موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 09:57)ریحانا نوشته: (2015-07-31 ساعت 09:44)maryam2020 نوشته: سلام دوستان. یه سوال دارم. نفر دوم وقتی کلیر میشه براش ایمیل میاد یا تو سیس باید چک کنیم؟ نفر دوم در حالت pros seeing pending است
دوست عزیز نفرات همراه حتی اگر کلیرشوند باید درانتظار کلیرشدن کیس اصلی باشند و نمیتوانند ویزا بگیرند قاعدتا الان نفردوم کیس شما کلیر و درانتظار کیس اصلی هست
سلام ریحانه جان
تو ایمیلی که واسه من اومده واسه من که نفراصلی هستم نوشته processing completed و برای نفر دوم نوشته. Processing pending
و در آخر نوشته case status completed
حالا سوال من اینه الان فقط من برم آنکارا برای گرفتن ویزا یا هر دو نفر بریم؟ یه کم گیج شدیم
ممنون از شما
شماره کیس **۴۷/ رویت قبولی 1may / تاریخ مصاحبه 6may /محل مصاحبه آنکارا/ تعداد افراد کیس ۲نفر/ آپدیت ها ۷می هر دونفر/ ۱۹ می هر دو نفر / ۲۲ جولای نفر اول/ ۲۹ جولای هر دو نفر/ ۲۹ جولای دریافت ایمیل کلیری نفر اول/ ۱۰ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست دریافت ویزای نفر اول/8 سپتامبر هردونفر با ایمیل پیگیری /نفر دوم منتظر /سربازی س/ شغل خصوصی/ نفر اول ورود به امریکا 21 ژانویه 2016
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
یک مومن پیداشه بگه چطوری متوجه میشن این کیس ها کلیر میشن که ما هم متوجه بشیم . بخدا ثواب داره
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 23:12)maryam2020 نوشته: (2015-07-31 ساعت 09:57)ریحانا نوشته: (2015-07-31 ساعت 09:44)maryam2020 نوشته: سلام دوستان. یه سوال دارم. نفر دوم وقتی کلیر میشه براش ایمیل میاد یا تو سیس باید چک کنیم؟ نفر دوم در حالت pros seeing pending است
دوست عزیز نفرات همراه حتی اگر کلیرشوند باید درانتظار کلیرشدن کیس اصلی باشند و نمیتوانند ویزا بگیرند قاعدتا الان نفردوم کیس شما کلیر و درانتظار کیس اصلی هست
سلام ریحانه جان
تو ایمیلی که واسه من اومده واسه من که نفراصلی هستم نوشته processing completed و برای نفر دوم نوشته. Processing pending
حالا سوال من اینه الان فقط من برم آنکارا برای گرفتن ویزا یا هر دو نفر بریم؟ یه کم گیج شدیم
ممنون از شما
مريم جان. اگه اجازه بدي من جوابت رو مي دم. يك نفر هم بره مي تونه دو تا ويزا رو تحويل بگيره. فقط وكالتنامه از نفر غايب داشته باشيد براي اداره پست.
شما هر دو تا پاس رو تحويل سفارت بديد. چنانچه جواب همسرتون هم اومده باشه ويزا رو مي چسبونن تو پاسشون. اين توصيه اي هست كه مدير بهداد عزيز براي نفراتي كه در اين حالت قرار دارند مي كنند. موفق باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 23:22)babisondes نوشته: از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
یک با تقوا پیداشه بگه چطوری متوجه میشن این کیس ها کلیر میشن که ما هم متوجه بشیم . بخدا ثواب داره
دوست خوبم. بابي جان. شما ابوظبي بودي و ابوظبي چنين سايتي نداره فدات شم. فقط ارمنستان چنين سايتي داره. براي ابوظبي بايد تك تك كيس نامبرها رو وارد كرد تا فهميد چي به چيه. ضمناً ما بچه هاي ابوظبي اصلاً به سايت ابوظبي اعتقادي نداريم. فقط سيس رو چك مي كنيم. ببخشيد كه جوابتون دير شد. موفق باشيد.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 23:31)mehrdad_123 نوشته: 1362amin1362 چقدر مدیر شدن بهتون میاد ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!! 
مهرداد جان. دوست خوبم. نفرماييد تو رو خدا. كاشف شما بودي.
شما or و / رو كشف كردي. ما كه كاري نكرديم. اگه دوستان رو هم راهنمايي مي كنم همون مطالبيه كه از افرادي چون شما ياد گرفتم. موفق باشيد و كلير.
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
من ی سری زدم به تاپیک دانشجویی اونهام 29 جولای ی عالمشون کلیر شده بودند (انکارایی ها)
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرمها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می
# دریافت Ap
آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 23:22)babisondes نوشته: از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
یک با تقوا پیداشه بگه چطوری متوجه میشن این کیس ها کلیر میشن که ما هم متوجه بشیم . بخدا ثواب داره
بابی عزیز؛
اگر موارد استثناء رو در نظر نگیریم سه حالت داریم برای گرفتن ویزا: یک ضرب ٬ کسانی که شرایط یک ضرب داشتن ولی یک ضرب نگرفتن شایان ذکر است این دسته از افراد ظرف مدت کوتاهی ۲۰ روز تا نهایتا ۴۵ روزه کلیر شدن و اما دسته نهایی که کلیرشون طول خواهد کشید. این دسته معمولا به آپ های دور از مصاحبه شون باید نیگا کرد. این آپ ها معمولا ۴۵ روز تا ۶۰ روز بعد از مصاحبه است ( موارد استثناء هم است. مثال اسطوره صبوری ۲۰۱۵ خانم نگارپاک) این آپ ها که معمولا به آپ طلایی معروفند معمولا شبانه میان و همون تاریخ کلیرنس شما محسوب میشه که تو ویزاتون میزنن. اما بعد این اپ طلایی به مدت یک تا نهایتا ۱۰ روز بعدش ایمیل کلیر شدن از طرف سفارت ارسال میشه و یا صفحه اصلی سایت این رو اعلام میکنه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 23:41)ریحانا نوشته: (2015-07-31 ساعت 23:22)babisondes نوشته: از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
سایت سفارت ابوظبی را چک کنید من سفارتم اونجانیست ولیکن میدونم دو سایت هست .از دوستانی که مثل شما ابوظبیند بپرسید.
abudhabiivo.net اما در تكميل فرمايش دوستمون ريحانا جان سايت ceac.state.gov گزينه آخر
check my visa application status رو هم مي شود چك كرد. ( كه به روز تر است)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...YubaSQI+RA==
http://www.abudhabiivo.net/
خوش شانس تر از من نیست ......
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 23:26)1362amin1362 نوشته: (2015-07-31 ساعت 23:12)maryam2020 نوشته: (2015-07-31 ساعت 09:57)ریحانا نوشته: (2015-07-31 ساعت 09:44)maryam2020 نوشته: سلام دوستان. یه سوال دارم. نفر دوم وقتی کلیر میشه براش ایمیل میاد یا تو سیس باید چک کنیم؟ نفر دوم در حالت pros seeing pending است
سلام ریحانه جان
ممنون از شما
مريم جان. اگه اجازه بدي من جوابت رو مي دم. يك نفر هم بره مي تونه دو تا ويزا رو تحويل بگيره. فقط وكالتنامه از نفر غايب داشته باشيد براي اداره پست.
شما هر دو تا پاس رو تحويل سفارت بديد. چنانچه جواب همسرتون هم اومده باشه ويزا رو مي چسبونن تو پاسشون. اين توصيه اي هست كه مدير بهداد عزيز براي نفراتي كه در اين حالت قرار دارند مي كنند. موفق باشيد.
من با حرف امين جان موافقم. فقط يكي از بچه هاي مهاجر سرا مي گفت كه ترجمه وكالتنامه براي اداره پست بايد به تاييد سفارت تركيه در ايران هم برسه . من نمي دونم اين حرف چقدر صحيحه. بچه هاي كلير شده از آنكارا در اين مورد بيشتر راهنمايي كنن. حالا من يكي از آشناهامون رو كه تو آنكارا زندگي مي كنه فرستادم مركز پست yenisehir كه سوال كنه وكالتنامه چه شرايطي بايد داشته باشه. اونها هم گفته بودن كه اگه نام تمام افراد كيس توي يك برگه CSC باشه اصلا وكالتنامه لازم نيست و نفر اصلي مي تونه مال بقيه رو هم بگيره، ولي اگه نفرات كيس جداگانه CSC پركرده باشن، بايد خودشون بيان يا وكالتنامه داشته باشن. حالا من به حرف آشنامون اطمينان دارم ولي اينكه اون كارمند چقدر درست گفته باشه ، نمي دونم.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 19:28)ali1980 نوشته: سلام دوستان عزيز. من ٨ جولاي ابوظبي مصاحبه داشتم. كارم خصوصي و فوق ليسانس عمران دارم. سربازي هم سپاه بودم. يه بار ١٤ جولاي و يه بار ٢٠ جولاي آپ داشتم. كم نيست به نظرتون؟ خوبه يا بده؟ ويزا به ما مي رسه به نظرتون؟.
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-01 ساعت 00:02)1362amin1362 نوشته: http://sahebnews.ir/files/uploads/۲۰۱۳/09/tavassol.mp3
لينك دعاي توسل. اگه دوست داشتيد گوش كنيد.
و باز هم اگر دوست داشتيد دوستانتون رو هم دعا كنيد. يا علي
لینک یافت نشد امین خان
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.