کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-01 ساعت 09:52)رشید نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
ایمیل برای همسرم اومد که نفر اصلی هستش
Applicant ۱Tonguerocessing Completهمسرم
Applicant ۲Tonguerocessing Pendingمن
CASE STATUS: Processing Completed
الان این ایمیل اومده با یک عالمه توضیحات که در مورد مدارکی هست که باید ببریم
موضوع اینه که این به معنی این هستش که تا نفر اول ویزا نگیره من هم نمیتونم ویزا بگیرم و در حالت Processing Pending یا نه کلا من هیچ اتفاق خاصی برام نیوفتاده و ما هم جز کیس های نصف نیمه من باید منتظر بمونم
راستی ایمیل هم زدم بهشون ولی احتمالا تعطیل هستن و باید منظر باشیم نظرتون چیه؟

به طور کلی بله یعنی تا روند کلیرنس نفر اصلی کیس طی نشه، کلیر شدن همراهان عملا فایده ای نداره مثل کیس من که همسرم کلیر شدن ولی کلیر شدن ایشون مثل کلیر نشدن عمل میکنه.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

درود دوستان اشاله همتون تا آخر این هفته کلیر بشیدو دلتون شاد بشه .دوستان گفتند امروز coming soon برا 2016 را میزنند لطفا میشه راهنمایی کنید تو کدام سایت بریم ...ببخشید
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
(2015-08-01 ساعت 10:31)لطف اله نوشته:  درود دوستان اشاله همتون تا آخر این هفته کلیر بشیدو دلتون شاد بشه .دوستان گفتند امروز coming soon برا ۲۰۱۶ را میزنند لطفا میشه راهنمایی کنید تو کدام سایت بریم ...ببخشید

http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

ایشالا که این بار نوبت دوستان قدیمی و نصفه نیمه کلیر شده باشه.
ما که دیگه داریم به ۵ ماه نزدیک میشیم. چند روز دیگه میشه ۵ ماه ....
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
(2015-08-01 ساعت 10:07)2015reza نوشته:  
موضوع اینه که این به معنی این هستش که تا نفر اول ویزا نگیره من هم نمیتونم ویزا بگیرم و در حالت Processing Pending یا نه کلا من هیچ اتفاق خاصی برام نیوفتاده و ما هم جز کیس های نصف نیمه من باید منتظر بمونم

رشيدجان با اين ايميل، رفتيد تو گروه نصفه نيمه ها. ضمن تبريك ، اميدوترم شما هم هرچي زودتر كلير بشيد. سريعا بريد و ويزاي همسر و فرزندتون رو نقد كنيد تا انشا... شما هم كلير بشيد. ايميل رو كي دريافت كرديد؟

همون 29 جول اومد آقا ما کلا دو نفریم فرزند هم نداریم ایشا الله اگه خدا بخواهد اونور آب کیس دوم منم که تو حالتProcessing Pending موندم
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد 2نفر//کیس نامبر ***AS4//برنده اصلی همسرم// مصاحبه 6 می انکارا.// اپدیت ها 7 می،11 می و 19 می Smile 20 جول نفر اول کیس//29 جول هر دو //29جول دریافت ایمل هوراااا نفر اول//29جول سلام بر نصف نیمه های عزیز Smile منم هم اومدم پیش شما//4 آگوست آپ نفر اول و بعد از چند ساعت نفر دوم(تکرار ایمیل کلیری نفر اول و تمدید مدت زمان جهت دریافت ویزا نفر اول // و من همچنان منتظرم//10آگوست هر دو نفر //11آگوست هر دو نفر//11آگوست دریافت ویزا از pttنفر اول// من همچنان منتظرم
(2015-08-01 ساعت 10:43)رشید نوشته:  
(2015-08-01 ساعت 10:07)2015reza نوشته:  

رشيدجان با اين ايميل، رفتيد تو گروه نصفه نيمه ها. ضمن تبريك ، اميدوترم شما هم هرچي زودتر كلير بشيد. سريعا بريد و ويزاي همسر و فرزندتون رو نقد كنيد تا انشا... شما هم كلير بشيد. ايميل رو كي دريافت كرديد؟

همون 29 جول اومد آقا ما کلا دو نفریم فرزند هم نداریم ایشا الله اگه خدا بخواهد اونور آب کیس دوم منم که تو حالتProcessing Pending موندم

دوست عزیز بنظر من هر دو کلیرید احتمالا شما درانتظار کلیری کیس اصلی بودید که با کلیر شدن ایشان الان هردومیتوانید ویزا بگیرید برای اطمینان خاطرتون یک ایمیل بزنید و جویا شوید. من که میگم هردو آماده اخذ ویزا هستید بهرحال اگر یکیتون هم برای اخذ ویزا میره هر دو پاسپورتها را ببره . مهمتر از همه مبارکتون باشهSmile
pending بمعنای معوق و مشروط بودن هست ویزای شما بشرط آماده شدن ویزای همسرتون بوده .الان هم کیس شما را COMPLETED زده.
امضاتونو هم اصلاح کنید بنظرم نصف نیمه نیستید.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-08-01 ساعت 10:31)لطف اله نوشته:  درود دوستان اشاله همتون تا آخر این هفته کلیر بشیدو دلتون شاد بشه .دوستان گفتند امروز coming soon برا ۲۰۱۶ را میزنند لطفا میشه راهنمایی کنید تو کدام سایت بریم ...ببخشید
سلام دوست عزیز coming soonرو احتمالا تو این هفته توی سایت ویزا بولتین میزنه واحتمالا دوشنبه 10 اگوست اولین کارنتی ها رو اعلام میکنه .اگه روال سال های قبل باشه تا 2000 به بالا رو اعلام میکنه که برا اکتبر به مصاحبه میرن.شاد باشید
(2015-07-31 ساعت 23:22)babisondes نوشته:  از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
یک با تقوا پیداشه بگه چطوری متوجه میشن این کیس ها کلیر میشن که ما هم متوجه بشیم . بخدا ثواب داره

سلام دوست عزیز
برای من وهمسرم بعداز اپدیتهای اخری که توی امضاهم هست ،اول صبح ایمیل زدن وبعداز چندساعت توی خود سایت سفارت abudhabiivo.net هم متنی که بیانگر اتمام پروسه ومهلت مراجعه به سفارت هستش اومد.امیدوارم به شما کمکی کرده باشم. به امید کلیری شما وهمه عزیزان
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
(2015-08-01 ساعت 11:26)moj21 نوشته:  
(2015-07-31 ساعت 23:22)babisondes نوشته:  از دوستانی که مارو راهنمایی نمیکنن و سایت هایی که به صورت عمومی کیس هایی که کلیر میشن رو اعلام میکنن لینکشو به ما نمیدن کمال تشکر را داریم.
یک با تقوا پیداشه بگه چطوری متوجه میشن این کیس ها کلیر میشن که ما هم متوجه بشیم . بخدا ثواب داره

سلام دوست عزیز
برای من وهمسرم بعداز اپدیتهای اخری که توی امضاهم هست ،اول صبح ایمیل زدن وبعداز چندساعت توی خود سایت سفارت abudhabiivo.net هم متنی که بیانگر اتمام پروسه ومهلت مراجعه به سفارت هستش اومد.امیدوارم به شما کمکی کرده باشم. به امید کلیری شما وهمه عزیزان

جالبه واسه ما هنوز ابوظبي يادش رفته آپديت بزنه ما هنوز رو 10 مارچ هستيم فكر كنم بريم امريكا اين هنوز 10 مارچ بمونه Big GrinBig GrinBig Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-08-01 ساعت 08:04)ریحانا نوشته:  دوستان سایت ارمنستان بدون فندق شکن باز نمیشد اینو میرفتمhttps://armenia.usembassy.gov/casenumber.html این هم الان پیغام file not found میزنه. شما چی پیشنهاد میکنید؟

متاسفانه همینطوره که شما میگید قبلا باپروتکل https میرفت داخل سایت اما الان فقط با http میره و وارد شدن با http نیاز به فندق شکن داره . امیدورم مشکلش حل بشه زودتر Sad
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
با تبریک
میشه از کیستون بیشتر بگید؟ کارتون دولتی یا خصوصی؟ سربازی و ...
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، بابراس
(2015-08-01 ساعت 11:59)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-08-01 ساعت 08:04)ریحانا نوشته:  دوستان سایت ارمنستان بدون فندق شکن باز نمیشد اینو میرفتمhttps://armenia.usembassy.gov/casenumber.html این هم الان پیغام file not found میزنه. شما چی پیشنهاد میکنید؟

متاسفانه همینطوره که شما میگید قبلا باپروتکل https میرفت داخل سایت اما الان فقط با http میره و وارد شدن با http نیاز به فندق شکن داره . امیدورم مشکلش حل بشه زودتر Sad

اصطلاحا بگیرنگیر داره از صبح دو بار رفتم ولی بقیه مواقع نشده ولی کلا هنوز تغییری نشون نداده امیدوارم چندتا 6000 تایی هم بهمراه کلیری دوستان قدیمی رو سایت بیاد.
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، بابراس ، آزاده_امین
(2015-08-01 ساعت 12:20)ریحانا نوشته:  
(2015-08-01 ساعت 11:59)ARSAMNEW نوشته:  

اصطلاحا بگیرنگیر داره از صبح دو بار رفتم ولی بقیه مواقع نشده ولی کلا هنوز تغییری نشون نداده امیدوارم چندتا 6000 تایی هم بهمراه کلیری دوستان قدیمی رو سایت بیاد.
کلا من هیچوقت بدون فندق شکن نمیتونستم برم. مگه کسی میتونست بدون فندق شکن بره؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، بابراس ، آزاده_امین
(2015-08-01 ساعت 11:29)p00ya2001 نوشته:  
(2015-08-01 ساعت 11:26)moj21 نوشته:  

سلام دوست عزیز

جالبه واسه ما هنوز ابوظبي يادش رفته آپديت بزنه ما هنوز رو ۱۰ مارچ هستيم فكر كنم بريم امريكا اين هنوز ۱۰ مارچ بمونه Big GrinBig GrinBig Grin
احتمالا فقط تمرکز رو کلیرکردن کردند و وقت برای بروز کردن سایتها نمی کنند مهم هم همینه که کلیرکنند وویزا بدهند. Wink
سفرنامه من
دوستان عزیز با سلام دوستانی که قصد مسافرت به دبی را دارند خصوصا اقایون مجرد و انها که قصد پیک اپ ویزا دارند یک هاستل مجردی غیر از علی هندی در دبی هست که توسط یک اقای هموطن ایرانی اداره میشه و بنظر من از جای علی هندی خیلی بهتروبا کلاس تر است .دوتا اپارتمان بزرگ هست که داخل اتاق های ان تعدادی تخت خواب تکنفره با وسایل خواب کافی و وای فای پرسرعت و تلویزیون هست .راحت و غیر شلوغ .محل ان نیز خیلی نزدیک به ایستگاه مرکزی مترو الاتحاد یا همون یونیون هست و به مرکز خرید بزرگ الغریر نیز نزدیک است. نرخ ان نیز شبی 80 تا 100 درهم است.شماره تماس موبایل 00971507976806 اقا شاهین . اگر قبلا هم هماهنگ کنید بهتر است.
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
تشکر کنندگان: ali-2015 ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، babak90 ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، بابراس ، mohammad384

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان