کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان
یکی الگوریتم چک کردن سایت سیس رو بگه لطفا چه ساعتهایی بهتر چک کنیم که بفهمیم اپدیت از کجاست. واقعا تفاوت 6 ساعتی که هست با هم همپوشانی دارن
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، hamid99 ، bahar101 ، ریحانا ، بابراس ، 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 15:49)بابراس نوشته:  دوستان به نظرتون پس از گذشت حدوداً سه ماه كيس من نبايد يه آپديت خشك و خالي (از اونطرف بدون ارسال ايميل پيگيري)داشته باشه ؟
يعني جواب از هيچ اداره ايي كه آفيسر درخواست داده نبايد تو اين سه ماه اومده باشه كه لااقل يه آپ بزنن...
كساني كه با اين شرايط هستن كه ۳ تا ۴ ماه از مصاحبه گذشته بدون آپديت بدرد بخور ميشه يه آمار بدن....
شرايطشون چي بوده؟كسي هست آخراي آپريل مصاحبه رفته باشه بدون آپديت مونده باشه؟

من اوايل مى بودم، ٣ مى، آپديت بدون پيگيرى نداشتم

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ehsan_pars ، ریحانا ، بابراس ، mfte.teacher ، 1362amin1362
آقا قضيه اين وقت كه ميگن بيايد سفارت چيه؟ باز بايد استرس وقت و ويزاى امارات و جواب تمديد مديكال و اينا رو متحمل شيم؟
ميشه لطفن يكم توضيح بديد؟ چقدر وقت ميدن تا بريم سفارت مگه؟!!؟

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، بابراس ، 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 18:07)amj7 نوشته:  آقا قضيه اين وقت كه ميگن بيايد سفارت چيه؟ باز بايد استرس وقت و ويزاى امارات و جواب تمديد مديكال و اينا رو متحمل شيم؟
ميشه لطفن يكم توضيح بديد؟ چقدر وقت ميدن تا بريم سفارت مگه؟!!؟

تو ماههای قبلی حدود ۱۰-۱۵ روز وقت میدادند ولی تو روزهای اخیر ۴-۵ روز وقت دادند به دوستان
مثلا دوستان پنج شنبه کلیر شدند و تا دوشنبه فرصت دارند پاس رو به سفارت برسونند
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ehsan_pars ، Shaft ، ARSAMNEW ، bahar101 ، بابراس ، ریحانا ، 1362amin1362
اينجورى كه مديكال رو نميشه تمديد كرد كه

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Shaft ، ARSAMNEW ، bahar101 ، بابراس ، 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 18:13)amj7 نوشته:  اينجورى كه مديكال رو نميشه تمديد كرد كه

شما از همين الان ويزاتون رو اكي كنيد ، اگر واقعا ٥ روز باشه باز هم كافيه اگر روز اول برسين، راحت مديكالتون
رو هم تمديد ميكنيد
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
٣٠٠ تومنه درسته؟! كلير هم نشيم پريده

تشکر کنندگان: Shaft ، ARSAMNEW ، bahar101 ، ریحانا ، 1362amin1362
من ١٨ روزه كه ويزا گرفتم هنوز هم آپديت نشدم ، مهم اينه كه شما چقدر ريسك اين كار براتون مهمه.
من بفكر اين بودم كه اگر آپديت كليري اومد بدون اينكه نامه بفرستن ،بپرم ابوظبي از خواب بيدارشون كنم بگم پاسپورت رو اوردم
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
حالا فقط به md زنگ زدن گفتن برسون خودتون رو!
حتما وقت میدن برای مدیکال و این جور کار ها .

راستی دوستان عزیز من از فردا بسیار کم در سایت حاضر میشم و درگیر کارهای شخصی خودم خواهد شد.

البته کلیر نشدم و حتی این مدت هم اپ هم نخوردم Smile و شدیدا به دعاهای شما نیازمندم.

التماس دعا
(2015-07-25 ساعت 19:21)رضا2015 نوشته:  حالا فقط به md زنگ زدن گفتن برسون خودتون رو!
حتما وقت میدن برای مدیکال و این جور کار ها .

راستی دوستان عزیز من از فردا بسیار کم در سایت حاضر میشم و درگیر کارهای شخصی خودم خواهد شد.

البته کلیر نشدم و حتی این مدت هم اپ هم نخوردم Smile و شدیدا به دعاهای شما نیازمندم.

التماس دعا
در خدمتيم داش رضا
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، SAMBAR ، HERMES7 ، bahar101 ، mamal amrikaei ، Aghaman ، بابراس ، ریحانا ، 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 15:56)بابراس نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 15:30)endeavour نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:45)s.zare نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:36)SAMBAR نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:29)dashtibox نوشته:  ادم به این کمالات، مگه میشه مگه داریم
دوست عزیز ببخشید این حرفها رو میزنم دال بر فضولی نشه.شما باید قوی باشید و این کار سخت رو انجام بدید برای اینده خانوادتون مخصوصا بچتون منم یه بچه ۲ساله دارم ولی خانمم واقعا حاضر هست این کارو تنها انجام بده فقط و فقط به خاطر پسرم ولی متاسفانه ما ویزا نداریم و واقعا دلمون میخواست جای شما بودیم.حدود۸ماهه که فقط منتظریم.ضمنا امین جان چند وقت پیش یه خانمی رو تو سن خوزه معرفی کردند که به اشخاصی که کسی رو ندارند کمک میکنند از بچه های ایمیگر انجل هم میتونید کمک بگیرید.
----------------------------------------------------
نمیدونم دوست عزیز شاید وقتشه بهش فکر کنم مخصوصا اینکه تا نیمه اول اکتبر بیشتر ویزامون فرصت نداره.
تا سرنوشت چی برامون رقم زده باشه. بهر حال ممنون بخاطر حرفهای خوبتون.
فقط به آینده بچه تون فکر کنید.....متاسفانه در این کشور در آینده اتفاق خوبی نمیوفته......مطمئنم

دوستان تموم حرفاتون در خصوص آينده خود آدم و بچه ها درسته ولي واقعن سخته كه دو نفر از هم جدا بشن بخصوص اگر آدم بخاد خانومشو بدون اينكه كسي رو داشته باشه بفرسته اونور
عذاب روحي و رواني جاي خود حرف و حديث يه عده كه تا آلان از همه چيز بي خبر بودن رو چه بايد كرد....
خدايا تو رو به حق بزرگيت هيچ زوجي رو تو اين پروسه از هم جدا نكن.

شما میتونید برید درخواست پاس سفید بدید برگردید بعد از دوسال که کار همسرتآن درست شد با هم برید
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، SAMBAR ، bahar101 ، hilda60 ، mamal amrikaei ، بابراس ، ریحانا ، 1362amin1362
سلام دوستان تحلیل اتون برای این آپ های اخیر ابوظبی چیه ؟ احتمالش هست که مثلا فردا ایمیل بزنن بگن تا آخر ماه پاس و بیارین اونوقت تکلیف چیه ؟ بر فرض که من الان برم درخواست ویزای امارات رو بدم قرار نیست زودتر از آخر ماه آماده بشه . اینم شده یه استرس دیگه
البته یه احتمال دیگه هم هست که بزارن برا اول آگوست مثل جولای که اگه درست یادم باشه 24 ام 25 ام جون آپ شدن دوم جولای کلیر شدن
Clear Smile- Interview : March
تشکر کنندگان: Shaft ، p00ya2001 ، bahar101 ، sadri54 ، 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 15:56)بابراس نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 15:30)endeavour نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:45)s.zare نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:36)SAMBAR نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 14:29)dashtibox نوشته:  ادم به این کمالات، مگه میشه مگه داریم
دوست عزیز ببخشید این حرفها رو میزنم دال بر فضولی نشه.شما باید قوی باشید و این کار سخت رو انجام بدید برای اینده خانوادتون مخصوصا بچتون منم یه بچه ۲ساله دارم ولی خانمم واقعا حاضر هست این کارو تنها انجام بده فقط و فقط به خاطر پسرم ولی متاسفانه ما ویزا نداریم و واقعا دلمون میخواست جای شما بودیم.حدود۸ماهه که فقط منتظریم.ضمنا امین جان چند وقت پیش یه خانمی رو تو سن خوزه معرفی کردند که به اشخاصی که کسی رو ندارند کمک میکنند از بچه های ایمیگر انجل هم میتونید کمک بگیرید.
----------------------------------------------------
نمیدونم دوست عزیز شاید وقتشه بهش فکر کنم مخصوصا اینکه تا نیمه اول اکتبر بیشتر ویزامون فرصت نداره.
تا سرنوشت چی برامون رقم زده باشه. بهر حال ممنون بخاطر حرفهای خوبتون.
فقط به آینده بچه تون فکر کنید.....متاسفانه در این کشور در آینده اتفاق خوبی نمیوفته......مطمئنم

دوستان تموم حرفاتون در خصوص آينده خود آدم و بچه ها درسته ولي واقعن سخته كه دو نفر از هم جدا بشن بخصوص اگر آدم بخاد خانومشو بدون اينكه كسي رو داشته باشه بفرسته اونور
عذاب روحي و رواني جاي خود حرف و حديث يه عده كه تا آلان از همه چيز بي خبر بودن رو چه بايد كرد....
خدايا تو رو به حق بزرگيت هيچ زوجي رو تو اين پروسه از هم جدا نكن.
سلام دوستان همه ی شما درست می فرمایید جدای واقعا سخته ما دوتا بچه داریم به خاطر اونا اینرو تحمل کردم و توکل بر خدا آمدیم چون ویزامون داشت اکسپایر میشد و جواب آقا هم نیومده بود الان هم خیلی سخته ولی به خاطر بچه هامون اینکارو کردیم و دوری رو تحمل می کنیم دعا کنید زودتر جواب همسر من هم بیاد و شما هم این کار رو انجام بدید ان شاالله جوابتون زود زود میاد
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
سلام بر همه دوستان و با آرزوی کیلیر شدن برای همگی من از 2016 هستم ولی راستش با این روند بولتن آخر و این طولانی شدن کیلیر شدن یکم نگران شدم پیش بینی شما دوستان با تجربه برای سال آینده چیست؟؟ در پایان هم برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم و به افتخار دوستانی که قراره به زودیه زود کیلیر بشن و ویزا را بگیرن بزن اون کف قشنگه رااااا!!!
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، hamid99 ، بابراس ، m.ghoreishi ، 1362amin1362
(2015-07-25 ساعت 20:04)alirezasadrearhami نوشته:  سلام بر همه دوستان و با آرزوی کیلیر شدن برای همگی من از ۲۰۱۶ هستم ولی راستش با این روند بولتن آخر و این طولانی شدن کیلیر شدن یکم نگران شدم پیش بینی شما دوستان با تجربه برای سال آینده چیست؟؟ در پایان هم برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم و به افتخار دوستانی که قراره به زودیه زود کیلیر بشن و ویزا را بگیرن بزن اون کف قشنگه رااااا!!!

با کیس نامبر حدود 3000 اگه فرماتو زود فرستادی نگرانی داره وقت کافی داری
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN ، bahar101 ، SAMBAR ، AliReza.Sh ، ARSAMNEW ، بابراس ، m.ghoreishi ، 1362amin1362

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان