کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام رفقآآآآ
بابا کلیر شین دیگه دلم ماس هورا تنگ شده بوآآآآ Smile Big Grin
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

پروسه کلیرنس توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (The United States Department of State) و دیپلمات های آمریکا مستقر در سفارت ها و کنسول گری های این کشور در کشورهای دیگر صورت می گیرد.
در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد.
این فرایند شامل ارسال درخواست برای صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد.
این پروسه علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا دیگر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهاد های تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا را نیز درگیر بررسی شرایط اخذ ویزا می کند. برخی از این نهاد ها عبارت اند از: CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای.
در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوء استفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا و یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین صلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد. این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد.
وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان 80 درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کم تر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند (البته میزان این درصد به طور کل برای تمام کشورهای واجد شرایط ورود به پروسه کلیرنس اعلام شده و مسلما از کشوری به کشور دیگر قطعا تفاوت خواهد کرد).
شماره کیس: 6XXX
سفارت: ANKARA
تعداد افراد: ۲
مصاحبه: 6 جولای
وضعيت: همسرم یکضرب خودم AP
آپديتهاي سيس: 6 - 8 - 10 - 13 - 28 جولای 25 آگست (شب ساعت 10)
26 آگست نفر اصلی (ساعت 12 ظهر) 26 آگست نفر دوم (ساعت 13) و تبدیل به or
26 آگست ساعت 14:47 ایمیل کلیری
سربازی ارتش - مهندس تاسیسات
سلام .من عضو جدید گروه هستم .ما از ماه فوریه منتظریم .
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: Arya123 ، rbrb-2015 ، ehsan_pars ، hamid99 ، Iaccept ، 1362amin1362 ، bahar101 ، nimanoush ، ALISHARIFI ، APOLO5321 ، h_researcher ، moj21
(2015-07-22 ساعت 17:49)دریای خروشان نوشته:  سلام .من عضو جدید گروه هستم .ما از ماه فوریه منتظریم .

خوش آمدید دوست عزیز
انشالله بزودی زود دریای خروشانتون با شنیدن خبر کلیر آرام آرام می شودShy
تشکر کنندگان: ehsan_pars ، Iaccept ، 1362amin1362 ، M.d ، ARSAMNEW ، Elahe2015 ، bahar101 ، moj21
(2015-07-22 ساعت 17:49)دریای خروشان نوشته:  سلام .من عضو جدید گروه هستم .ما از ماه فوریه منتظریم .

سلام خوش اومدین به جمع ما. ایشالا هر چه زودتر کلیر بشین. در ضمن تو این باکس ایمیل تون لینک فعال سازی اکانت مهاجر سرا تون هست لطفا از طریق اون وارد بشین تا اکانت فعال بشه. بعدا هم از طریق کنترل پانل کاربری بالای همین صفحه امضاتون رو درست کنین که فک کنم نیاز به 10 ارسال دارین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: ehsan_pars ، 1362amin1362 ، bahar101 ، moj21

سلام خوش آمديد ما هم از فوريه منتظريم!

Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Elahe2015 ، bahar101 ، p00ya2001 ، h_researcher
(2015-07-22 ساعت 15:43)satan نوشته:  نه خبری نیست انکارا در خواب هست دلشم نمیخواد بیدار شه

فکر کنم تعطیلات عید فطر و خیلی جدی گرفتن.چند تا از دوستان هم که انکارا مصاحبه داشتند و اپدیت شدن خبری از ایمیلشون نیست.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Elahe2015 ، bahar101 ، p00ya2001
(2015-07-22 ساعت 16:59)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 16:31)Shaft نوشته:  آقاي مدير ، ما امروز باز تو اهواز جمع شديم .
افراد ( aghaman , Khalilkhah, m.ghorieshi, shaft, Alireza SH )
جاتون خالي

محمد جان. خيلي خوشحالم كه هر چند وقت يه بار دور هم جمع مي شيد. اميدوارم اين دوستي ها تداوم داشته باشه و تو بلاد كفر پشت همديگه باشيد. انشالله خودت، قريشي جون و خليل خواه عزيز هم به زودي كلير بشيد و به آقامن عزيز بپيونديد. عليرضا هم ايشالله يكي دو سال ديگه پيشتونه.
ممنون دوست عزيز،باور كنيد امروز همش بياد شما بچه ها ي لاتاري بوديم چون فقط ما همديگر رو درك ميكنيم و ميدونيم در چه مسيري هستيم ،كاش ميشد تك تك دوستان رو زيارت كرد
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
سلام دوستان، اول باید تشکر کنم بابت این تاپیک بسیار خوب، سوالی هم داشتم ، سفارت ابوظبی بعد از کلیر شدن ایمیل میفرسته برای برنده ی اصلی یا برای همراهان هم میفرسته؟غیر از ایمیل راه دیگه ای داره بفهمیم کلیر شدیم ؟همسر من برنده اصلی هست و تو سایت سفارت فقط اسم اون نوشته شده
نفراصلی همسرم،سرباز معلم، نیروی انتظامی،تدریس خصوصی زبان، تاریخ مصاحبه 10 جون ابو ظبی، کیس نامبر:2015AS564x
اپدیت نفراصلی:10، 26، 30 jul21،26,□□ jun (شبانه)،28jul(سفارت)□□4و 10 آگوست□□8سپتامبر در جواب ایمیل، 9سپتامبر با/، 10 سپتامبر باOR
اپدیتهای خودم:10، 26، 30 jun(شبانه) □□26 jul(سفارت)، □□10آگوست، 10سپتامبر با/
کلیرنس:10سپتامبر♥♥♥♥♥
تشکر کنندگان: Shaft ، 1362amin1362 ، Elahe2015 ، bahar101 ، SAMBAR ، p00ya2001
(2015-07-22 ساعت 17:18)Iaccept نوشته:  سلام رفقآآآآ
بابا کلیر شین دیگه دلم ماس هورا تنگ شده بوآآآآ Smile Big Grin
سلام دوست عزيز، ديستيناشن عوض كردي ، قرار ما ملاقات همديگر در هيوستن بود
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، nora-nora ، Elahe2015 ، bahar101 ، Aghaman ، SAMBAR
(2015-07-22 ساعت 18:29)شیدا، 1367 نوشته:  سلام دوستان، اول باید تشکر کنم بابت این تاپیک بسیار خوب، سوالی هم داشتم ، سفارت ابوظبی بعد از کلیر شدن ایمیل میفرسته برای برنده ی اصلی یا برای همراهان هم میفرسته؟غیر از ایمیل راه دیگه ای داره بفهمیم کلیر شدیم ؟همسر من برنده اصلی هست و تو سایت سفارت فقط اسم اون نوشته شده

سلام ،شما بايد كيس نامبر رو در اين لينك وارد كنيد تا جواب رو بگيريد ،بعضي وقتها ايميل رو تو پوشه اسپم ميفرستند
http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، m.ghoreishi ، Elahe2015 ، bahar101 ، p00ya2001 ، Aghaman
(2015-07-22 ساعت 18:29)شیدا، 1367 نوشته:  سلام دوستان، اول باید تشکر کنم بابت این تاپیک بسیار خوب، سوالی هم داشتم ، سفارت ابوظبی بعد از کلیر شدن ایمیل میفرسته برای برنده ی اصلی یا برای همراهان هم میفرسته؟غیر از ایمیل راه دیگه ای داره بفهمیم کلیر شدیم ؟همسر من برنده اصلی هست و تو سایت سفارت فقط اسم اون نوشته شده

شيدا جان. قبل از هر چيز خيلي خوش اومدي به اين تاپيك. هر چند كه آرزو مي كنم زياد تو اين تاپيك منتظر نموني و كلير بشي بري. اما در خصوص سئوالتون. سفارت آمريكا در ابوظبي با ايميل اعلام كلير مي كنه و سايت سفارت هم اعلام مي كنه. راه ديگه اي نيست. اما بعضي از دوستان در اينجا از آپديتها هم مي تونن كلير شدن رو تشخيص بدن و زودتر بهتون اعلام كنن. در كنارمون كه باشي تنها نيستي و هر كس تا هر اندازه كه بتونه كمكت مي كنه. شما فقط يه لطفي كنيد امضاتون رو درست كنيد تا دوستان بهتر بتونن راهنماييتون كنم. موفق باشي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Shaft ، Elahe2015 ، bahar101 ، آزاده_امین ، ehsan_pars ، SAMBAR ، p00ya2001
دوستان میشه یک مقدار راهنمایی کنید منو من تاریخ مصاحبم 13 جولای در ابوظبی بود برنده کیس همسرم بود که یک ضرب گرفت و من به خاطر سربازی چک خوردم
1- آدرس سایتی که سفارت در برگه آبی به من داد وقتی وارد میشم و کیس نامبر رو وارد میکنم پیغام خطا میده
2- در سایت CEAC در تاریخ 21 جولای آپدیت داشتم این به چه معنایی هست
3- چطوری میتونم متوجه بشم که ویزای من آماده هست؟
4- شانسم برای گرفتن ویزا با توجه به این زمان کم چقدر هست؟

ممنون از تمام دوستان
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101
بسیارممنون، فقط من نمیدونم چطور باید امضامو درست کنم!!!
نفراصلی همسرم،سرباز معلم، نیروی انتظامی،تدریس خصوصی زبان، تاریخ مصاحبه 10 جون ابو ظبی، کیس نامبر:2015AS564x
اپدیت نفراصلی:10، 26، 30 jul21،26,□□ jun (شبانه)،28jul(سفارت)□□4و 10 آگوست□□8سپتامبر در جواب ایمیل، 9سپتامبر با/، 10 سپتامبر باOR
اپدیتهای خودم:10، 26، 30 jun(شبانه) □□26 jul(سفارت)، □□10آگوست، 10سپتامبر با/
کلیرنس:10سپتامبر♥♥♥♥♥
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، SAMBAR
(2015-07-22 ساعت 18:41)میثم هاشملو نوشته:  دوستان میشه یک مقدار راهنمایی کنید منو من تاریخ مصاحبم 13 جولای در ابوظبی بود برنده کیس همسرم بود که یک ضرب گرفت و من به خاطر سربازی چک خوردم
۱- آدرس سایتی که سفارت در برگه آبی به من داد وقتی وارد میشم و کیس نامبر رو وارد میکنم پیغام خطا میده
۲- در سایت CEAC در تاریخ 21 جولای آپدیت داشتم این به چه معنایی هست
۳- چطوری میتونم متوجه بشم که ویزای من آماده هست؟
۴- شانسم برای گرفتن ویزا با توجه به این زمان کم چقدر هست؟

ممنون از تمام دوستان
سلام
١- چند روز طول ميكشه كه كيس شما رو بشناسه
٢- يعني در اين تاريخ مدارك شما براي چك شدن فرستاده شده و ارسال انگشت نگاريتون
٣- مدتي كه از پروسه مانده بايد شبها سايت ceac رو چك كنيد براي آپ شبانه
٤- اميدت به خدا باشه
بازمانده لاتاري ٢٠١٥

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان