کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان گلم ....عزيزان منتظر
صبح اولين روز آگوستتون بخير
2 ماه به پايان اين ماراتن نفس گير باقيمونده و همه ما اينجا يه درد مشترك داريم ....انتظار....انتظار.....انتظار......
همه ما يكسال خورده ايي ميشه كه توي اين مارتن نفس گير در حال پيمودن مسير هستيم اكثرمون تموم برنامه ريزي زندگيمون بسته شده به آخر اين مسير و هنوز هيچ چشم اندازي از پايان خط نيست ....خيلي از همراهان صميمي و دوستان خوبمون كه در طول اين مسير ، بودنشون قوت قلبمون بود به پايان مسير رسيدن و از اينجا (اين تاپيك)رفتن و خودشونو دارن آماده ميكنن براي ماراتني بزرگتر و خيليهاي ديگه با اينكه اين ماراتن رو پشت سر گذاشتن هنوز در كنارمون هستن و دارن باز هم پا به پاي ما ميان...خدا رو شكر كه اين چنين انسانهاي فرهيخته ايي هنوز وجود داره....
فشار هاي عصبي روز به روز تا پايان اين دو ماه زيادتر خواهد شد هيچكدوم از ما پايان اين مسير رو نميدونيم ولي انشاالله پاياني خوب و خوش در انتظارمون باشه
سعي كنيم با سعه صدر و تسلط بر خودمون به مسير ادامه بديم و اين رو بدونيم تنها كاري كه ميتونيم بكنيم همينه .....
اينكه توقع داشته باشيم دوستان تاريخ دقيق اتمام كار كليرنس مارو حدس بزنن يا تخمين بزنن چقدر اين پروسه طول ميكشه يك توقع نابجاست يا اينكه تا جواب سئوالمون رو نگرفيم سريع بريم تو فاز منفي و همه رو ببريم زير سئوال به خدا عمل جالبي نيست
هر كدوم از ماها شايد براي خوندن تمام اين صفحات ماه ها وقت گذاشتيم و شايد باشن دوستاني كه همين تعداد صفحه رو از سالهاي قبل هم خوندن ....اينجا همه اطلاعات در دسترس همه هست و هيچ چيزي مخفي نيست همه ميتونن به اطلاعات دسترسي داشته باشن....كمي حوصله و وقت گذاشت به خدا جاي دوري نميره .....
هيچ كس قصد نداره اميد واهي به كسي بده و هرگونه اطلاعاتي كه عزيزان پيشكسوت (تاكيد مي كنم پيشكسوتان) اين تاپيك اعلام ميكنن صرفاً در جهت راهنمايي و كمك به همه ما در جهت بهتر و راحتر ادامه دادن اين مسيره
ما از اول ميدونستيم لاتاري يه شانس و برنده شدن در اون هيچ حقي ايجاد نميكنه مخصوصاً براي ما ايراني ها....
خوبان همراه ،اگر سئوالي رو مطرح كرديد و بقيه عزيزان به خاطر استرس يا فشار عصبي يا سهل انگاري(خدايي نكرده )جوابتون رو ندادن (هرچند كه هيچ كسي اينجا موظف به پاسخگويي نيست)لطفاً به وسيله پيغام خصوصي از مدير محترم ويا عزيزان پيشكسوت بپرسيد مطمئن باشيد اين دوستان در اسرع وقت جواب شما رو ميدهند
در پايان خودم و همه شما دوستاي گل منتظرم رو ، به صبر دعوت ميكنم و بردباري....
بياييد با توكل به خداي مهربان در كنار هم شاهد عبورمون از خط پايان باشيم خط پاياني كه تازه شروع يك ماراتن بزرگتره.... انشالله
براي هم آرزوي خير كنيم .....:
خدايا دوستان عزيز و گلم رو از اين انتظار كشنده نجات بده و به ساحل زيباي آرامش برسون
مهربان خداي بزرگ؛ همه بچه هاي گل اين تاپيك رو به آرزوهاي قشنگشون برسون ،همه نصفه نيمه ها رو كه بدجوري در فشار و استرس هستن ،همه اونايي كه ماهاست منتظرن و همه اونايي كه فرصت كلير شدنشون كمه.....انشاالله
بازمانده لاتاري 2015
230 روز انتظار .
بلاخره آگوست هم رسید .
انشاالله این ماه به نیمه نرسیده ويزا توي پاس همه منتظرا بخوره. بخصوص نصفه نیمه ها , اونهایی که خانوادشون رفتند اون سر دنیا وچشم انتظار هستند.
آمیننننننننننننننننننننننننن.
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

دوستان سایت ارمنستان بدون فندق شکن باز نمیشد اینو میرفتمhttps://armenia.usembassy.gov/casenumber.html این هم الان پیغام file not found میزنه. شما چی پیشنهاد میکنید؟
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، babak90 ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، moj21 ، Alex 2014 ، smpf ، hilda60
درود بر دوستان مهاجرسرايي
اميدوارم اين هفته هفته بارش هاي موسمي و مداوم كلير باشه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-08-01 ساعت 08:12)p00ya2001 نوشته:  درود بر دوستان مهاجرسرايي
اميدوارم اين هفته هفته بارش هاي موسمي و مداوم كلير باشه

به اميد خدا....انشالله ......همه با هم انرژي مثبت
+++++++++++++++++++++++++++++++++

(2015-08-01 ساعت 08:04)ریحانا نوشته:  دوستان سایت ارمنستان بدون فندق شکن باز نمیشد اینو میرفتمhttps://armenia.usembassy.gov/casenumber.html این هم الان پیغام file not found میزنه. شما چی پیشنهاد میکنید؟

شايد خبراي خوبي تو راه باشه و مشغول به روز كردن سايت و اتچ كردن اسامي كلير شده ها.....WinkBig Grin
بازمانده لاتاري 2015
سلام به همه دوستان
امروز دقیقا 60 روز از مصاحبمون گذشته و از زمان مجاز دریافت ویزا یعنی تا آخر سپتامبر هم درست 60 روز باقی موندهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
این سندروم سیس آورچکینگ چه کارایی که با ما نکرده خدا جون ، به امید اینکه تا این 60 دومی صفر نشده هممون ویزا بدست شده باشیم ، آمیییییییییین Tongue
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
سلام دوستان شروع اولین روز ماه آگوست پر کلیرتون بخیر و شادی
سفارت آنکارا دیروز بالاخره بعد از 9 روز جواب ایمیل ما را داد و یه آپ هم نصیب تمام افراد کیس شد اینم جواب :The administrative processing on your case is still ongoing as of today. As soon as the processing is completed, we will notify you by email
میخواستم بدونم جوابی که به همه میدن همینه ؟ به امید کلیر شدن همه دوستان منتظر
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!Smile)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
(2015-08-01 ساعت 08:04)ریحانا نوشته:  دوستان سایت ارمنستان بدون فندق شکن باز نمیشد اینو میرفتمhttps://armenia.usembassy.gov/casenumber.html این هم الان پیغام file not found میزنه. شما چی پیشنهاد میکنید؟

سلام دوست عزیز. درسته همینطوره که شما میفرمایین. اون موقع هایی که سایت رو دارن اپدیت میکنن از دسترس خارج میشه .
احتمالا دارن کلیر اعلام میکنن تو سایت. و تعدادش هم فک کنم زیاده که اینقدر طول کشیده!

به امید خدا این ماه رو پر از خبرای خوب و شاد آغاز کنیم.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
(2015-08-01 ساعت 08:41)babak90 نوشته:  سلام دوستان شروع اولین روز ماه آگوست پر کلیرتون بخیر و شادی
سفارت آنکارا دیروز بالاخره بعد از ۹ روز جواب ایمیل ما را داد و یه آپ هم نصیب تمام افراد کیس شد اینم جواب :The administrative processing on your case is still ongoing as of today. As soon as the processing is completed, we will notify you by email

دقیقا عین جوابی که دیروز به من دادن
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
تشکر کنندگان: بابراس ، ریحانا ، hamid99 ، ARSAMNEW ، babak90 ، farrokh33 ، moj21 ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، smpf

فکر می کنم صفح 535 این تاپیک یکی از دوستان یک لینک از سفارت ارمستان گذاشته بود که من اون رو کپی کردم و تو گوگ پیس کردم و از همان ادرس رفتم و سیو نگه داشتم رو کامپیوترم دیگه فندق شکن لازم نبود
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، babak90 ، farrokh33 ، moj21 ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، hamed shayan ، smpf
(2015-08-01 ساعت 08:41)babak90 نوشته:  سلام دوستان شروع اولین روز ماه آگوست پر کلیرتون بخیر و شادی
سفارت آنکارا دیروز بالاخره بعد از ۹ روز جواب ایمیل ما را داد و یه آپ هم نصیب تمام افراد کیس شد اینم جواب :The administrative processing on your case is still ongoing as of today. As soon as the processing is completed, we will notify you by email

سلام دوست عزیز .متن جواب ایمیل ما هم مثل شما بود .
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: بابراس ، ARSAMNEW ، babak90 ، farrokh33 ، moj21 ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، smpf
(2015-08-01 ساعت 09:22)Kia robani نوشته:  

فکر می کنم صفح 535 این تاپیک یکی از دوستان یک لینک از سفارت ارمستان گذاشته بود که من اون رو کپی کردم و تو گوگ پیس کردم و از همان ادرس رفتم و سیو نگه داشتم رو کامپیوترم دیگه فندق شکن لازم نبود

در حال حاضر لود نشدن صفحه ربطی به فندق شکن نداره.
سایت چون در حال به روز رسانی هستش ، از دسترس خارج میشه.
دعا کنیم اسامی کلیری زیادی رو اعلام بکنن.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
(2015-08-01 ساعت 09:22)Kia robani نوشته:  

بله منم همونو که دوستمون گفته بود و میر فتم همه چیز به خوبی و خوشی بود روزی 50 دفعه چک میکردم ولی الان ارور میده که امیدوارم علتش همین باشه که دوستان میگند چه علتی بهتر از این که میخواهند با کیس نامبرهای کلیرشده پربارش کنند.Wink
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: آزاده_امین ، بابراس ، babak90 ، farrokh33 ، moj21 ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، smpf ، hilda60
سلام به همه دوستان عزیز
ایمیل برای همسرم اومد که نفر اصلی هستش
Applicant ۱Tonguerocessing Completهمسرم
Applicant ۲Tonguerocessing Pendingمن
CASE STATUS: Processing Completed
الان این ایمیل اومده با یک عالمه توضیحات که در مورد مدارکی هست که باید ببریم
موضوع اینه که این به معنی این هستش که تا نفر اول ویزا نگیره من هم نمیتونم ویزا بگیرم و در حالت Processing Pending یا نه کلا من هیچ اتفاق خاصی برام نیوفتاده و ما هم جز کیس های نصف نیمه من باید منتظر بمونم
راستی ایمیل هم زدم بهشون ولی احتمالا تعطیل هستن و باید منظر باشیم نظرتون چیه؟
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد 2نفر//کیس نامبر ***AS4//برنده اصلی همسرم// مصاحبه 6 می انکارا.// اپدیت ها 7 می،11 می و 19 می Smile 20 جول نفر اول کیس//29 جول هر دو //29جول دریافت ایمل هوراااا نفر اول//29جول سلام بر نصف نیمه های عزیز Smile منم هم اومدم پیش شما//4 آگوست آپ نفر اول و بعد از چند ساعت نفر دوم(تکرار ایمیل کلیری نفر اول و تمدید مدت زمان جهت دریافت ویزا نفر اول // و من همچنان منتظرم//10آگوست هر دو نفر //11آگوست هر دو نفر//11آگوست دریافت ویزا از pttنفر اول// من همچنان منتظرم
(2015-08-01 ساعت 09:52)رشید نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
ایمیل برای همسرم اومد که نفر اصلی هستش
Applicant ۱Tonguerocessing Completهمسرم
Applicant ۲Tonguerocessing Pendingمن
CASE STATUS: Processing Completed
الان این ایمیل اومده با یک عالمه توضیحات که در مورد مدارکی هست که باید ببریم
موضوع اینه که این به معنی این هستش که تا نفر اول ویزا نگیره من هم نمیتونم ویزا بگیرم و در حالت Processing Pending یا نه کلا من هیچ اتفاق خاصی برام نیوفتاده و ما هم جز کیس های نصف نیمه من باید منتظر بمونم
راستی ایمیل هم زدم بهشون ولی احتمالا تعطیل هستن و باید منظر باشیم نظرتون چیه؟

رشيدجان با اين ايميل، رفتيد تو گروه نصفه نيمه ها. ضمن تبريك ، اميدوترم شما هم هرچي زودتر كلير بشيد. سريعا بريد و ويزاي همسر و فرزندتون رو نقد كنيد تا انشا... شما هم كلير بشيد. ايميل رو كي دريافت كرديد؟
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان