موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 00:56)mehrdad_latery نوشته: با سلام
دوستان یه سوال
کلا مدت کلیرنس تا کی هست ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی زمانی مشخص هست؟؟؟؟؟ این پرونده ۲۰۱۵ کی بسته میشه ؟؟؟
با عرض سلام
از امضای شما متوجه نشدم برنده لاتاری چه سال و با چه حدود شماره کیسی هستید؟
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-02 ساعت 01:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-02 ساعت 01:20 توسط joybar.)
(2015-08-02 ساعت 00:42)farrokh33 نوشته: (2015-08-01 ساعت 19:15)samane1363 نوشته: (2015-08-01 ساعت 17:08)smhh7441 نوشته: منم به همه دوستانی که هنوز در این تاپیک هستند سلامی دوباره میکنم.
امروز خوشبختانه ویزای همسرم را هم دریافت کردم و جمعمون کامل شد.
از ته ته دل برای همه دوستان گلم که هنوز منتظرند، آرزوی به سر آمدن انتظار و دریافت ویزا رو در مدت باقیمانده دارم و امیدوارم که همه با دل خوش و شادی از این تاپیک بروند.
برای همه اونایی که ویزا هم دریافت کردهاند آرزوی موفقیت در ادامه راه رو دارم.
راستی یه چیز جالب :
امروز که ویزای همسرم رو گرفتم متوجه شدم که اعتبار اون رو تا شش ماه بعد از تاریخ صدور ویزا زده اند!!! در حالیکه تاریخ اعتبار ویزای من و بچهها ۶ ماه بعد از مدیکال بود.
نمیدونم شاید دوباره قانونشون عوض شده؟؟؟
شاید؟؟
ویزای من همینطوره ولی فک نکنم قانونشون عوض شده باشه... من فک میکنم اشتباه کردند من خودم شش ماه بعداز مدیکال رو تاریخ اکسپایر ویزا درنظر گرفتم
شما از جایی پرسیدین؟
سلام دوستان عزیز
تاریخ اعبتار مدیکال ۶ماه است .شما وقتی وارد خاک آمریکا میشید نباید تاریخ اعتبار مدیکالتون تموم شده باشه چون افسر مرزبانی میتونه از ورود شما جلوگیری کنه حتی اگه ویزا داشته باشید .حتما به این نکته توجه کنید .در صورتی که برنامه سفرتون طوری هست که تاریخ ورود شما بعد از انقضای مدیکالتون هست با سفارت تماس بگیرید وازشون کمک وراهنمایی بخواهید.به احتمال زیاد از شما میخوان که دوباره برید مدیکال رو تمدید کنید .ولی اگر سفر شما تداخلی با انقضای مدیکالتون نداره وقبل از تاریخ انقضای مدیکال هست نگران نباشید .سفر شادی رو براتون آرزو میکنم
دوست عزیز شما مورد ی میشناسید که این اتفاق افتاده باشه یا براساس حدس وگمان میگویید. چون قبلا اعتبار مدیکال بیشتر بوده شاید برگشتن به قانون قبل ! روی گزارش مدیکال که فکر نمیکنم تاریخ انقضایی خورده باشه ، وشاید هم بزودی تغییرش را اعلام کنند .ظاهرا براساس گفته دوستان یکی دو مورد نبوده که اتفاقی باشه هر چند در همچنین پروسه ای خیلی بعید است که شانسی یا اتفاقی تاریخ ویزاها تغییر کرده باشد.البته من مطلعم که از نظر پزشکی نیز تا حدودی شش ماه بی معنی است ، مثلا کمترین دوره مصونیت مربوط به واکسن انفلانزا هست که با احتیاط میشه گفت در بعضی از انواعش تا یکسال موثر است. بقیه واکسن ها که دیگه حداقل دو ساله هستند.اگر فکر کردند که مهاجرین عزیز تو فاصله چند ماه بیماری هایی مثل سل و ایدز میگرند که دیگه خیلی کم لطف هستند ! خلاصه که امیدواریم تجدید نظر کرده باشند
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 01:09)پرسپولیس6 نوشته: [quote='mehrdad_latery' pid='643831' dateline='1438460777']
با سلام
دوستان یه سوال
با عرض سلام
از امضای شما متوجه نشدم برنده لاتاری چه سال و با چه حدود شماره کیسی هستید؟
ولی به شخصه امیدوارم پرونده این دوستان 2015 ای تا کلیرنس شون و گرفتن ویزای تک تکشون بسته نشه . حتی اگه از تایم ما 2016 ای ها استفاده بشه . آخه هر چی از این دست بدی از اون دست میگیری . راهه دور نمیره مطمئن باشین . امیدوارم 2017 یها هم بعدها همین آرزو رو واسه ما داشته باشن
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
این دو سه روز قبل این شماره ها در سیس ایشود شدند:
2015AS3382 آوریل
2015AS6683 جولای
2015AS6438 جولای
2015AS5660 جون
2015AS5522 جون
2015AS4905 می
2015AS2900 مارس
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 00:56)mehrdad_latery نوشته: با سلام
دوستان یه سوال
تا هر موقع که خودشون اعلام کنن که پروسه تموم شذه
30 سپتامبر این پرونده بسته میشه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-02 ساعت 07:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-02 ساعت 07:40 توسط 2015reza.)
(2015-08-02 ساعت 01:12)joybar نوشته: (2015-08-02 ساعت 00:42)farrokh33 نوشته: (2015-08-01 ساعت 19:15)samane1363 نوشته: [quote='smhh7441' pid='643736' dateline='1438432697'
سلام دوستان عزیز
تاریخ اعبتار مدیکال ۶ماه است .شما وقتی وارد خاک آمریکا میشید نباید تاریخ اعتبار مدیکالتون تموم شده باشه چون افسر مرزبانی میتونه از ورود شما جلوگیری کنه حتی اگه ویزا داشته باشید .حتما به این نکته توجه کنید .در صورتی که برنامه سفرتون طوری هست که تاریخ ورود شما بعد از انقضای مدیکالتون هست با سفارت تماس بگیرید وازشون کمک وراهنمایی بخواهید.به احتمال زیاد از شما میخوان که دوباره برید مدیکال رو تمدید کنید .ولی اگر سفر شما تداخلی با انقضای مدیکالتون نداره وقبل از تاریخ انقضای مدیکال هست نگران نباشید .سفر شادی رو براتون آرزو میکنم
دوست عزیز شما مورد ی میشناسید که این اتفاق افتاده باشه یا براساس حدس وگمان میگویید. چون قبلا اعتبار مدیکال بیشتر بوده شاید برگشتن به قانون قبل ! روی گزارش مدیکال که فکر نمیکنم تاریخ انقضایی خورده باشه ، وشاید هم بزودی تغییرش را اعلام کنند .ظاهرا براساس گفته دوستان یکی دو مورد نبوده که اتفاقی باشه هر چند در همچنین پروسه ای خیلی بعید است که شانسی یا اتفاقی تاریخ ویزاها تغییر کرده باشد.البته من مطلعم که از نظر پزشکی نیز تا حدودی شش ماه بی معنی است ، مثلا کمترین دوره مصونیت مربوط به واکسن انفلانزا هست که با احتیاط میشه گفت در بعضی از انواعش تا یکسال موثر است. بقیه واکسن ها که دیگه حداقل دو ساله هستند.اگر فکر کردند که مهاجرین عزیز تو فاصله چند ماه بیماری هایی مثل سل و ایدز میگرند که دیگه خیلی کم لطف هستند ! خلاصه که امیدواریم تجدید نظر کرده باشند
روي پاكت مديكال من ، به وضوح تاريخ انقضا نوشته شده. ضمنا جهت اطلاع، برخلاف تصور ايدز جزو بيماريهايي نيست كه مانع ورود متقاضي به ايالات متحده بشه. فقط دو بيماري سل و سيفيليس منع قطعي براي ورود به امريكا هستند.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ودرود دوستان .اشاله فردا خبر کلیر شدن همتونا رو صفحه کلیرنس ببینم ..دوستان شماها که رفتید سفارت برای مصاحبه بچه 7 یا 8 ساله داشتید برا بچه تون هم 330 دلار دادید ...ممنون میشم اگه بهم پاسخ بدید
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان و تبریک به دوستانی که کلریر شدن . من بعد از 4 روز رفت و برگشت زمینی به ارمنستان (بلیط هواپیما و اتوبوس نبود) با ماشین شخصی، تونستم ویزا رو بگیرم و ارزوی ان را برای همه شما دارم . یه مورد که فکر میکنم مهم باشه این بود که بعد از تحویل پاسپورت ها مون از سفارت زنگ زدن که افیسر میخواهد با شما یه مصاحبه دیگه داشته باشه(بدون همسر و بجه ها ). ساعت 3 بعد از ظهر سفارت باش . (یکی دیگه از بچه ها هم مثل من بود ) سر ساعت برای مصاحبه اونجا بودم . خلاصه مطلب که بیشتر درباره نحوه پر کردن فرم d-260 رو از من پرسید و اینکه توی فرم نوشته بودی که خودت بدون کمک دیگران فرم رو پر کردی . من گفتم سطح معلومات زبان من به اندازه ای بود که احتیاجی به کمک دیگران نبود و اگر هم جایی مشکل داشتم ازتجربه نفرات سال های قبل و سایت های موجود در ایران در این باره کمک گرفتم . سوال بعدی این بود که ایا این سایت ها برای خدماتی که ارائه میدن پول دریافت میکنن . که من گفتم نه . سوال اخرش این بود که ادرسی که نوشتی در لس انجلس کجاست ؟(من قبلا " با اجازه مدیران مهاجر سرا آقا سپهر ادرس دفتر لس انجلس مهاجر سرا رو تو فرم اولیه نوشته یودم ) من هم گفتم ادرس agent من هست تو امریکا البته نه به معنی وکیل بلکه به معنی مشاور (خانومی که قبلا از ما مدارک گرفته بود فارسی خوب بلد بود و ایشون ترجمه هم زمان میکرد خود افیسر زیاد فارسی بلد نبود . بچه های ارمنستان خوب این دو نفر رو میشناسن). خلاصه مطلب و اینکه پر حرفی نکنم اخر مصاحبه گفت که افیسر همزمان داره ویزای شما رو صادر میکنه که جمعه بعد از ظهر بعد از 2/5 روز ویزا رو گرفتیم و زمینی برگشتیم ایران . امیدوارم این مطالب من یه کمک کوچکی به دوستان بکنه
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-01 ساعت 14:26)لطف اله نوشته: (2015-08-01 ساعت 14:09)357_Rezaa نوشته: 6494 مشخص نشد کی بوده؟
دلیل ap چی بوده؟
من ازین سربازی رفتنم هیچ خیری ندیدم. نه اون موقع که تو سربازی بودم و همش مسئولیت و دلهره بود، نه بعدش که ۲ سال از عمرم به فنا رفت و نه الانی که به خاطر اون سربازی باید این بلاتکلیفی رو تحمل کنم!
سلام ودوست عزیز شما همسرتون خانه دار بودن که یه ضرب گرفتن
نه دانشجو ارشد بود.
شماره کیس: 6XXX
سفارت: ANKARA
تعداد افراد: ۲
مصاحبه: 6 جولای
وضعيت: همسرم یکضرب خودم AP
آپديتهاي سيس: 6 - 8 - 10 - 13 - 28 جولای 25 آگست (شب ساعت 10)
26 آگست نفر اصلی (ساعت 12 ظهر) 26 آگست نفر دوم (ساعت 13) و تبدیل به or
26 آگست ساعت 14:47 ایمیل کلیری
سربازی ارتش - مهندس تاسیسات
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
اوس کریم دریااااااااااااااب...
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 08:27)لطف اله نوشته: سلام ودرود دوستان .اشاله فردا خبر کلیر شدن همتونا رو صفحه کلیرنس ببینم ..دوستان شماها که رفتید سفارت برای مصاحبه بچه ۷ یا ۸ ساله داشتید برا بچه تون هم 330 دلار دادید ...ممنون میشم اگه بهم پاسخ بدید
بله خانم لطف اله. بايد به ازاي تك تك نفرات كيس مبلغ ٣٣٠ دلار رو پرداخت كرد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥