موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 11:07)mojgan m نوشته: (2015-08-02 ساعت 10:53)behzadsh نوشته: چرا کسی امروز کلیر نمیشه از ابوظبی؟؟ خبرای خوب بدین ... چشم انتظاریم بخدا ....
سلام. ما که ابوظبی هستیم سفارتمون جمعه و شنبه تعطیله. آمریکا هم که حدودا یک روز از ما عقب تره و شنبه و یکشنبه تعطیله. من هرچی حساب میکنم میبینم عصر دوشنبه ها بهتره منتظر خبر خوش باشم. ولی چه کنم که روزی دو بار صبح و عصر هر سه تا سایت رو چک میکنم
شما خیلی اوضاعتون خوبه که فقط روزی 2 بار چک میکنی. من و بقیه دوستان فکر کنم دستمون روی دکمه چک گیر کرده
کیس نامبر: 5xxx مصاحبه : 4 جون ابوظبی ، تعداد : دو نفر،
آپدیت نفر اصلی: 4 جون و 22 جولای شبانه، 23جولای ، 26 جولای ، 28 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 14 آگوست ، 16 آگوست ، 26 آگوست ، 27 آگوست ، 28 آگوست شبانه، 30 آگوست تبدیل به OR و کلیر
آپدیت همراه: 5 جون و 23جولای ، 26 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 27 آگوست شبانه ، 27 آگوست روز و OR
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 11:28)SINA FALL نوشته: (2015-08-02 ساعت 11:07)mojgan m نوشته: (2015-08-02 ساعت 10:53)behzadsh نوشته: چرا کسی امروز کلیر نمیشه از ابوظبی؟؟ خبرای خوب بدین ... چشم انتظاریم بخدا ....
سلام. ما که ابوظبی هستیم سفارتمون جمعه و شنبه تعطیله. آمریکا هم که حدودا یک روز از ما عقب تره و شنبه و یکشنبه تعطیله. من هرچی حساب میکنم میبینم عصر دوشنبه ها بهتره منتظر خبر خوش باشم. ولی چه کنم که روزی دو بار صبح و عصر هر سه تا سایت رو چک میکنم
شما خیلی اوضاعتون خوبه که فقط روزی ۲ بار چک میکنی. من و بقیه دوستان فکر کنم دستمون روی دکمه چک گیر کرده
سينا جان. آپديتهاتون رو نگاه مي كردم. پيشنهاد مي كنم يه مكاتبه با سفارت داشته باشين و جوياي روند انجام كارتون باشيد. اميدوارم خبرهاي خوب دريافت كنيد. موفق باشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 11:38)بابراس نوشته: (2015-08-02 ساعت 11:18)yesorno نوشته: یه سؤالی چندین ماهه فکر منو مشغول کرده و دایم بررسی میکنم اما هنوز به نتیجه نرسیدم! اونم یه عدده!
این عدد که توی عکس زیر با دایره ی قرمز مشخصش کردم از سایتیه که واسه هممون آشناس.
مقدار این عدد در طول شبانه روز و در طی هر روز هفته بین 23 تا 29 تغییر می کنه!!!
کی میدونه چیه؟ ماه هاس جای کلیر شدنم روی این عدده تمرکز کردم 
![[عکس: TEDKR.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3MyLmltZzcuaXIvVEVES1IuanBn)
آقا دم شما گرم چه دقت نظري من ميرم تو سايت عدد 27 رو نشون ميده...
ولي فكر نكنم چيز مهمي باشه شايد مربوط به آپديت هاي سايت يا موتورهاي جستجوگر باشه
به نظر من اين از يه بازه اي مي آد تعداد دفعات چك كردنتون رو مي زنه. هيستوري تون رو پاك كنيد و يا با يه ديوايس ديگه وارد بشيد ممكنه يه عدد كوچكتري رو نشون بده. ضمناً اين چيزايي كه شماها كشف مي كنيد از كشف الكل هم با ارزشتره ها???
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 11:44)yesorno نوشته: (2015-08-02 ساعت 11:38)بابراس نوشته: (2015-08-02 ساعت 11:18)yesorno نوشته: یه سؤالی چندین ماهه فکر منو مشغول کرده و دایم بررسی میکنم اما هنوز به نتیجه نرسیدم! اونم یه عدده!
این عدد که توی عکس زیر با دایره ی قرمز مشخصش کردم از سایتیه که واسه هممون آشناس.
مقدار این عدد در طول شبانه روز و در طی هر روز هفته بین 23 تا 29 تغییر می کنه!!!
کی میدونه چیه؟ ماه هاس جای کلیر شدنم روی این عدده تمرکز کردم 
![[عکس: TEDKR.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3MyLmltZzcuaXIvVEVES1IuanBn)
آقا دم شما گرم چه دقت نظري من ميرم تو سايت عدد 27 رو نشون ميده...
ولي فكر نكنم چيز مهمي باشه شايد مربوط به آپديت هاي سايت يا موتورهاي جستجوگر باشه
به مرورگر که کاری نداره چون واسه من با یک مرورگر ثابت، دایم متغیره.
علت اینکه روش حساس شدم اینه که وقتایی که عددش روی 23 میمونه و تغییر نمیکنه اینجا بچه ها هم ساکتن و حالو روزشون تغییر نمیکنه (آپ نمی خورن)
خیال می کنم 23 نشون دهنده ی فعالیت صفر و 29 نشون دهنده ی فعالیت شدیده اما الان واس من 29 هستشو خبری نیست که نیست!!! خودم نقضش کردم چقدر باحالم
نه. اينطور نيست. خيلي متغيره. من الان هر سري كه چك مي كنم يه عدد مي ده. به نظرم دونستن اين موضوع تاثيري در روند كليرمون نداره. ولش كنيد بهش فكر نكنيد. چيز مهمي نبايد باشه.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، ما هم اومدیم تو این تایپیک.امروز مصاحبه داشتم و چک خوردم