کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
یه سؤالی چندین ماهه فکر منو مشغول کرده و دایم بررسی میکنم اما هنوز به نتیجه نرسیدم! اونم یه عدده!

این عدد که توی عکس زیر با دایره ی قرمز مشخصش کردم از سایتیه که واسه هممون آشناس.
مقدار این عدد در طول شبانه روز و در طی هر روز هفته بین 23 تا 29 تغییر می کنه!!!

کی میدونه چیه؟ ماه هاس جای کلیر شدنم روی این عدده تمرکز کردم Smile

[عکس: TEDKR.jpg]
(2015-08-02 ساعت 09:54)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 00:56)mehrdad_latery نوشته:  با سلام
دوستان یه سوال
کلا مدت کلیرنس تا کی هست ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی زمانی مشخص هست؟؟؟؟؟ این پرونده ۲۰۱۵ کی بسته میشه ؟؟؟

مهرداد عزيز. مدت كليرنس مشخص نيست تا چه زمان طول مي كشه و براساس هر پرونده متفاوته. ميانگين مي شه گفت سه ماه. البته در انتهاي پروسه به علت تسريع در روند كار كمتر هم مي شه. ضمناً پرونده لاتاري در هر سال در ٣٠ سپتامبر همان سال بسته و پس از آن هيچكس پاسخگو نيست.
مهرداد جان مطالب اين تاپيك بسيار مفيد و ارزشمند هستش. اگه بتوني از ابتدا مطالعه بكني جواب خيلي از سئوالاتت رو مي توني بگيري دوست خوبم. موفق باشي و سربلند.
مرسی دوست عزیز بابت پاسخ شما
بله شما درست میگین . ولی چون رفیقم سوال کرد و جواب سریع میخواست فرصت مطالعه نداشتم بازم تشکر فروان
M.v
تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، farrokh33 ، kimfar ، Alex 2014
(2015-08-02 ساعت 11:06)SINA FALL نوشته:  نه خبری از آپدیت هست نه از کلیر شدن. کم کم باید شروع کنن دیگه. ما منتظریم.

دوست عزیز آپدیت های شما بوی کلیر میده، مصاحبه ما با اختلاف یک روز در دو تا سفارت مختلف بوده. میتونم بپرسم شرایط کیستون چی بود؟ سربازی؟ کار دولتی؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، kimfar ، bahar101 ، Alex 2014
(2015-08-02 ساعت 11:15)rbrb-2015 نوشته:  دوستان میگن روند کاری سفارت ها با هم تفاوتی نداره و در واقع سفارت فقط یه واسطه ست و باید جواب از آمریکا بیاد. پس چرا توی این مدت کیس های سفارت ابوظبی آپ شبانه از آمریکا داشتن ولی کیس هایی در همون رنج در سفارت آنکارا آپدیت شبانه نداشتن؟!!!!! یعنی آمریکا برای ابوظبی سفارشی کار میکنه؟ اگه مثلا همه کیس های ۴۰۰۰ در هر سه سفارت آپدیت شبانه داشتن، میشد بگیم آنکارا داره تنبلی میکنه ولی وقتی فقط آمریکا جواب کلیری ابوظبی و ارمنستان رو میفرسته و آنکارایی ها حتی آپدیت هم ندارن یکم موضوع رو عجیب و غیر قابل درک میکنه.

اولین نکته اینکه تعداد مراجعه کننده های اروپایی لاتاری به دو سفارت آنکارا و ارمنستان بیشتر از تعداد آسیایی (ایرانی) هستش و گزارشش رو هم من قبلاً تو همین تاپیک گذاشتم. که اونا مصاحبه میرن و سرعت کار این دو سفارت رو کم می کنن.

دوم اینکه ابوظبی در کنار دبی هر دو سفارت دارن و عموماً اکثر کیس های ابوظبی مهاجرتی و کیس های دبی غیر مهاجرتی هستن. که این باعث میشه ابوظبی فرصت رسیدگی بیشتر به پرونده رو داشته باشه. سرشونم واقعا خلوت تره.

در نهایت هم تصمیم نهایی و اکثر درخواست ها از طریق سفارته
تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، p00ya2001 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، Alex 2014
(2015-08-02 ساعت 11:22)yesorno نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 11:15)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  دوستان میگن روند کاری سفارت ها با هم تفاوتی نداره و در واقع سفارت فقط یه واسطه ست و باید جواب از آمریکا بیاد. پس چرا توی این مدت کیس های سفارت ابوظبی آپ شبانه از آمریکا داشتن ولی کیس هایی در همون رنج در سفارت آنکارا آپدیت شبانه نداشتن؟!!!!! یعنی آمریکا برای ابوظبی سفارشی کار میکنه؟ اگه مثلا همه کیس های ۴۰۰۰ در هر سه سفارت آپدیت شبانه داشتن، میشد بگیم آنکارا داره تنبلی میکنه ولی وقتی فقط آمریکا جواب کلیری ابوظبی و ارمنستان رو میفرسته و آنکارایی ها حتی آپدیت هم ندارن یکم موضوع رو عجیب و غیر قابل درک میکنه.

اولین نکته اینکه تعداد مراجعه کننده های اروپایی لاتاری به دو سفارت آنکارا و ارمنستان بیشتر از تعداد آسیایی (ایرانی) هستش و گزارشش رو هم من قبلاً تو همین تاپیک گذاشتم. که اونا مصاحبه میرن و سرعت کار این دو سفارت رو کم می کنن.

دوم اینکه ابوظبی در کنار دبی هر دو سفارت دارن و عموماً اکثر کیس های ابوظبی مهاجرتی و کیس های دبی غیر مهاجرتی هستن. که این باعث میشه ابوظبی فرصت رسیدگی بیشتر به پرونده رو داشته باشه. سرشونم واقعا خلوت تره.

احتمالا نتونستم منظورم رو خوب برسونم، بحث من اصلا سفارت نیست، من میگم چرا امریکا نتیجه مراحل اداری کیس های سفارت ابوظبی و ارمنستان رو میفرسته ولی کیس های آنکارا رو نه؟!!
و نکته ای که در مورد سفارت ابوظبی و دبی فرمودید، ترکیه هم از این امتیاز برخوردار و هم در آنکارا و هم در استانبول کارهای مهاجرتی انجام میشه.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، Alex 2014
(2015-08-02 ساعت 11:07)mojgan m نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 10:53)behzadsh نوشته:  چرا کسی امروز کلیر نمیشه از ابوظبی؟؟ خبرای خوب بدین ... چشم انتظاریم بخدا ....

سلام. ما که ابوظبی هستیم سفارتمون جمعه و شنبه تعطیله. آمریکا هم که حدودا یک روز از ما عقب تره و شنبه و یکشنبه تعطیله. من هرچی حساب میکنم میبینم عصر دوشنبه ها بهتره منتظر خبر خوش باشم. ولی چه کنم که روزی دو بار صبح و عصر هر سه تا سایت رو چک میکنمTongue

ببخشيد منظور از سه تا سايت چيه؟
غير از سايت خود سفارت ابوظبي و سايت سيس ديگه كجا رو چك ميكنيد؟!
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ehsan_pars ، p00ya2001 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، Alex 2014
(2015-08-02 ساعت 10:53)behzadsh نوشته:  چرا کسی امروز کلیر نمیشه از ابوظبی؟؟ خبرای خوب بدین ... چشم انتظاریم بخدا ....

سلام. ما که ابوظبی هستیم سفارتمون جمعه و شنبه تعطیله. آمریکا هم که حدودا یک روز از ما عقب تره و شنبه و یکشنبه تعطیله. من هرچی حساب میکنم میبینم عصر دوشنبه ها بهتره منتظر خبر خوش باشم. ولی چه کنم که روزی دو بار صبح و عصر هر سه تا سایت رو چک میکنمTongue

شما خیلی اوضاعتون خوبه که فقط روزی 2 بار چک میکنی. من و بقیه دوستان فکر کنم دستمون روی دکمه چک گیر کرده
کیس نامبر: 5xxx مصاحبه : 4 جون ابوظبی ، تعداد : دو نفر،
آپدیت نفر اصلی: 4 جون و 22 جولای شبانه، 23جولای ، 26 جولای ، 28 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 14 آگوست ، 16 آگوست ، 26 آگوست ، 27 آگوست ، 28 آگوست شبانه، 30 آگوست تبدیل به OR و کلیر
آپدیت همراه: 5 جون و 23جولای ، 26 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 27 آگوست شبانه ، 27 آگوست روز و OR

(2015-08-02 ساعت 11:28)SINA FALL نوشته:  

شما خیلی اوضاعتون خوبه که فقط روزی ۲ بار چک میکنی. من و بقیه دوستان فکر کنم دستمون روی دکمه چک گیر کرده

سينا جان. آپديتهاتون رو نگاه مي كردم. پيشنهاد مي كنم يه مكاتبه با سفارت داشته باشين و جوياي روند انجام كارتون باشيد. اميدوارم خبرهاي خوب دريافت كنيد. موفق باشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-02 ساعت 11:27)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 11:22)yesorno نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 11:15)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  دوستان میگن روند کاری سفارت ها با هم تفاوتی نداره و در واقع سفارت فقط یه واسطه ست و باید جواب از آمریکا بیاد. پس چرا توی این مدت کیس های سفارت ابوظبی آپ شبانه از آمریکا داشتن ولی کیس هایی در همون رنج در سفارت آنکارا آپدیت شبانه نداشتن؟!!!!! یعنی آمریکا برای ابوظبی سفارشی کار میکنه؟ اگه مثلا همه کیس های ۴۰۰۰ در هر سه سفارت آپدیت شبانه داشتن، میشد بگیم آنکارا داره تنبلی میکنه ولی وقتی فقط آمریکا جواب کلیری ابوظبی و ارمنستان رو میفرسته و آنکارایی ها حتی آپدیت هم ندارن یکم موضوع رو عجیب و غیر قابل درک میکنه.

احتمالا نتونستم منظورم رو خوب برسونم، بحث من اصلا سفارت نیست، من میگم چرا آمریکا نتیجه مراحل اداری کیس های سفارت ابوظبی و ارمنستان رو میفرسته ولی کیس های آنکارا رو نه؟!!
و نکته ای که در مورد سفارت ابوظبی و دبی فرمودید، ترکیه هم از این امتیاز برخوردار و هم در آنکارا و هم در استانبول کارهای مهاجرتی انجام میشه.

به نظر من کم کاری از خود سفارته. موافقم که یه جایی از قضیه میلنگه. که اگه آپ از امریکا میاد بدون توجه به نوع سفارت همه ی کیس های هم تراز باید آپدیت بشن، اما توی این آپدیت کیسها، بخصوص آپدیت های هفته آخر ماه با توجه به اتمام سهمیه ی ماه هر سفارت(سهمیه ی ماه، عکس العمل بد نشون ندین، همچنان یه عالمه ویزا هست)، من حدس می زنم که سفارت ها درخواست بررسی یک سری کیس ها رو به سیس دادن و سیس جواب داده ولی آنکارا این کار رو نکرده که علتش ترافیک بالای کاری سفارت هستش و به همین خاطر آپدیت هاش کمتره.

عکسو نظر بدین چیه من تو کفم!Sad
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، ریحانا ، Alex 2014 ، rbrb-2015
(2015-08-02 ساعت 11:18)yesorno نوشته:  یه سؤالی چندین ماهه فکر منو مشغول کرده و دایم بررسی میکنم اما هنوز به نتیجه نرسیدم! اونم یه عدده!

این عدد که توی عکس زیر با دایره ی قرمز مشخصش کردم از سایتیه که واسه هممون آشناس.

آقا دم شما گرم چه دقت نظري من ميرم تو سايت عدد 27 رو نشون ميده...
ولي فكر نكنم چيز مهمي باشه شايد مربوط به آپديت هاي سايت يا موتورهاي جستجوگر باشه
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، Alex 2014
(2015-08-02 ساعت 11:38)بابراس نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 11:18)yesorno نوشته:  یه سؤالی چندین ماهه فکر منو مشغول کرده و دایم بررسی میکنم اما هنوز به نتیجه نرسیدم! اونم یه عدده!

ولي فكر نكنم چيز مهمي باشه شايد مربوط به آپديت هاي سايت يا موتورهاي جستجوگر باشه

به نظر من اين از يه بازه اي مي آد تعداد دفعات چك كردنتون رو مي زنه. هيستوري تون رو پاك كنيد و يا با يه ديوايس ديگه وارد بشيد ممكنه يه عدد كوچكتري رو نشون بده. ضمناً اين چيزايي كه شماها كشف مي كنيد از كشف الكل هم با ارزشتره ها???
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

به مرورگر که کاری نداره چون واسه من با یک مرورگر ثابت، دایم متغیره.

علت اینکه روش حساس شدم اینه که وقتایی که عددش روی 23 میمونه و تغییر نمیکنه اینجا بچه ها هم ساکتن و حالو روزشون تغییر نمیکنه (آپ نمی خورن)

خیال می کنم 23 نشون دهنده ی فعالیت صفر و 29 نشون دهنده ی فعالیت شدیده اما الان واس من 29 هستشو خبری نیست که نیست!!! خودم نقضش کردم چقدر باحالمBig Grin
(2015-08-02 ساعت 11:44)yesorno نوشته:  

به مرورگر که کاری نداره چون واسه من با یک مرورگر ثابت، دایم متغیره.

علت اینکه روش حساس شدم اینه که وقتایی که عددش روی 23 میمونه و تغییر نمیکنه اینجا بچه ها هم ساکتن و حالو روزشون تغییر نمیکنه (آپ نمی خورن)

خیال می کنم 23 نشون دهنده ی فعالیت صفر و 29 نشون دهنده ی فعالیت شدیده اما الان واس من 29 هستشو خبری نیست که نیست!!! خودم نقضش کردم چقدر باحالمBig Grin

نه. اينطور نيست. خيلي متغيره. من الان هر سري كه چك مي كنم يه عدد مي ده. به نظرم دونستن اين موضوع تاثيري در روند كليرمون نداره. ولش كنيد بهش فكر نكنيد. چيز مهمي نبايد باشه.

تشکر کنندگان: بابراس ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، Alex 2014
سلام دوستان، ما هم اومدیم تو این تایپیک.امروز مصاحبه داشتم و چک خوردم
(2015-08-02 ساعت 11:42)1362amin1362 نوشته:  

به نظر من اين از يه بازه اي مي آد تعداد دفعات چك كردنتون رو مي زنه. هيستوري تون رو پاك كنيد و يا با يه ديوايس ديگه وارد بشيد ممكنه يه عدد كوچكتري رو نشون بده. ضمناً اين چيزايي كه شماها كشف مي كنيد از كشف الكل هم با ارزشتره ها???

دوستان فکر می کنم این عدد به ip کاربر بستگی داشته باشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان