کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-06 ساعت 02:07)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 00:26)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 23:43)karo.eng نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 22:34)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 22:03)thedude نوشته:  دوستان كسي ميدونه ميانگين و واريانس زمان كلير شدن براي ايرانيا چقدره؟ كمك ميكنه كه واقع بين باشيم مثلا اگه ميانگين ٣ ماه باشه با واريانس ١٥ روز خيالمون راحته كه با احتمال زياد بين ٢.٥ تا ٣.٥ كلير ميشيم. اگه كسي ميدونه ممنون ميشم

بقدری انحراف معیار آن بالا است که پیش بینی را مشکل می کند, در نتیجه مجبور به استفاده از درجه آزادی بالا می شوی, بگذریم, من کسانی را تاکنون کلیر شده اند را به صورت ذیل طبقه بندی کردم (در این طبقه بندی فرض بر این بوده که کمتر از یک ماه کسی چک امنیتی نداشته و در واقع یک ضربی بوده که چند روز معطل شده) حالا محاسبه:
۱ تا ۲ ماه ۱۰ درصد
۲ تا ۳ ماه 18 درصد
۳ تا ۴ ماه 32 درصد
۴ تا ۵ ماه 36 درصد
البته تا ماه های اولیه کلیر نشوند این داستان ادامه دارد
-جامعه آماری به مجموعه افراد، اشیاء و یا به طور کلی پدیده ها ی اطلاق می شود که محقق می تواند نتیجه مطالعه خود را به کلیه آنها تعمیم دهد. جامعه آماری تحقیق با یک یا چند صفت مشترک شناسایی می شود.
-نمونه عبارتست از تعدادي از افراد جامعه که صفات آنها با صفات جامعه مشابهت داشته و معرف جامعه بوده و از تجانس و همگني با افراد جامعه برخوردار با شند.
به دلیل افتراق زیاد صفتها هر گونه مصداق آماری در مورد همان نمونه صادق بوده و قابل تعمیم به سایر موارد نمی باشد.

سلام
ممنون دوست عزیز منم این جواب شما را ۲ ماه پیش به یکی از اقایون که کلی اینجا میاد از این اطلاعات خام میده گفتم و منم با شما کاملا موافقم

اقا یا خانم karo.eng فکر کنم مقوله مهاجرتی شما لاتاری نباشه پس چون شناختی از لاتاری نداری نمی توانم جوابی برای شما نداشته باشم. روی سخن من بیشتر با آقا ابراهیم است, برادر محترم بهتر است بجای گله از ارائه آمار, مشکلات آمارهای ارائه شده را بیان کنی. درسته که آمارها ما خالی از نقص نیست ولی بقولا کاچی بعض هیچی, حال اگر از اون دسته افراد استرسی هستی, بهتر است بدانی که با استرس صورت مسئله حل نمی شود. تحلیل این آمارها هم بسیار ساده است اگر خودت هم آمارهای سیمون را با آمارهای چک روزانه سایت سیس ادغام می کردی حتما به همین نتایجی که من رسیدم.

کیس های:
2015AS3905
2015AS4508
2015AS2728
از بچه های آنکارا ماه می امروز کلیر شدند. (در ضمن ابوظبی و ایروان هم خواب هستند)

سلام دوست عزیز و گرامی جناب اقای خلیل خواه
منم به نوبه خودم از زحمات شما و این همه تلاشی که برای به دست اوردن این اطلاعات میکشید بی نهایت متشکرم و قدردان زحمات شما هستم
و مطمعنم که امارهایی که شما یدست می اورید بسیار دقیق هستند با توجه به اطلاعاتی که در اختیار دارید و اصلا قصد ندارم خدای نکرده شخصیت والای شما و زحمات شما را بی فایده جلوه بدهم
بیشتر صحبت من سر این موضوع است که به هیچ وجه این امارها قابل تعمیم نیستند
باز هم از شما متشکرم امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشید و به کار خوب و قابل تقدیرتان در کمک به هموطنان ادامه دهید
ارادتمند شما
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
(2015-08-06 ساعت 07:40)amj7 نوشته:  آقا پويا،
دنيا الان چه رنگيه واست؟!

سلام دوست و دوستان عزیز

دنیا همیشه واسه من رنگ عشق و دوستی و صفا و صمیمیت بوده
ویزای امریکا رنگشو عوض نکرده مضافا اینکه من باید دوتا از فرزندامو بزارمو برم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-08-06 ساعت 08:12)p00ya2001 نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 07:40)amj7 نوشته:  آقا پويا،
دنيا الان چه رنگيه واست؟!

سلام دوست و دوستان عزیز

دنیا همیشه واسه من رنگ عشق و دوستی و صفا و صمیمیت بوده
ویزای آمریکا رنگشو عوض نکرده مضافا اینکه من باید دوتا از فرزندامو بزارمو برم

آقا پويا عزيز اگر فرزندانت بالآي ٢١ سال ولي ازدواج نكردند ميتوني براشون اقدام كني با گرين كارت
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، samane1363 ، آزاده_امین ، SAMBAR ، Alex 2014 ، hilda60 ، smpf ، moj21
یعنی اگه ابوظبی امروز هم کاری نکنه برامون دیگه باید بریم استراحت تا سه شنبه هفته دیگه!!! چقدر تعطیلی دارن اینا از ایران بدتتره انگار!!!
خدایا یک فرجی تو کلیر شدن هممون کن تا اواسط آگوست هممون بریم از اینجا
به سپتامبر که نزدیک میشیم فشار خونم بالا میره
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
سلام روز زیباتون بخیر
به امید کلیر شدن همه دوستان و خودم تو همین روزهای زیبا Smile
**2015AS22    
Issued 16-Sep-2015
Seattle
ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ: ﻫﺮﭼﯽ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ Rolleyes
تشکر کنندگان: HERMES7 ، M.d ، ریحانا ، mojgan m ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، hamid99 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، hilda60 ، smpf ، moj21
بله لاتاری 2015 هستیم

case number 2015AS9xx - افراد کیس: پدر و مادرم - مشاهده قبولی: 19 July - ارسال فرم ها: 29 July - کارنت شدن: october مصاحبه: 3 March دریافت ویزا: AP آپدیتها: 3و4و6و15و20 March کلیر: 1 July پرینت ویزا: 24 July

RE: کلیرنس برندگان ۲۰۱۵
بله لاتاری ۲۰۱۵ هستیم

case number 2015AS9xx - افراد کیس: پدر و مادرم - مشاهده قبولی: 19 July - ارسال فرم ها: 29 July - کارنت شدن: october مصاحبه: ۳ March دریافت ویزا: AP آپدیتها: ۳و۴و۶و15و20 March کلیر: ۱ July پرینت ویزا: 24 July

(2015-08-05 ساعت 22:26)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 20:57)sd.jaberi نوشته:  با سلام خدمت دوستان

ما توسط وکیل اقدام به گرفتن پاسپورت از سفاذت آمریکا کردیم و مدارک شامل(پاسپورت ها + شناسنامه + برگه صورتی + وکالت ایران به همراه ترجمه و مهر سفارت ترکیه در ایران) رو به سفارت توسط وکیل ارسال کردیم.

تاریخ 24 جولای وضعیت کیس به issued تغییر کرد، و ایمیلی حاوی زیر به ما ارسال شد
"Dear ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:

Your visas have been printed and your packages are ready. However, the power of attorney you have submitted for the third party who will receive your package from PTT office is from Iran, not Turkish authorities. PTT office will ask for a power of attorney from Turkey. Otherwise, you may take your packages from the Embassy yourself. Please advise us for further action.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit"

مشکل اینجاست که بعد از ۱۰ روز هنوز اقدام به پست به PTT انجام نشده به نظر شما ما چیکار میتونیم انجام بدیم؟
آیا شخص دیگه ایی هم این مشکل رو داره؟
سفارت جواب ایمیلامون رو نمیده Sad !!!

شما لاتاری هستید؟
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، hilda60 ، smpf ، moj21
الان رفتم تو اپلای ابرود دیدم دانشجویی ها دارن کلیرهای گروهی میشن
شاید بعد از دانشجوها نوبت ما بشه ؟ یا کساییکه که مسئول کلیر کردن دانشجوها و لاتاری ها هستن از هم مستقلن؟
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Marmad ، farrokh33 ، samane1363 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، hilda60 ، smpf ، moj21
دوستان شماره های تماس کی سی سی رو می خواستم. کسی داره؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

(2015-08-06 ساعت 10:13)mfte.teacher نوشته:  دوستان شماره های تماس کی سی سی رو می خواستم. کسی داره؟

يا علي. تيچر زده به سيم آخر. خدا به kcc رحم كنه????
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-06 ساعت 10:13)mfte.teacher نوشته:  دوستان شماره های تماس کی سی سی رو می خواستم. کسی داره؟

سلام
606-526-7500

Kentucky Consular Center (KCC)

Phone: (606) 526-7500
7:30 a.m. - 4:00 p.m. EST
Email: KCCDV@state.gov You must include your name, birthdate and case number exactly as they appear in the Entrant Status Check (ESC) website.
❶ کيس نامبر : **2015AS59
❷ تعداد افراد :۴ نفر . برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه:Yerevan, 9 June
❹ آپديت كل كيس: June 10, 11, 21
❺ آپديت خودم:June- 10,11,21,22, July-7
❻ کلیر:16 September Smile
❼ مقصد: LA
سرباز نیروی هوایی و فوق لیسانس مواد_ متالورژی
تشکر کنندگان: samane1363 ، ARSAMNEW ، آزاده_امین ، SAMBAR ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، hilda60 ، moj21
دوستم و همسرش هفته اول جولای ـ ابوظبی رفتن مصاحبه، خودش برنده اصلی بود و یکضرب گرفت ولی همسرش با شرایط سربـ ـازی ارتـ ـش و شغل سـ ـردفتـ ـری وارد مرحله کلیرنس شد. بعد از حدود چهار هفته دیشب یه آپ شبانه داشت.
من فکر میکنم جواب یکی از چک های درخواستی افیسر اومده.
کاش آنکارا هم شرایط مشابه با ابوظبی داشت Sad
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
(2015-08-06 ساعت 10:34)rbrb-2015 نوشته:  دوستم و همسرش هفته اول جولای ـ ابوظبی رفتن مصاحبه، خودش برنده اصلی بود و یکضرب گرفت ولی همسرش با شرایط سربـ ـازی ارتـ ـش و شغل سـ ـردفتـ ـری وارد مرحله کلیرنس شد. بعد از حدود چهار هفته دیشب یه آپ شبانه داشت.

Rb جان از کجا میشه فهمید آفیسر چند تا چک زده و منتظر چند تا آپ شبانه باید بود
من فکر کنم تا حالا سه چهار تا آپ شبانه داشتم اما خبری نیس
دیگه دارم کم میارم
جالبه فرزند ۷ سالم دیگه چرا آپ شده؟؟؟؟
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ریحانا ، ARSAMNEW ، آزاده_امین ، SAMBAR ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، hilda60 ، moj21
(2015-08-06 ساعت 10:39)aria802 نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 10:34)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  دوستم و همسرش هفته اول جولای ـ ابوظبی رفتن مصاحبه، خودش برنده اصلی بود و یکضرب گرفت ولی همسرش با شرایط سربـ ـازی ارتـ ـش و شغل سـ ـردفتـ ـری وارد مرحله کلیرنس شد. بعد از حدود چهار هفته دیشب یه آپ شبانه داشت.

دیگه دارم کم میارم
هیچی همون موقع مصاحبه برگه ای که جلوی آفیسر بوده را اگر نگاه میکردید متوجه میشدید چندتاست بین یک تا نهایت 5 تا باید باشه من که اونموقع دنبال برگه سفید بودم و حواسم به این چیزهانبود که آفیسر مهربون یک برگه آبی از یکدسته که کنارش و دم دست گذاشته بود برداشت . فکرکنم برگه سفیدها را در گاوصندوق میگذاشت که اگر احیانا لازم شد استفاده کند چون آن روز تا زمانی که بودم همه AP خوردند.Sad
چند آپ شبانه هم مهم نیست ممکنه با یک آپ شبانه کلیر شوید بهرحال به تعداد تیک ها مربوط میشه.
درآخر هم کم نیارید این ماه آگوست بنظرم اوضاع خیلی بهتر خواهد شد واکثریت کلیرمیشیم و الباقی هم سپتامبر کسی نباید جابمونه.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: aria802 ، rbrb-2015 ، آزاده_امین ، SAMBAR ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، hilda60 ، ARSAMNEW ، moj21
(2015-08-06 ساعت 10:39)aria802 نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 10:34)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  دوستم و همسرش هفته اول جولای ـ ابوظبی رفتن مصاحبه، خودش برنده اصلی بود و یکضرب گرفت ولی همسرش با شرایط سربـ ـازی ارتـ ـش و شغل سـ ـردفتـ ـری وارد مرحله کلیرنس شد. بعد از حدود چهار هفته دیشب یه آپ شبانه داشت.

دیگه دارم کم میارم

به نظرم نمیشه روی فرضیه من حساب کرد، چون کاملا تجربی و شاید شانسی بوده که روی دوستام درست از کار دراومده. من بر اساس فاکتورهای نیاز به چک امنیتی حساب میکنم. مثل شغل، سربازی، رشته حساس یا حتی تشابه اسمی.
ولی در مورد کیس شما فکر نمیکنم با وجود اینهمه آپ شبانه شما نیاز به این تعداد چک امنیتی داشته باشید. ممکنه شرایط دیگه ای هم برقرار باشه که ما ازش بی‌خبریم. آرزو میکنم هر چه زودتر ایمیل کلیری رو دریافت کنید.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: aria802 ، ریحانا ، hamid99 ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، hilda60 ، ARSAMNEW

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان