کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-22 ساعت 18:41)میثم هاشملو نوشته:  دوستان میشه یک مقدار راهنمایی کنید منو من تاریخ مصاحبم 13 جولای در ابوظبی بود برنده کیس همسرم بود که یک ضرب گرفت و من به خاطر سربازی چک خوردم
۱- آدرس سایتی که سفارت در برگه آبی به من داد وقتی وارد میشم و کیس نامبر رو وارد میکنم پیغام خطا میده
۲- در سایت CEAC در تاریخ 21 جولای آپدیت داشتم این به چه معنایی هست
۳- چطوری میتونم متوجه بشم که ویزای من آماده هست؟
۴- شانسم برای گرفتن ویزا با توجه به این زمان کم چقدر هست؟

ممنون از تمام دوستان

١- شما اين آدرس ها رو هميشه چك كنيد:
abudhabiivo.net
ceac.state.gov
٢- ارسال مدارك هستش و چيز خاصي نيست. مداركتون از سفارت به ارگانهاي مختلف در آمريكا ارسال شده
٣- براتون ايميل مي آد. هم ايميل خودتونو چك كنيد و هم برنده اصلي رو. ضمناً در سايت سفارت هم اعلام مي كنه. هيچ كدوم هم اعلام نكرد ما خودمون بهت اعلام مي كنيم.
٤- ويزاتون رو مي گيريد. نگران نباشيد. شما اگه تو آگوست هم مي رفتي مصاحبه باز ويزات بهت مي رسيد. پروسه كليرنس خيلي تند تر از ماههاي گذشته در اين روزا كار مي كنه. موفق باشي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: fa15 ، Shaft ، nora-nora ، ARSAMNEW ، Elahe2015 ، bahar101 ، آزاده_امین ، nimanoush
(2015-07-22 ساعت 18:42)شیدا، 1367 نوشته:  بسیارممنون، فقط من نمیدونم چطور باید امضامو درست کنم!!!

ارسالهاتون بايد به ١٠ تا برسه تا بتونيد امضاء درست كنيد.
ابتدا به كنترل پنل كاربريتون بريد و سمت راست گزينه تغيير امضاء رو كليك كنيد و امضاتونو ثبت كنيد و به روز رساني كنيد. موفق باشيد
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

دوستان میشه یک مقدار راهنمایی کنید منو من تاریخ مصاحبم 13 جولای در ابوظبی بود برنده کیس همسرم بود که یک ضرب گرفت و من به خاطر سربازی چک خوردم
۱- آدرس سایتی که سفارت در برگه آبی به من داد وقتی وارد میشم و کیس نامبر رو وارد میکنم پیغام خطا میده

ممنون از تمام دوستان
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001
من خیلی از این تاپیک انرژی گرفتم تو این مدت ، ممنون از همراهیتون
نفراصلی همسرم،سرباز معلم، نیروی انتظامی،تدریس خصوصی زبان، تاریخ مصاحبه 10 جون ابو ظبی، کیس نامبر:2015AS564x
اپدیت نفراصلی:10، 26، 30 jul21،26,□□ jun (شبانه)،28jul(سفارت)□□4و 10 آگوست□□8سپتامبر در جواب ایمیل، 9سپتامبر با/، 10 سپتامبر باOR
اپدیتهای خودم:10، 26، 30 jun(شبانه) □□26 jul(سفارت)، □□10آگوست، 10سپتامبر با/
کلیرنس:10سپتامبر♥♥♥♥♥
تشکر کنندگان: Shaft ، 1362amin1362 ، حاجی واشنگتن ، M.d ، ARSAMNEW ، Marmad ، p00ya2001 ، samane1363
(2015-07-22 ساعت 18:55)میثم هاشملو نوشته:  دوستان میشه یک مقدار راهنمایی کنید منو من تاریخ مصاحبم 13 جولای در ابوظبی بود برنده کیس همسرم بود که یک ضرب گرفت و من به خاطر سربازی چک خوردم

ممنون از تمام دوستان

دوست من ٢ نفر جوابت رو فرستادند ، لطفا قبل ارسال مطالعه كنيد
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، m.ghoreishi ، ARSAMNEW ، AliReza.Sh ، آزاده_امین ، p00ya2001
(2015-07-22 ساعت 15:56)mahtaji نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 14:22)ali_bf1 نوشته:  دوستان از گروه 19 می کسی اپدیت نشده؟! ما که اوایل می بودیم چرا هیچ خبری نمیشه از انکارا؟!! 80 روزه خبری نیس اصلا!

ما اخرین اپ شبانه مون 19 می بود که دیشب هم یه اپ داشتیم و صبح هم کلیر
ایشالا بقیه 19 می ها هم به زودی کلیر مبشن
تبرییییییییییک دوست عزیز،امیدوارم همیشه شاد و موفق و سلامت باشین.
با آرزوی کلیر شدن مابقی دوستان
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Shaft ، m.ghoreishi ، bahar101 ، Marmad ، p00ya2001 ، nimanoush
(2015-07-22 ساعت 17:49)دریای خروشان نوشته:  سلام .من عضو جدید گروه هستم .ما از ماه فوریه منتظریم .
اول که خوش آمدید دوست گرامی ما هم از فوریه هستیم یکم از شرایطتونو بگید

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Shaft ، 1362amin1362 ، Marmad ، p00ya2001
تيچر جان شما كه كل كيست آپديت شده امروز ، شيريني بده
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
تیجر جان بیا خبر خوش بده تا ما هم خوشحال بشیم
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: Shaft ، 1362amin1362 ، hilda60 ، nora-nora ، Marmad ، mamal amrikaei ، Elahe2015 ، bahar101
(2015-07-22 ساعت 19:41)Shaft نوشته:  تيچر جان شما كه كل كيست آپديت شده امروز ، شيريني بده

اپ واقعی نیست. تیچر با خاموش و روشن کردن چراغ باجه افیسر هم اپدیت میشهBig GrinSmile
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
من حدود ۴۰ روز از مصاحبم میگذره ، دو بار ایمیل زدم اما هنوز سایت ابوظبی کیس منو نمیشناسه؟
دیگه نمیدونم چیکار کنم والا شما بگین
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، SAMBAR ، p00ya2001
خدایااااا یه آپدیت شبانه و در ادامه کلیر شدن همسر من و بقیه منتظران را هر چه زودتر برسون
الهیییییییییییییییییییی آمییییییییییییییییین
خدایا همه منتظران و همسر منو تو همین هفته خوشحال کن
ان شا الله
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
(2015-07-22 ساعت 19:46)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 19:41)Shaft نوشته:  تيچر جان شما كه كل كيست آپديت شده امروز ، شيريني بده

اپ واقعی نیست. تیچر با خاموش و روشن کردن چراغ باجه افیسر هم اپدیت میشهBig GrinSmile

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin يعني اين از اون آپ علكيها بوده ، داشتيم تازه خوشحال ميشديم
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، mahtaji ، khalilkhah ، SAMBAR ، p00ya2001 ، m.ghoreishi
(2015-07-22 ساعت 19:49)hilda60 نوشته:  خدایااااا یه آپدیت شبانه و در ادامه کلیر شدن همسر من و بقیه منتظران را هر چه زودتر برسون
الهیییییییییییییییییییی آمییییییییییییییییین
خدایا همه منتظران و همسر منو تو همین هفته خوشحال کن
ان شا الله
الهییییی آمییییین
به خدا خسته شدم تو غربت از بی کسی به کی بگیم، ظلمه به خدا خانواده هارو از هم جدا کردن ما عادت ندارم دق می کنیم
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Marmad ، Shaft ، mamal amrikaei ، hamid99 ، bahar101 ، hilda60 ، M.d ، ehsan_pars ، SAMBAR ، mehdiyk ، samane1363 ، APOLO5321
دوستان عزيزم. خانوم ها و آقايون. دخترا و پسرا.
لطفاً صبور باشيد و خودتونو كنترل كنيد. دوستانِ شما در مهاجر سرا به انرژي مثبت احتياج دارن. اينجا كساني هستن كه بيش از ٢٠٠ روز منتظرن. ممكنه با هر كدوم از نوشته هاي شما روحيه شونو ببازن. خيلي ممنون كه اينجا رو محرم خودتون مي دونيد و درد دل مي كنيد. اما لطفاً تو درد دل هاتون نشون بديد كه هنوزم كه هنوزه روزنه هاي اميد در شما وجود داره و به زمانبندي خداوند اعتقاد داريد. ما هم براي همه نصفه و نيمه ها، قديمي ها، جديدها، مصاحبه نرفته ها دعا مي كنيم. مطمئن باشيد اين دعاهايي كه در حق هم مي كنيم بي جواب نمي مونه.
ضمناً خبرهاي خوب در راهه. مطمئن باشيد تا اواخر آگوست هيچكدوممون اينجا نيستيم. بريد بار سفر رو ببنديد و به كاراتون برسيد. موفق باشيد.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان