کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-08 ساعت 15:04)ali1980 نوشته:  دوستان سلام
یه سئوال !!! دارم. اگه ما تو تهران ساعت ۱ بامداد مثلا ۱۰ آگوست باشیم تو واشنگتن هم ۱۰ آگوست میشه یا نه میشه ۹ آگوست. (مغزم قاطی کرده)
ممنون

اونا مي شن ٩ آگوست.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-08 ساعت 15:05)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:51)ali1980 نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:35)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:25)SAMBAR نوشته:  دوستان یه موضوع ذهن من رو درگیر کرده که میخواستم نظر شما رو بدونم.برنده اصلی من هستم و در حالتap همسر و پسر منم در همین وضعیت هستند ولی برخی از دوستان نفر دوم کیسشون حالتreadyداره و حتی اپ هم میشه ولی در مورد کیس ما اپ های جدی رو فقط من میخورم و خانمم اصلا اپ نداشته. این به این معنی هست که کیس دوم ما هم داره بررسی میشه یا دوستان حال ندارند وضعیتش رو عوض کنند؟؟؟؟؟؟

فرهاد جان. همسر و فرزندتون مطمئناً كلير شدند و منتظر كلير شما هستند. همسر و فرزندان خود من هم در حالت خانواده شما هستن. نگران نباشيد. هممون كليريم. بليطو بگير داداش????
سلام. آقا کیس ماهم دقیقا همینطور هست وضعیت خانمم اصلا دست نمی خوره. و همون آپ اولیه باقی مونده.
ممنون

جالب اينه كه هممونم سربازي اسمشو نبريم. هممون وضعيتمون يه جوره و مطمئناً همه با هم كلير مي شيم. لشگر آماده پروازه لامصبا كلير كنيد. فكر كنم خود اسمشو نبر برامون يه هواپيما چارتر مي كنه به مقصد سانفرانسيسكو????

برای ما هم همینطوره......بجز دوتا آپ اول که برای مصاحبه بوده، نفر دوم دست نمی خوره و فقط خودم اپ میشم ولی سربازی اسمشو نبر نبودم و ارتش بودم
فکر نمی کنم ارتش با س پ ا ه فرقی داشته باشه همه باهم داریم میرم جلو .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: Marmad ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، SAMBAR ، p00ya2001 ، bahar101 ، آزاده_امین ، hilda60
(2015-08-08 ساعت 15:01)ARSAMNEW نوشته:  جدول وضعیت نفرات مصاحبه شده سفارت ایروان بر اساس ماه مصاحبه
[عکس: eovvvpt3bucfmlbv6fjn.jpg]

از مارچ فقط ۶ نفر موندن؛ چند نفرشون از دوستان همین فوروم هستن؛ از جمله همسر من ... انشاءالله که زودتر همه ما کلیر بشیم
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، hamid99 ، p00ya2001 ، bahar101 ، hilda60 ، m.ghoreishi ، Alex 2014
(2015-08-08 ساعت 15:09)1362amin1362 نوشته:  
یه سئوال !!! دارم. اگه ما تو تهران ساعت ۱ بامداد مثلا ۱۰ آگوست باشیم تو واشنگتن هم ۱۰ آگوست میشه یا نه میشه ۹ آگوست. (مغزم قاطی کرده)
ممنون

اونا مي شن ٩ آگوست.
آخه پس چجوری میشه من ساعت 2 صبح روز 7 آگوست یک آپ به تاریخ 7 آگوست دارم.؟؟؟؟
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، bahar101 ، Alex 2014
(2015-08-08 ساعت 15:15)ali1980 نوشته:  
ممنون

اونا مي شن ٩ آگوست.
آخه پس چجوری میشه من ساعت ۲ صبح روز ۷ آگوست یک آپ به تاریخ ۷ آگوست دارم.؟؟؟؟

والا كارشون اصلاً معلوم نيست چي جوريه. من كه سر در نمي آرم. علي جان فكر كنم ملائك آپديتت كردن???
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، ali1980 ، Marmad ، SAMBAR ، areb1356 ، p00ya2001 ، bahar101 ، Alex 2014
(2015-08-08 ساعت 15:18)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 15:15)ali1980 نوشته:  
ممنون

اونا مي شن ٩ آگوست.
آخه پس چجوری میشه من ساعت ۲ صبح روز ۷ آگوست یک آپ به تاریخ ۷ آگوست دارم.؟؟؟؟

والا كارشون اصلاً معلوم نيست چي جوريه. من كه سر در نمي آرم. علي جان فكر كنم ملائك آپديتت كردن???
ما که به فال نیک میگیریم.Big GrinBig Grin
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، SAMBAR ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Alex 2014
(2015-08-08 ساعت 15:11)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:25)SAMBAR نوشته:  دوستان یه موضوع ذهن من رو درگیر کرده که میخواستم نظر شما رو بدونم.برنده اصلی من هستم و در حالتap همسر و پسر منم در همین وضعیت هستند ولی برخی از دوستان نفر دوم کیسشون حالتreadyداره و حتی اپ هم میشه ولی در مورد کیس ما اپ های جدی رو فقط من میخورم و خانمم اصلا اپ نداشته. این به این معنی هست که کیس دوم ما هم داره بررسی میشه یا دوستان حال ندارند وضعیتش رو عوض کنند؟؟؟؟؟؟

فرهاد جان. همسر و فرزندتون مطمئناً كلير شدند و منتظر كلير شما هستند. همسر و فرزندان خود من هم در حالت خانواده شما هستن. نگران نباشيد. هممون كليريم. بليطو بگير داداش????
سلام. آقا کیس ماهم دقیقا همینطور هست وضعیت خانمم اصلا دست نمی خوره. و همون آپ اولیه باقی مونده.
ممنون

جالب اينه كه هممونم سربازي اسمشو نبريم. هممون وضعيتمون يه جوره و مطمئناً همه با هم كلير مي شيم. لشگر آماده پروازه لامصبا كلير كنيد. فكر كنم خود اسمشو نبر برامون يه هواپيما چارتر مي كنه به مقصد سانفرانسيسكو????

برای ما هم همینطوره......بجز دوتا آپ اول که برای مصاحبه بوده، نفر دوم دست نمی خوره و فقط خودم اپ میشم ولی سربازی اسمشو نبر نبودم و ارتش بودم

البته آپ ٢٨ جولاي مال بچه هايي هست كه جولاي مصاحبه شدند و احتمالا علت AP شون سربازي بوده. ما كه مي مصاحبه شديم و سربازي "اسمشو نبر" رفتيم، ١٩ مي آخرين آپ مون بوده و بعد از اون هممون خاموش هستيم. البته بودن كساني كه سربازي به قول شما "اسمشو نبر" بودند كه همون آپ ١٩ مي رو هم نخوردن، و بودند كساني كه معاف بودند و آپ ١٩ مي رو خوردند. پس نتيجه مي گيريم كه چي ؟؟؟!!!!....
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
(2015-08-08 ساعت 15:50)2015reza نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:35)1362amin1362 نوشته:  فرهاد جان. همسر و فرزندتون مطمئناً كلير شدند و منتظر كلير شما هستند. همسر و فرزندان خود من هم در حالت خانواده شما هستن. نگران نباشيد. هممون كليريم. بليطو بگير داداش????
ممنون

البته آپ ٢٨ جولاي مال بچه هايي هست كه جولاي مصاحبه شدند و احتمالا علت AP شون سربازي بوده. ما كه مي مصاحبه شديم و سربازي "اسمشو نبر" رفتيم، ١٩ مي آخرين آپ مون بوده و بعد از اون هممون خاموش هستيم. البته بودن كساني كه سربازي به قول شما "اسمشو نبر" بودند كه همون آپ ١٩ مي رو هم نخوردن، و بودند كساني كه معاف بودند و آپ ١٩ مي رو خوردند. پس نتيجه مي گيريم كه چي ؟؟؟!!!!....
نتیجه میگیریم پیدا کنید پرتقال فروش را. اپ۲۸جولای رو تو انکارا ۲تا از بچه های اسمش و نبر خوردن که بیش تر از ۶ماهه منتظرند ولی باقی سفارتها رو نمیدونم.ما که از کار اینا سر در نیاوردیم.خیلی دلم میخواد باهاشون یه جلسه توجیهی داشته باشم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
با سلام خدمت شما دوستان.
من نمی دونم این پروسه کلیرنس چه جوری کار می کنه آخه.
درسته من کیسم با شما دوستان فرق می کنه ولی بالاخره هممون در حال حاضر تو یه مرحله از دریافت ویزا هستیم و شاید دونستن شرایط فعلی ما برای بعضی ها امیدوار کننده باشه پس به خاطر همین این مطلبو اینجا می گذارمSmile
خانواده ی من و داییم و خالم هر سه تو یه زمان برامون اقدام شده بود به طوری که شماره کیس هامون دقیقا پشت سر هم بود. خانواده خالم تو این چندین سالی که منتظر بودیم برای اینکه کارای مهاجرتمون انجام بشه طاقت نیاوردن و برای استرالیا اقدام کردن. الانم 4-5 سالی می شه که تو استرالیا زندگی می کنن.
دیگه ایشون هم از توی خود استرالیا اقدام کرد برای تغییر محل مصاحبه از ترکیه به استرالیا و شماره کیس جدید بهش دادن.
همین جور زمان می گذشت و ما سر گردان توی وبسایت ویزا بولتین بودیم و منتظر برای کارنت شدن!
تا اینکه یه روز خالم از استرالیا زنگ زد گفت که برا من نامه مصاحبه اومده. ما رو می گی همین جور مات و مبهوت دهنامون وا مونده بود. اونایی که مث من کیس مهاجرتین می فهمن من چی می گم. چون هنوز حتی کارنت نشده بودیم تو ویزا بولتین ولی برا ایشون نامه اومد اونم یک ماه قبل از کارنت شدن!!!
هیچی دیگه یک ماه بعدش بالاخره ما تو ویزا بولتین کارنت شدیم و این تقریبا همزمان بود با تاریخ مصاحبه خالم تو سیدنی! ایشون هم بعد مصاحبه کلیرنس خوردن ولی بعد از سه هفته خالم و دختر خالم کلیر شدن منهای شوهر خالم که هنوزم که هنوزه کلیر نشده?بعدشم رفتن آمریکا یه بیست روزی موندن و گرین کارتشونم گرفتن و برگشتن خونهSmile.
ما هم تو این مدت منتظر دریافت نامه مصاحبه!!! از ما پیگیری و ایمیل و پیغام و پسغام و از اونا اینکه سفارت آنکارا شلوغه و باید صبر بدید!
خلاصه یه چند ماهی گذشت و بالاخره یه روز تو عید همین امسال تو مهمونی بودیم ؛ که یه دفعه صدای نوتیفیکیشن ایمیل گوشی ما در اومد و از اونجایی که طبق عادت من همیشه سربزنگاه ایمیلامو چک می کنم گوشی رو در آوردم و بعله!!!
نامه مصاحبه بود که تشریف فرما شده بودنWink
ما رو می گی خوشال نمی دونسسیم چه جوری خوشالیمونو ابراز کنیم. رو درباسی داشتیم خو با میزبانBig Grin
هیچی دیگه با هر بدبختی بود خودمونو گرفتیم مث بچه ای که توی خیابون شماره دوش می گیره و ریختیم تو خودمون.
تا اینکه موقع رفتن به خونه شد توی ماشین جریانو برا خانواده گفتیم و حسابی هممون ذوق زده برگشتیم خونه.

نمی دونسسیم که توی چه دردسری افتادیم وگرنه انقد ذوق زده وخوشحال نمی شدیم. الان می فهمم که اون تاریخ تازه اول بدبختی بود و زمان شروع گرفتاری ها. دیگه گرفتاری ها و سگ دو زدن ها و ترجمه گرفتن ها و پر کردن فرم ها و ووو و اینا رو فاکتور می گیرم چون خودش میشه یه کتاب!!!

خلاصه تمام اقدامات لازم و حتی اقدامات اضافی رو انجام دادیم و راهی ترکیه شدیم به همراه خانواده دایی عزیز.
تا اینجا در مورد خالم گفتم و بماند که ایشون مهندس الکترونیک بودن و شرکتشون از پیمانکارای پروژه های حساس، که یکیش طراحی سایت نطنز بود!!! دیگه خودتون تا آخرش رو بخونید و مدت زمان کلیر شدنش رو هم... Smile داییم هم تقریبا شرایط مشابهی رو داشت. ایشون هم توی شرکت نفت و از اعضای کمیته ضد تحریم!!!
ساده ترینشوم ما بودیم. مادرم کیس اصلیه و پرستار بازنشسته بیمارستان دولتی. از این به بعدش جالبه!!!

خب دیگه بالاخره زمان مصاحبه ی ما و داییم هم فرا رسید. مصاحبه مون هم دقیقا تو یه روز و یه ساعت بود. ساعت ۷ صبح بیدار شدیم. رسیدیم سفارت و دیدیم یا خدا! نیگا صفففف ?
خلاصه رفتیم تو و مصاحبه بدون هیچ مشکلی انجام شد و بعد یه روز برگشتیم ایران.
چند روز پیش برا داییم ایمیل اومد که کلیر شدین. ما رو می گی باز از تعجب ایندفعه شاخ در آوردیم. چون خود داییم هم می گفت اصلا به من ویزا نمیدن ولی خب دیگه...
حالا علی موند و حوضش.
جالب اینه که مادر من نه شغل حساسی داشته نه فعالیت مشکوک یا هر چی از این دست ولی همیشه می گن که هرچی سنگه مال پای لنگه.

ببخشید که سرتونو درد آوردم ولی می خواستم بگم در هیچ شرایطی امید خودتون رو از دست ندید. ایشالا هممون کلیر می شیم.

خدانگهدار
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
(2015-08-08 ساعت 15:50)2015reza نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:35)1362amin1362 نوشته:  فرهاد جان. همسر و فرزندتون مطمئناً كلير شدند و منتظر كلير شما هستند. همسر و فرزندان خود من هم در حالت خانواده شما هستن. نگران نباشيد. هممون كليريم. بليطو بگير داداش????
ممنون

ما مصاحبون جولاي بود و سربازي س ولي آخرين آپديتمون ١٦ جولاي.Sad
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، SAMBAR ، bahar101 ، 2015reza ، Alex 2014
دوستان
با توجه به جمیع جهات اعلام میکنم که به صورت آماری اکثریت کسایی که تو جولای کارنت شدن و مصاحبه رفتن حول و حوش همان تاریخ 28 تا 30 جولای اخرین وضعیتشون است ممکن است در مورد همه صدق نکند ولی درصد بسیار بالایی این زمان ها اپدیت شده اند
از 73 کیس ap خورده ( مصاحبه های ژولای) در سه سفارت 48 تای انها همان 28 تا 30 ژولای اپ داشته اند

بنابراین نتیجه منطقی این است که همه کیس های مصاحبه شونده در یک ماه( و البته ap خورده ) یک روال مشخصی را در سه سفارت طی میکنند. یعنی مثلا اخر ماه ارسال میشود به KCC برای بررسی بیشتر
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، 2015reza ، Hopeman ، SAMBAR ، bahar101 ، mojgan m ، hilda60 ، nora-nora ، Alex 2014
(2015-08-08 ساعت 14:55)SAMBAR نوشته:  

به امید خدا امین جان.واقعا دست و دلم به هیچ کاری نمیره بجز بلیط گرفتن.Big Grin
دوستان یعنی بلیط را بخریم
من دیروز تصمیم گرفتم برم سه تا بلیط بخرم برای آخر سپتامبر ، کمک فکری بدید ، آخه میترسم بلیط ها همیجوری بره بالا
شما میخرین؟؟؟؟؟؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، SAMBAR ، bahar101 ، farrokh33 ، Alex 2014
(2015-08-08 ساعت 17:13)aria802 نوشته:  

من دیروز تصمیم گرفتم برم سه تا بلیط بخرم برای آخر سپتامبر ، کمک فکری بدید ، آخه میترسم بلیط ها همیجوری بره بالا
شما میخرین؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز. هم مي توني بخري و هم مي توني رزرو كني. اگه بخري و خدايي نكرده استفاده نشه متحمل يه درصدي ضرر مي شي. اما اگه رزرو كني مي توني تا حداقل ده روز بعد پولشو پرداخت كني. من يكبار رزرو كردم و به دليل اينكه هنوز تعيين تكليف نشدم پرداخت نكردم. دوباره قصد دارم برم رزرو كنم. موفق باشي

تشکر کنندگان: aria802 ، p00ya2001 ، SAMBAR ، bahar101 ، آزاده_امین ، hilda60 ، zhila1393 ، samane1363 ، nora-nora ، Alex 2014
(2015-08-08 ساعت 15:14)Marmad نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 15:01)ARSAMNEW نوشته:  جدول وضعیت نفرات مصاحبه شده سفارت ایروان بر اساس ماه مصاحبه
[عکس: eovvvpt3bucfmlbv6fjn.jpg]

از مارچ فقط ۶ نفر موندن؛ چند نفرشون از دوستان همین فوروم هستن؛ از جمله همسر من ... انشاءالله که زودتر همه ما کلیر بشیم
از فوریه هم فقط ما موندیم خدایا کمک کن لطفا

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-08-08 ساعت 17:23)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 17:13)aria802 نوشته:  

شما میخرین؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز. هم مي توني بخري و هم مي توني رزرو كني. اگه بخري و خدايي نكرده استفاده نشه متحمل يه درصدي ضرر مي شي. اما اگه رزرو كني مي توني تا حداقل ده روز بعد پولشو پرداخت كني. من يكبار رزرو كردم و به دليل اينكه هنوز تعيين تكليف نشدم پرداخت نكردم. دوباره قصد دارم برم رزرو كنم. موفق باشي
ممنون با چه پروازی میشه رزرو کرد؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، ffrfar ، SAMBAR ، hamid99 ، bahar101 ، Alex 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان