موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 19:49)hilda60 نوشته: خدایااااا یه آپدیت شبانه و در ادامه کلیر شدن همسر من و بقیه منتظران را هر چه زودتر برسون
الهیییییییییییییییییییی آمییییییییییییییییین
خدایا همه منتظران و همسر منو تو همین هفته خوشحال کن
ان شا الله
الهی آمین یا رب العالمین
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 20:13)nora-nora نوشته: (2015-07-22 ساعت 16:31)Shaft نوشته: آقاي مدير ، ما امروز باز تو اهواز جمع شديم .
افراد ( aghaman , Khalilkhah, m.ghorieshi, shaft, Alireza SH )
جاتون خالي
وای چه عالی . مگه اقا من هم اهوازی هستند؟
سال ۲۰۱۳ هم توسط امیر مهاجر بچه ها جمع می شدند و چقدر فوق العاده بودند . تمام کارهارو با هم انجام می دادند .یکی خرید بلیط ، یکی تدارکات ویا خرید ارز رو یکی از بچه های صرافی انجام می داد و الان هم میدونم بعضی از اونا بسیار صمیمی با هم و در کنارهم بسر می برند .
سلام عزیزان من هم اهوازی هستم
شماره کیس *** 2015AS4 /سفارت :ایروان / مصاحبه 2 آپریل / تعداد 3 نفر / برنده اصلی خودم/ آپدیت کل کیس :7 و 8 آپریل 24 July و 27 July/آپدیت خودم 8 آپریل و با نامه پیگیری 13 جولای , 27 July / کلیر: 27 July تمام نفرات
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-22 ساعت 20:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-22 ساعت 20:31 توسط ariana80.)
دوستان
یک تحلیل میکنم نظر بدهید
به نظرم من اپدیتهای روزهای بعد از مصاحبه یک معناش میتونه این باشه که کیس شما برای چند جا ارسال شده است که استعلام شود و در کل معنای خوبی نمیدهد لطفا همفکری کنید. من از امضای دوستانی که زمانشان کمی طولانی است و اپدیتهایشان را نوشته اند این برداشت را کردم
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان میشه در مورد تحویل برگه رنگی از سفارت توضیحی در مورد رنگش بدین فرق بین رنگ آبی و صورتی چی هستش؟
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
من اهوازی ام بچه ها!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت سروران گرامی دیروز هم سوال کردم پاسخ نگرفتم
آیا آپ های سایت سفارت اهمیت دارند ؟یا سیس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مدیر و تحلیلگر نظر بدهید
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
درود به دوستان گل .
چند وقتی نبودم رفتم سفارت و خداراشکر 1 ضرب با اجازتون گرفتم و دوباره برگشتم . امیدوارم حال همتون خوب باشه و کم کم همگی از این تاپیک خداحافظی کنید البته با دست پر
فقط خواستم بگم در کنار شما هستم و همتونو دوست دارم . شاد باشید رفقا و به امید کلیر شدن زود تک تک شما : )
ارادتمند همگی شما خوبان
محمود
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر
. مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 20:40)yesorno نوشته: (2015-07-22 ساعت 20:30)houshym نوشته: دوستان
یک تحلیل میکنم نظر بدهید
به نظرم من اپدیتهای روزهای بعد از مصاحبه یک معناش میتونه این باشه که کیس شما برای چند جا ارسال شده است که استعلام شود و در کل معنای خوبی نمیدهد لطفا همفکری کنید. من از امضای دوستانی که زمانشان کمی طولانی است و اپدیتهایشان را نوشته اند این برداشت را کردم
دوست گلم من بعد از مصاحبه دقیقاً فردای مصاحبه آپدیت داشتم و تا الان دیگه آپ نشدم احتمالا 53 روزی هم میگذره. ممکنه آپ های چند روز بعد واسه پاسخ آمریکا به برخی چک ها باشه که بررسی اونا چندان زمان بر نبوده. اینجوری بچه ها هم دلشون خوش میشه.
خوب ممکنه چک های زیاد براتون درخواست نشده باشه من فکر میکنم اقایون سربازی رفته و تحصیلات لیسانس بالا و رشته های حساس باید بعد از مصاحبه اپدیتهای زیادتری داشته باشن احتمال اینکه بلافاصله یه روزه جواب از اجریکا بیاد کمتره تا اینکه معنی اپدیت این باشه که کیستون ارسال شده باشه
(2015-07-22 ساعت 20:30)houshym نوشته: دوستان
یک تحلیل میکنم نظر بدهید
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 21:23)Mahmood129 نوشته: درود به دوستان گل .
چند وقتی نبودم رفتم سفارت و خداراشکر ۱ ضرب با اجازتون گرفتم و دوباره برگشتم . امیدوارم حال همتون خوب باشه و کم کم همگی از این تاپیک خداحافظی کنید البته با دست پر
فقط خواستم بگم در کنار شما هستم و همتونو دوست دارم . شاد باشید رفقا و به امید کلیر شدن زود تک تک شما : )
ارادتمند همگی شما خوبان
محمود
بچه ها سفرنامه محمود رو بخونيد ،عالي بود
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 21:23)Mahmood129 نوشته: درود به دوستان گل .
چند وقتی نبودم رفتم سفارت و خداراشکر ۱ ضرب با اجازتون گرفتم و دوباره برگشتم . امیدوارم حال همتون خوب باشه و کم کم همگی از این تاپیک خداحافظی کنید البته با دست پر
ارادتمند همگی شما خوبان
محمود
محمود جان تبريك كلي خوشحال شدم،ميگم اميدوارم هميشه موفق و شاد و يلامت باشين،واسه كلير شدن ما هم دعا كنيد
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی