظار کلیر شدن سخت تر بود و ....... به هر حال به لطف خدا و دعای دوستان سپری شد
و اما لازمه تشکر کنم اول از خدای خودم که در تمام این مسیر بغل دستم نشسته بود و همه چیز به لطف و معجزه ی اون به سرانجام رسید و گرنه صادقانه من توان پیمودن این راه به تنهایی رو نداشتم
دوم از تمام دوستان مهاجرسرا که در تک تک لحظات صمیمی تر از یک برادر یا خواهر در کنارم بودن و کمک کردن تا اضظراب و نگرانی هایم را کاهش دهم
و اما الان لازمه سریع تشکر کنم از
Atis و negzz عزیز که خیلی سعادت نداشتم در خدمتشان باشم ولی از پیام تبریکشان شاد شدم
mamal amrikaei مهربان که جدای اسم کاربری قشنگش از پست هاش استفاده کردم و تبریکش باعث شادی و سرورم شد
mfte.teacher گرامی که چقدر در یک گروه وایبری با هم بر سر موضوع کلیرنس بحث کردیم و مطمئنم بزودی خودش هم کلیر میشود
1362amin1362 با آن روحیه مثال زدنی که به واقع بمب روحیه بود برای این تاپیک و البته هنوزم هست و مدام تاپیک رو به سمت قرمه سبزی هدایت میکند 

( عاشقتم برادر )
samane1362 نازنین که همیشه به پستهایشان ارادت داشته و تبریکشان کلی به من روحیه داد
2015reza بي نظیر که همیشه مشتری پستهایش بودم و هستم و خواهم بود ، آقا رضا با تبریک شما هم حال کردیم
reza2015 كه واقعا مدیریت برازندش بود و هست ، مرسی از همه ی کمک هات ، شاید اگر آن آنلاک رو نداشتی الان ویزا تو مشتت بود برادر
و در آخر Alireza.Sh بی همتا که نمیدونم الان از بودنش تو این تاپیک خوشحال باشم یا ناراحت ، علیرضا جان شما به من درس روحیه دادی با این همه ناراحتی که داری برام عجیبه چطور این همه روحیه و انرژی داری ، خدا قوت برادر
البته قطعا دوستان دیگر هم در خوشحالی ما سهیم خواهند بود
انشالله در مجالی دیگر از آنها هم تشکر میکنم
خدا پشت و پناه همه ی شما
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 18:44)aria802 نوشته: (2015-07-13 ساعت 18:36)raminvet نوشته: ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ,ﻛﻴﺲ اﺻﻠﻲ اﻳﺸﻮﺩ ﺷﺪﻩ ﻣﺎ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺑﻌﺪ اﺯ 120 ﺭﻭﺯ ﺁﭖ ﺷﺪﻩ اﺳﺎﺗﻴﺪﻟﻂﻔﺎ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺑﻔﺮﻣﺎﻳﻨﺪ,11 ﺟﻮﻻﻱ,ﺑﻨﻆﺮﺗﻮﻥ اﻳﻦ ﺁﭖ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺑﻮﺩﻩ,ﻣﻦ اﻣﺮﻭﺯ ﭼﻚ ﻛﺮﺩﻡ.
آقا رامین به نظر من خبرهای خوبی در راهه تا آخر هفته، خدایا دل آقا رامین را شاد کن تا عید فطر
ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﺁﺭﻳﺎﻱ ﻋﺰﻳﺰ
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 18:47)Aghaman نوشته: آقا این ویزا خیلی هم خوب نیست ظاهرا ، آدم یک کمی هم گیج میشه
از نیم ساعت پیش ۴ تا پست گذاشتم نمیدونم همشون کجا میپرن میرن ؟؟؟
اصولا من همیشه میگم مسیر اصلی تاپیک نباید منحرف بشه ولی الان خودم خلاف میکنم و منحرفش میکنم بعدا آقا رضای گل لطف میکنه پاکش میکنه
تبریک میگم بهتون و امیدوارم همیشه در این موقعیت های خوب و شیرین قرار بگیرید.
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
ارزو میکنم که شروع هفته با آپ های طلایی باشه تا از این حالت نا امیدی بیحوصلگی و بلاتکلیفی در بیاییم
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
Agha MAAAN عزیز تبریییییک میگم ،امیدوارم خدا تا آخر راه پشت و پناهت باشه و همیشه شاد شاد باشی و موفق
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
پیشه اساتید محترم یه تحلیل در مورد تعداد ap هم داشته باشن که اصولا اگه کم باشه خوبه یا زیاد باشه؟
کیس نامبر: 2015AS4XXX>تعداد اعضای کیس: دو نفر > سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییر دادن> ارسال فرم ها: 30 jun> کارنت: 10 february> مصاحبه : 26 آپریل> خانم یکضرب و من AP > کلیر : 20 سپتامبر