موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
اسم رادوين جون كه مياد بوي كلير مياد ...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
من دوروز پیش به kccایمیل زدم و ازشون خواستم بهم بگند پروسهapهمسرم توی آمریکا تموم شده یا نه چون ابوظبی میگه هنوز توی پرویه apهستید الان جواب ایمیلم اومد :
Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Abu Dhabi.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them
که گفتند کیس شما به ابوظبی فرستاده شده و بررسی های بیستر در رابطه با ابن کیس باید برای اونها فرستاده بشه.
من که نفهمیدم منظورشون این بوده که هنوز پروسه کلیر همسر من تموم نشده؟؟
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :
مقصد سن خوزه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 18:47)1362amin1362 نوشته: (2015-07-22 ساعت 18:41)میثم هاشملو نوشته: دوستان میشه یک مقدار راهنمایی کنید منو من تاریخ مصاحبم 13 جولای در ابوظبی بود برنده کیس همسرم بود که یک ضرب گرفت و من به خاطر سربازی چک خوردم
۱- آدرس سایتی که سفارت در برگه آبی به من داد وقتی وارد میشم و کیس نامبر رو وارد میکنم پیغام خطا میده
۲- در سایت CEAC در تاریخ 21 جولای آپدیت داشتم این به چه معنایی هست
۳- چطوری میتونم متوجه بشم که ویزای من آماده هست؟
۴- شانسم برای گرفتن ویزا با توجه به این زمان کم چقدر هست؟
ممنون از تمام دوستان
١- شما اين آدرس ها رو هميشه چك كنيد:
abudhabiivo.net
ceac.state.gov
٢- ارسال مدارك هستش و چيز خاصي نيست. مداركتون از سفارت به ارگانهاي مختلف در آمريكا ارسال شده
٣- براتون ايميل مي آد. هم ايميل خودتونو چك كنيد و هم برنده اصلي رو. ضمناً در سايت سفارت هم اعلام مي كنه. هيچ كدوم هم اعلام نكرد ما خودمون بهت اعلام مي كنيم.
٤- ويزاتون رو مي گيريد. نگران نباشيد. شما اگه تو آگوست هم مي رفتي مصاحبه باز ويزات بهت مي رسيد. پروسه كليرنس خيلي تند تر از ماههاي گذشته در اين روزا كار مي كنه. موفق باشي
برای شناسایی کیستون حتما یک ایمیل به سفارت بزنید. از طریق همون سایت اول.
abudhabiivo.ne
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا : 30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر** انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 21:26)houshym نوشته: (2015-07-22 ساعت 20:40)yesorno نوشته: (2015-07-22 ساعت 20:30)houshym نوشته: دوستان
یک تحلیل میکنم نظر بدهید
به نظرم من اپدیتهای روزهای بعد از مصاحبه یک معناش میتونه این باشه که کیس شما برای چند جا ارسال شده است که استعلام شود و در کل معنای خوبی نمیدهد لطفا همفکری کنید. من از امضای دوستانی که زمانشان کمی طولانی است و اپدیتهایشان را نوشته اند این برداشت را کردم
دوست گلم من بعد از مصاحبه دقیقاً فردای مصاحبه آپدیت داشتم و تا الان دیگه آپ نشدم احتمالا 53 روزی هم میگذره. ممکنه آپ های چند روز بعد واسه پاسخ آمریکا به برخی چک ها باشه که بررسی اونا چندان زمان بر نبوده. اینجوری بچه ها هم دلشون خوش میشه.
خوب ممکنه چک های زیاد براتون درخواست نشده باشه من فکر میکنم اقایون سربازی رفته و تحصیلات لیسانس بالا و رشته های حساس باید بعد از مصاحبه اپدیتهای زیادتری داشته باشن احتمال اینکه بلافاصله یه روزه جواب از اجریکا بیاد کمتره تا اینکه معنی اپدیت این باشه که کیستون ارسال شده باشه
(2015-07-22 ساعت 20:30)houshym نوشته: دوستان
یک تحلیل میکنم نظر بدهید
به نظرم من اپدیتهای روزهای بعد از مصاحبه یک معناش میتونه این باشه که کیس شما برای چند جا ارسال شده است که استعلام شود و در کل معنای خوبی نمیدهد لطفا همفکری کنید. من از امضای دوستانی که زمانشان کمی طولانی است و اپدیتهایشان را نوشته اند این برداشت را کردم
اقا نظر ما تو این شلوغی گم نشه
لطفا کسایی که کلیرنسشون طول کشیده بگن که تعداد اپ های روز مصاحبه تا یک هفته بعدشون زیاد بوده یا کم؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان من جزء برندگان 2016 هستم دوتا سوال داشتم
1- من سرباز معلم بودم میخواستم ببینم تاثیری تو کلیرنس داره یا نه؟
2- منظور از تاریخ آپدیتی که بچها بعد از مصاحبه می نویسند چیه؟
مرسی دوستان
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
به محض اتمام مرحله كليرنس مستقيماً به شما ايميل ميزنن از طرف سفارت
بعد از اتمام مصاحبه تمامي كارها در سفارت مربوطه انجام ميشود و ربطي به ceas ندارد
موفق باشيد و صبور
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا معلوم نیست ولی برای ما اینجوری بود که به من برگه آبی دادن و من چک خوردم و به همسرم برگه صورتی دادن و دو روز بعد ویزاش آماده شد و رفتیم سفارت و گرفتیم
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
خدارو شکر الان که زدم شناخت و آپدیتم رو زده روز 20 جولای
البته چک من فقط به خاطر سربازی هست
کیس نامبر 63xx
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم که تمام منتظرها ویزاشون هرچه زودتر بیاد تا از این بلاتکلیفی راحت بشیم برای من که خیلی سخت میگذره
کیس نامبر 63xx
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
نیروی زمینی سپاه
کیس نامبر 63xx