موضوعها: 0
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 13:24)لیدا59 نوشته: (2015-08-08 ساعت 13:16)satan نوشته: سلام دوستان
من مدتی که پست نمیذارم بخاطر اینه که روحیه مناسبی ندارم و نمیخوام که به دوستان گلم این افسردگی رو منتقل کنم ولی تک تک پست هاتون رو میخونم و با خوشحالیاتون خوشحال و با ناراحتیاتون ناراحت میشم در کل باهاتون هستم
به امید اینکه همه با خاطره ای خوش و با ویزا از این تاپیک بریم
به امید خدا هممون هر چه زودتر از این برزخ خلاص شیم
Satanعزیز به خودت سخت نگیر من هفته گذشته اینقدر غر زدم که دیگه خجالت میکشیدم پست بذارم واقعا میفهمم حالت چقدر بده منم خیلی وقتها ناامید میشم ولی دوباره صبح با یه امید تازه بیدار میشم.امیدوار باش هممون ویزا میگیریم.باید ویزا بگیریم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه موضوع ذهن من رو درگیر کرده که میخواستم نظر شما رو بدونم.برنده اصلی من هستم و در حالتap همسر و پسر منم در همین وضعیت هستند ولی برخی از دوستان نفر دوم کیسشون حالتreadyداره و حتی اپ هم میشه ولی در مورد کیس ما اپ های جدی رو فقط من میخورم و خانمم اصلا اپ نداشته. این به این معنی هست که کیس دوم ما هم داره بررسی میشه یا دوستان حال ندارند وضعیتش رو عوض کنند؟؟؟؟؟؟
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 14:25)SAMBAR نوشته: دوستان یه موضوع ذهن من رو درگیر کرده که میخواستم نظر شما رو بدونم.برنده اصلی من هستم و در حالتap همسر و پسر منم در همین وضعیت هستند ولی برخی از دوستان نفر دوم کیسشون حالتreadyداره و حتی اپ هم میشه ولی در مورد کیس ما اپ های جدی رو فقط من میخورم و خانمم اصلا اپ نداشته. این به این معنی هست که کیس دوم ما هم داره بررسی میشه یا دوستان حال ندارند وضعیتش رو عوض کنند؟؟؟؟؟؟
فرهاد جان. همسر و فرزندتون مطمئناً كلير شدند و منتظر كلير شما هستند. همسر و فرزندان خود من هم در حالت خانواده شما هستن. نگران نباشيد. هممون كليريم. بليطو بگير داداش????
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
این فرم 9 سوالی که برای بعضی ها می فرستن حدودا چند روز بعد از مصاحبه ارسال میشه؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 14:35)1362amin1362 نوشته: (2015-08-08 ساعت 14:25)SAMBAR نوشته: دوستان یه موضوع ذهن من رو درگیر کرده که میخواستم نظر شما رو بدونم.برنده اصلی من هستم و در حالتap همسر و پسر منم در همین وضعیت هستند ولی برخی از دوستان نفر دوم کیسشون حالتreadyداره و حتی اپ هم میشه ولی در مورد کیس ما اپ های جدی رو فقط من میخورم و خانمم اصلا اپ نداشته. این به این معنی هست که کیس دوم ما هم داره بررسی میشه یا دوستان حال ندارند وضعیتش رو عوض کنند؟؟؟؟؟؟
فرهاد جان. همسر و فرزندتون مطمئناً كلير شدند و منتظر كلير شما هستند. همسر و فرزندان خود من هم در حالت خانواده شما هستن. نگران نباشيد. هممون كليريم. بليطو بگير داداش????
سلام. آقا کیس ماهم دقیقا همینطور هست وضعیت خانمم اصلا دست نمی خوره. و همون آپ اولیه باقی مونده.
ممنون
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 14:01)gholamrezaei نوشته: اونایی که ارمنستان رفتن مصاحبه توی ژولای و AP خوردن همگی روی 28 ژولای باقی ماندن ( منهای یکی دو نفر که به نظرم میل زدند) این به معنای چیست؟ نمیشه که همگی در یک پروسه شبیه به هم باشند. حدسی که خودم میزنم اینه که اکثرا به خاطر سربازی شامل یه پروسه اداری هستند که حداقل یک ماه طول میکشه( طبق امضاهای دوستانی که نسبتا کامل است) یعنی باید تا اواخر اگوست امیدی به اپدیت نداشته باشیم
همفکری نمایید
در کیس من که همسرم سربازی بوده من این آپ را هم نداشتم
[/quote]
سلام ، ما هم تو ابوظبی مصاحبه شدیم با سربازی س ، تو همین تاریخ موندم
[/quote]
جناب غلامرضایی کیس ما شامل سربازی نیست اما روی 28 مونده
شماره کیس 2015AS66XX - تعداد نفرات کیس 2 -سفارت:آنکارا تغییر یافته به ابوظبی -زمان مصاحبه 6 JULY -صدور ویزا: خودم یک ضرب همسرم کلیرنس
آپدیت ها: 12 جولای - 20 جولای -کلیر: 14آگوست -مقصد: ویرجینیا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 14:18)SAMBAR نوشته: (2015-08-08 ساعت 13:24)لیدا59 نوشته: (2015-08-08 ساعت 13:16)satan نوشته: سلام دوستان
من مدتی که پست نمیذارم بخاطر اینه که روحیه مناسبی ندارم و نمیخوام که به دوستان گلم این افسردگی رو منتقل کنم ولی تک تک پست هاتون رو میخونم و با خوشحالیاتون خوشحال و با ناراحتیاتون ناراحت میشم در کل باهاتون هستم
به امید اینکه همه با خاطره ای خوش و با ویزا از این تاپیک بریم
به امید خدا هممون هر چه زودتر از این برزخ خلاص شیم
Satanعزیز به خودت سخت نگیر من هفته گذشته اینقدر غر زدم که دیگه خجالت میکشیدم پست بذارم واقعا میفهمم حالت چقدر بده منم خیلی وقتها ناامید میشم ولی دوباره صبح با یه امید تازه بیدار میشم.امیدوار باش هممون ویزا میگیریم.باید ویزا بگیریم.
نگران نباشید تواین بد حالی شما تنها نیستی .خیلی از دوستان هستن که همچین حالی دارن از جمله خود ما که حدود 180 روزه منتظریم .روزها شنبه و یکشنبه رو دیگه دوست ندارم .دلم میخواهد زودتر هفته ها تموم بشن تا تکلیفمون مشخص بشه ......خدایا خودت یه لطفی به ما کن .....
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 14:35)1362amin1362 نوشته: (2015-08-08 ساعت 14:25)SAMBAR نوشته: دوستان یه موضوع ذهن من رو درگیر کرده که میخواستم نظر شما رو بدونم.برنده اصلی من هستم و در حالتap همسر و پسر منم در همین وضعیت هستند ولی برخی از دوستان نفر دوم کیسشون حالتreadyداره و حتی اپ هم میشه ولی در مورد کیس ما اپ های جدی رو فقط من میخورم و خانمم اصلا اپ نداشته. این به این معنی هست که کیس دوم ما هم داره بررسی میشه یا دوستان حال ندارند وضعیتش رو عوض کنند؟؟؟؟؟؟
به امید خدا امین جان.واقعا دست و دلم به هیچ کاری نمیره بجز بلیط گرفتن.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 14:40)mr_mo نوشته: سلام دوستان
این فرم ۹ سوالی که برای بعضی ها می فرستن حدودا چند روز بعد از مصاحبه ارسال میشه؟
سلام
توی فروم ها یک فرومی هست به اسم فرم 9 سئوالی اونجا برید همه چیز را بصورت کامل توضیح داده.
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
جدول وضعیت نفرات مصاحبه شده سفارت ایروان بر اساس ماه مصاحبه
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
یه سئوال !!! دارم. اگه ما تو تهران ساعت 1 بامداد مثلا 10 آگوست باشیم تو واشنگتن هم 10 آگوست میشه یا نه میشه 9 آگوست. (مغزم قاطی کرده)
ممنون
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 14:51)ali1980 نوشته: (2015-08-08 ساعت 14:35)1362amin1362 نوشته: (2015-08-08 ساعت 14:25)SAMBAR نوشته: دوستان یه موضوع ذهن من رو درگیر کرده که میخواستم نظر شما رو بدونم.برنده اصلی من هستم و در حالتap همسر و پسر منم در همین وضعیت هستند ولی برخی از دوستان نفر دوم کیسشون حالتreadyداره و حتی اپ هم میشه ولی در مورد کیس ما اپ های جدی رو فقط من میخورم و خانمم اصلا اپ نداشته. این به این معنی هست که کیس دوم ما هم داره بررسی میشه یا دوستان حال ندارند وضعیتش رو عوض کنند؟؟؟؟؟؟
سلام. آقا کیس ماهم دقیقا همینطور هست وضعیت خانمم اصلا دست نمی خوره. و همون آپ اولیه باقی مونده.
ممنون
جالب اينه كه هممونم سربازي اسمشو نبريم. هممون وضعيتمون يه جوره و مطمئناً همه با هم كلير مي شيم. لشگر آماده پروازه لامصبا كلير كنيد. فكر كنم خود اسمشو نبر برامون يه هواپيما چارتر مي كنه به مقصد سانفرانسيسكو????
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥