موضوعها: 0
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
سلام صبح همگی بخیر و پر از کلیرییییی و خوشی .
بالاخره سیمون فایلشو بروز کرد دوستان تحلیل گر و پیشکسوت یه تحلیل بکنند لطفا ممنون
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزي كه با سيمون و پيش بيني هاش آشنايي دارن، يه سوال داشتم.پيش بيني هاي ماه هاي آخر سيمون در سالهاي قبل چقدر به واقعيت نزديك بوده؟مثلا آيا سيمون سال قبل تونسته بود كاهش صدور ويزا به برندگان ايراني ٢٠١٤ رو پيش بيني كنه؟ منظورم اينه كه الان كه پيش بيني ٣٠٠٠ تا ويزا براي ايرانيها رو كرده، تا چه حد ميشه به اين پيش بينيش دلمون رو خوش كنيم. واقعا اگه پيشبينيش قابل اعتماد باشه، همه مون ويزا رو گرفتيم.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 2015 با امید رسیدن ویزا به همگی شما عزیزان بنده یک سوال داشتم و اون اینه که پدر من قبل از این که من مدرسه برم فامیل ما رو عوص کردن و الان مرتب یه حسی به من میگه که به خاطر این موضوع پررسی پروندم طولانی خواهد شد.آیا روز مصاحبه به افیسر توضیح بدم .
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 10:29)HERMES7 نوشته: دوستان من ایدیم رو از رضا۲۰۱۵ به HERMES7 تغییر دادم.
دیگه کم کم باید با ۲۰۱۵ ام خداحافظی کنم و برم برای سال های بعدم
البته امیدورام این هفته کلیر بشم
هیپییییییییییییییییییییپ هووووووووورا
رضا جان مباركت باشه آي دي جديد. اميدوارم برات اومد داشته باشه و با همين آي دي جديد اعلام كليري كني. موفق باشي و سربلند
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 10:28)a4542 نوشته: دوستان ۲۰۱۵ با امید رسیدن ویزا به همگی شما عزیزان بنده یک سوال داشتم و اون اینه که پدر من قبل از این که من مدرسه برم فامیل ما رو عوص کردن و الان مرتب یه حسی به من میگه که به خاطر این موضوع پررسی پروندم طولانی خواهد شد.آیا روز مصاحبه به افیسر توضیح بدم .
سلام دوست عزيز. اگه در شناسنامه تون. توضيحات داره يه توضيح كوچولو به آفيسر بديد. اگه نداره لازم نيست. چون در خصوص شما بر مي گرده به خيلي سال پيش. تمام اتفاقات زندگي شما با فاميلي جديدتون افتاده. موفق باشي.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجرسرایی
بعد از یه پروسه بسیار سخت ( بزودی کل ماجرا رو براتون مینویسم)بلاخره من و همسر و فرزند نازنینم تونستیم روز مصاحبه خودمون به ابوظبی برسونیم و شادی امروز و که همسر عزیزم بعد از 26 روز کلیر شد و مدیون لحظات پر استرسیه که من و دخترم ویزای یک ضرب گرفتیم و پر از دلهره شدیم که تکلیفه همسرم چی میشه
از خدا میخام همه لحظه شاد کلیر شدن همسرشونو تجربه کنن
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 10:46)نیلوفرآبی نوشته: سلام دوستان مهاجرسرایی
بعد از یه پروسه بسیار سخت ( بزودی کل ماجرا رو براتون مینویسم)بلاخره من و همسر و فرزند نازنینم تونستیم روز مصاحبه خودمون به ابوظبی برسونیم و شادی امروز و که همسر عزیزم بعد از 26 روز کلیر شد و مدیون لحظات پر استرسیه که من و دخترم ویزای یک ضرب گرفتیم و پر از دلهره شدیم که تکلیفه همسرم چی میشه
مباركتون باشه. اي كاش شرايط كار و سربازي همسرتون رو هم بگيد. ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 10:46)نیلوفرآبی نوشته: سلام دوستان مهاجرسرایی
مبارک تون باشه .....برای ما هم دعا کنید که زودتر وضعیتمون مشخص بشه ...روز های خوشی در پیش داشته باشید .
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap