کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-31 ساعت 20:43)mehr22 نوشته:  باسلام از پیشکسوتان محترم اگر کیسی بعداز ۶ ماه کلیر شودو مدت اعتبار مدیکالش گذشته باشد و باید تمدید کند می توانداز پیک اپ برای گرفتن ویزا استفاده کند در این صورت مدت اعتبار ویزا چه مدت است ؟ باتشکر از لطف شما
سلام دوست عزیز اگر مدت مدیکالتون که 6ماهه است تموم شده باشه الزاما باید خودتون تشریف ببرید دکتر معتمد سفارت ویک بار دیگر معاینه بشید وهمون روال مدیکال قبلی رو انجام بدیدبنابراین پیکاپ مفهومی نداره .اگر هم به فرض ویزا براتون صادر کنند چون مدیکالتون از 6ماه گذشته اجازه ورود به خاک آ م ر ی ک ا به شما نمیدن .شاد باشید
خیلی ممنونم دوست بسیار عزیز ومحترم farrokh33از راهنمایی کاملتون سپاسگزارم.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، moj21 ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، بابراس
(2015-07-31 ساعت 20:22)moj21 نوشته:  
(2015-07-31 ساعت 20:11)mfte.teacher نوشته:  جناب مدیر محترم
به استحضار میرساند بنده آپ ۳۱ جولای شدم اما مبدا و منشا آن مشخص نمی باشد. لطفا نظر خود را در این خصوص بیان نمایید . با احترام تیچر

تیچر عزیز سلام
امیدوارم که این آپ ازنوع طلاییش باشه وتا فردا پس فردا ایمیل کلیریتون رو دریافت کنید.
هروقت اسم شما رو توصفحه می بینم ،میگم انشالا تویش هورا کشیده باشید وخوش خبر باشید ولی دلم روشنه که اینبار کلیری قطعی شماست. به امید خدا

منم دلم روشنه که انشالله انشالله تو این چند روز و این هفته خدای مهربان کمک میکنه دعاهامون را مستجاب میکنه و تیچر و آقا مدیر و قریشی و سامبار و لیدا و هیلدا و خلیل خواه و امین و shaft ,... دوستان خیلی قدیمی کلیییییر میشن و یه هووووراااا اساسی میکشیم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
(2015-07-31 ساعت 19:48)ebrahim1e نوشته:  
(2015-07-31 ساعت 09:44)ریحانا نوشته:  ۶۴۹۴ ارمنستان کلیرشد :D
خواهشا اگر عضو مهاجرسرایید اول از هرچیز مبارکتون باشه و نوش جونتون
دوم اینکه لطف کنید وضعیت آپ ها و تاریخ مصاحبه را اعلام کنید تا قابل بررسی باشه .

بله کلیر شده و نفر چهارم کیس هم هست.
و وقتی به سایت سیاک میریم و روی کیس چهارم کلیک میکنیم همون or معروف را میبینیم Smile
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed [font=Times New Roman]or[/font] available within two business days.

مورد ویزای خود را در حال حاضر تحت مراحل اداری لازم است. این پردازش می تواند چندین هفته طول بکشد. لطفا هر گونه دستورالعمل به کارمند کنسولگری در زمان مصاحبه خود را ارائه دنبال کنید. اگر کسب اطلاعات بیشتر مورد نیاز است، با شما ارتباط برقرار خواهد شد. اگر درخواست ویزای خود را تایید شده است، آن را پردازش خواهد شد و از طریق پست و یا در دسترس ظرف دو روز کاری. بر اساس قانون ایالات متحده مهاجرت و ملیت، ویزای مهاجرت را برای "روادید گونه گونی" نمی تواند پس از سپتامبر 30 سال که در آن شما برای ویزای تنوع اعمال انتخاب شدند صادر می شود. به عنوان مثال، کسانی که به برنامه ویزای تنوع فرهنگی در پاییز سال 2011 برای ویزای تنوع فرهنگی 2012 برنامه انتخاب شدند و افراد انتخاب باید اعمال و دریافت ویزای خود را قبل از 2012 سپتامبر 30 غیر این صورت آنها واجد شرایط بودن برای دریافت یک مهاجر ویزای تنوع فرهنگی، صرف نظر از اجرایی اضافی را از دست بدهند processing.In علاوه بر این، لطفا توجه داشته باشید که برخی از ویزای مهاجرت ممکن است قادر به صادر می شود اگر محدودیت عددی سالانه برای آن دسته رسیده است.

این ترجمه این متنه، دوستان کجاش نوشته کلیر شده?
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
سلام بابک جان. برای منم همین متن اومده. از تاریخ 29 جولای. و واقعا نمیدونم چرا دوستان این متن رو در سایت سیز کلیر شدن میدونن
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، bahar101 ، moj21
(2015-07-31 ساعت 22:08)mojgan m نوشته:  سلام بابک جان. برای منم همون متن اومده. از تاریخ 29 جولای. و واقعا نمیدونم چرا دوستان این متن رو در سایت سیز کلیر شدن میدونن

واسه منم سوال شده! کسی هم نیس جواب منو بده، لااقل سایتی که میگین واسه ارمنستانه اعلام شده کلیر شده رو بگین ماهم ببینیم ، دوستان اگه در حد نقل قوله امارتون بگین زیاد کنجکاوی نکنیم اگه منبعتون موثقه منبعو معرفی کنین، کشتین مارو بخدا ، مدیران عزیز لااقل راهنمایی کنین
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
(2015-07-31 ساعت 21:56)M.d نوشته:  
(2015-07-31 ساعت 20:22)moj21 نوشته:  
به استحضار میرساند بنده آپ ۳۱ جولای شدم اما مبدا و منشا آن مشخص نمی باشد. لطفا نظر خود را در این خصوص بیان نمایید . با احترام تیچر

تیچر عزیز سلام
امیدوارم که این آپ ازنوع طلاییش باشه وتا فردا پس فردا ایمیل کلیریتون رو دریافت کنید.
هروقت اسم شما رو توصفحه می بینم ،میگم انشالا تویش هورا کشیده باشید وخوش خبر باشید ولی دلم روشنه که اینبار کلیری قطعی شماست. به امید خدا

منم دلم روشنه که انشالله انشالله تو این چند روز و این هفته خدای مهربان کمک میکنه دعاهامون را مستجاب میکنه و تیچر و آقا مدیر و قریشی و سامبار و لیدا و هیلدا و خلیل خواه و امین و shaft ,... دوستان خیلی قدیمی کلیییییر میشن و یه هووووراااا اساسی میکشیم

مژی خانم و ام. دی عزیز درود بر شما و سایر دوستان و همراهان. توکل به خدا و امیدوارم به لطف خدا هر چه زودتر همراه با سایر دوستان عزیزم کلیر بشیم.

در ضمن تا این لحظه که ده و نیم شب آدینه هست. هیچ جواب ایمیلی دریافت نکردم تا این آپ حداقل آپدیت ایمیل حساب بشه. پاس یا مال سفارته یا مال آخرین لحظات بستن در های اداره بوده که آپدیت کردن.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

به نظرم دارن پروندتو جمع و جور مي كنن براي كلير نهايي. تو هم كم كم وسايل سفر رو جمع و جور كن داداش . شك نكن اين ماه كلير هستي.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
(2015-07-31 ساعت 22:28)2015reza نوشته:  

به نظرم دارن پروندتو جمع و جور مي كنن براي كلير نهايي. تو هم كم كم وسايل سفر رو جمع و جور كن داداش . شك نكن اين ماه كلير هستي.

امیدوارم که همین طوری باشه میفرمایین رضا خان. با این احوالات یکی دو هفته اخیر به نظرتون احتمال داره فردا باز آپدیت بشم؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان: nora-nora ، 1362amin1362 ، 2015reza ، Alex 2014 ، دریای خروشان ، bahar101 ، mkamyab ، mel ، moj21
(2015-07-31 ساعت 22:31)mfte.teacher نوشته:  

امیدوارم که همین طوری باشه میفرمایین رضا خان. با این احوالات یکی دو هفته اخیر به نظرتون احتمال داره فردا باز آپدیت بشم؟
البته شما خودت استاد مايي تيچر جان، ولي من نظرم اينه كه تو خودتو براي كلير شدن تو نيمه اول آگوست آماده كن. حالا اگه زودتر شد كه چه بهتر ولي اگه فردا پس فردا هم نشد ، ايشا... به احتمال خيلي زياد تا نيمه اول آگوست كلير هستي.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
(2015-07-31 ساعت 22:35)2015reza نوشته:  
(2015-07-31 ساعت 22:31)mfte.teacher نوشته:  

البته شما خودت استاد مايي تيچر جان، ولي من نظرم اينه كه تو خودتو براي كلير شدن تو نيمه اول آگوست آماده كن. حالا اگه زودتر شد كه چه بهتر ولي اگه فردا پس فردا هم نشد ، ايشا... به احتمال خيلي زياد تا نيمه اول آگوست كلير هستي.
جناب تیچر، کیس اصلی‌ ما هم امروز ۳۱ ژولای آپ داشت، اما از انجایی که صبح ساعت ۹ متوجه این آپدیت شدم، مطمئنم این آپ سفارت است، چون آمریکا ۹ صبح به وقت ما هنوز ۳۰ ژولای بوده، (اگر اشتباه نکنم).امیدوارم به زودی شاهد کلیر شدن شما باشیم.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
ایشالا هر کسی که مونده تو AP کلیر بشه. من هر چند وقت میام چون صفحه ها زیاد میره جلو، چند صفحه می خونم و بیشتر امضاهارو میبینم که کی کلیر شده و واقعا خوشحال میشم.
شخصا هم پیگیر کلیرنس تیچر ام! نمی دونم چرا ولی شاید چون برگشته از کلیری، خیلی دعا می کنم زودتر همون شادی رو دوباره ، بیشتر و بدون ترس تجربه کنه.
همه ی اونایی که تیچر تو پستش هم گفت ایشالا زود کلیر میشن. آقا خدا بزرگه. واسش کاری نداره که. ردیفه ایشالا. خبرای خوب در راه است!
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
دوست عزیز من همین الان برای شما هوووووووووووووووووررررررررررررررااااااااااااا می کشم
چون حتمادر اولین روز کاری ایمیل کلیری خواهد رسید.
(2015-07-31 ساعت 19:36)mojgan m نوشته:  سلام دوستان. تو آپدیت سایت سیز منم کلمه emailed/approved هست. ابوظبی هستم. از کجا باید بدونم ویزام آماده ست یا خیر. هرچی سایت ها رو چک میکنم هیچ خبری نیست

احتمالا ٩٥ درصد از سفارته اگه ايميل داده باشي و جوابش اومده باشه و اپش رو خورده باشي
بنظرم شايد ريويو كيس داره انجام ميشه
دوستان و همراهان پیج منو واقعا شرمنده لطف های بی پایان خودتون کردین. مخلص همگی تیچر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان