کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-15 ساعت 12:40)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 12:27)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 11:54)1362amin1362 نوشته:  سلام دوستان عزيزم. اميدوارم تو اين هفته هممون خوشحال از اين تاپيك هجرت كنيم. يه مسئله رو مي خواستم عنوان كنم و اون اينكه اين دوستاني كه تازه وارد تاپيك كليرنس ٢٠١٥ مي شن بايد يه لطفي كنن و اين تاپيك رو خط به خط كامنتهاش رو از اول بخونن. من اين مسئله رو بارها و بارها متذكر شدم. اما هر روزه شاهد هستيم سئوالاتي اينجا مطرح مي شه كه بهترين جوابها در گذشته بهش داده شده. و اين نشون دهنده اينه كه اين دوستان اصلاً تاپيك و مطالب اون رو مطالعه نكردن. ببينيد دوستان تازه وارد. من ازتون خواهش مي كنم به خاطر خودتون و به خاطر اينكه ديدتون باز بشه نسبت به مسائل پيش روتون اين مطالب رو حتماً بخونيد. باور كنيد تجربياتي در اين نوشته ها هست كه باعث مي شه شماهايي كه يك عضو ساده هستيد همانند يك پيشكسوت اطلاعات داشته باشيد. به هر حال ما تا آخرين روزي كه در اين تاپيك هستيم پاسخگوي سئوالات شما عزيزان خواهيم بود. موفق باشيد.

متاسفانه تاپیک کلیرنس بر عکس تاپیک های دیگه پر هست از صحبت هایی واقعا جنبه تجربی نداره و بیشتر ارزوی موفقیت و اینکه این ایشو شد اون ایشو شد و هورااا کشیدن هست یا اطلاعاتی که فقط در زمان خودش مفید هست (مثل اینکه فلان کیس تو فلان سفارت کلیر شده است که در زمان خدش واقعا اطلاع خوبی بوده است )و پیدا کردن جواب سولات بین تمام اینها نیازمند خوندن بیش از هزار صفحه هست... ایشالا بچه های قدیمی این تاپیک با یکمی صبر جواب سوال دوستان جدید رو بدن که دیگه همین چند نفر باقی موندن ...
بچه های جدید هم ایشالا مطالعه بیشتر انجام میدن
ممنون از تمام دوستان

آرسام جان. ضمن تشكر از ديدگاهت كه بسيار هم براي ما محترم هست. اما بايد بگم از شما كه عضو با سابقه هستيد توقع چنين طرز فكري نيست. اما لازمه بدونن دوستان كه هدف از اين تاپيك در جريان قرار دادن همگان از روند اجرايي كليرنس هست. پس اعلام كلير، ايشود، آپ و غيره. لازم و ملزوم اين تاپيك هست. اينكه شما مي فرماييد خوندن هزار صفحه كار دشواريه اصلاً قابل قبول نيست. پس ما بايد چي بگيم كه چندين هزار صفحه از سالهاي ٢٠١٣-٢٠١٤ و ٢٠١٥ رو خونديم. ما هم وقت اضافه نداشتيم اما به خاطر آينده خودمون و خانواده مون اين كار رو كرديم. همون كاري كه در زمان تحصيل انجام داديم. اون هم براي آينده مون بود و اين هم براي آينده مونه. من خواهش مي كنم از تك تك دوستان وقت بزارن براي خوندن مطالب اين تاپيك. نه به خاطر اينكه ما پاسخگوي كمتري باشيم. نه. فقط به خاطر اطلاعات خودتون. آرسام جان. من به نوبه خود صبور تر از اين حرفها هستم. مطمئن باش عنوان اين مسئله فقط نيت خير پشتشه. موفق باشي

حرفتون کاملا منطقی هست دقیقا من خودم این مسله رو توی تاپیک های دیگه بارها متذکر شدم ...خودمن از ابتدا این تاپیک و اکثر صفحات امسال و سالهای قبل رو مرور و پیگیری کردم ... من منظورم این بود که این روزهای آخری که همه استرس دارن مخصوصا تازه وارده ها که زمان کلیرشون باید کوتاه باشه ممکنه از روی استرس سوالاتی مطرح کنن یکم با صبر و حوصله تر باشیم نسبت به هم البته اصلا منظورم شما نبودید...چون چند بار دیدم سوالاتی مطرح شد که بی جواب موند یه جورایی انگار همه سرشون شلوغ بود... این احساس شخصی منه شاید هم زیادی حساس شدم این روزا..
به هر حال من حرف شما رو صد درصد تایید میکنم کاملا منطقی هست.
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: Aghaman ، bahar101 ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، آزاده_امین
Exclamation 
(2015-07-15 ساعت 13:30)khalilkhah نوشته:  شماره 2015AS3644 از بچه های ماه می دیروز در سیس ایشود شد

خدایی جناب خلیل خواه چنان با قاطعیت و اطمینان کلیر شدن بچه ها رو خبر میدن که آدم واقعاً حس میکنه ایشون یکی از کارمندای ارشد KCC هستن.
دست مریزاد جناب خلیل خواهِ عزیز، کاملاً مشهوده که برای به دست اوردن اینا کلی تلاش کرده و وقت صرف کردید. موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-07-15 ساعت 07:49)ARSAMNEW نوشته:  یک سوال برای چک کردن کلیر شدن تو سفارت ارمنستان شماره کیس های کلیر شده جدید در انتهای لیست توی سایت سفارت اعلام میشه یا همه ی لیستو باید هربار چک کنیم ؟
بله در انتها اضافه میشه و احتیاجی به چک کردن همه اونها نیست و البته خودتان استاد هستید
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، hamed shayan ، mkamyab
دوستان عزیز , من امروز با سفارت یو اس در ابوظبی تماس گرفتم و گفتن از فردا ( پنجشنبه 16-07-2015 ) تا یکشنبه 19-07-2015 تعطیل هستن .
به نظر شما من دوشنبه مراجعه کنم به سفارت که همسرم بارداره و اگر تا پایان جولای به همسرم ویزا نرسه برای من هم رفتن مشکل میشه و ویزام میسوزه ؟
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی‌)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو Smile
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، hilda60 ، bahar101
سفارت از ١٩ تا ٢٣تعطيله!!!

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101
[عکس: 8688dfbe6c22b849d5ca2bc47b2dbd11.jpg]

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mfte.teacher ، bahar101 ، ebrahim1e
(2015-07-15 ساعت 09:25)حاجی واشنگتن نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 08:34)r.bazargan نوشته:  دوستان Big Grin
یه هووورااااااااااااااااااااای بزرگ
یک کیس نصف و نیمه بالاخره کارش تموم شد و هی نمیاد تو این تاپیک اذییتون کنه که ای وای چرا من کلیر نمی شم Big Grin
بالاخره ویزای همسرم منم Issued شد.بس که این سایت ceac و چک کردم چمام همه جا administarive processing می دیدTongueBig Grin

ایشااله تا آخر سپتامبر همه ۲۰۱۵ ها تا هر شماره ای که کارنت شدن (البته از نوع بچه های ایرانیش) کلیر شن Shy

مبارکااااااا باشه Wink حاااالم جا اومد، کیس نصفه و نیمه وقتی کلیر میشه یه چیز دیگست!

خيلى تبريك ميگم
ايشالله قسمت همه بچه ها مخصوصا نصفه نيمه ها بشه[emoji12]

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
(2015-07-15 ساعت 14:21)negarpak نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 09:25)حاجی واشنگتن نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 08:34)r.bazargan نوشته:  دوستان Big Grin
یه هووورااااااااااااااااااااای بزرگ
یک کیس نصف و نیمه بالاخره کارش تموم شد و هی نمیاد تو این تاپیک اذییتون کنه که ای وای چرا من کلیر نمی شم Big Grin
بالاخره ویزای همسرم منم Issued شد.بس که این سایت ceac و چک کردم چمام همه جا administarive processing می دید[emoji14]Big Grin

ایشااله تا آخر سپتامبر همه ۲۰۱۵ ها تا هر شماره ای که کارنت شدن (البته از نوع بچه های ایرانیش) کلیر شن Shy

مبارکااااااا باشه Wink حاااالم جا اومد، کیس نصفه و نیمه وقتی کلیر میشه یه چیز دیگست!

خيلى تبريك ميگم
ايشالله قسمت همه بچه ها مخصوصا نصفه نيمه ها بشه[emoji12]

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
آمییییییییییین

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، hilda60 ، bahar101 ، jupiterx ، mkamyab
(2015-07-15 ساعت 14:12)SAAM_60 نوشته:  دوستان عزیز , من امروز با سفارت یو اس در ابوظبی تماس گرفتم و گفتن از فردا ( پنجشنبه 16-07-۲۰۱۵ ) تا یکشنبه 19-07-۲۰۱۵ تعطیل هستن .
به نظر شما من دوشنبه مراجعه کنم به سفارت که همسرم بارداره و اگر تا پایان جولای به همسرم ویزا نرسه برای من هم رفتن مشکل میشه و ویزام میسوزه ؟

سام عزيز. شما بايد تا قبل از انقضاء تاريخ ويزاتون خودتون رو به خاك آمريكا برسونيد. اگر ويزاتون باطل بشه ديگه به شما ويزا نمي دن. انشالله كه همسرتونم به زودي كلير بشن كه با خيال راحت با هم به سرزمين آرزوها بريد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، mamal amrikaei ، ریحانا ، hilda60 ، bahar101 ، SAAM_60 ، samane1363
سلام
یه سوال فوری

برای نصف و نیمه‌هایی مثل ما
ما مرحله اول برگه آبی رو برای سه نفرمون فرستادیم و ویزاهامونو گرفتیم.
حالا که برای نفر چهارم خواستییم بفرستیم من کپی برگه آبی رو با ایمیل سفارت فرستادم.
نفر پیکاپ کننده میگه سفارت گفته فیش پرداخت در سفارتو هم باید بیارید؟
دوستان مگه ما اصلا چنین فیشی داریم یا اصلا چنین چیزی تا حالا سابقه داشته؟
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، mamal amrikaei ، SAMBAR ، bahar101 ، samane1363
دوستان، امروز سیس رو چک می کردم من ایشود شدم اما نفر دوم (خانمم) هنوز ap بود، 5 دقیق بعد دوباره چک کردم هر دو ap بودیم درست مثل دیروز، با همون آپدیت قبلی. برای کسی همچین اتفاقی افتاده؟ یعنی ممکنه اشتباه شماره کیس رو زده باشم یا یک لحظه استاتوس عوض شده بوده؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، zohreh-gh
(2015-07-15 ساعت 14:37)smhh7441 نوشته:  سلام
یه سوال فوری

حالا که برای نفر چهارم خواستییم بفرستیم من کپی برگه آبی رو با ایمیل سفارت فرستادم.

دوست عزيز. ممكنه به خاطر اينكه شما در دو مرحله اقدام كرديد براي دريافت ويزا اين رو ازتون خواستن كه مطمئن بشن پرداخت كرديد. هر چند كه يه نگاه به اسنادشون مي نداختن متوجه مي شدن. اما شما اون برگه پرداخت ٣٣٠ دلار رو كه به صورت فاكتور پرينت شده ست رو براشون ارسال كنيد. چيز خاصي نيست. نگران نباشيد
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، AliReza.Sh ، Aghaman ، hilda60 ، bahar101 ، hamed shayan
(2015-07-15 ساعت 14:45)1362amin1362 نوشته:  
یه سوال فوری

دوست عزيز. ممكنه به خاطر اينكه شما در دو مرحله اقدام كرديد براي دريافت ويزا اين رو ازتون خواستن كه مطمئن بشن پرداخت كرديد. هر چند كه يه نگاه به اسنادشون مي نداختن متوجه مي شدن. اما شما اون برگه پرداخت ٣٣٠ دلار رو كه به صورت فاكتور پرينت شده ست رو براشون ارسال كنيد. چيز خاصي نيست. نگران نباشيد

امین جان
به من اصلا فیشی ندادند.
یه فیش به مادادند گفتند برو پرداخت کن
ما هم رفتیم پرداخت کردیم و رسید پرداخت رو با مدارک دیگه به آفیسر تحویل دادیم
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، bahar101
(2015-07-15 ساعت 15:36)smhh7441 نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 14:45)1362amin1362 نوشته:  
یه سوال فوری

امین جان
به من اصلا فیشی ندادند.
یه فیش به مادادند گفتند برو پرداخت کن
ما هم رفتیم پرداخت کردیم و رسید پرداخت رو با مدارک دیگه به آفیسر تحویل دادیم

والا من الان اون فاكتور رو دارم. حالا اوني كه داره كار پيكاب رو مي كنه اگه تونست برات ثابت كنه كه اكي. اگه هم نه كه فداي سرت. يه ٣٣٠ دلار پرداخت كن بره ديگه. چاره اي نيست داداش. نزار اين قضيه دريافت ويزات رو به تعويق بندازه. ولي تو مداركات رو باز نگاه كن شايد پيداش كردي. ظاهرش عين اين پرينتهاي عابر بانكه. از همونايي كه چاپ روش پاك مي شه. جنس كاغذشم همونجوريه. يه نگاه كن تو مداركت شايد پيداش كني

تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، Aghaman ، bahar101 ، samane1363
(2015-07-15 ساعت 13:30)khalilkhah نوشته:  شماره 2015AS3644 از بچه های ماه می دیروز در سیس ایشود شد

این بابا بیش از حد ، خیلی خیلی به من نزدیکه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Aghaman ، ریحانا ، bahar101 ، samane1363 ، mkamyab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان