کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان خوبم. عزيزانم. شب خوبي رو براتون آرزو مي كنم. اميدوارم آپهاي شبانه در امشب و شبهاي ديگه شامل حال هممون بشه و خوشحالي مضاعف دوباره به اين تاپيك برگرده. اميدوارم هر چه زودتر همه كلير بشيم و زودتر تعيين تكليف. از جمله خواهر هاي خوبم در گروه كه اين ديركرد سفارتها باعث شده يكم نگران بشن. به اميد شنيدن خبرهاي خوب از تك تكتون و يه دعاي ويژه و دستجمعي بكنيم براي مدير عزيزمون آقا رضا كه ايشون با اينكه استرسها و نگراني هايي از جنس خود ما دارن اما به دليل پوزيشنشون در مهاجرسرا هيچ وقت مثل ما گله نكردن و به خاطر ما خودداري و صبوري كردن. اميدواريم ايشون هم خيلي زود كلير بشن.
الهی احوالم چنانست كه می دانی واعمالم چنین است كه می بینی.نه پای گریز دارم و نه زبان ستیز، ای بخشنده و مهربان در این شبهای عزیز بهترین ها را برای دوستانم كه از بهترین ها هستند مقدر فرما.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-05 ساعت 20:00)HERMES7 نوشته:  نه عاديه دوستاني هستن بالاي ١٠٠ روز اپ نداشتن و بعد با يه اپ كلير شدن

آقا من که خیلی آپ داشتم چی ؟ آپهای زیادی نتیجه عکس داره ؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، farrokh33 ، moj21
سلام دوستان.نمي دونم چقدر به قانون جذب اعتقاد دارين.اين قانون ميگه فقط به اون چيزي كه مي خواين فكر كنيد و اصلا فكر نشدنش رو به ذهنتون راه ندين چون اون فكر منفي قدرته فكر مثبت رو خنثي مي كنه.پس از همين الان فقط تو ذهنتون كلير شدنتونو تصور كنيد نه افكار منفي.به اميد خبراي خوب
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
سلام دوستان .اندکی صبر سحر نزدیک است .میگویند بی خبری نوعی خوش خبری است .چون مدتی است از کلیر های گروهی خبری نیست پس باو ر کنیم که به زودی زود طوفان کلیری وزیدن خواهد گرفت واکثر دوستان رو به تاپیک بعدی منتقل خواهد کرد. آماده باشید که طوفان در راه است طوفانی که خاطرات خوب آن تا مدتها در دفتر زندگیتان ماندگار خواهد ماند. خودتان را برای یک زندگی جدید در سرزمینی دیگر آماده کنید . شاد باشید
(2015-08-05 ساعت 22:03)thedude نوشته:  دوستان كسي ميدونه ميانگين و واريانس زمان كلير شدن براي ايرانيا چقدره؟ كمك ميكنه كه واقع بين باشيم مثلا اگه ميانگين ٣ ماه باشه با واريانس ١٥ روز خيالمون راحته كه با احتمال زياد بين ٢.٥ تا ٣.٥ كلير ميشيم. اگه كسي ميدونه ممنون ميشم

دوست عزيز. حساب و كتاب نداره. ولي در حالت عادي يه چيزي تو مايه هاي همونيه كه خودت گفتي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Alex 2014 ، آزاده_امین ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، mojgan m ، ehsan_pars ، farrokh33 ، moj21
سلام دوستان بعد از دوره استرس کلير شدن حالا که ويزا گرفتم وارد دوره استرس مهاجرت شدم و ترس از اينده وجودم رو گرفته ,
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، SAMBAR ، hilda60 ، mojgan m ، nora-nora ، 2015reza ، ehsan_pars ، A2000 ، farrokh33 ، mahtaji ، mel ، Atis ، asal1372 ، moj21
(2015-08-05 ساعت 21:02)1362amin1362 نوشته:  دوستان خوبم. عزيزانم. شب خوبي رو براتون آرزو مي كنم. اميدوارم آپهاي شبانه در امشب و شبهاي ديگه شامل حال هممون بشه و خوشحالي مضاعف دوباره به اين تاپيك برگرده. اميدوارم هر چه زودتر همه كلير بشيم و زودتر تعيين تكليف. از جمله خواهر هاي خوبم در گروه كه اين ديركرد سفارتها باعث شده يكم نگران بشن. به اميد شنيدن خبرهاي خوب از تك تكتون و يه دعاي ويژه و دستجمعي بكنيم براي مدير عزيزمون آقا رضا كه ايشون با اينكه استرسها و نگراني هايي از جنس خود ما دارن اما به دليل پوزيشنشون در مهاجرسرا هيچ وقت مثل ما گله نكردن و به خاطر ما خودداري و صبوري كردن. اميدواريم ايشون هم خيلي زود كلير بشن.
الهی احوالم چنانست كه می دانی واعمالم چنین است كه می بینی.نه پای گریز دارم و نه زبان ستیز، ای بخشنده و مهربان در این شبهای عزیز بهترین ها را برای دوستانم كه از بهترین ها هستند مقدر فرما.

give me 5
همه با هم ميريم Smile
قربون همتوننننن Smile
(2015-08-05 ساعت 20:57)sd.jaberi نوشته:  با سلام خدمت دوستان

ما توسط وکیل اقدام به گرفتن پاسپورت از سفاذت آمریکا کردیم و مدارک شامل(پاسپورت ها + شناسنامه + برگه صورتی + وکالت ایران به همراه ترجمه و مهر سفارت ترکیه در ایران) رو به سفارت توسط وکیل ارسال کردیم.

تاریخ 24 جولای وضعیت کیس به issued تغییر کرد، و ایمیلی حاوی زیر به ما ارسال شد
"Dear ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:

Your visas have been printed and your packages are ready. However, the power of attorney you have submitted for the third party who will receive your package from PTT office is from Iran, not Turkish authorities. PTT office will ask for a power of attorney from Turkey. Otherwise, you may take your packages from the Embassy yourself. Please advise us for further action.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit"

مشکل اینجاست که بعد از ۱۰ روز هنوز اقدام به پست به PTT انجام نشده به نظر شما ما چیکار میتونیم انجام بدیم؟
آیا شخص دیگه ایی هم این مشکل رو داره؟
سفارت جواب ایمیلامون رو نمیده Sad !!!

شما لاتاری هستید؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-05 ساعت 22:03)thedude نوشته:  دوستان كسي ميدونه ميانگين و واريانس زمان كلير شدن براي ايرانيا چقدره؟ كمك ميكنه كه واقع بين باشيم مثلا اگه ميانگين ٣ ماه باشه با واريانس ١٥ روز خيالمون راحته كه با احتمال زياد بين ٢.٥ تا ٣.٥ كلير ميشيم. اگه كسي ميدونه ممنون ميشم

بقدری انحراف معیار آن بالا است که پیش بینی را مشکل می کند, در نتیجه مجبور به استفاده از درجه آزادی بالا می شوی, بگذریم, من کسانی را تاکنون کلیر شده اند را به صورت ذیل طبقه بندی کردم (در این طبقه بندی فرض بر این بوده که کمتر از یک ماه کسی چک امنیتی نداشته و در واقع یک ضربی بوده که چند روز معطل شده) حالا محاسبه:
1 تا 2 ماه 10 درصد
2 تا 3 ماه 18 درصد
3 تا 4 ماه 32 درصد
4 تا 5 ماه 36 درصد
البته تا ماه های اولیه کلیر نشوند این داستان ادامه دارد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، Hopeman ، areb1356 ، khalilkhah ، behzadsh ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، ehsan_pars ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، smpf ، p00ya2001 ، moj21
کائنات جان ما طبق قانون جذب قراره تا نیمه مرداد کلیر بشیم
خواستم یادآوری کنم فقط فردا رو مهلت داری Big Grin
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
(2015-08-05 ساعت 23:01)rbrb-2015 نوشته:  کائنات جان ما طبق قانون جذب قراره تا نیمه مرداد کلیر بشیم
خواستم یادآوری کنم فقط فردا رو مهلت داری Big Grin

به امید خدا ، ان شالله
من که همه کارامو کردم منتظرم بگن کلیری بپرم برم اونور آب، چمدونام ، بار سفر همه آمادست، مونده خداحافظی از فک و فامیل، خداکنه زود بزنن که برسم خداحافظی کنم وگرنه باید بی خداخافظی برم
حتما این قانون جذب جواب میده
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
دوستان ما که اواخر جولای مصاحبه داشتیم چقدر شانس داریم کلیر بشیم ، برنده اصلی خودم- سربازی ارتش - کار غیر دولتی -رشته غیر حساس
خانمم پرستار در بیمارستان خصوصی
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
(2015-08-05 ساعت 22:34)khalilkhah نوشته:  

بقدری انحراف معیار آن بالا است که پیش بینی را مشکل می کند, در نتیجه مجبور به استفاده از درجه آزادی بالا می شوی, بگذریم, من کسانی را تاکنون کلیر شده اند را به صورت ذیل طبقه بندی کردم (در این طبقه بندی فرض بر این بوده که کمتر از یک ماه کسی چک امنیتی نداشته و در واقع یک ضربی بوده که چند روز معطل شده) حالا محاسبه:
۱ تا ۲ ماه ۱۰ درصد
۲ تا ۳ ماه 18 درصد
۳ تا ۴ ماه 32 درصد
۴ تا ۵ ماه 36 درصد
البته تا ماه های اولیه کلیر نشوند این داستان ادامه دارد
-جامعه آماری به مجموعه افراد، اشیاء و یا به طور کلی پدیده ها ی اطلاق می شود که محقق می تواند نتیجه مطالعه خود را به کلیه آنها تعمیم دهد. جامعه آماری تحقیق با یک یا چند صفت مشترک شناسایی می شود.
-نمونه عبارتست از تعدادي از افراد جامعه که صفات آنها با صفات جامعه مشابهت داشته و معرف جامعه بوده و از تجانس و همگني با افراد جامعه برخوردار با شند.
به دلیل افتراق زیاد صفتها هر گونه مصداق آماری در مورد همان نمونه صادق بوده و قابل تعمیم به سایر موارد نمی باشد.
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
تشکر کنندگان: nora-nora ، hilda60 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، khalilkhah ، ebrahim1e ، A2000 ، farrokh33 ، smpf ، Alex 2014 ، p00ya2001 ، moj21
195 گذشت چقدر این روزهای انتظار سخت می گذرن خدا کنه برای همه ی دوستان و همسرم زودتر بگذره برن همه دنبال کارشون
اینا کارشون ما که نفهمیدیم بر چه اساس هست چقدر بی نظم دارن کار می کنن مگر در آوردن اطلاعات یه فرد چقدر طول میکشه انگار اتم می شکافن...
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان