کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-25 ساعت 15:24)bidaad نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:11)mkamyab نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 12:50)bidaad نوشته:  این کیس خیلی باحاله : 2015AS3954
13 نفرن ! مگه داریم؟ مگه میشه ؟!

بله قربان طبق شریعت مقدس ۴زوجه و هرکدام دو تا سه فرزند به راحتی میتونن هرچی ویزا تو سفارت باشه جارو کنن?

این موضوع به کلیرنس و این تاپیک ربطی نداره ولی جایی تو سایت سفارت آمریکا در ابوظبی خوندم که از نظر آمریکا، آقایون فقط یک نفر رو میتونن به عنوان همسر معرفی کنن و سفارت، بیشتر از اون رو در کارهای مربوط به ویزا و مهاجرت و ... قبول نداره.
این کیس به نظر من باگ سیس هست چون سفارت ها بهم نمیخوره و عدد ها هم 1 و 2 داره.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، hilda60 ، بابراس ، mamal amrikaei ، 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 14:45)s.zare نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:36)SAMBAR نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:29)dashtibox نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:24)s.zare نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:20)houshym نوشته:  دوستان نصفه و نیمه
فقط بدونید که ما ارزو میکنیم جای شما بودیم حداقل ادامه مسیری برامون متصور بود اینقدر ناشکری نکنید
-------------------------------------------------------------
دوست عزیز ما نصفه نیمه ها همه شرایط رفتن تنها رو نداریم. خود من با یه بچه دو ساله در حالی که هیچکس رو توی هیچ جای آمریکا ندارم تا بدو ورود کمکم کنه بدون همسرم حاضر نیستم برم و البته پیشاپیش از همه کسانی که ممکنه در آخر بهشون ویزا نرسه عذرخواهی میکنم که دوتا ویزا رو الکی اشغال کردیم.
ادم به این کمالات، مگه میشه مگه داریم
دوست عزیز ببخشید این حرفها رو میزنم دال بر فضولی نشه.شما باید قوی باشید و این کار سخت رو انجام بدید برای اینده خانوادتون مخصوصا بچتون منم یه بچه ۲ساله دارم ولی خانمم واقعا حاضر هست این کارو تنها انجام بده فقط و فقط به خاطر پسرم ولی متاسفانه ما ویزا نداریم و واقعا دلمون میخواست جای شما بودیم.حدود۸ماهه که فقط منتظریم.ضمنا امین جان چند وقت پیش یه خانمی رو تو سن خوزه معرفی کردند که به اشخاصی که کسی رو ندارند کمک میکنند از بچه های ایمیگر انجل هم میتونید کمک بگیرید.
----------------------------------------------------
نمیدونم دوست عزیز شاید وقتشه بهش فکر کنم مخصوصا اینکه تا نیمه اول اکتبر بیشتر ویزامون فرصت نداره.
تا سرنوشت چی برامون رقم زده باشه. بهر حال ممنون بخاطر حرفهای خوبتون.
فقط به آینده بچه تون فکر کنید.....متاسفانه در این کشور در آینده اتفاق خوبی نمیوفته......مطمئنم
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
سلام دوستان
كسي در سايت سفارت انكارا بعد از 10 جولاي هم آپديت داشته؟( در سايت سفارت)
تشکر کنندگان: بابراس ، p00ya2001 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، آزاده_امین
دوستان به نظرتون پس از گذشت حدوداً سه ماه كيس من نبايد يه آپديت خشك و خالي (از اونطرف بدون ارسال ايميل پيگيري)داشته باشه ؟
يعني جواب از هيچ اداره ايي كه آفيسر درخواست داده نبايد تو اين سه ماه اومده باشه كه لااقل يه آپ بزنن...
كساني كه با اين شرايط هستن كه 3 تا 4 ماه از مصاحبه گذشته بدون آپديت بدرد بخور ميشه يه آمار بدن....
شرايطشون چي بوده؟كسي هست آخراي آپريل مصاحبه رفته باشه بدون آپديت مونده باشه؟
بازمانده لاتاري 2015
(2015-07-25 ساعت 15:30)endeavour نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:24)s.zare نوشته:  -------------------------------------------------------------
دوست عزیز ما نصفه نیمه ها همه شرایط رفتن تنها رو نداریم. خود من با یه بچه دو ساله در حالی که هیچکس رو توی هیچ جای آمریکا ندارم تا بدو ورود کمکم کنه بدون همسرم حاضر نیستم برم و البته پیشاپیش از همه کسانی که ممکنه در آخر بهشون ویزا نرسه عذرخواهی میکنم که دوتا ویزا رو الکی اشغال کردیم.
دوست عزیز ببخشید این حرفها رو میزنم دال بر فضولی نشه.شما باید قوی باشید و این کار سخت رو انجام بدید برای اینده خانوادتون مخصوصا بچتون منم یه بچه ۲ساله دارم ولی خانمم واقعا حاضر هست این کارو تنها انجام بده فقط و فقط به خاطر پسرم ولی متاسفانه ما ویزا نداریم و واقعا دلمون میخواست جای شما بودیم.حدود۸ماهه که فقط منتظریم.ضمنا امین جان چند وقت پیش یه خانمی رو تو سن خوزه معرفی کردند که به اشخاصی که کسی رو ندارند کمک میکنند از بچه های ایمیگر انجل هم میتونید کمک بگیرید.
----------------------------------------------------
نمیدونم دوست عزیز شاید وقتشه بهش فکر کنم مخصوصا اینکه تا نیمه اول اکتبر بیشتر ویزامون فرصت نداره.
تا سرنوشت چی برامون رقم زده باشه. بهر حال ممنون بخاطر حرفهای خوبتون.
فقط به آینده بچه تون فکر کنید.....متاسفانه در این کشور در آینده اتفاق خوبی نمیوفته......مطمئنم

دوستان تموم حرفاتون در خصوص آينده خود آدم و بچه ها درسته ولي واقعن سخته كه دو نفر از هم جدا بشن بخصوص اگر آدم بخاد خانومشو بدون اينكه كسي رو داشته باشه بفرسته اونور
عذاب روحي و رواني جاي خود حرف و حديث يه عده كه تا آلان از همه چيز بي خبر بودن رو چه بايد كرد....
خدايا تو رو به حق بزرگيت هيچ زوجي رو تو اين پروسه از هم جدا نكن.
بازمانده لاتاري 2015
فقط بدونید که ما ارزو میکنیم جای شما بودیم حداقل ادامه مسیری برامون متصور بود اینقدر ناشکری نکنید
بنده یک دوست دارم که خودش و دو تا بچه ویزا گرفتن وخانم هنوز منتظره...یکی ازون دوتا کودک یه دختر هفت ماهه است و دیگری دختری ۵ ساله....واقعا الان وضعیت براشون خیلی سخت شده...به امید کلیر شدن همه ی کیسهای بیست پونزده بی بروبرگرد
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

(2015-07-25 ساعت 15:56)بابراس نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 15:30)endeavour نوشته:  
خدايا تو رو به حق بزرگيت هيچ زوجي رو تو اين پروسه از هم جدا نكن.
واقعا خیلی سخته که دو نفر از هم جدا بشن بخصوص اینکه این دونفر یه جورایی تنها باشن و فقط خدا رو داشته باشن Sad
ان شا الله که هیچ زن و شوهری از هم جدا نشن
خدایا امیدم تویی . نا امیدم نکن
ان شا الله همه منتظران و همسر من تو همین یکی دوهفته کلیر بشن.. الهی آمین
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
از دوستانی که آنلاین هستند کسی هست زبانش خوب باشه من متن ایمیلی که میخوام بفرستم واسه سفارت واسش بفرستم یه چک کوچولو کنه؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، بابراس ، 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 16:41)M.d نوشته:  از دوستانی که آنلاین هستند کسی هست زبانش خوب باشه من متن ایمیلی که میخوام بفرستم واسه سفارت واسش بفرستم یه چک کوچولو کنه؟

ام دی جون نگران نباش داداش، ب نظر من دو روز اینور اونور توفیری نداره آBig Grin
برفس برا آق مدیره Big Grinرضا ۲۰۱۵
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: M.d ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، bahar101 ، mamal amrikaei ، ریحانا ، بابراس ، 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 16:52)Iaccept نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 16:41)M.d نوشته:  از دوستانی که آنلاین هستند کسی هست زبانش خوب باشه من متن ایمیلی که میخوام بفرستم واسه سفارت واسش بفرستم یه چک کوچولو کنه؟

حالا یه ایمیلی هم بزنیم بد نیست
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، p00ya2001 ، Iaccept ، bahar101 ، ریحانا ، بابراس ، 1362amin1362
دوستان گروه 19 می انکارا که سربازی س بودن و اپدیت شدن اعلام حضور بفرمایید لطفا.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، بابراس ، 1362amin1362
دوستان عزیز توجه بفرمایید که اون روزهای یکشنبه و سه شنبه ای که سفارت میگه درسته که یه قانونه و باید بهش احترام بگذاریم ولی اگه کیسی مثل دوستمون M.D بود وضعشون (بعنوان نمونه) در مواقع استثنا در روزهایی غیراز یکشنبه و سه شنبه هم سفارت پاس رو قبول میکنه اگه به امضای من دقت کنید تاریخ تحویل پاس به سفارت روز ۲۵ می بوده که دوشنبه ست و در همون زمان دوستان منتظر تعجب کردند بابت این موضوع
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ofrfar ، ARSAMNEW ، nora-nora ، ehsan_pars ، M.d ، bahar101 ، hilda60 ، ریحانا ، بابراس ، APOLO5321 ، 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 14:40)mfarazz نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 11:02)M.d نوشته:  سلام دوستان،تو ايميل كلير سفارت كه پنج شنبه عصر دادند مهلت تحويل پاسپورت به سفارت دوشنبه يعني پس فردا اعلام شده،از طرفي چون ويزا دوبي هم يك هفته زمان ميبره تا بخوام خودم برم،امروز پاسپورت را دادم براي پيكاپ و چون فقط يكشنبه ها و سه شنبه ها سفارت پاسپورت تحويل ميگيره (تو ايميل اينو ننوشته تو سايت سفارت هست)آژانس ميگه فردا نميرسه ،اگر سه شنبه پاسپورت برسه سفارت به نظرتون مشكلي هست؟؟؟
نياز هست ايميل بزنم و در جريان بزارم سفارتو؟؟

درود. شما همون روزی که در ایمیل قید شده پاستو بفرست. دوشنبه 27 جولای. دقیقا همون روز و ساعت قید شده در نامه سفارت. چون سفارت بر اساس ایمیلهای ارسالی وقتهای روزانه اش
رو برنامه ریزی میکنه. موفق باشی
مبارکه آقا ، بما امید دادی یعنی میشه ما هم با همین سرعت کلیر بشیم
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، M.d ، bahar101 ، بابراس ، 1362amin1362
خانم عزیز
اول اینکه امیدوارم تا زمان مناسبتان همسرتان ویزا بگیرد ولی ما هم با شرایط شما و بچه دار به شما اعلام میکنیم که باور کنید برای یک ماه سخت است ولی کشنده نیست قطعا میتوانید کسی را پیدا کنید . شما گرین کارتتان را بگیرید و بعد پاس سفید و اقدام برای شوهرتان
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
(2015-07-25 ساعت 16:52)Iaccept نوشته:  

دوست عزیز من در خدمتم. متن را برام بفرستید لطفا
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان