کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-05 ساعت 23:43)karo.eng نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 22:34)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 22:03)thedude نوشته:  دوستان كسي ميدونه ميانگين و واريانس زمان كلير شدن براي ايرانيا چقدره؟ كمك ميكنه كه واقع بين باشيم مثلا اگه ميانگين ٣ ماه باشه با واريانس ١٥ روز خيالمون راحته كه با احتمال زياد بين ٢.٥ تا ٣.٥ كلير ميشيم. اگه كسي ميدونه ممنون ميشم

بقدری انحراف معیار آن بالا است که پیش بینی را مشکل می کند, در نتیجه مجبور به استفاده از درجه آزادی بالا می شوی, بگذریم, من کسانی را تاکنون کلیر شده اند را به صورت ذیل طبقه بندی کردم (در این طبقه بندی فرض بر این بوده که کمتر از یک ماه کسی چک امنیتی نداشته و در واقع یک ضربی بوده که چند روز معطل شده) حالا محاسبه:
۱ تا ۲ ماه ۱۰ درصد
۲ تا ۳ ماه 18 درصد
۳ تا ۴ ماه 32 درصد
۴ تا ۵ ماه 36 درصد
البته تا ماه های اولیه کلیر نشوند این داستان ادامه دارد
-جامعه آماری به مجموعه افراد، اشیاء و یا به طور کلی پدیده ها ی اطلاق می شود که محقق می تواند نتیجه مطالعه خود را به کلیه آنها تعمیم دهد. جامعه آماری تحقیق با یک یا چند صفت مشترک شناسایی می شود.
-نمونه عبارتست از تعدادي از افراد جامعه که صفات آنها با صفات جامعه مشابهت داشته و معرف جامعه بوده و از تجانس و همگني با افراد جامعه برخوردار با شند.
به دلیل افتراق زیاد صفتها هر گونه مصداق آماری در مورد همان نمونه صادق بوده و قابل تعمیم به سایر موارد نمی باشد.

سلام
ممنون دوست عزیز منم این جواب شما را 2 ماه پیش به یکی از اقایون که کلی اینجا میاد از این اطلاعات خام میده گفتم و منم با شما کاملا موافقم
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: hilda60 ، smpf ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، karo.eng ، SAMBAR ، moj21
دوستان عزیز سلام
از اینکه چند روزی نتونستم به اینجا سر بزنم عذرخواهی میکنم.
بالاخره انتظار به پایان رسید و ما هم تونستیم ویزامونو بگیریم.
امیدوارم پاسپورت همه شما عزیزان هر چه زودتر مزین به ویزای زیبای یو اس بشه.
چند نکته را لازم میدونم که یادآوری کنم ، چون زمانی که برای تحویل پاسها به سفارت رفتم خیلیها دچار مشکل شده بودند.
1- از لحظه ای که کلیر میشید چه تو سایت سفارت چه ایمیل یا سایت سیس ، اگر دوستان قصد تمدید مدیکال را دارند ، بلافاصله به سفارت ابوظبی ایمیل بزنید که قصد تمدید مدیکال دارید. چون ابوظبی به سرعت مشغول کلیر شدن و صدور ویزاس. اگر ویزای شما چاپ بشه دیگه مدیکال جدیدو قبول نمی کنند ، مگر اینکه ویزای قبلی را باطل کنید که این خودش خطرناکه چون سفارت ابوظبی میگه بعد از ابطال ویزا دیگه گارانتی نیستید و ممکنه ویزا بهتون نرسه!
2- سفارت ابوظبی از جمعه این هفته تا دوشنبه هفته دیگه تعطیله.

به امید خبرای خوب و کلیری همه دوستان
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
180روز از مصاحبه و 61روز از اخرين ابديت هم كذشت...
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، hilda60 ، ریحانا ، smpf ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mel ، moj21
(2015-08-05 ساعت 23:22)Alex 2014 نوشته:  دوستان ما که اواخر جولای مصاحبه داشتیم چقدر شانس داریم کلیر بشیم ، برنده اصلی خودم- سربازی ارتش - کار غیر دولتی -رشته غیر حساس
خانمم پرستار در بیمارستان خصوصی

مطمئن باشيد امسال يكي از طلايي ترين سالهاي لاتاري براي ايرانيان است. و هر كسي كه به مصاحبه رفته ويزا مي گيره. با توجه به سرعت كليرنس در انتهاي پروسه و درخواست چكهاي امنيتي كمتر از جانب آفيسر شما نهايتاً تا اواسط سپتامبر ويزاتون رو مي گيريد. بلكه زودتر. انشالله. موفق باشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: A2000 ، farrokh33 ، hilda60 ، ehsan_pars ، ریحانا ، smpf ، reasonable ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، hamid99 ، SAMBAR ، kimfar ، moj21
منم ابوظبی بودم و آپ داشتم البته فکر کنم آپ روزانه بوده چون بین ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر اومده
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hilda60 ، ehsan_pars ، ریحانا ، smpf ، ARSAMNEW ، mel ، Alex 2014 ، آزاده_امین ، moj21
(2015-08-06 ساعت 01:29)میثم هاشملو نوشته:  منم ابوظبی بودم و آپ داشتم البته فکر کنم آپ روزانه بوده چون بین ساعت ۳ تا ۶ بعد از ظهر اومده

منظورت همون آپ ديت ٤ آگوسته ميثم جان؟؟؟؟؟ يا ٥ آگوست آپ شدي؟
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: ریحانا ، smpf ، ARSAMNEW ، mel ، Alex 2014 ، SAMBAR ، moj21
(2015-08-06 ساعت 00:26)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 22:34)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 22:03)thedude نوشته:  دوستان كسي ميدونه ميانگين و واريانس زمان كلير شدن براي ايرانيا چقدره؟ كمك ميكنه كه واقع بين باشيم مثلا اگه ميانگين ٣ ماه باشه با واريانس ١٥ روز خيالمون راحته كه با احتمال زياد بين ٢.٥ تا ٣.٥ كلير ميشيم. اگه كسي ميدونه ممنون ميشم

بقدری انحراف معیار آن بالا است که پیش بینی را مشکل می کند, در نتیجه مجبور به استفاده از درجه آزادی بالا می شوی, بگذریم, من کسانی را تاکنون کلیر شده اند را به صورت ذیل طبقه بندی کردم (در این طبقه بندی فرض بر این بوده که کمتر از یک ماه کسی چک امنیتی نداشته و در واقع یک ضربی بوده که چند روز معطل شده) حالا محاسبه:
۱ تا ۲ ماه ۱۰ درصد
۲ تا ۳ ماه 18 درصد
۳ تا ۴ ماه 32 درصد
۴ تا ۵ ماه 36 درصد
البته تا ماه های اولیه کلیر نشوند این داستان ادامه دارد
-جامعه آماری به مجموعه افراد، اشیاء و یا به طور کلی پدیده ها ی اطلاق می شود که محقق می تواند نتیجه مطالعه خود را به کلیه آنها تعمیم دهد. جامعه آماری تحقیق با یک یا چند صفت مشترک شناسایی می شود.
-نمونه عبارتست از تعدادي از افراد جامعه که صفات آنها با صفات جامعه مشابهت داشته و معرف جامعه بوده و از تجانس و همگني با افراد جامعه برخوردار با شند.
به دلیل افتراق زیاد صفتها هر گونه مصداق آماری در مورد همان نمونه صادق بوده و قابل تعمیم به سایر موارد نمی باشد.

سلام
ممنون دوست عزیز منم این جواب شما را ۲ ماه پیش به یکی از اقایون که کلی اینجا میاد از این اطلاعات خام میده گفتم و منم با شما کاملا موافقم

اقا یا خانم karo.eng فکر کنم مقوله مهاجرتی شما لاتاری نباشه پس چون شناختی از لاتاری نداری نمی توانم جوابی برای شما نداشته باشم. روی سخن من بیشتر با آقا ابراهیم است, برادر محترم بهتر است بجای گله از ارائه آمار, مشکلات آمارهای ارائه شده را بیان کنی. درسته که آمارها ما خالی از نقص نیست ولی بقولا کاچی بعض هیچی, حال اگر از اون دسته افراد استرسی هستی, بهتر است بدانی که با استرس صورت مسئله حل نمی شود. تحلیل این آمارها هم بسیار ساده است اگر خودت هم آمارهای سیمون را با آمارهای چک روزانه سایت سیس ادغام می کردی حتما به همین نتایجی که من رسیدم.

کیس های:
2015AS3905
2015AS4508
2015AS2728
از بچه های آنکارا ماه می امروز کلیر شدند. (در ضمن ابوظبی و ایروان هم خواب هستند)
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
جناب آقاي خليل خواه عزيز.
مدتهاست كه جنابعالي مشغول به جمع آوري، دسته بندي، تحليل و آناليز اين آمارها هستيد و جا داره همينجا و به نوبه خود از زحمات بي دريغتون تشكر كنم. ممنون كه آمارها رو در اختيار دوستان قرار مي ديد و اميدوارم پاداش اين انسان دوستي شما ويزاي آمريكا باشه. دوستان ديگه هم قدردان زحمات شما هستن. خرده به دل نگيريد. روي صحبت آقا ابراهيم اصلاً با شما نبود. اين روزها هممون يه مقدار استرس داريم و انشالله كه با كلير شدن هممون از اين استرس بيايم بيرون. عين خود من كه الان ٢:٣٠ نصفه شبه و نمي تونم بخوابم. تا مي آم بخوابم مي گم بزار يه بار ديگه سيس رو چك كنم????. موفق باشيد و كلير.

(2015-08-06 ساعت 02:07)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 00:26)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 22:34)khalilkhah نوشته:  [quote='thedude' pid='645250' dateline='1438796029']

سلام
ممنون دوست عزیز منم این جواب شما را ۲ ماه پیش به یکی از اقایون که کلی اینجا میاد از این اطلاعات خام میده گفتم و منم با شما کاملا موافقم

اقا یا خانم karo.eng فکر کنم مقوله مهاجرتی شما لاتاری نباشه پس چون شناختی از لاتاری نداری نمی توانم جوابی برای شما نداشته باشم. روی سخن من بیشتر با آقا ابراهیم است, برادر محترم بهتر است بجای گله از ارائه آمار, مشکلات آمارهای ارائه شده را بیان کنی. درسته که آمارها ما خالی از نقص نیست ولی بقولا کاچی بعض هیچی, حال اگر از اون دسته افراد استرسی هستی, بهتر است بدانی که با استرس صورت مسئله حل نمی شود. تحلیل این آمارها هم بسیار ساده است اگر خودت هم آمارهای سیمون را با آمارهای چک روزانه سایت سیس ادغام می کردی حتما به همین نتایجی که من رسیدم.

کیس های:
2015AS3905
2015AS4508
2015AS2728
از بچه های آنکارا ماه می امروز کلیر شدند. (در ضمن ابوظبی و ایروان هم خواب هستند)
جناب خلیل خواه
از اینکه بی شائبه و بدون دلسردی همچنان به ارائه اطلاعات خود (بذل عنایت) به هموطنانتان ادامه میدهید از شما سپاسگزارم . امیدوارم پاینده باشید .
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
سلام دوستان من چند روز نبودم کسی از نگار پاک خبر داره آیا همسرشون کلیر شدن؟
ممنون اگرجواب بدید
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، smpf ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، p00ya2001 ، farrokh33 ، SAMBAR ، hilda60 ، moj21
(2015-08-06 ساعت 03:21)sunn789 نوشته:  سلام دوستان من چند روز نبودم کسی از نگار پاک خبر داره آیا همسرشون کلیر شدن؟
ممنون اگرجواب بدید

بله دوست عزيز. خداروشكر همسر نگار خانم هم كلير شدن.

سلام
به امید بیدار شدن سفارتخانه ها و بارش باران کلیری در این تابستان گرم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

آقا پويا،
دنيا الان چه رنگيه واست؟!

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ریحانا ، farrokh33 ، hamid99 ، SAMBAR ، hilda60 ، moj21
(2015-08-06 ساعت 01:18)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 23:22)Alex ۲۰۱۴ نوشته:  دوستان ما که اواخر جولای مصاحبه داشتیم چقدر شانس داریم کلیر بشیم ، برنده اصلی خودم- سربازی ارتش - کار غیر دولتی -رشته غیر حساس
خانمم پرستار در بیمارستان خصوصی

مطمئن باشيد امسال يكي از طلايي ترين سالهاي لاتاري براي ايرانيان است. و هر كسي كه به مصاحبه رفته ويزا مي گيره. با توجه به سرعت كليرنس در انتهاي پروسه و درخواست چكهاي امنيتي كمتر از جانب آفيسر شما نهايتاً تا اواسط سپتامبر ويزاتون رو مي گيريد. بلكه زودتر. انشالله. موفق باشيد
سلام امین جان
بااین انرژی مثبت از جانب شما حتما می ریم امین جان
خدا کنه زودتر همه دوستان از جمله خودم و شما و باز تاکید می کنم همه دوستان از این تاپیک به خیر و خوشی به تاپیک اولین سفر به ...... بریم و به این روزها بخندیم .آمین
خدایا دوستت دارم ما را دریاب و در آغوشت بگیر .خدایا عاشقتم .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، لطف اله ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، samane1363 ، SAMBAR ، m.ghoreishi ، hilda60 ، smpf ، moj21
(2015-08-06 ساعت 00:35)sadri54 نوشته:  دوستان عزیز سلام
از اینکه چند روزی نتونستم به اینجا سر بزنم عذرخواهی میکنم.
بالاخره انتظار به پایان رسید و ما هم تونستیم ویزامونو بگیریم.
امیدوارم پاسپورت همه شما عزیزان هر چه زودتر مزین به ویزای زیبای یو اس بشه.
چند نکته را لازم میدونم که یادآوری کنم ، چون زمانی که برای تحویل پاسها به سفارت رفتم خیلیها دچار مشکل شده بودند.
۱- از لحظه ای که کلیر میشید چه تو سایت سفارت چه ایمیل یا سایت سیس ، اگر دوستان قصد تمدید مدیکال را دارند ، بلافاصله به سفارت ابوظبی ایمیل بزنید که قصد تمدید مدیکال دارید. چون ابوظبی به سرعت مشغول کلیر شدن و صدور ویزاس. اگر ویزای شما چاپ بشه دیگه مدیکال جدیدو قبول نمی کنند ، مگر اینکه ویزای قبلی را باطل کنید که این خودش خطرناکه چون سفارت ابوظبی میگه بعد از ابطال ویزا دیگه گارانتی نیستید و ممکنه ویزا بهتون نرسه!
۲- سفارت ابوظبی از جمعه این هفته تا دوشنبه هفته دیگه تعطیله.

به امید خبرای خوب و کلیری همه دوستان

سلام صدری عزیز. تبریک میگم. من هم پانزده جولای مصاحبه داشتم. ممکنه بفرمایید چرا این هفته سفارت تا دوشنبه تعطیله؟
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ریحانا ، farrokh33 ، SAMBAR ، hilda60 ، smpf ، sadri54 ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان