کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-02 ساعت 07:47)babisondes نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 00:13)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 00:05)Aliz12363 نوشته:  
(2015-08-01 ساعت 23:51)Arya123 نوشته:  
(2015-08-01 ساعت 23:14)1362amin1362 نوشته:  ١٠٢ روز
120 روزBig GrinBig GrinBig Grin
173! Cool
۲۳۶روزSadT_T

۳۰ روزTongue

27 روز! نبووووود؟Cool
شماره کیس: 6XXX
سفارت: ANKARA
تعداد افراد: ۲
مصاحبه: 6 جولای
وضعيت: همسرم یکضرب خودم AP
آپديتهاي سيس: 6 - 8 - 10 - 13 - 28 جولای 25 آگست (شب ساعت 10)
26 آگست نفر اصلی (ساعت 12 ظهر) 26 آگست نفر دوم (ساعت 13) و تبدیل به or
26 آگست ساعت 14:47 ایمیل کلیری
سربازی ارتش - مهندس تاسیسات
(2015-08-02 ساعت 09:31)357_Rezaa نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 00:05)Aliz12363 نوشته:  
(2015-08-01 ساعت 23:51)Arya123 نوشته:  120 روزBig GrinBig GrinBig Grin
173! Cool
۲۳۶روزSadT_T

۳۰ روزTongue

27 روز! نبووووود؟Cool
---------------------
231 روز Cool
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

(2015-08-02 ساعت 09:22)ican2015 نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 00:56)mehrdad_latery نوشته:  با سلام
دوستان یه سوال
کلا مدت کلیرنس تا کی هست ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی زمانی مشخص هست؟؟؟؟؟ این پرونده ۲۰۱۵ کی بسته میشه ؟؟؟
سلام دوستان
صبحتون بخير
يك گله از برخي عزيزان دارم . لطفا قبل از هر گونه اظهار نظر يا تشكر حداقل مطلب نگارش شده رو حتي شده سطحي يك مطالعه بكنيد. بنظر شما آيا در پاسخ دوستي كه ميگه: " این پرونده ۲۰۱۵ کی بسته میشه ؟؟؟" بايد تشكر كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزیز ولی حساست به خرج دادن نیتیجه ای جز به هدف رسیدن این دست نوشته ها نداره. با اینکه من استرس دوستان لاتاری برای گرفتن ویزا رو ندارم همیشه به اینجا سر میزنم تا از خبرهای خوش ویزا گرفتن شما انرژی بگیرم. ما میدونیم که این ماه جاری بهترین ماه برای دوستان و همه بزودی تو این ماکلیر میشن. با توجه به روند سیاسی اتفاق افتاده در ماه گذشته حتما امسال با سالهای دیگه فرق میکنه. اطمینان میدم که همه ویزا میگیرید ما هم روش. اینم فال شما از شیخ بزرگ:
باغبان گر پنج روزی صحبت گل بایدش /بر جفای خار هجران صبر بلبل بایدش
ای دل! اندر بند زلفش از پریشانی منال / مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش
رند عالم‌سوز را با مصلحت‌بینی چه کار؟ / کار ملک است آن چه تدبیر و تأمل بایدش
تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافری‌ست/ راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش
با چنین زلف و رخش بادا نظربازی حرام/ هر که روی یاسمین و جعد سنبل بایدش
نازها زان نرگس مستانه‌اش باید کشید/ این دل شوریده تا آن جعد و کاکل بایدش
ساقیا! در گردش ساغر تعلل تا به چند؟ /دور چون با عاشقان افتد، تسلسل بایدش
کیست حافظ تا ننوشد باده، بی آواز رود/ عاشق مسکین چرا چندین تجمل بایدش؟
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
(2015-08-02 ساعت 09:22)ican2015 نوشته:  
دوستان یه سوال
سلام دوستان
صبحتون بخير
يك گله از برخي عزيزان دارم . لطفا قبل از هر گونه اظهار نظر يا تشكر حداقل مطلب نگارش شده رو حتي شده سطحي يك مطالعه بكنيد. بنظر شما آيا در پاسخ دوستي كه ميگه: " این پرونده ۲۰۱۵ کی بسته میشه ؟؟؟" بايد تشكر كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آيسان جان. دوست عزيز. اگه اونجوري بخواي حساب كني كه از خودت هم الان نبايد تشكر كرد. اما به شخصه من ديدم رو عوض كردم و از كسي كه حتي به من پرخاشگري هم مي كنه تشكر مي كنم.
شما تك تك پست ها رو اگه نگاه كني من زير همشون تشكر كردم و فقط من نيستم كه اين كار رو براي همه پست ها انجام مي دم. مي دوني چرا.؟
چون همينكه زحمت كشيدن و يك كامنت در اين تاپيك گذاشتن. چه سئوال بوده و چه جواب. خودش با ارزشه و قابل تقدير و تشكر. بياييد با هم مهربانتر باشيم. ???
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

بچه ها اینقدر رو کارای هم دیگه حساس نشین! حالا یه تشکر کنه خوبه که! تازه نشون میده افراد متواضعی داریم اینجاCool

آقا من از پنجشنبه خواستم بگم دلم نیومد اما به نظر میاد که هفته اول ماه طبق معمول همیشه خبری از کلیر و اینا نباشه. گفتم آمادگیشو ایجاد کنم که آخر هفته نشده بچه ها با اعصابای داغون نیان. این هفته واسه دلتون از همین الان شاد باشین هورا بکشین. Wink
پیرو گلگی آیسان جان ،به نظرم اگر دو تا دکمه ok و NOT ok میگذاشتند منم برای این سئوال که "پرونده کی میخوادبسته بشه "دکمه دومو میزدم که هم نویسنده بدونه اینجا و حداقل در این تاپیک ،جای نوشتنش نبود و هم من احساسم را بیان کرده بودم چون من شخصا انرژ ی منفی گرفتم از این جمله .
ولی از طرفی ما در شرایط خاصی هستیم که اعصابمون نمیکشه جواب چنین سئوالی را بدهیم وگرنه فقط یک سئواله و نویسنده هم قصدغیراین که نداشته و نباید غیرمنطقی برخورد کرد. به قول دوستمون بیایید باهم مهربانتر باشیم.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
دوستان یه سوال

مهرداد عزيز. مدت كليرنس مشخص نيست تا چه زمان طول مي كشه و براساس هر پرونده متفاوته. ميانگين مي شه گفت سه ماه. البته در انتهاي پروسه به علت تسريع در روند كار كمتر هم مي شه. ضمناً پرونده لاتاري در هر سال در ٣٠ سپتامبر همان سال بسته و پس از آن هيچكس پاسخگو نيست.
مهرداد جان مطالب اين تاپيك بسيار مفيد و ارزشمند هستش. اگه بتوني از ابتدا مطالعه بكني جواب خيلي از سئوالاتت رو مي توني بگيري دوست خوبم. موفق باشي و سربلند.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

(2015-08-02 ساعت 09:49)ریحانا نوشته:  پیرو گلگی آیسان جان ،به نظرم اگر دو تا دکمه ok و NOT ok میگذاشتند منم برای این سئوال که "پرونده کی میخوادبسته بشه "دکمه دومو میزدم که هم نویسنده بدونه اینجا و حداقل در این تاپیک ،جای نوشتنش نبود و هم من احساسم را بیان کرده بودم چون من شخصا انرژ ی منفی گرفتم از این جمله .
ولی از طرفی ما در شرایط خاصی هستیم که اعصابمون نمیکشه جواب چنین سئوالی را بدهیم وگرنه فقط یک سئواله و نویسنده هم قصدغیراین که نداشته و نباید غیرمنطقی برخورد کرد. به قول دوستمون بیایید باهم مهربانتر باشیم.

خوشبختانه این کار رو در شبکه های اجتماعی هم هرگز نمی کنند. چون شما در ابراز عقیده کاملاً مختار هستین اما این اختیار در صورت مثبت بودن با لایک یا همون تشکر و در صورت منفی بودن با بی توجهی به نوشته ابراز میشه. همه ی شما دوستان امسال کلیر هستین اصلا شرط سر رگ گردن من. Cool

بیخیال این چیزا اینم 100 امین ارسال من!

راستی داشتم ارسال های سال قبل رو می خوندم که دیدم خیلی از دوستان سال قبل امضاشون رو کامل نکردن بخصوص شماره های بالای 6000. بچه ها تو زمان آزادتون که میاین سایت بی زحمت اگه امضاتون ناقصی داره کامل کنین سال آینده اونایی که شماره های همتراز با شما دارن شاید بهشون کمک بشه. مرسی از لطفتون.
(2015-08-02 ساعت 09:49)ریحانا نوشته:  پیرو گلگی آیسان جان ،به نظرم اگر دو تا دکمه ok و NOT ok میگذاشتند منم برای این سئوال که "پرونده کی میخوادبسته بشه "دکمه دومو میزدم که هم نویسنده بدونه اینجا و حداقل در این تاپیک ،جای نوشتنش نبود و هم من احساسم را بیان کرده بودم چون من شخصا انرژ ی منفی گرفتم از این جمله .

صبح است
ياس را بايد کاشت
توي گلدان ظريفي که پر از عطر خداست
و سپس گلدان را
روي يک ميز گذاشت
پرده ها را بايد پس زد
و به خورشيد فضا داد
که آرام بتابد بر آن
آن زمان خواهي ديد
با شميم گل ياس
تو چه احساس قشنگي داري
و درخشان شدن برگ گياه
چه تماشا دارد
در دلت بوته اي از ياس بکار
ياسي از عاطفه، اميد، محبت، ادراک
و بدان بي ترديد
زندگي با تو سر مهر و وفا خواهد داشت

(2015-08-02 ساعت 09:56)yesorno نوشته:  

خوشبختانه این کار رو در شبکه های اجتماعی هم هرگز نمی کنند. چون شما در ابراز عقیده کاملاً مختار هستین اما این اختیار در صورت مثبت بودن با لایک یا همون تشکر و در صورت منفی بودن با بی توجهی به نوشته ابراز میشه. همه ی شما دوستان امسال کلیر هستین اصلا شرط سر رگ گردن من. Cool

بیخیال این چیزا اینم 100 امین ارسال من!

راستی داشتم ارسال های سال قبل رو می خوندم که دیدم خیلی از دوستان سال قبل امضاشون رو کامل نکردن بخصوص شماره های بالای 6000. بچه ها تو زمان آزادتون که میاین سایت بی زحمت اگه امضاتون ناقصی داره کامل کنین سال آینده اونایی که شماره های همتراز با شما دارن شاید بهشون کمک بشه. مرسی از لطفتون.
ظاهرا به خوبی منظورمو نرسوندم من بین مخالفت کردن و بی تفاوت بودن تفاوت قائلم .
مثلا الانش هم با خط اول شما اوکی نبودم ولی نمیتونستم به این تواضع شما که سررگ گردنتون شرط بستید بی تفاوت باشم Wink به امید کلیر شدن و موفقیت همه.

ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-08-02 ساعت 09:33)s.zare نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 09:31)357_Rezaa نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 00:05)Aliz12363 نوشته:  173! Cool
۲۳۶روزSadT_T

۳۰ روزTongue

27 روز! نبووووود؟Cool
---------------------
231 روز Cool

SAMBAR سرگروهه!
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
چرا کسی امروز کلیر نمیشه از ابوظبی؟؟ خبرای خوب بدین ... چشم انتظاریم بخدا ....
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، kimfar ، Alex 2014
نه خبری از آپدیت هست نه از کلیر شدن. کم کم باید شروع کنن دیگه. ما منتظریم.
کیس نامبر: 5xxx مصاحبه : 4 جون ابوظبی ، تعداد : دو نفر،
آپدیت نفر اصلی: 4 جون و 22 جولای شبانه، 23جولای ، 26 جولای ، 28 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 14 آگوست ، 16 آگوست ، 26 آگوست ، 27 آگوست ، 28 آگوست شبانه، 30 آگوست تبدیل به OR و کلیر
آپدیت همراه: 5 جون و 23جولای ، 26 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 27 آگوست شبانه ، 27 آگوست روز و OR

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، behzadsh ، p00ya2001 ، kimfar ، Alex 2014
(2015-08-02 ساعت 10:53)behzadsh نوشته:  چرا کسی امروز کلیر نمیشه از ابوظبی؟؟ خبرای خوب بدین ... چشم انتظاریم بخدا ....

سلام. ما که ابوظبی هستیم سفارتمون جمعه و شنبه تعطیله. آمریکا هم که حدودا یک روز از ما عقب تره و شنبه و یکشنبه تعطیله. من هرچی حساب میکنم میبینم عصر دوشنبه ها بهتره منتظر خبر خوش باشم. ولی چه کنم که روزی دو بار صبح و عصر هر سه تا سایت رو چک میکنمTongue
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
دوستان میگن روند کاری سفارت ها با هم تفاوتی نداره و در واقع سفارت فقط یه واسطه ست و باید جواب از امریکا بیاد. پس چرا توی این مدت کیس های سفارت ابوظبی آپ شبانه از امریکا داشتن ولی کیس هایی در همون رنج در سفارت آنکارا آپدیت شبانه نداشتن؟!!!!! یعنی امریکا برای ابوظبی سفارشی کار میکنه؟ اگه مثلا همه کیس های ۴۰۰۰ در هر سه سفارت آپدیت شبانه داشتن، میشد بگیم آنکارا داره تنبلی میکنه ولی وقتی فقط آمریکا جواب کلیری ابوظبی و ارمنستان رو میفرسته و آنکارایی ها حتی آپدیت هم ندارن یکم موضوع رو عجیب و غیر قابل درک میکنه.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، بابراس ، babisondes ، p00ya2001 ، farrokh33 ، 2015reza ، aria802 ، Alex 2014 ، mahyaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان