کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-08 ساعت 15:05)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:51)ali1980 نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:35)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:25)SAMBAR نوشته:  دوستان یه موضوع ذهن من رو درگیر کرده که میخواستم نظر شما رو بدونم.برنده اصلی من هستم و در حالتap همسر و پسر منم در همین وضعیت هستند ولی برخی از دوستان نفر دوم کیسشون حالتreadyداره و حتی اپ هم میشه ولی در مورد کیس ما اپ های جدی رو فقط من میخورم و خانمم اصلا اپ نداشته. این به این معنی هست که کیس دوم ما هم داره بررسی میشه یا دوستان حال ندارند وضعیتش رو عوض کنند؟؟؟؟؟؟

فرهاد جان. همسر و فرزندتون مطمئناً كلير شدند و منتظر كلير شما هستند. همسر و فرزندان خود من هم در حالت خانواده شما هستن. نگران نباشيد. هممون كليريم. بليطو بگير داداش????
سلام. آقا کیس ماهم دقیقا همینطور هست وضعیت خانمم اصلا دست نمی خوره. و همون آپ اولیه باقی مونده.
ممنون

جالب اينه كه هممونم سربازي اسمشو نبريم. هممون وضعيتمون يه جوره و مطمئناً همه با هم كلير مي شيم. لشگر آماده پروازه لامصبا كلير كنيد. فكر كنم خود اسمشو نبر برامون يه هواپيما چارتر مي كنه به مقصد سانفرانسيسكو????

ببینم بالاخره ماهم سانفرانسیسکویی می شیم :-)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، ریحانا ، Alex 2014
سلام دوستان خوب هستین. ما هم مثل شما منتظریم ها. من تا دو روز دیگه 150 روز کاری رو پر خواهم کرد و تقویمی هم یک هفته دیگه میشم 5 ماهه. هووورررررااا اما اصلا خیالی نیست اگه ویزا گرفتم که چه بهتر و اگرم نشد خب نشده آخر الزمان که نیست. ولی قطعا امیدوارم
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تيچر راستي افيسر بهت گفت چند وقت ديگه كلير ميشي؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، hilda60 ، ریحانا ، samane1363 ، Alex 2014
(2015-08-08 ساعت 19:34)mfte.teacher نوشته:  سلام دوستان خوب هستین. ما هم مثل شما منتظریم ها. من تا دو روز دیگه 150 روز کاری رو پر خواهم کرد و تقویمی هم یک هفته دیگه میشم ۵ ماهه. هووورررررااا اما اصلا خیالی نیست اگه ویزا گرفتم که چه بهتر و اگرم نشد خب نشده آخر الزمان که نیست. ولی قطعا امیدوارم

تیچر جون
هفته دیگه شایدم آخر این هفته کلیری
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: babisondes ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، ریحانا ، samane1363 ، nora-nora ، Alex 2014
(2015-08-08 ساعت 19:38)HERMES7 نوشته:  تيچر راستي افيسر بهت گفت چند وقت ديگه كلير ميشي؟

رو حرف آفیسر مبشه حساب کرد ؟ بر اساس چکهایی که میزنه؟به من گفت دو تا ۳ ماه دیگه
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، hilda60 ، ریحانا ، Alex 2014
منم مصاحبم تو ماه جولای بود و سربازی س در تاریخ 28 جولای و 4 آگست آپ داشتم
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
تشکر کنندگان: ali1980 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، hilda60 ، Alex 2014
(2015-08-08 ساعت 20:23)میثم هاشملو نوشته:  منم مصاحبم تو ماه جولای بود و سربازی س در تاریخ 28 جولای و ۴ آگست آپ داشتم

سلام. وضعيت من هم كاملا مشابه شماست با اين تفاوت كه من نفر اصلي هستم.
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز، همسر منم با سربازی اسمشو نبر،آخرین آپ دیتش 17 آپریل بود که در ماه جولای به تاریخ هاي 27,28,29 جولای آپ دیت شد.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
(2015-08-08 ساعت 19:34)mfte.teacher نوشته:  سلام دوستان خوب هستین. ما هم مثل شما منتظریم ها. من تا دو روز دیگه 150 روز کاری رو پر خواهم کرد و تقویمی هم یک هفته دیگه میشم ۵ ماهه. هووورررررااا اما اصلا خیالی نیست اگه ویزا گرفتم که چه بهتر و اگرم نشد خب نشده آخر الزمان که نیست. ولی قطعا امیدوارم

اى ول بابا،
منم يه روز اين حس رو دارم، روز ديگه برعكس
اصن يه روز ميگم زودتر برم ديگه خسته شدم.
يه روز ديگه ميگم كجا برم بابا، داريم زندگيمون رو ميكنيماااا،
[emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
كلن قاطى كردم رفت [emoji16][emoji16][emoji16]

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
(2015-08-08 ساعت 17:13)aria802 نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:55)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:35)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 14:25)SAMBAR نوشته:  دوستان یه موضوع ذهن من رو درگیر کرده که میخواستم نظر شما رو بدونم.برنده اصلی من هستم و در حالتap همسر و پسر منم در همین وضعیت هستند ولی برخی از دوستان نفر دوم کیسشون حالتreadyداره و حتی اپ هم میشه ولی در مورد کیس ما اپ های جدی رو فقط من میخورم و خانمم اصلا اپ نداشته. این به این معنی هست که کیس دوم ما هم داره بررسی میشه یا دوستان حال ندارند وضعیتش رو عوض کنند؟؟؟؟؟؟

فرهاد جان. همسر و فرزندتون مطمئناً كلير شدند و منتظر كلير شما هستند. همسر و فرزندان خود من هم در حالت خانواده شما هستن. نگران نباشيد. هممون كليريم. بليطو بگير داداش????
به امید خدا امین جان.واقعا دست و دلم به هیچ کاری نمیره بجز بلیط گرفتن.Big Grin
دوستان یعنی بلیط را بخریم
من دیروز تصمیم گرفتم برم سه تا بلیط بخرم برای آخر سپتامبر ، کمک فکری بدید ، آخه میترسم بلیط ها همیجوری بره بالا
شما میخرین؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز از اواخر سپتامبر لوسیزن میشه (یعنی مسافرت ها کم میشه وبلیط ارزان قیمت گیرتون میاد )برا بلیط خریدن عجله نکنید .اواخر سپتامبر تا اواسط دسامبر لوسیزن هست .شاد باشید
کسی می دونه چرا امروز که تعطیله, کیس ها آپ می خورن؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-08 ساعت 19:38)HERMES7 نوشته:  تيچر راستي افيسر بهت گفت چند وقت ديگه كلير ميشي؟
مدیر جان میشه روی حرف آفیسر حساب کرد؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، Alex 2014
(2015-08-08 ساعت 20:48)amj7 نوشته:  

اى ول بابا،
منم يه روز اين حس رو دارم، روز ديگه برعكس
اصن يه روز ميگم زودتر برم ديگه خسته شدم.
يه روز ديگه ميگم كجا برم بابا، داريم زندگيمون رو ميكنيماااا،
[emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
كلن قاطى كردم رفت [emoji16][emoji16][emoji16]

بچه ها من هم رفتم تو 5 ماه. ولی سال 2012 هم برنده شدم و 3 هفته ای کلیر شدم و ویزا گرفتم. اما مشکلی پیش اومد نشد برم و خودبخود باطل شد. زندگی هزار رقم میخوره و نباید 100 درصد تمرکزتون رو تو این کار بزارین
یعنی میشه ما که ماههای آخر بودیم هم بهمون ویزا برسه؟ من بخاطر رشته تحصیلیم باید چک بشم. شاغل نیستم. سربازی هم مسلما نرفتم. خخخ
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، 123a ، bahar101 ، nora-nora ، farrokh33 ، آزاده_امین ، Alex 2014 ، ARSAMNEW
سلام. دوستان عزيز و همراه.
در ابتدا اميدوارم كه همگي به زودي كلير بشين، واقعا خالصانه براتون دعا ميكنم و اميدوارم كساني كه از اين به بعد مصاحبه ميرن يكضرب بگيرن.
ما ٦ آگوست آنكارا مصاحبه داشتيم و خدا رو شكر يكضرب گرفتيم. البته در فرصت مناسب حتما سفرنامه ميذارم براي دوستان. راستي كيس ما روز مصاحبه آپديت داشت و امروز كه تعطيل بود هم يك آپديت ديگه!!! (قابل توجه جناب خليل خواه كه سوال كرده بودند) هنوز ايشود هم نشده!!
در ضمن من سربازي خريده بودم (١٥ سال پيش) و بيست روز آموزشي رفته بودم كه تو فرم ٢٦٠ نوشته بودم. رشته غير حساس و شغل آزاد....

كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان