کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-15 ساعت 01:45)ali_bf1 نوشته:  بچه های گروه 19 می یه حضور غیاب بکنیم ببینیم وضعیت چه جوریه!با تاریخ مصاحبه اعلام حضور بفرمایید.از پدرم شروع میکنم ۶ می انکارا

6 می - آنکارا
شماره کیس:2015AS47XX ... تاریخ رویت قبولی:4 May...سفارت:آنکارا ... تعداد افراد کیس :۲ نفر... تاریخ مصاحبه: 6 می... وضعیت: Issued... مقصد: سن‌حوزه... آپدیت‌ها: نفر اصلی: 7، 12، 19 می و 20 جولای و نفر دوم: 7 و 12 می...  کلیر: هر دو نفر 29 جولای... صدور ویزا: هر دو نفر 11 آگوست  Big GrinWink
تشکر کنندگان: 1362amin1362
کیس 157 کیه؟
10 جولای ایشو شده ولی الان اپ خورد رفت رو Ap!
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، 1362amin1362 ، AliReza.Sh ، hilda60 ، zohreh-gh ، mamal amrikaei ، mkamyab
(2015-07-15 ساعت 10:29)رضا2015 نوشته:  کیس 157 کیه؟
۱۰ جولای ایشو شده ولی الان اپ خورد رفت رو Ap!
چرا امسال اول ایشو میکنن بعد پشیمون میشن apمیشه دوباره؟

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، arash56 ، mamal amrikaei
(2015-07-15 ساعت 08:34)r.bazargan نوشته:  دوستان Big Grin
یه هووورااااااااااااااااااااای بزرگ
یک کیس نصف و نیمه بالاخره کارش تموم شد و هی نمیاد تو این تاپیک اذییتون کنه که ای وای چرا من کلیر نمی شم Big Grin
بالاخره ویزای همسرم منم Issued شد.بس که این سایت ceac و چک کردم چمام همه جا administarive processing می دیدTongueBig Grin

ایشااله تا آخر سپتامبر همه ۲۰۱۵ ها تا هر شماره ای که کارنت شدن (البته از نوع بچه های ایرانیش) کلیر شن Shy

هوووووررررراااااا
تبریک خانم بازرگان عزیز، خیلی مبارکتوووون باشه
ایشالا که بعداز این هم، همیشه زندگیتون پراز شادی و سلامتی باشه
محکم و بااراده، پیش به سوی آینده ای روشن
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hilda60 ، mkamyab
تبریک خدمت همه دوستان کلیر شده اخیر، با اینکه کارمون تو این تاپیک تموم شده ولی ناخودآگاه میام تو تاپیک، خبرهای خوش بچه ها سبب شادیم میشه، با امید به کلیر هرچه زودتر همه دوستان...
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
(2015-07-15 ساعت 10:34)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 10:29)رضا۲۰۱۵ نوشته:  کیس 157 کیه؟

بیچاره مثل من شد
آقا رضا جریان اون سیل که خبرش رو داده بودین چی بود؟

دوستان امروز وارد 4 ماه و 120 روزه شدم.
آقا رضا خبری از کیس من نیست؟ آپ های بعد 2 جولای همه مال ایمیل هستن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: arash56 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، HERMES7 ، zohreh-gh ، mamal amrikaei ، mkamyab
(2015-07-15 ساعت 09:06)sheinos نوشته:  دوستان خوبم اولن تبريك واسه متعادل شدن روابطمون با دنيا و ثانيا ايشالا تا آخر جولاي همتون كلير شين. دو تا سوال دارم. البته الان زوده واسه من ولي مثلا الان يه سال ديگست. Smile اگه كيس اصلي ap بخوره ولي همسرش يه ضرب بشه و كيس اصلي كلير نشه همسرش نميتونه بره؟ يعني حتما بايد با كيس اصلي بره اولين سفرشو؟ دوم اينكه موقعي كه كلير ميشيم استاتوس توي سيس يا سفارت چيرو ميزنه؟ يعني اگه ايميل نياد چجوري ميشه فهميد كلير شدنو؟ يه سوال ديگه هم اشانتيون ميپرسم اين كانتكت فرم چيه داستانش؟

دوست عزیز تا جایی که من میدونم حتما و حتما اول باید برنده وارد بشه به همراه همراهان حالا همراهان میتونن بعد برنده اصلی هم وارد خاک آمریکا بشن در صورتیکه ویزاشون معتبر باشه

اما سوال دومتون این فرم خیلی بدرد میخوره برای ما که اینطور بود.هم برای دکتر که از ما آدرس و مشخصات خواستند هم سفارت . من چون مصاجبمون ابوطبی بود تا رسیدم اونجا سیم کارت گرفتم و این فرم و تکمیل کردم که شامل آدرس و تلفن ایران ، آمریکا و ابوطبی بود

نمونه اشو براتون میزارم
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: sheinos ، bahar101 ، 1362amin1362 ، hilda60 ، mkamyab
دیگه نوبتی هم که باشه، نوبت دوستان عزیز و گرامی ،mfte.teacher, p00ya2001, آقا رضا2015 عزیز(مدیرجان) هست
زود باشید کلیر شید ما تو صفیم هاااااااا
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
(2015-07-15 ساعت 09:06)sheinos نوشته:  دوستان خوبم اولن تبريك واسه متعادل شدن روابطمون با دنيا و ثانيا ايشالا تا آخر جولاي همتون كلير شين. دو تا سوال دارم. البته الان زوده واسه من ولي مثلا الان يه سال ديگست. Smile اگه كيس اصلي ap بخوره ولي همسرش يه ضرب بشه و كيس اصلي كلير نشه همسرش نميتونه بره؟ يعني حتما بايد با كيس اصلي بره اولين سفرشو؟ دوم اينكه موقعي كه كلير ميشيم استاتوس توي سيس يا سفارت چيرو ميزنه؟ يعني اگه ايميل نياد چجوري ميشه فهميد كلير شدنو؟ يه سوال ديگه هم اشانتيون ميپرسم اين كانتكت فرم چيه داستانش؟
اگر کیس اصلی AP بخوره ، به بقیه اعضا ویزانمیدند.
اعضای کیس هم با اخذ ویزاشون یا به همراه کیس اصلی و یا بعدتر از او می توانند وارد آمریکاشوند.
شنیدم از AP تغییر نمیکنه باید ایمیلتون را مدام چک کنید که اگرکلیرشدید به سفارت جهت اخذ ویزا مراجعه کنید و با صدور آن سایت سی اک هم ایشود را نشون میده که یعنی صادر شده که باید بری تحویل بگیری.حتما ایمیل میاد ضمن اینکه سایت خود سفارتی که مصاحبه شدی کیس نامبر آنهایی که کلیر شدند را میزنه میتونی شماره ها را چک کنی.
کانتکت فرم هم اطلاعات تماس شما در ایران، کشور محل مصاحبه و محلی که در آمریکا خواهید رفت را شامل میشه شامل تلفن، آدرس ایمیل، آدرس محل سکونت/ اقامت، تلفن همراه
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، hilda60 ، sheinos ، آزاده_امین
امیدوارم این هفته کلیری ها حسابی سرعت بگیره وگرنه من خوش‌بین هم دچار تشویش میشم Wink
تا پایان پروسه 77 روز باقی ست . . .
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
(2015-07-15 ساعت 11:02)rbrb-2015 نوشته:  امیدوارم این هفته کلیری ها حسابی سرعت بگیره وگرنه من خوش‌بین هم دچار تشویش میشم Wink
تا پایان پروسه 77 روز باقی ست . . .
الهی آمیییییییین

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-07-15 ساعت 10:39)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 10:34)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 10:29)رضا۲۰۱۵ نوشته:  کیس 157 کیه؟

بیچاره مثل من شد
آقا رضا جریان اون سیل که خبرش رو داده بودین چی بود؟

دوستان امروز وارد ۴ ماه و 120 روزه شدم.
آقا رضا خبری از کیس من نیست؟ آپ های بعد ۲ جولای همه مال ایمیل هستن

تیچر جان امیدوارم تا اخر همین هفته خدا بهت یک عیدی حسابی بده
جالبه من ایمیل هم میزنم اصلا آپ نمیشم
جواب الکی میدن بهم ، من یک سوال دیگه میپرسم یک چیز دیگه جواب میدن
من منتظر دو چیز هستم هم کلیر شدن هم اینکه سایت ابوظبی منو بشناسهSad بعد یک ماه به کی بگم نکنه منو فراموش کردن.
خدایا به همه منتظرهای کلیر تا آخر هفته عیدی بده و کلیرشون کن
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: r.bazargan ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، mfte.teacher ، hilda60 ، samane1363 ، mkamyab
(2015-07-15 ساعت 10:45)r.bazargan نوشته:  
(1970-06-16 ساعت 11:59)sheinos نوشته:  دوم اينكه موقعي كه كلير ميشيم استاتوس توي سيس يا سفارت چيرو ميزنه؟ يعني اگه ايميل نياد چجوري ميشه فهميد كلير شدنو؟

دوست عزیز تا جایی که من میدونم حتما و حتما اول باید برنده وارد بشه به همراه همراهان حالا همراهان میتونن بعد برنده اصلی هم وارد خاک آمریکا بشن در صورتیکه ویزاشون معتبر باشه

اما سوال دومتون این فرم خیلی بدرد میخوره برای ما که اینطور بود.هم برای دکتر که از ما آدرس و مشخصات خواستند هم سفارت . من چون مصاجبمون ابوطبی بود تا رسیدم اونجا سیم کارت گرفتم و این فرم و تکمیل کردم که شامل آدرس و تلفن ایران ، آمریکا و ابوطبی بود

نمونه اشو براتون میزارم
ممنونم بازرگان عزيز. منتظر نمونه فرم شما هستم. لطفا سوال دوم من رو نيز مفتخر به جوابتون ميكنيد؟
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان: 1362amin1362
کیس 2015AS2478 از بچه های فوریه (اولین فوریه ای در ماه جولای) دیروز تو سیس ایشود شد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
سلام دوستان عزيزم. اميدوارم تو اين هفته هممون خوشحال از اين تاپيك هجرت كنيم. يه مسئله رو مي خواستم عنوان كنم و اون اينكه اين دوستاني كه تازه وارد تاپيك كليرنس ٢٠١٥ مي شن بايد يه لطفي كنن و اين تاپيك رو خط به خط كامنتهاش رو از اول بخونن. من اين مسئله رو بارها و بارها متذكر شدم. اما هر روزه شاهد هستيم سئوالاتي اينجا مطرح مي شه كه بهترين جوابها در گذشته بهش داده شده. و اين نشون دهنده اينه كه اين دوستان اصلاً تاپيك و مطالب اون رو مطالعه نكردن. ببينيد دوستان تازه وارد. من ازتون خواهش مي كنم به خاطر خودتون و به خاطر اينكه ديدتون باز بشه نسبت به مسائل پيش روتون اين مطالب رو حتماً بخونيد. باور كنيد تجربياتي در اين نوشته ها هست كه باعث مي شه شماهايي كه يك عضو ساده هستيد همانند يك پيشكسوت اطلاعات داشته باشيد. به هر حال ما تا آخرين روزي كه در اين تاپيك هستيم پاسخگوي سئوالات شما عزيزان خواهيم بود. موفق باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان