موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 09:22)ican2015 نوشته: (2015-08-02 ساعت 00:56)mehrdad_latery نوشته: با سلام
دوستان یه سوال
کلا مدت کلیرنس تا کی هست ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی زمانی مشخص هست؟؟؟؟؟ این پرونده ۲۰۱۵ کی بسته میشه ؟؟؟
سلام دوستان
صبحتون بخير
يك گله از برخي عزيزان دارم . لطفا قبل از هر گونه اظهار نظر يا تشكر حداقل مطلب نگارش شده رو حتي شده سطحي يك مطالعه بكنيد. بنظر شما آيا در پاسخ دوستي كه ميگه: " این پرونده ۲۰۱۵ کی بسته میشه ؟؟؟" بايد تشكر كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آيسان جان. دوست عزيز. اگه اونجوري بخواي حساب كني كه از خودت هم الان نبايد تشكر كرد. اما به شخصه من ديدم رو عوض كردم و از كسي كه حتي به من پرخاشگري هم مي كنه تشكر مي كنم.
شما تك تك پست ها رو اگه نگاه كني من زير همشون تشكر كردم و فقط من نيستم كه اين كار رو براي همه پست ها انجام مي دم. مي دوني چرا.؟
چون همينكه زحمت كشيدن و يك كامنت در اين تاپيك گذاشتن. چه سئوال بوده و چه جواب. خودش با ارزشه و قابل تقدير و تشكر. بياييد با هم مهربانتر باشيم. ???
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-02 ساعت 09:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-02 ساعت 09:51 توسط ریحانا.)
پیرو گلگی آیسان جان ،به نظرم اگر دو تا دکمه ok و NOT ok میگذاشتند منم برای این سئوال که "پرونده کی میخوادبسته بشه "دکمه دومو میزدم که هم نویسنده بدونه اینجا و حداقل در این تاپیک ،جای نوشتنش نبود و هم من احساسم را بیان کرده بودم چون من شخصا انرژ ی منفی گرفتم از این جمله .
ولی از طرفی ما در شرایط خاصی هستیم که اعصابمون نمیکشه جواب چنین سئوالی را بدهیم وگرنه فقط یک سئواله و نویسنده هم قصدغیراین که نداشته و نباید غیرمنطقی برخورد کرد. به قول دوستمون بیایید باهم مهربانتر باشیم.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 00:56)mehrdad_latery نوشته: با سلام
دوستان یه سوال
کلا مدت کلیرنس تا کی هست ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی زمانی مشخص هست؟؟؟؟؟ این پرونده ۲۰۱۵ کی بسته میشه ؟؟؟
مهرداد عزيز. مدت كليرنس مشخص نيست تا چه زمان طول مي كشه و براساس هر پرونده متفاوته. ميانگين مي شه گفت سه ماه. البته در انتهاي پروسه به علت تسريع در روند كار كمتر هم مي شه. ضمناً پرونده لاتاري در هر سال در ٣٠ سپتامبر همان سال بسته و پس از آن هيچكس پاسخگو نيست.
مهرداد جان مطالب اين تاپيك بسيار مفيد و ارزشمند هستش. اگه بتوني از ابتدا مطالعه بكني جواب خيلي از سئوالاتت رو مي توني بگيري دوست خوبم. موفق باشي و سربلند.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 09:49)ریحانا نوشته: پیرو گلگی آیسان جان ،به نظرم اگر دو تا دکمه ok و NOT ok میگذاشتند منم برای این سئوال که "پرونده کی میخوادبسته بشه "دکمه دومو میزدم که هم نویسنده بدونه اینجا و حداقل در این تاپیک ،جای نوشتنش نبود و هم من احساسم را بیان کرده بودم چون من شخصا انرژ ی منفی گرفتم از این جمله .
ولی از طرفی ما در شرایط خاصی هستیم که اعصابمون نمیکشه جواب چنین سئوالی را بدهیم وگرنه فقط یک سئواله و نویسنده هم قصدغیراین که نداشته و نباید غیرمنطقی برخورد کرد. به قول دوستمون بیایید باهم مهربانتر باشیم.
صبح است
ياس را بايد کاشت
توي گلدان ظريفي که پر از عطر خداست
و سپس گلدان را
روي يک ميز گذاشت
پرده ها را بايد پس زد
و به خورشيد فضا داد
که آرام بتابد بر آن
آن زمان خواهي ديد
با شميم گل ياس
تو چه احساس قشنگي داري
و درخشان شدن برگ گياه
چه تماشا دارد
در دلت بوته اي از ياس بکار
ياسي از عاطفه، اميد، محبت، ادراک
و بدان بي ترديد
زندگي با تو سر مهر و وفا خواهد داشت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
چرا کسی امروز کلیر نمیشه از ابوظبی؟؟ خبرای خوب بدین ... چشم انتظاریم بخدا ....
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
نه خبری از آپدیت هست نه از کلیر شدن. کم کم باید شروع کنن دیگه. ما منتظریم.
کیس نامبر: 5xxx مصاحبه : 4 جون ابوظبی ، تعداد : دو نفر،
آپدیت نفر اصلی: 4 جون و 22 جولای شبانه، 23جولای ، 26 جولای ، 28 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 14 آگوست ، 16 آگوست ، 26 آگوست ، 27 آگوست ، 28 آگوست شبانه، 30 آگوست تبدیل به OR و کلیر
آپدیت همراه: 5 جون و 23جولای ، 26 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 27 آگوست شبانه ، 27 آگوست روز و OR
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میگن روند کاری سفارت ها با هم تفاوتی نداره و در واقع سفارت فقط یه واسطه ست و باید جواب از امریکا بیاد. پس چرا توی این مدت کیس های سفارت ابوظبی آپ شبانه از امریکا داشتن ولی کیس هایی در همون رنج در سفارت آنکارا آپدیت شبانه نداشتن؟!!!!! یعنی امریکا برای ابوظبی سفارشی کار میکنه؟ اگه مثلا همه کیس های ۴۰۰۰ در هر سه سفارت آپدیت شبانه داشتن، میشد بگیم آنکارا داره تنبلی میکنه ولی وقتی فقط آمریکا جواب کلیری ابوظبی و ارمنستان رو میفرسته و آنکارایی ها حتی آپدیت هم ندارن یکم موضوع رو عجیب و غیر قابل درک میکنه.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia
My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia