موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
نژلا جان تبریک فراوان واقعا خوشحال شدم انشالله هر جا میری زندگی همراه با موفقیت وارامش داشته باشی .کار ما که گیر پیدا کرده نمیدونم چرا فرم dsمن همینطور unavailable مونده وکیل میگه مدارکتون را به NVC ارسال کردم البته مال همین مقطع زمانی هست که سایت مشکل داره اگر فرستاده باشه نامه ازnvcچقدر طول میکشه بیاد که اعلام کنن مدارک را گرفتن و منتظر وقت مصاحبه باشید؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 11:36)khalilkhah نوشته: کیس 2015AS2478 از بچه های فوریه (اولین فوریه ای در ماه جولای) دیروز تو سیس ایشود شد
ایولللل پس به امید خدا دیگه نوبت ما هست
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 11:54)1362amin1362 نوشته: سلام دوستان عزيزم. اميدوارم تو اين هفته هممون خوشحال از اين تاپيك هجرت كنيم. يه مسئله رو مي خواستم عنوان كنم و اون اينكه اين دوستاني كه تازه وارد تاپيك كليرنس ٢٠١٥ مي شن بايد يه لطفي كنن و اين تاپيك رو خط به خط كامنتهاش رو از اول بخونن. من اين مسئله رو بارها و بارها متذكر شدم. اما هر روزه شاهد هستيم سئوالاتي اينجا مطرح مي شه كه بهترين جوابها در گذشته بهش داده شده. و اين نشون دهنده اينه كه اين دوستان اصلاً تاپيك و مطالب اون رو مطالعه نكردن. ببينيد دوستان تازه وارد. من ازتون خواهش مي كنم به خاطر خودتون و به خاطر اينكه ديدتون باز بشه نسبت به مسائل پيش روتون اين مطالب رو حتماً بخونيد. باور كنيد تجربياتي در اين نوشته ها هست كه باعث مي شه شماهايي كه يك عضو ساده هستيد همانند يك پيشكسوت اطلاعات داشته باشيد. به هر حال ما تا آخرين روزي كه در اين تاپيك هستيم پاسخگوي سئوالات شما عزيزان خواهيم بود. موفق باشيد.
امین جان این سن خوزه رو که زیر امضات میبینم پر پر میشم یعنی میشه همسایه بشیم. دیروز تو لیستی که مدیر جان از ادمهای رفع تحریم گزاشته بود ۲تا از ف ر مان ده های گنده س بودند امیدوارم این موضوع رو کلیر ما که س سربازی کردیم موسر باشه.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
معمولا سفارتها چندم ماه کلیر گروهی میکنن
؟؟؟؟؟؟؟
چه روزهای خسته کننده ای
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 12:11)aria802 نوشته: معمولا سفارتها چندم ماه کلیر گروهی میکنن
؟؟؟؟؟؟؟
چه روزهای خسته کننده ای
من امروز خیلی خیلی خوشحال شدم چون امروز جناب خلیل خواه عزیز یه خبر خوب دادن یکی از دوستان فوریه ای کلییر شدن یعنی بزودی ما هم کلییر میشیم به امید خدا و شما دوست عزیز به امید حق بزودی خبر کلییریتونو اعلام میکنید
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-15 ساعت 12:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-15 ساعت 12:25 توسط 1362amin1362.)
امین جان این سن خوزه رو که زیر امضات میبینم پر پر میشم یعنی میشه همسایه بشیم. دیروز تو لیستی که مدیر جان از ادمهای رفع تحریم گزاشته بود ۲تا از ف ر مان ده های گنده س بودند امیدوارم این موضوع رو کلیر ما که س سربازی کردیم موسر باشه.
[/quote]
فرهاد جان. شما هم اگه نخواي همسايه ما بشي ما همسايه ت مي شيم. بعيد مي دونم اسم اين عزيزان تعقيري در روند كار بچه هاي لشگر صاحب زمان? داشته باشه. اما موضوعي كه برام خيلي جالبه اينه كه اون حساسيتي كه رو بچه هاي سربازي سپاه بوده ديگه وجود نداره. نمونش همسر ژيلا جان. آقامن عزيز و خيلي هاي ديگه. طولاني شدن اين پروسه براي ماها ديگه اين قضيه نيست مطمئناً. من دلم روشنه كه سه تا سفارت مكرمه با همديگه سوپر كلير خواهند داشت. اونم از نوع ناب. به نظر من همه مصاحبه قديمي ها و همچنين كسايي كه تا پايان آپريل و حتي بخشي از مي رو تو همين چند روزه اعلام مي كنن. مگر اينكه سهميه اين ماهشون جواب نده. به اميد خدا. ان الله مع الصابرين
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 10:45)samane1363 نوشته: دیگه نوبتی هم که باشه، نوبت دوستان عزیز و گرامی ،mfte.teacher, p00ya2001, آقا رضا۲۰۱۵ عزیز(مدیرجان) هست
زود باشید کلیر شید ما تو صفیم هاااااااا
ذوست عزیز ما که از خدامونه.
امروز وعده شون که گفته بودن 4-3 ماه طول میکشه هم کامل شد. یعنی 120 روز .
ایمیل زدم باز میگن کیس تون پندینگ هستش
البته این بار آپدیت نکردن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 12:13)لیدا59 نوشته: (2015-07-15 ساعت 12:11)aria802 نوشته: معمولا سفارتها چندم ماه کلیر گروهی میکنن
؟؟؟؟؟؟؟
چه روزهای خسته کننده ای
من امروز خیلی خیلی خوشحال شدم چون امروز جناب خلیل خواه عزیز یه خبر خوب دادن یکی از دوستان فوریه ای کلییر شدن یعنی بزودی ما هم کلییر میشیم به امید خدا و شما دوست عزیز به امید حق بزودی خبر کلییریتونو اعلام میکنید
ایشالا خبر کلیری تون لیدا خانم. ما هم امروز 4 ماه شدیم و وعده آفیسر رو تکمیل کردیم اما قول اونا هنوز رو هواست
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 12:13)لیدا59 نوشته: (2015-07-15 ساعت 12:11)aria802 نوشته: معمولا سفارتها چندم ماه کلیر گروهی میکنن
؟؟؟؟؟؟؟
چه روزهای خسته کننده ای
لیدا خانم من خیلی بی تاب هستم . چون همه زندگیم وصل هس به این ویزا
خیلی موقعیتهارا بخاطر این ویزا از دس دادم
الان مثل مرغ پر کنده شدم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم فقط تو سایت سیس هستم و ابوظبی و اینجا ،
زندگیم مختل شده
خدایا یک فرجی کن تو کار هممون
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 12:23)mfte.teacher نوشته: (2015-07-15 ساعت 10:45)samane1363 نوشته: دیگه نوبتی هم که باشه، نوبت دوستان عزیز و گرامی ،mfte.teacher, p00ya2001, آقا رضا۲۰۱۵ عزیز(مدیرجان) هست
زود باشید کلیر شید ما تو صفیم هاااااااا
ذوست عزیز ما که از خدامونه.
امروز وعده شون که گفته بودن ۴-۳ ماه طول میکشه هم کامل شد. یعنی 120 روز .
ایمیل زدم باز میگن کیس تون پندینگ هستش
البته این بار آپدیت نکردن
به امید خدا بزودی ایشوو میشین تیچر جان
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-15 ساعت 12:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-15 ساعت 12:31 توسط ARSAMNEW.)
(2015-07-15 ساعت 11:54)1362amin1362 نوشته: سلام دوستان عزيزم. اميدوارم تو اين هفته هممون خوشحال از اين تاپيك هجرت كنيم. يه مسئله رو مي خواستم عنوان كنم و اون اينكه اين دوستاني كه تازه وارد تاپيك كليرنس ٢٠١٥ مي شن بايد يه لطفي كنن و اين تاپيك رو خط به خط كامنتهاش رو از اول بخونن. من اين مسئله رو بارها و بارها متذكر شدم. اما هر روزه شاهد هستيم سئوالاتي اينجا مطرح مي شه كه بهترين جوابها در گذشته بهش داده شده. و اين نشون دهنده اينه كه اين دوستان اصلاً تاپيك و مطالب اون رو مطالعه نكردن. ببينيد دوستان تازه وارد. من ازتون خواهش مي كنم به خاطر خودتون و به خاطر اينكه ديدتون باز بشه نسبت به مسائل پيش روتون اين مطالب رو حتماً بخونيد. باور كنيد تجربياتي در اين نوشته ها هست كه باعث مي شه شماهايي كه يك عضو ساده هستيد همانند يك پيشكسوت اطلاعات داشته باشيد. به هر حال ما تا آخرين روزي كه در اين تاپيك هستيم پاسخگوي سئوالات شما عزيزان خواهيم بود. موفق باشيد.
متاسفانه تاپیک کلیرنس بر عکس تاپیک های دیگه پر هست از صحبت هایی واقعا جنبه تجربی نداره و بیشتر ارزوی موفقیت و اینکه این ایشو شد اون ایشو شد و هورااا کشیدن هست یا اطلاعاتی که فقط در زمان خودش مفید هست (مثل اینکه فلان کیس تو فلان سفارت کلیر شده است که در زمان خدش واقعا اطلاع خوبی بوده است )و پیدا کردن جواب سولات بین تمام اینها نیازمند خوندن بیش از هزار صفحه هست... ایشالا بچه های قدیمی این تاپیک با یکمی صبر جواب سوال دوستان جدید رو بدن که دیگه همین چند نفر باقی موندن ...
بچه های جدید هم ایشالا مطالعه بیشتر انجام میدن
ممنون از تمام دوستان ایشالا این تاپیک همیشه پر از هوراااا باشه
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه