موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-01 ساعت 00:07)mfte.teacher نوشته: (2015-08-01 ساعت 00:02)1362amin1362 نوشته: http://sahebnews.ir/files/uploads/۲۰۱۳/09/tavassol.mp3
لينك دعاي توسل. اگه دوست داشتيد گوش كنيد.
و باز هم اگر دوست داشتيد دوستانتون رو هم دعا كنيد. يا علي
لینک یافت نشد امین خان
تيچر جون از طريق مهاجرسرا راه نمي ده. واسه همين كامنتم رو پاك كردم. من عذر مي خوام از همه دوستان.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-01 ساعت 00:06)mehdi_a_3084 نوشته: (2015-07-31 ساعت 23:22)babisondes نوشته: از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
یک با تقوا پیداشه بگه چطوری متوجه میشن این کیس ها کلیر میشن که ما هم متوجه بشیم . بخدا ثواب داره
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...YubaSQI+RA==
http://www.abudhabiivo.net/
مهدي جان ممنون از اينكه دوستمون رو راهنمايي كردي ولي لينك سيس رو اشتباه معرفي كردي. اين مال غير مهاجرتي هاست. ماها مهاجرتي هستيم اگه خدا قبول كنه.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سطر اول قابل تغییر به مهاجرتیه
خوش شانس تر از من نیست ......
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-01 ساعت 00:13)1362amin1362 نوشته: (2015-08-01 ساعت 00:06)mehdi_a_3084 نوشته: (2015-07-31 ساعت 23:22)babisondes نوشته: از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
یک با تقوا پیداشه بگه چطوری متوجه میشن این کیس ها کلیر میشن که ما هم متوجه بشیم . بخدا ثواب داره
مهدي جان ممنون از اينكه دوستمون رو راهنمايي كردي ولي لينك سيس رو اشتباه معرفي كردي. اين مال غير مهاجرتي هاست. ماها مهاجرتي هستيم اگه خدا قبول كنه.
سطر اور قابل به تغییر مهاجرتیه
خوش شانس تر از من نیست ......
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-01 ساعت 00:09)1362amin1362 نوشته: (2015-08-01 ساعت 00:07)mfte.teacher نوشته: (2015-08-01 ساعت 00:02)1362amin1362 نوشته: http://sahebnews.ir/files/uploads/۲۰۱۳/09/tavassol.mp3
لینک یافت نشد امین خان
تيچر جون از طريق مهاجرسرا راه نمي ده. واسه همين كامنتم رو پاك كردم. من عذر مي خوام از همه دوستان.
تو گوگل سرچ كنيد كلي سايت از دعاي توسل مياد ، عاليه، حتما با معني بخونيد
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-01 ساعت 00:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-01 ساعت 00:53 توسط maryam2020.)
(2015-08-01 ساعت 00:06)2015reza نوشته: (2015-07-31 ساعت 23:26)1362amin1362 نوشته: (2015-07-31 ساعت 23:12)maryam2020 نوشته: (2015-07-31 ساعت 09:57)ریحانا نوشته: (2015-07-31 ساعت 09:44)maryam2020 نوشته: سلام دوستان. یه سوال دارم. نفر دوم وقتی کلیر میشه براش ایمیل میاد یا تو سیس باید چک کنیم؟ نفر دوم در حالت pros seeing pending است
دوست عزیز نفرات همراه حتی اگر کلیرشوند باید درانتظار کلیرشدن کیس اصلی باشند و نمیتوانند ویزا بگیرند قاعدتا الان نفردوم کیس شما کلیر و درانتظار کیس اصلی هست
سلام ریحانه جان
تو ایمیلی که واسه من اومده واسه من که نفراصلی هستم نوشته processing completed و برای نفر دوم نوشته. Processing pending
و در آخر نوشته case status completed
حالا سوال من اینه الان فقط من برم آنکارا برای گرفتن ویزا یا هر دو نفر بریم؟ یه کم گیج شدیم
ممنون از شما
مريم جان. اگه اجازه بدي من جوابت رو مي دم. يك نفر هم بره مي تونه دو تا ويزا رو تحويل بگيره. فقط وكالتنامه از نفر غايب داشته باشيد براي اداره پست.
شما هر دو تا پاس رو تحويل سفارت بديد. چنانچه جواب همسرتون هم اومده باشه ويزا رو مي چسبونن تو پاسشون. اين توصيه اي هست كه مدير بهداد عزيز براي نفراتي كه در اين حالت قرار دارند مي كنند. موفق باشيد.
من با حرف امين جان موافقم. فقط يكي از بچه هاي مهاجر سرا مي گفت كه ترجمه وكالتنامه براي اداره پست بايد به تاييد سفارت تركيه در ايران هم برسه . من نمي دونم اين حرف چقدر صحيحه. بچه هاي كلير شده از آنكارا در اين مورد بيشتر راهنمايي كنن. حالا من يكي از آشناهامون رو كه تو آنكارا زندگي مي كنه فرستادم مركز پست yenisehir كه سوال كنه وكالتنامه چه شرايطي بايد داشته باشه. اونها هم گفته بودن كه اگه نام تمام افراد كيس توي يك برگه CSC باشه اصلا وكالتنامه لازم نيست و نفر اصلي مي تونه مال بقيه رو هم بگيره، ولي اگه نفرات كيس جداگانه CSC پركرده باشن، بايد خودشون بيان يا وكالتنامه داشته باشن. حالا من به حرف آشنامون اطمينان دارم ولي اينكه اون كارمند چقدر درست گفته باشه ، نمي دونم.
روز مصاحبه افیسر گفت سایت سفارت رو چک کنید اکی شد یکی از دو نفر برای دریافت ویزا اقدام کنه میدونم نیاز به وکالت واین داستانا نداره چون همونجا از افیسر پرسیدیم گفت اعضای کیس هرکدوم میتونن بگیرن الان نکته اینه تو اون سایت سفارت انکارا کیس ها رو مثل سیس جدا نمیشناسه و تمام اعضا و زیر شاخه هاشو باهم میبینه دوم اینکه تا زمانی که من به عنوان نفر اول ویزامو نگیرم نفر دوم تو حالتProcessing pending مونده و یک چیزه دیگه اخرین اپ من ۲۹جول بودکه موجب کلیری من شد و همسرم چند ساعت بعدش به این تاریخ اپ شد الان مجهول واسم اینه که همسرم هم کلیر شده یا نه :-( ایمیل هم زدم به سفارت که جواب ندادن هنوز
شماره کیس **۴۷/ رویت قبولی 1may / تاریخ مصاحبه 6may /محل مصاحبه آنکارا/ تعداد افراد کیس ۲نفر/ آپدیت ها ۷می هر دونفر/ ۱۹ می هر دو نفر / ۲۲ جولای نفر اول/ ۲۹ جولای هر دو نفر/ ۲۹ جولای دریافت ایمیل کلیری نفر اول/ ۱۰ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست دریافت ویزای نفر اول/8 سپتامبر هردونفر با ایمیل پیگیری /نفر دوم منتظر /سربازی س/ شغل خصوصی/ نفر اول ورود به امریکا 21 ژانویه 2016
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 23:38)mfte.teacher نوشته: (2015-07-31 ساعت 23:22)babisondes نوشته: از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
بابی عزیز؛
اگر موارد استثناء رو در نظر نگیریم سه حالت داریم برای گرفتن ویزا: یک ضرب ٬ کسانی که شرایط یک ضرب داشتن ولی یک ضرب نگرفتن شایان ذکر است این دسته از افراد ظرف مدت کوتاهی ۲۰ روز تا نهایتا ۴۵ روزه کلیر شدن و اما دسته نهایی که کلیرشون طول خواهد کشید. این دسته معمولا به آپ های دور از مصاحبه شون باید نیگا کرد. این آپ ها معمولا ۴۵ روز تا ۶۰ روز بعد از مصاحبه است ( موارد استثناء هم است. مثال اسطوره صبوری ۲۰۱۵ خانم نگارپاک) این آپ ها که معمولا به آپ طلایی معروفند معمولا شبانه میان و همون تاریخ کلیرنس شما محسوب میشه که تو ویزاتون میزنن. اما بعد این اپ طلایی به مدت یک تا نهایتا ۱۰ روز بعدش ایمیل کلیر شدن از طرف سفارت ارسال میشه و یا صفحه اصلی سایت این رو اعلام میکنه
تیچر جان یعنی ممکنه یکی امشب آپ شبانه بخورد اما سفارت او را با تاخیر ۱۰ روز دیگه کلیر کنه؟؟؟؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-01 ساعت 00:13)1362amin1362 نوشته: (2015-08-01 ساعت 00:06)mehdi_a_3084 نوشته: (2015-07-31 ساعت 23:22)babisondes نوشته: از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
دوستان باوفا من اونقدر هم از ماجرا پرت نیستم
هم سایت ابوظبی رو دارم هم سیس رو
من لینک ارمنستان و انکارا رو میخام که بچها میان اعلام میکنن که فلان کیس کلیر شده.
چون کیسی که امشب اعلام شد ۶۴۹۴ رو وارد سیس میکنی همون پیغام رو میده که واسه من میده. ترجمش هم میگه هنوز داره بررسی میشه. دوستان میگن کلیر شده! این جای سواله واسم که چطوری میشه که این طوری میشه، منم زبونم مو دراورد از بس گفتم یکی ادرس این سایتو بده که اعلام میکنه این کلیر شده یکم به فضای مجازی ایمان بیارم، همه فقط دلداری میدن دریغ از کمک. ( کلیر میشی بابی جان، ابوظبی هستی برو فلان سایت و و و )
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-01 ساعت 02:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-01 ساعت 02:29 توسط m.ghoreishi.)
(2015-08-01 ساعت 01:56)babisondes نوشته: دوستان باوفا من اونقدر هم از ماجرا پرت نیستم
من لینک ارمنستان و انکارا رو میخام که بچها میان اعلام میکنن که فلان کیس کلیر شده.
چون کیسی که امشب اعلام شد ۶۴۹۴ رو وارد سیس میکنی همون پیغام رو میده که واسه من میده. ترجمش هم میگه هنوز داره بررسی میشه. دوستان میگن کلیر شده! این جای سواله واسم که چطوری میشه که این طوری میشه، منم زبونم مو دراورد از بس گفتم یکی ادرس این سایتو بده که اعلام میکنه این کلیر شده یکم به فضای مجازی ایمان بیارم، همه فقط دلداری میدن دریغ از کمک. ( کلیر میشی بابی جان، ابوظبی هستی برو فلان سایت و و و )
بابى جان متاسفانه فعلا لينك سفارت انكارا رو ندارم ولى اين لينك سفارت ارمنستان:
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
درضمن خودت كه از ماجرا پرت نيستى فقط محض ياداورى عرض ميكنم ? وقتى كيسى اپديت ميشه با مراجعه به سايت سفارت ميتونه دنبال كيس نامبرش بگرده و اگر اعلام شده بود به اين معنى هستش كه كليير شده ولى همونطور كه خودت گفتى سايت سيس برا اين كيس هيچ تغييرى نميكنه تا انشالا بعداز صدور ويزا سيس به حالت ايشود در بياد،
پس فعلا تا قبل از تحويل پاسپورت به سفارت كيس ٦٤٩٤ مانند بنده و شماست كه در كليرنس هستيم ولى به محض تحويل پاسپورت در چند روز اينده اپديت جديد و بروز شده و از حالت مراحل ادارى به ايشود تبديل خواهد شد، اگر سوال ديگه اى داشتى خوشحال ميشم با كمال ميل برات توضيح بدم بشرطى كه شماهم مثل دوستان پيشكسوت در امر كليرنس صبر و بردبارى رو پيشه كنى، از قديم گفتن اسياب به نوبت، موفق و پيروز باشى و البته كليير
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز و محترم مهاجرسرایی
بچه ها هر کدوم از ما اینروزها به نوعی استرس رو داریم تجربه میکنیم حتی اگه کاملا به اوضاع مسلط باشیم و استرسمون رو ابراز نکنیم... پس خواهشن دنبال یه دیوارکوتاه واسه تخلیه تو این محیط نگردیم ... صبوری کن برادر ِ من، صبوری کن خواهر ِ من ... اینجا هرکسی کاری از دستش بربیاد انجام میده بی هیج جشمداشتی
حواسمون باشه : بی حرمتی به ساحت خوبان قشنگ نیست& باور کنید پاسخ آیینه سنگ نیست
من نمیگم دوستانی که تازه به این تاپیک تشریف آوردند 1251 صفحه رو بخونند (هرچند که ماها چندین برابرش رو خوندیم) ولی لااقل 251 صفحه آخر رو اگه میخوندند چندین بار صحبت از تفاوت بین آپ سفارت و آپ امریکا که نشونه کلیری هست مطرح شده و بارها و بارها دوستان توضیح دادند اینقدر سوالات تکراری رو با لحن طلبکارانه نمی پرسیدند...
لطفا رعایت کنیم ... با آرزوی کلیری برای دوستان منتظر... شاد باشید
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-01 ساعت 03:11)mehdi_a_3084 نوشته: (2015-08-01 ساعت 03:07)samane1363 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز و محترم مهاجرسرایی
بچه ها هر کدوم از ما اینروزها به نوعی استرس رو داریم تجربه میکنیم حتی اگه کاملا به اوضاع مسلط باشیم و استرسمون رو ابراز نکنیم... پس خواهشن دنبال یه دیوارکوتاه واسه تخلیه تو این محیط نگردیم ... صبوری کن برادر ِ من، صبوری کن خواهر ِ من ... اینجا هرکسی کاری از دستش بربیاد انجام میده بی هیج جشمداشتی
حواسمون باشه : بی حرمتی به ساحت خوبان قشنگ نیست& باور کنید پاسخ آیینه سنگ نیست
من نمیگم دوستانی که تازه به این تاپیک تشریف آوردند 1251 صفحه رو بخونند (هرچند که ماها چندین برابرش رو خوندیم) ولی لااقل 251 صفحه آخر رو اگه میخوندند چندین بار صحبت از تفاوت بین آپ سفارت و آپ آمریکا که نشونه کلیری هست مطرح شده و بارها و بارها دوستان توضیح دادند اینقدر سوالات تکراری رو با لحن طلبکارانه نمی پرسیدند...
لطفا رعایت کنیم ... با آرزوی کلیری برای دوستان منتظر... شاد باشید
متشکرم
(2015-08-01 ساعت 01:56)babisondes نوشته: (2015-08-01 ساعت 00:13)1362amin1362 نوشته: (2015-08-01 ساعت 00:06)mehdi_a_3084 نوشته: (2015-07-31 ساعت 23:22)babisondes نوشته: از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
دوستان باوفا من اونقدر هم از ماجرا پرت نیستم
اگه میتونستم حدس بزنم اینقدر بی اعصابی ترجیح میدادم با عجله ای که دارید همچنان دنبال جواب باشید.
در ضمن انگلیسیتو تقویت کن برو بریتسایمون رو مطالعه کن تا طلبکار از کسی نباشی.
باز بی اعصاب تر از من شمایین که نمیتونین حدس بزنین یک نفر از سر کنجکاوی و نرسیدن به جواب داره تقلا میکنه. عجله ندارم فقط چن روزه که پیگیرم کسی نیس جوابمو بده. شما هم لطف کن بجای تخریب افراد راهنمایشون کنی مثل قریشی عزیز. تقویت زبان هم به خودم مربوطه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-01 ساعت 07:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-01 ساعت 07:35 توسط mfte.teacher.)
(2015-08-01 ساعت 00:52)aria802 نوشته: (2015-07-31 ساعت 23:38)mfte.teacher نوشته: (2015-07-31 ساعت 23:22)babisondes نوشته: از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
بابی عزیز؛
اگر موارد استثناء رو در نظر نگیریم سه حالت داریم برای گرفتن ویزا: یک ضرب ٬ کسانی که شرایط یک ضرب داشتن ولی یک ضرب نگرفتن شایان ذکر است این دسته از افراد ظرف مدت کوتاهی ۲۰ روز تا نهایتا ۴۵ روزه کلیر شدن و اما دسته نهایی که کلیرشون طول خواهد کشید. این دسته معمولا به آپ های دور از مصاحبه شون باید نیگا کرد. این آپ ها معمولا ۴۵ روز تا ۶۰ روز بعد از مصاحبه است ( موارد استثناء هم است. مثال اسطوره صبوری ۲۰۱۵ خانم نگارپاک) این آپ ها که معمولا به آپ طلایی معروفند معمولا شبانه میان و همون تاریخ کلیرنس شما محسوب میشه که تو ویزاتون میزنن. اما بعد این اپ طلایی به مدت یک تا نهایتا ۱۰ روز بعدش ایمیل کلیر شدن از طرف سفارت ارسال میشه و یا صفحه اصلی سایت این رو اعلام میکنه
تیچر جان یعنی ممکنه یکی امشب آپ شبانه بخورد اما سفارت او را با تاخیر ۱۰ روز دیگه کلیر کنه؟؟؟؟
خیلی راحتر از اونی که فکرشم بکنی دوست عزیز.. همسر بنده ۸ روز بعد اپ شبانه کلیر شدن
(2015-08-01 ساعت 00:09)1362amin1362 نوشته: (2015-08-01 ساعت 00:07)mfte.teacher نوشته: (2015-08-01 ساعت 00:02)1362amin1362 نوشته: http://sahebnews.ir/files/uploads/۲۰۱۳/09/tavassol.mp3
لینک یافت نشد امین خان
مچکرم
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.