موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 12:31)Janilla نوشته: (2015-07-15 ساعت 12:17)1362amin1362 نوشته: امین جان این سن خوزه رو که زیر امضات میبینم پر پر میشم یعنی میشه همسایه بشیم. دیروز تو لیستی که مدیر جان از ادمهای رفع تحریم گزاشته بود ۲تا از ف ر مان ده های گنده س بودند امیدوارم این موضوع رو کلیر ما که س سربازی کردیم موسر باشه.
فرهاد جان. شما هم اگه نخواي همسايه ما بشي ما همسايه ت مي شيم. بعيد مي دونم اسم اين عزيزان تعقيري در روند كار بچه هاي لشگر صاحب زمان😀 داشته باشه. اما موضوعي كه برام خيلي جالبه اينه كه اون حساسيتي كه رو بچه هاي سربازي سپاه بوده ديگه وجود نداره. نمونش همسر ژيلا جان. آقامن عزيز و خيلي هاي ديگه. طولاني شدن اين پروسه براي ماها ديگه اين قضيه نيست مطمئناً. من دلم روشنه كه سه تا سفارت مكرمه با همديگه سوپر كلير خواهند داشت. اونم از نوع ناب. به نظر من همه مصاحبه قديمي ها و همچنين كسايي كه تا پايان آپريل و حتي بخشي از مي رو تو همين چند روزه اعلام مي كنن. مگر اينكه سهميه اين ماهشون جواب نده. به اميد خدا. ان الله مع الصابرين
ما هم ۱۰ فوریه مصاحبه داشتیم اما چون همسر من برنده اصلی بود و سربازی س ما هم هنوز منتظریم البته خود من هم تو یه شرکت خصوصی کار میکنم اما تو زمینه پتروشیمی
[/quote]
ما هم که نه سربازی داشت همسرم نه شغل دولتی از 4 فوریه منتظریم
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 12:27)ARSAMNEW نوشته: (2015-07-15 ساعت 11:54)1362amin1362 نوشته: سلام دوستان عزيزم. اميدوارم تو اين هفته هممون خوشحال از اين تاپيك هجرت كنيم. يه مسئله رو مي خواستم عنوان كنم و اون اينكه اين دوستاني كه تازه وارد تاپيك كليرنس ٢٠١٥ مي شن بايد يه لطفي كنن و اين تاپيك رو خط به خط كامنتهاش رو از اول بخونن. من اين مسئله رو بارها و بارها متذكر شدم. اما هر روزه شاهد هستيم سئوالاتي اينجا مطرح مي شه كه بهترين جوابها در گذشته بهش داده شده. و اين نشون دهنده اينه كه اين دوستان اصلاً تاپيك و مطالب اون رو مطالعه نكردن. ببينيد دوستان تازه وارد. من ازتون خواهش مي كنم به خاطر خودتون و به خاطر اينكه ديدتون باز بشه نسبت به مسائل پيش روتون اين مطالب رو حتماً بخونيد. باور كنيد تجربياتي در اين نوشته ها هست كه باعث مي شه شماهايي كه يك عضو ساده هستيد همانند يك پيشكسوت اطلاعات داشته باشيد. به هر حال ما تا آخرين روزي كه در اين تاپيك هستيم پاسخگوي سئوالات شما عزيزان خواهيم بود. موفق باشيد.
متاسفانه تاپیک کلیرنس بر عکس تاپیک های دیگه پر هست از صحبت هایی واقعا جنبه تجربی نداره و بیشتر ارزوی موفقیت و اینکه این ایشو شد اون ایشو شد و هورااا کشیدن هست یا اطلاعاتی که فقط در زمان خودش مفید هست (مثل اینکه فلان کیس تو فلان سفارت کلیر شده است که در زمان خدش واقعا اطلاع خوبی بوده است )و پیدا کردن جواب سولات بین تمام اینها نیازمند خوندن بیش از هزار صفحه هست... ایشالا بچه های قدیمی این تاپیک با یکمی صبر جواب سوال دوستان جدید رو بدن که دیگه همین چند نفر باقی موندن ...
بچه های جدید هم ایشالا مطالعه بیشتر انجام میدن
ممنون از تمام دوستان
آرسام جان. ضمن تشكر از ديدگاهت كه بسيار هم براي ما محترم هست. اما بايد بگم از شما كه عضو با سابقه هستيد توقع چنين طرز فكري نيست. اما لازمه بدونن دوستان كه هدف از اين تاپيك در جريان قرار دادن همگان از روند اجرايي كليرنس هست. پس اعلام كلير، ايشود، آپ و غيره. لازم و ملزوم اين تاپيك هست. اينكه شما مي فرماييد خوندن هزار صفحه كار دشواريه اصلاً قابل قبول نيست. پس ما بايد چي بگيم كه چندين هزار صفحه از سالهاي ٢٠١٣-٢٠١٤ و ٢٠١٥ رو خونديم. ما هم وقت اضافه نداشتيم اما به خاطر آينده خودمون و خانواده مون اين كار رو كرديم. همون كاري كه در زمان تحصيل انجام داديم. اون هم براي آينده مون بود و اين هم براي آينده مونه. من خواهش مي كنم از تك تك دوستان وقت بزارن براي خوندن مطالب اين تاپيك. نه به خاطر اينكه ما پاسخگوي كمتري باشيم. نه. فقط به خاطر اطلاعات خودتون. آرسام جان. من به نوبه خود صبور تر از اين حرفها هستم. مطمئن باش عنوان اين مسئله فقط نيت خير پشتشه. موفق باشي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 08:34)r.bazargan نوشته: دوستان 
یه هووورااااااااااااااااااااای بزرگ
یک کیس نصف و نیمه بالاخره کارش تموم شد و هی نمیاد تو این تاپیک اذییتون کنه که ای وای چرا من کلیر نمی شم 
بالاخره ویزای همسرم منم Issued شد.بس که این سایت ceac و چک کردم
مبااااارکااااااااااااا باشه .. ان شا الله همیشه شاد و موفق و سلامت باشید..
خدا کنه که بقیه دوستان و همه کیس های نصفه و نیمه و همسر من تو همین یکی دوهفته کلیر بشن
ان شا الله.. خدایا خودت یه نگاه بهمون بنداز
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
من که امیددارم زیر یکماه کلیر بشیم. ای خدااااااا
چه انتظار سختی. واقعا اگراین ددلاین آخر سپتامبر را نداشت و فقط به انتظار میگذشت قابل تحمل بود چون خیال آدم راحت بود .
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 12:05)لیدا59 نوشته: (2015-07-15 ساعت 11:36)khalilkhah نوشته: کیس 2015AS2478 از بچه های فوریه (اولین فوریه ای در ماه جولای) دیروز تو سیس ایشود شد
ایولللل پس به امید خدا دیگه نوبت ما هست
لیدا خانوم دیگه تمومه.هیمن روزا براتون از ته دل هورا میکشیم.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-15 ساعت 13:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-15 ساعت 13:30 توسط khalilkhah.)
شماره 2015AS3644 از بچه های ماه می دیروز در سیس ایشود شد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-15 ساعت 13:30)khalilkhah نوشته: شماره 2015AS3644 از بچه های ماه می دیروز در سیس ایشود شد
جناب خلیل خواه کی کیس مارو اعلام میکنید؟؟؟؟
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه