موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-02 ساعت 23:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-02 ساعت 23:26 توسط joybar.)
(2015-08-02 ساعت 20:02)مهدی هژ نوشته: (2015-08-02 ساعت 19:46)nmir نوشته: (2015-08-02 ساعت 19:39)مهدی هژ نوشته: سلام بچه ها فردا مصاحبه داریم برامون دعا کنید. استرس اون بالا بالاها داره میچرخه . دل پیچه گرفتیم .اشتها کور هم شدم.
مصاحبه خیلی ساده تر از اونیه که شما فکرشو می کنید. اصلا استرس نداشته باشید.
اخه میدونی چیه توقع بالایی دارم که یکضرب بگیریم آخه حالو حوصله ادامه انتظار رو ندارم چون ما شیرازی هستیم حال ندارم هر روز سایت رو چک کنم
ای بابا ! مثل اینکه شیرازی ها همه لاتاری 2015را درو کرده اند. کاکو منم شیرازیم ، دنبال بلیط. مستقیم از شیراز به لاتاریکا هستم حال وحوصله پروازهای کانکشن دار با استاپ طولانی ندارم ولی خب مستقیم از شیراز هم خیلی گرون در میاد ، شرمنده! باید بریم تهرون از انجاکو بپریم .[emoji3] [emoji1] [emoji14]
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 09:56)yesorno نوشته: (2015-08-02 ساعت 09:49)ریحانا نوشته: پیرو گلگی آیسان جان ،به نظرم اگر دو تا دکمه ok و NOT ok میگذاشتند منم برای این سئوال که "پرونده کی میخوادبسته بشه "دکمه دومو میزدم که هم نویسنده بدونه اینجا و حداقل در این تاپیک ،جای نوشتنش نبود و هم من احساسم را بیان کرده بودم چون من شخصا انرژ ی منفی گرفتم از این جمله .
ولی از طرفی ما در شرایط خاصی هستیم که اعصابمون نمیکشه جواب چنین سئوالی را بدهیم وگرنه فقط یک سئواله و نویسنده هم قصدغیراین که نداشته و نباید غیرمنطقی برخورد کرد. به قول دوستمون بیایید باهم مهربانتر باشیم.
خوشبختانه این کار رو در شبکه های اجتماعی هم هرگز نمی کنند. چون شما در ابراز عقیده کاملاً مختار هستین اما این اختیار در صورت مثبت بودن با لایک یا همون تشکر و در صورت منفی بودن با بی توجهی به نوشته ابراز میشه. همه ی شما دوستان امسال کلیر هستین اصلا شرط سر رگ گردن من. 
بیخیال این چیزا اینم 100 امین ارسال من!
راستی داشتم ارسال های سال قبل رو می خوندم که دیدم خیلی از دوستان سال قبل امضاشون رو کامل نکردن بخصوص شماره های بالای 6000. بچه ها تو زمان آزادتون که میاین سایت بی زحمت اگه امضاتون ناقصی داره کامل کنین سال آینده اونایی که شماره های همتراز با شما دارن شاید بهشون کمک بشه. مرسی از لطفتون.
سلام من قصد داشتم امضام رو فعال كنم ولي بلد نيستم.اگه ميشه راهنماييم كنيد منون
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 23:18)mahyaaa نوشته: (2015-08-02 ساعت 09:56)yesorno نوشته: (2015-08-02 ساعت 09:49)ریحانا نوشته: پیرو گلگی آیسان جان ،به نظرم اگر دو تا دکمه ok و NOT ok میگذاشتند منم برای این سئوال که "پرونده کی میخوادبسته بشه "دکمه دومو میزدم که هم نویسنده بدونه اینجا و حداقل در این تاپیک ،جای نوشتنش نبود و هم من احساسم را بیان کرده بودم چون من شخصا انرژ ی منفی گرفتم از این جمله .
ولی از طرفی ما در شرایط خاصی هستیم که اعصابمون نمیکشه جواب چنین سئوالی را بدهیم وگرنه فقط یک سئواله و نویسنده هم قصدغیراین که نداشته و نباید غیرمنطقی برخورد کرد. به قول دوستمون بیایید باهم مهربانتر باشیم.
خوشبختانه این کار رو در شبکه های اجتماعی هم هرگز نمی کنند. چون شما در ابراز عقیده کاملاً مختار هستین اما این اختیار در صورت مثبت بودن با لایک یا همون تشکر و در صورت منفی بودن با بی توجهی به نوشته ابراز میشه. همه ی شما دوستان امسال کلیر هستین اصلا شرط سر رگ گردن من. 
راستی داشتم ارسال های سال قبل رو می خوندم که دیدم خیلی از دوستان سال قبل امضاشون رو کامل نکردن بخصوص شماره های بالای 6000. بچه ها تو زمان آزادتون که میاین سایت بی زحمت اگه امضاتون ناقصی داره کامل کنین سال آینده اونایی که شماره های همتراز با شما دارن شاید بهشون کمک بشه. مرسی از لطفتون.
مهيا جان سلام. در ابتدا شما بايد ارسالهاتون به ١٠ تا برسه تا گزينه امضا براتون فعال شه.
فرض بر اينكه اين گزينه براتون فعال شد. ابتدا به كنترل پنل كاربري رفته سپس در سمت راست گزينه تغيير امضا رو كليك كنيد و امضاتون رو بنويسيد و سپس اكي كنيد. به اينصورت امضاتون درست مي شه. موفق باشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 23:37)1362amin1362 نوشته: (2015-08-02 ساعت 23:18)mahyaaa نوشته: (2015-08-02 ساعت 09:56)yesorno نوشته: (2015-08-02 ساعت 09:49)ریحانا نوشته: پیرو گلگی آیسان جان ،به نظرم اگر دو تا دکمه ok و NOT ok میگذاشتند منم برای این سئوال که "پرونده کی میخوادبسته بشه "دکمه دومو میزدم که هم نویسنده بدونه اینجا و حداقل در این تاپیک ،جای نوشتنش نبود و هم من احساسم را بیان کرده بودم چون من شخصا انرژ ی منفی گرفتم از این جمله .
مهيا جان سلام. در ابتدا شما بايد ارسالهاتون به ١٠ تا برسه تا گزينه امضا براتون فعال شه.
فرض بر اينكه اين گزينه براتون فعال شد. ابتدا به كنترل پنل كاربري رفته سپس در سمت راست گزينه تغيير امضا رو كليك كنيد و امضاتون رو بنويسيد و سپس اكي كنيد. به اينصورت امضاتون درست مي شه. موفق باشيد
سلام و ممنون از پاسختون
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-03 ساعت 00:16
(2015-08-02 ساعت 19:39)مهدی هژ نوشته: سلام بچه ها فردا مصاحبه داریم برامون دعا کنید. استرس اون بالا بالاها داره میچرخه . دل پیچه گرفتیم .اشتها کور هم شدم.
مهدی جان چیکا کردی کاکو ؟؟؟؟؟ایشالله یضرب شده.....؟؟؟؟
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا : 30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر** انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر کسی ویزا بگیره بعد مدت 6 ماه اعتبارش بگذره ویزاش کلا باطله!! یا میشه رفت مدیکال رو تمدید کرد و سفارت هم اوکی کنه؟ اگر این اتفاق بعد از سپتامبر بیافته وضعیت چجوره؟(البته گوش شیطون کر و جفت چششاش کور ...:-) )
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 00:57)Memolk نوشته: (2015-08-02 ساعت 23:59)farrokh33 نوشته: (2015-08-02 ساعت 19:39)مهدی هژ نوشته: سلام بچه ها فردا مصاحبه داریم برامون دعا کنید. استرس اون بالا بالاها داره میچرخه . دل پیچه گرفتیم .اشتها کور هم شدم.
سلام دوست عزیز اگر شرایط یکضربی رو داشته باشید برگه سفید الان توی پوشه تون هست .فقط خونسرد باشید .وقتی رسیدید دم باجه برا مصاحبه یک نفس عمیق بکشید وسعی کنید به پاسخ هایی که میخواید بدید تمرکز کنید آفیسر هم یک انسان مثل ماست شاید هم از نوع خوبش .سعی کن پاسخ هات کوتاه وشمرده باشن وتند صحبت نکنی چون هر چه باشه طرف شما یک ایرانی نیست که همه صحبت های شما رو بفهمه خیلی آهسته وشمرده پاسخ بدیدواگه جایی نیاز بود که بهتر توضیح شما رو درک کنه به انگلیسی بهشون بگید (کافیه اون واژه رو به انگلیسی بگید)از توضیحات اضافه پرهیز کنید وبا احترام واعتمادبه نفس بالا با آفیسر روبرو بشید.سفر شادی رو براتون آرزو میکنم
بله دقیقا...مصاحبه ی ما یکم طولانی شد چون آفیسر در مورد شغل قبلی من که برای حدود ۳ سال پیش بود توضیح بیشتر می خواست...من کاملا آروم و شمرده بهشون توضیح دادم...باز یخورده براش نقطه های مبهم داشت رفت اون خانوم فارسی زبان توی سفارت را آورد و ایشون هم دوباره همون سوالها را تکرار کردن و بعد هم همسرم اجازه خواست و بهشون توضیح دادن من هم سایت شرکت را بهشون دادم و بعد گفت کاملا متوجه شدم...همون موقع کارت صورتی رنگ را در آورد و گفت پنجشنبه بیاید ویزاتون را بگیرید.
ما اصلا دستپاچه نبودیم کاملا خونسرد و با آرامش جواب دادیم.ولی فقط یه چیزی را فهمیدم آفیسر می خواست به ما ویزا بده ولی می خواست هیچ نقطه ی مبهمی نمونه.ما هم با صداقت و آرامش به تمام سوالاتش جواب دادیم.
ممولک تبریک ویزای یک ضرب .......
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا : 30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر** انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 00:57)ehsan_pars نوشته: دوستان اگر کسی ویزا بگیره بعد مدت ۶ ماه اعتبارش بگذره ویزاش کلا باطله!! یا میشه رفت مدیکال رو تمدید کرد و سفارت هم اوکی کنه؟ اگر این اتفاق بعد از سپتامبر بیافته وضعیت چجوره؟(البته گوش شیطون کر و جفت چششاش کور ...:-) )
دوست عزیز ویزا قابل تمدید نیست و کلا باطله!! حتی اگر دوباره مدیکال را انجام بدهید. یادم نیست تو کدوم پیج خواندم که برنده های لاتاری هر دوره تا آخر ژانویه سال بعد همشون باید وارد خاک آمریکا شده باشند. یعنی برنده های 2015 اگه هنوز ویزا شون مهلت داره حداکثر تا آخر ژانویه 2015 باید اونجا باشند. دوستان اگر اشتباه میکنم تصحیح بفرمایند.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 00:57)ehsan_pars نوشته: دوستان اگر کسی ویزا بگیره بعد مدت ۶ ماه اعتبارش بگذره ویزاش کلا باطله!! یا میشه رفت مدیکال رو تمدید کرد و سفارت هم اوکی کنه؟ اگر این اتفاق بعد از سپتامبر بیافته وضعیت چجوره؟(البته گوش شیطون کر و جفت چششاش کور ...:-) )
احسان جان. تاريخ اعتبار ويزا رو تا پايان مديكالتون مي زنن كه بايد تا اون تاريخ وارد خاك آمريكا بشيد كه طبيعتاً اگر نشيد ويزاتون سوخته. براي تمديد مديكال بايد قبل از صدور ويزا رفت و مديكال رو تمديد كرد. بعد سپتامبر هم كه اصلاً ويزا صادر نمي كنن. جديداً دوستان اعلام كردن كه ويزايي كه براشون صادر مي كنن از روزي كه بهشون تحويل مي دن شش ماه ديگه اعتبار داره. ولي اين قضيه يه نكته داره كه همه بايد هواسشون به اين نكته باشه و اون اينكه تاريخي كه به آمريكا دارن ورود مي كنن بايد مديكال معتبر تا اون تاريخ رو داشته باشن. يعني اگر امروز ويزايي صادر بشه كه شش ماه ديگه اعتبار داشته باشه و قرار باشه فرد آخراي اون تاريخ بره بايد بره دوباره مديكال بده. وگرنه افيسر مرز اجازه ورود نخواهد داد. موفق باشي
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 01:11)ehsan_pars نوشته: (2015-08-03 ساعت 01:01)mfarazz نوشته: (2015-08-03 ساعت 00:57)Memolk نوشته: (2015-08-02 ساعت 23:59)farrokh33 نوشته: (2015-08-02 ساعت 19:39)مهدی هژ نوشته: سلام بچه ها فردا مصاحبه داریم برامون دعا کنید. استرس اون بالا بالاها داره میچرخه . دل پیچه گرفتیم .اشتها کور هم شدم.
سلام دوست عزیز اگر شرایط یکضربی رو داشته باشید برگه سفید الان توی پوشه تون هست .فقط خونسرد باشید .وقتی رسیدید دم باجه برا مصاحبه یک نفس عمیق بکشید وسعی کنید به پاسخ هایی که میخواید بدید تمرکز کنید آفیسر هم یک انسان مثل ماست شاید هم از نوع خوبش .سعی کن پاسخ هات کوتاه وشمرده باشن وتند صحبت نکنی چون هر چه باشه طرف شما یک ایرانی نیست که همه صحبت های شما رو بفهمه خیلی آهسته وشمرده پاسخ بدیدواگه جایی نیاز بود که بهتر توضیح شما رو درک کنه به انگلیسی بهشون بگید (کافیه اون واژه رو به انگلیسی بگید)از توضیحات اضافه پرهیز کنید وبا احترام واعتمادبه نفس بالا با آفیسر روبرو بشید.سفر شادی رو براتون آرزو میکنم
بله دقیقا...مصاحبه ی ما یکم طولانی شد چون آفیسر در مورد شغل قبلی من که برای حدود ۳ سال پیش بود توضیح بیشتر می خواست...من کاملا آروم و شمرده بهشون توضیح دادم...باز یخورده براش نقطه های مبهم داشت رفت اون خانوم فارسی زبان توی سفارت را آورد و ایشون هم دوباره همون سوالها را تکرار کردن و بعد هم همسرم اجازه خواست و بهشون توضیح دادن من هم سایت شرکت را بهشون دادم و بعد گفت کاملا متوجه شدم...همون موقع کارت صورتی رنگ را در آورد و گفت پنجشنبه بیاید ویزاتون را بگیرید.
ما اصلا دستپاچه نبودیم کاملا خونسرد و با آرامش جواب دادیم.ولی فقط یه چیزی را فهمیدم آفیسر می خواست به ما ویزا بده ولی می خواست هیچ نقطه ی مبهمی نمونه.ما هم با صداقت و آرامش به تمام سوالاتش جواب دادیم.
ممولک تبریک ویزای یک ضرب .......
مبارک باشه
سربازی کجا بودید؟
سربازي معاف بودن
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همگی آقا تو رو خدا یکی یه نظری پیشنهادی بده به من دارم دیوانه میشم . ماجرا از این قراره که من از کلیری های هفته قبل ابوظبی هستم که در ایمیل کلیر و در سایت سفارت مثل بقیه نوشته بود در صورت تمایل میتونی با مدیکال جدید برای گرفتن ویزا بیای و امروز با بدبختی خودم رو رسوندم دبی و مدیکال رو تمدید کردم الان متوجه شدم دوستانی که با هم کلیر شده بودیم امروز که رفتن سفارت با مدیکال تجدید شده سفارت بهشون گفته ویزای شما صادر شده و امکان تمدید مدیکال وجود نداره !!!!و گفته بودن اگه میخواین باید ویزایرشما رو باطل کنیم و شاید بشه با مدیکال جدید ویزا تون رو صادر کرد و تاکید کرده اصلا مشخص نیست در این حالت ویزا دوباده براتون صادر بشه یا نه . حالا منم میدونم فر ا برم همین داستانه چون ما چند نفر با هم تو سایت سیس ایشود شده بودیم . اگه ویزای موجود رو بخوام بگیرم که تا حدود یک ماه دیگه باید برم که اصلا شرایطش رو ندارم اگه بخوام ویزای موجود رو باطل کنم ریسک بزرگیه و ممکنه اصلا ویزایی صادر نشه کمک کنید دارم دیوانه میشم
Clear
- Interview : March
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 01:18)lotttery2015 نوشته: سلام بر همگی آقا تو رو خدا یکی یه نظری پیشنهادی بده به من دارم دیوانه میشم . ماجرا از این قراره که من از کلیری های هفته قبل ابوظبی هستم که در ایمیل کلیر و در سایت سفارت مثل بقیه نوشته بود در صورت تمایل میتونی با مدیکال جدید برای گرفتن ویزا بیای و امروز با بدبختی خودم رو رسوندم دبی و مدیکال رو تمدید کردم الان متوجه شدم دوستانی که با هم کلیر شده بودیم امروز که رفتن سفارت با مدیکال تجدید شده سفارت بهشون گفته ویزای شما صادر شده و امکان تمدید مدیکال وجود نداره !!!!و گفته بودن اگه میخواین باید ویزایرشما رو باطل کنیم و شاید بشه با مدیکال جدید ویزا تون رو صادر کرد و تاکید کرده اصلا مشخص نیست در این حالت ویزا دوباده براتون صادر بشه یا نه . حالا منم میدونم فر ا برم همین داستانه چون ما چند نفر با هم تو سایت سیس ایشود شده بودیم . اگه ویزای موجود رو بخوام بگیرم که تا حدود یک ماه دیگه باید برم که اصلا شرایطش رو ندارم اگه بخوام ویزای موجود رو باطل کنم ریسک بزرگیه و ممکنه اصلا ویزایی صادر نشه کمک کنید دارم دیوانه میشم
دوست عزيز. در ابتدا خواهش مي كنم آرامش خودتو حفظ كن. و در ادامه بايد عرض كنم خدمتت كه چون سهميه شماها رو از سهميه جولاي پرينت گرفتن به خاطر همين براتون ويزاي جديد صادر نمي كنن. چون اگر بخوان صادر كنن بايد از سهميه ويزاي آگوست بدن و پاسخگوي ويزاي پرينت گرفته شما قبل از حضورتون در سفارت بايد باشن آن هم به آمريكا. پس تصور بر اين است كه كاري نمي كنن كه پاسخگو باشن و به راحتي عنوان مي كنن كه به شما ويزا دادن و شما سفرتون رو انجام نداديد. من پيشنهادي كه براتون دارم اينه كه در ايتدا اعلام كنيد كه مديكال جديد داريد. اگر قبول كردن كه همه چيز بر وفق مرادتان است. اگر هم نه ويزا رو با همون شرايطي كه بهتون مي دن پذيرا باشيد شايد تاريخ شش ماهه براتون زده باشن كه خوب شما مديكال داديد و با خيال راحت سفرتون رو شش ماه وقت داريد كه انجام بديد. اگر هيچ كدوم از اين حالتها نبود و ويزاي شما تا تاريخ پايان اولين مديكالتون بود هر طور شده براي دو روز هم كه شده سفرتون رو به آمريكا انجام بديد كه ويزاتون از بين نره. واقعاً حيفه. هيچ كاري براي ماها در اين وضعيت واجب تر از انجام اين سفر نيست. موفق باشيد و خوش خبر