موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-03 ساعت 01:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-03 ساعت 01:38 توسط joybar.)
(2015-08-03 ساعت 01:18)lotttery2015 نوشته: سلام بر همگی آقا تو رو خدا یکی یه نظری پیشنهادی بده به من دارم دیوانه میشم . ماجرا از این قراره که من از کلیری های هفته قبل ابوظبی هستم که در ایمیل کلیر و در سایت سفارت مثل بقیه نوشته بود در صورت تمایل میتونی با مدیکال جدید برای گرفتن ویزا بیای و امروز با بدبختی خودم رو رسوندم دبی و مدیکال رو تمدید کردم الان متوجه شدم دوستانی که با هم کلیر شده بودیم امروز که رفتن سفارت با مدیکال تجدید شده سفارت بهشون گفته ویزای شما صادر شده و امکان تمدید مدیکال وجود نداره !!!!و گفته بودن اگه میخواین باید ویزایرشما رو باطل کنیم و شاید بشه با مدیکال جدید ویزا تون رو صادر کرد و تاکید کرده اصلا مشخص نیست در این حالت ویزا دوباده براتون صادر بشه یا نه . حالا منم میدونم فر ا برم همین داستانه چون ما چند نفر با هم تو سایت سیس ایشود شده بودیم . اگه ویزای موجود رو بخوام بگیرم که تا حدود یک ماه دیگه باید برم که اصلا شرایطش رو ندارم اگه بخوام ویزای موجود رو باطل کنم ریسک بزرگیه و ممکنه اصلا ویزایی صادر نشه کمک کنید دارم دیوانه میشم
امان از این لاتاری که همه جوانبش غیره قابل پیش بینی هست ، دوست عزیز بعد از این همه انتظار و استرس بنظر من ریسک نکن ، اونهم تو این زمان کم باقی مانده ، نمیخوام دل خودم و بقیه دوستان را خالی کنم.اما پارسال همینطور موقعه ها بود که ویزا تمام شد وحتی به کلیر شده ها هم ویزا نرسید .نمیدانم چقدر عدم امکان نرفتن شما تو یکماه اینده جدیه .ولی شما فقط میتونی بری ورودی بزنی و برگردی حداکثر ظرف چهار روز!!اگرچه بعدش باید بیای خونه با عوارض جت لگ دست و پنجه نرم کنی ولی بهتر از این است که شانست را ازدست بدی پس "چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی " انشاله که موفق باشی
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 01:18)lotttery2015 نوشته: سلام بر همگی آقا تو رو خدا یکی یه نظری پیشنهادی بده به من دارم دیوانه میشم . ماجرا از این قراره که من از کلیری های هفته قبل ابوظبی هستم که در ایمیل کلیر و در سایت سفارت مثل بقیه نوشته بود در صورت تمایل میتونی با مدیکال جدید برای گرفتن ویزا بیای و امروز با بدبختی خودم رو رسوندم دبی و مدیکال رو تمدید کردم الان متوجه شدم دوستانی که با هم کلیر شده بودیم امروز که رفتن سفارت با مدیکال تجدید شده سفارت بهشون گفته ویزای شما صادر شده و امکان تمدید مدیکال وجود نداره !!!!و گفته بودن اگه میخواین باید ویزایرشما رو باطل کنیم و شاید بشه با مدیکال جدید ویزا تون رو صادر کرد و تاکید کرده اصلا مشخص نیست در این حالت ویزا دوباده براتون صادر بشه یا نه . حالا منم میدونم فر ا برم همین داستانه چون ما چند نفر با هم تو سایت سیس ایشود شده بودیم . اگه ویزای موجود رو بخوام بگیرم که تا حدود یک ماه دیگه باید برم که اصلا شرایطش رو ندارم اگه بخوام ویزای موجود رو باطل کنم ریسک بزرگیه و ممکنه اصلا ویزایی صادر نشه کمک کنید دارم دیوانه میشم
دوست عزيز
ابتدا شمارو به ارمش دعوت ميكنم و اينكه انسانهاى موفق كسانى هستند كه در شرايط بحرانى بتوانند امور را به بهترين نحو مديريت كنند و خونسردى خودشونو حفظ كنند،
در اين مورد ذكر شده بنده هم كاملا و ١٠٠٪ پيشنهاد دوستمون امين جان رو تاييد ميكنم و قبل از ديدن پست ايشون ميخواستم همين پيشنهادات رو بهتون بدم پس با خونسردى كامل به سفارت مراجعه و همين راهكارو دنبال كنيد،
فراموش نكنيد همين الان هزاران نفر ارزوى اينكه موقعيت امشب شمارو داشته باشند رو دارند، براتون ارزوى موفقيت ميكنم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 02:02)رضا2015 نوشته: صبح همگی تون بخیر
الان همه دارین تو خواب ستاره میچینین من اومدم تو سایت
خوشبختانه سیمون لطف کرد فایل جدید داد از سیس
که اوضاع بنظر خوب میادد و میگه حدس میزنم ۳۰۰۰ تا ویزای ایران صادر بشه الان حدود ۱۸۰۰ تا گرفتیم
سفارت ابوظبی هم که ویزا ایشو کرده و دوستان رو تو پوست گردو گذاشته دیگه باید بگیرن و برن چاره ای نیست
انشاله من دستم سبک باشه و امشب اپ مونده های قبل بیاد 
عالیه.......تا الان گفته 1800 تا ویزا ایشود شده برای ایرانیها
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان فايل جديد سيمون رو اگه داريد لطفاً لينك بديد. ممنون
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 22:17)hilda60 نوشته: سلام دوستان
بچه ها یک سوال ؟
میشه به ایمیل ارمنستان به صورت فارسی ایمیل زد؟
از اونجایی میپرسم چون وقتی ایمیل میزنیم یه جواب اتوماتیک هم به صورت فارسی هم به صورت انگلیسی برامون میاد!
کسی نیست به ما یاری برساند؟؟
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-03 ساعت 03:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-03 ساعت 03:25 توسط 1362amin1362.)
(2015-08-03 ساعت 03:12)hilda60 نوشته: (2015-08-02 ساعت 22:17)hilda60 نوشته: سلام دوستان
بچه ها یک سوال ؟
میشه به ایمیل ارمنستان به صورت فارسی ایمیل زد؟
از اونجایی میپرسم چون وقتی ایمیل میزنیم یه جواب اتوماتیک هم به صورت فارسی هم به صورت انگلیسی برامون میاد!
کسی نیست به ما یاری برساند؟؟

نه هيلدا جان. نمي شود. شما با آمريكايي ها بايد به زبان خودشون صحبت كنيد و ازشون سئوالتون رو بپرسيد.
اونها هم جوابي كه مي دن هم به زبان خودشون مي دن و هم به زبان درخواست كننده. (با توجه به ثبت مليتتون در درخواست) در واقع يه تمپلت آماده در جواب هر سئوالي دارن كه به زبانهاي درخواست كننده هاشون هم ترجمه شده. موفق باشي و كلير. انشالله كه همسرتون به زودي كلير بشن
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من از قبول شدگان لاتاری 2016 هستم . کیس نامبرو 7300 چرا امسال تا شماره 7650 برا مصاحبه دعوت شدن . پارسال تا 14000 بود ؟ خیلی استرس دارم .
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان خوب مهاجر سراي بالاخره وقت شد يك يري به اينجا بزنم ، تاپيك كليرينس اخرين مقصد همگي نگران نباشيد ان شاالله همگي موفق ميشيد و با دست پر و ويزا از اين تاپيك ميريد
به هر حال الان با روحيه بالا باشيد كه سختي ها از شروع جديد است اما هيچ چيز غير ممكن نيست ، به اميد يك كليرنس دسته جمعي روز خوش
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
صبحتون بخير دوستان ميدونم وضعيت نامشخصي پيش اومده ولي اول از همه و مهمتر از همه حفظ خونسردي و تفكر براي تصميم درست و ديگه اينكه تماس با خود سفارت كه احتمال زياد داره بتونين با مديكال جديد ويزاتونو بگيرين
اگه آخراي سپتامبر بود ريسكش خيلي بالا بود ولي الان فكر كنم نگراني نداشته باشه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر
; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 05:06)sanii نوشته: با سلام من از قبول شدگان لاتاری ۲۰۱۶ هستم . کیس نامبرو 7300 چرا امسال تا شماره 7650 برا مصاحبه دعوت شدن . پارسال تا 14000 بود ؟ خیلی استرس دارم .
دوست عزيز، با آرزوي موفقيت، ما فقط مي تونيم علت احتمالي رو حدس بزنيم. سال ٢٠١٤ كه تعداد كارنتي ها زياد بود، عملا خيلي ها نتونستن ويزا بگيرند. حتي ماه سپتامبر يه تعدادي رفتند مصاحبه در حالي كه سهميه ويزاي ايرانيها به عللي به كشوراي ديگه داده شده و تموم شده بود. اين مسئله باعث اعتراض شديد بعضي از هموطن هامون شد و حاشيه هايي رو ايجاد كرد. امسال وقتي كه اينها ديدند كه عملا با كارنت كردن افراد جديد در سپتامبر ، با توجه به پروسه AP براي تعداد قابل توجهشون ، در عرض يك ماه امكان صدور ويزا براي همشون وجود نخواهد داشت، ظاهرا تصميم گرفتن براي جلوگيري از تكرار وقايع ٢٠١٤ به اين شكل عمل كنن و متاسفانه دوستان خيلي عزيزي مثل عليرضا و ... كارنت نشدن. البته كسي توضيح رسمي نداده و اين حدس و گمانهاي ماست. شما هم اگه از الان بخواييد استرس بگيريد، تا اون موقع داغون مي شيد. زندگي عادي و روزمرهتون رو بكنيد و مداركتون رو كم كم آمازه كنيد تا وقتش كه رسيد انشا... كارنت مي شد. كيس نامبرتون هم خيلي بالا نيست . موفق باشيد
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.