کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-25 ساعت 20:04)alirezasadrearhami نوشته:  سلام بر همه دوستان و با آرزوی کیلیر شدن برای همگی من از ۲۰۱۶ هستم ولی راستش با این روند بولتن آخر و این طولانی شدن کیلیر شدن یکم نگران شدم پیش بینی شما دوستان با تجربه برای سال آینده چیست؟؟ در پایان هم برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم و به افتخار دوستانی که قراره به زودیه زود کیلیر بشن و ویزا را بگیرن بزن اون کف قشنگه رااااا!!!
اگر شما نگراني ،كيس بالايها چي بگن
نه عزيز براي شما خوبه ولي هرسال شرايط خودش رو داره
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
اقا رضا خیلی ارادت داریم موفق و کلیر باشین
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-07-25 ساعت 18:04)houshym نوشته:  دوستان
یکی الگوریتم چک کردن سایت سیس رو بگه لطفا چه ساعتهایی بهتر چک کنیم که بفهمیم اپدیت از کجاست. واقعا تفاوت ۶ ساعتی که هست با هم همپوشانی دارن
دوستان
لطفا یکی پاسخ بده
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: bahar101 ، mkamyab ، ARSAMNEW ، بابراس ، 1362amin1362 ، p00ya2001
(2015-07-25 ساعت 15:49)بابراس نوشته:  دوستان به نظرتون پس از گذشت حدوداً سه ماه كيس من نبايد يه آپديت خشك و خالي (از اونطرف بدون ارسال ايميل پيگيري)داشته باشه ؟
يعني جواب از هيچ اداره ايي كه آفيسر درخواست داده نبايد تو اين سه ماه اومده باشه كه لااقل يه آپ بزنن...
كساني كه با اين شرايط هستن كه ۳ تا ۴ ماه از مصاحبه گذشته بدون آپديت بدرد بخور ميشه يه آمار بدن....
شرايطشون چي بوده؟كسي هست آخراي آپريل مصاحبه رفته باشه بدون آپديت مونده باشه؟
نگران نباش دوست من من بعد 4 ماهم هنوز آپدیت واقعی نداشتم
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، بابراس ، 1362amin1362 ، ریحانا ، p00ya2001 ، ARSAMNEW
(2015-07-25 ساعت 20:21)houshym نوشته:  
یکی الگوریتم چک کردن سایت سیس رو بگه لطفا چه ساعتهایی بهتر چک کنیم که بفهمیم اپدیت از کجاست. واقعا تفاوت ۶ ساعتی که هست با هم همپوشانی دارن
دوستان
لطفا یکی پاسخ بده
دوست عزیز تا اونجایی که من متوجه شدم آپهای از حدود ساعت 7 و 8 عصر تا 12 و 1 شب از امریکاست که اگه یه مدتی از کلیرنس اتون گذشته باشه میتونه حامل خبرهای خوب از کلیری باشه که اگه به اصلاح آپ کلیر باشه معمولا روز بعدش از طرف سفارت برات ایمیل میاد یا تو سایت سفارت اعلام میشه بازم دوستان با تجربه تر نظر بدن بهتره
Clear Smile- Interview : March
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101 ، 1362amin1362 ، ریحانا ، p00ya2001 ، آزاده_امین
(2015-07-25 ساعت 19:56)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان تحلیل اتون برای این آپ های اخیر ابوظبی چیه ؟ احتمالش هست که مثلا فردا ایمیل بزنن بگن تا آخر ماه پاس و بیارین اونوقت تکلیف چیه ؟ بر فرض که من الان برم درخواست ویزای امارات رو بدم قرار نیست زودتر از آخر ماه آماده بشه . اینم شده یه استرس دیگه
البته یه احتمال دیگه هم هست که بزارن برا اول آگوست مثل جولای که اگه درست یادم باشه 24 ام 25 ام جون آپ شدن دوم جولای کلیر شدن
دوستان عزیز با عرض معذرت اگه ممکنه کسی تحلیلی در مورد حرفام داره اعلام کنه
Clear Smile- Interview : March
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، آزاده_امین
(2015-07-25 ساعت 20:21)houshym نوشته:  
دوستان
لطفا یکی پاسخ بده

چیزی که روشنه اینه که بعد از مدتها توقف درآپدیت شدن اولین آپدیت از ایالات متحده است و بعدی یک آپدیت که به نوعی یک تایید دریافت شده از سفارت مربوطه است...پنج بعداز ظهر تا نیمه های شب آپدیتها از یو اس هست
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

(2015-07-25 ساعت 20:25)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 15:49)بابراس نوشته:  دوستان به نظرتون پس از گذشت حدوداً سه ماه كيس من نبايد يه آپديت خشك و خالي (از اونطرف بدون ارسال ايميل پيگيري)داشته باشه ؟
يعني جواب از هيچ اداره ايي كه آفيسر درخواست داده نبايد تو اين سه ماه اومده باشه كه لااقل يه آپ بزنن...
كساني كه با اين شرايط هستن كه ۳ تا ۴ ماه از مصاحبه گذشته بدون آپديت بدرد بخور ميشه يه آمار بدن....
نگران نباش دوست من من بعد ۴ ماهم هنوز آپدیت واقعی نداشتم
برادر من از اخرین اپدیت واقعیم ۵ماه و نیم میگذره. واقعا کارهاشون بی حساب و کتابه.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
من هم همینطور ....

من هم همینطور ....
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، بابراس ، 1362amin1362 ، ریحانا ، p00ya2001 ، ehsan_pars ، m.ghoreishi
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز، بعد از این که خدابخاد کلير شدیم، فرایند بعد از کلير شدن چیه؟ فقط تمدید مديکال? و این که تمدید مديکال اجباری است?چه جوریه? یعنی دوباره باید از اول مديکال رو انجام بدیم?
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101 ، بابراس ، 1362amin1362 ، ریحانا ، ehsan_pars
(2015-07-25 ساعت 20:33)lotttery2015 نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 19:56)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان تحلیل اتون برای این آپ های اخیر ابوظبی چیه ؟ احتمالش هست که مثلا فردا ایمیل بزنن بگن تا آخر ماه پاس و بیارین اونوقت تکلیف چیه ؟ بر فرض که من الان برم درخواست ویزای امارات رو بدم قرار نیست زودتر از آخر ماه آماده بشه . اینم شده یه استرس دیگه
البته یه احتمال دیگه هم هست که بزارن برا اول آگوست مثل جولای که اگه درست یادم باشه 24 ام 25 ام جون آپ شدن دوم جولای کلیر شدن
دوستان عزیز با عرض معذرت اگه ممکنه کسی تحلیلی در مورد حرفام داره اعلام کنه
ببینید سفارت قطعا زمان میده بهتون چون اکثر کیس ها از مارچ و اپریل هستن و بایستی مدیکالشون تمدید شه.
تجربه ماه قبل هم همین بود درابوظبی در تایخ 23 تا25 جون یک سری دوستان اپ خوردن بعدش در 2 جولای کلیر شدن و تا 25 جولای هم زمان دریافت ویزا رو مشخص کردن.
خود سفارت قطعا میدونه که یک هفته دریافت ویزای دوبی برای ایرانی ها طول خواهد کشید.
سلام دوستان
منو همسرم در تاريخ ٩ جولاي در آنكارا ap خورديم.آفيسر مديكال و تمكن مالي رو به ما پس نداد.براي شما رو هم نگه داشتن يا بهتون دادن؟ مرسي
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ehsan_pars ، bahar101 ، 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 22:10)mahyaaa نوشته:  سلام دوستان
منو همسرم در تاريخ ٩ جولاي در آنكارا ap خورديم.آفيسر مديكال و تمكن مالي رو به ما پس نداد.براي شما رو هم نگه داشتن يا بهتون دادن؟ مرسي

همه سفارتها نگه می دارند
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: آزاده_امین ، bahar101 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362
http://www.wolfsdorf.com/articles/TAL2.pdf
❶ کيس نامبر : **2015AS59
❷ تعداد افراد :۴ نفر . برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه:Yerevan, 9 June
❹ آپديت كل كيس: June 10, 11, 21
❺ آپديت خودم:June- 10,11,21,22, July-7
❻ کلیر:16 September Smile
❼ مقصد: LA
سرباز نیروی هوایی و فوق لیسانس مواد_ متالورژی
تشکر کنندگان: 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 22:17)ریحانا نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 22:10)mahyaaa نوشته:  سلام دوستان

همه سفارتها نگه می دارند

ریحانا جان سلام من برای شما پیغام خصوصی دادم خواهش میکنم در صورت امکان جوابم رو بدید با تشکر .
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، 1362amin1362

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان