موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 10:39)aria802 نوشته: (2015-08-06 ساعت 10:34)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: دوستم و همسرش هفته اول جولای ـ ابوظبی رفتن مصاحبه، خودش برنده اصلی بود و یکضرب گرفت ولی همسرش با شرایط سربـ ـازی ارتـ ـش و شغل سـ ـردفتـ ـری وارد مرحله کلیرنس شد. بعد از حدود چهار هفته دیشب یه آپ شبانه داشت.
من فکر میکنم جواب یکی از چک های درخواستی افیسر اومده.
کاش آنکارا هم شرایط مشابه با ابوظبی داشت 
Rb جان از کجا میشه فهمید آفیسر چند تا چک زده و منتظر چند تا آپ شبانه باید بود
من فکر کنم تا حالا سه چهار تا آپ شبانه داشتم اما خبری نیس
دیگه دارم کم میارم
جالبه فرزند ۷ سالم دیگه چرا آپ شده؟؟؟؟
اریا جان
ایا شما به اپ های شبانه اتان مطمئنید؟من فکر میکنم دو تا اپ شبانه بعد از مصاحبه که داشتید ممکن است مبهم باشد چون به این سرعت بررسی نمیکنند.
اگر شما اپدیتهای شبانه اتان کاملا درست باشد واقعا در مرحله عاااالی به سر میبرید
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 10:47)ریحانا نوشته: (2015-08-06 ساعت 10:39)aria802 نوشته: (2015-08-06 ساعت 10:34)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: دوستم و همسرش هفته اول جولای ـ ابوظبی رفتن مصاحبه، خودش برنده اصلی بود و یکضرب گرفت ولی همسرش با شرایط سربـ ـازی ارتـ ـش و شغل سـ ـردفتـ ـری وارد مرحله کلیرنس شد. بعد از حدود چهار هفته دیشب یه آپ شبانه داشت.
من فکر میکنم جواب یکی از چک های درخواستی افیسر اومده.
کاش آنکارا هم شرایط مشابه با ابوظبی داشت 
Rb جان از کجا میشه فهمید آفیسر چند تا چک زده و منتظر چند تا آپ شبانه باید بود
من فکر کنم تا حالا سه چهار تا آپ شبانه داشتم اما خبری نیس
دیگه دارم کم میارم
هیچی همون موقع مصاحبه برگه ای که جلوی آفیسر بوده را اگر نگاه میکردید متوجه میشدید چندتاست بین یک تا نهایت ۵ تا باید باشه من که اونموقع دنبال برگه سفید بودم و حواسم به این چیزهانبود که آفیسر مهربون یک برگه آبی از یکدسته که کنارش و دم دست گذاشته بود برداشت . فکرکنم برگه سفیدها را در گاوصندوق میگذاشت که اگر احیانا لازم شد استفاده کند چون آن روز تا زمانی که بودم همه AP خوردند.
چند آپ شبانه هم مهم نیست ممکنه با یک آپ شبانه کلیر شوید بهرحال به تعداد تیک ها مربوط میشه.
درآخر هم کم نیارید این ماه آگوست بنظرم اوضاع خیلی بهتر خواهد شد واکثریت کلیرمیشیم و الباقی هم سپتامبر کسی نباید جابمونه.
توی مصاحبه ما دایما افیسر داشت اطلاعات وارد کامپیوتر میکرد و واقعا فرمی رو حداقل جلوی ما به طور کاغذی تیک نمیزد
نکته جالب اینه که تقریبا به قطعیت رسیدم اینه:
روز مصاحبه ما در ایروان اول خانمی اطلاعات و مدارک اولیه را میگرفت. از ما حتی شماره تماس را نگرفت چون میدونست با سربازی و فوق قطعا امکان یه ضربی وجود ندارد.
اما موقعی رفتیم با افیسر مصاحبه کنیم حدس میزنم( قریب به یقین) که افیسر پرونده را قبلا مرور نکرده بود و همان موقع بررسی میکرد. ممکن است خیلی دوستان باشند که افیسر قبلا پرونده اشان را بررسی کرده باشد و بنابراین مصاحبه بهتری داشته باشند
به هر حال هر دو نظریه اینکه از قبل تصمیم گرفته باشد یا اینکه در لحظه به نظر درست میرسد چون خیلی مواقع سوال این بود که ایا واقعا قبلا تصمیم گرفته کلیر بزنه یا در مصاحبه. هر دو مورد امکان پذیر است
اما از دوستانی که اینقدر دقت داشتن و میدیدن که مثلا چه تعداد چک میزنه خوبه نظراتشون رو بدن
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه معنی برگه نارنجی چیه؟
2010AS3xxx
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
اگر متنی اماده دارند برای پیگیری شرایط کیس به صورت خصوصی برای من ارسال کنند
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .این طور که معلومه این هفته هم برای ماها خبری نیست ....مثل اینکه ماها رو فراموش کردن.....
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه ما خیلی خوشبین بودیم .فکر میکردیم خیلی پروسمون طول بکشه ،دیگه 3 ماه آخرشه. ...چی فکر کردیم ....چی شد ....!!!!
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی
ایا تا به حال کسی تجربه پاسخ از سفارت را داشته است که به غیر از یک نامه فرمال و الگوی معمولی جواب داده باشند؟!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 11:37)HERMES7 نوشته: 2015AS2947 از بچه های ارمنستان امروز کلیر شد
شایدم قبلا شده بود: دی
از كجا فهميديد؟ چون هم توي سايت سفارت شمارش نيست و هم توي سيس تاريخ ٦ جولاي AP هست
برنده لاتاري ٢٠١٥/دونفر/ورود به امريكا اكتبر٢٠١٥/ ميامي فلوريدا
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
برگه کلیرنس چه رنگیه امسال؟
2010AS3xxx