کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-12 ساعت 19:05)aria802 نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 18:05)khalilkhah نوشته:  دوستان نگران موجود بودن ویزا نباشید, امروز ۷ یا ۸ نفر در ابوظبی یک ضرب گرفتند (معمولا وقتی ویزا تموم میشه به همه چک می خوره) , معمولا کلیر کردن های هم دوره ای است, تا دیروز دست انکار بود, با فعال شدن ابوظبی احتمالا از امروز ابوظبی شروع کنه

جالبه, طی 12 روز 204 نفر مورد بررسی قرار گرفتن و 67 ویزا صادر شده

ابوظبی چرا اینقدر لفتش میده تک و توک کلیر میکنه.
پس کو سیل کلیری که سیمون پیشبینی کرده بود. همه کارهام به حالت تعلیق دراومده. حتی یک مسافرت هم نمیتونم برم . با ویزای دبی اماده رفتن به امارات هستم!!
خدایا زودتر همه کلیر بشیم. از انتظار و بلا تکلیفی رها بشیم

آريای عزيز
با توجه به شناخته شدن کيس شما توسط سايت ابوظبي مي شه بپرسم شماره کيس را تو سايت ابوظبی چطور وارد مي کنيد؟ آخه اعداد بعد از AS تو شماره کيس هاي ما ۴ رقم داره سايت مي گه بايد پنچ رقم وارد کنيد. مثلاً اگر کيس يکي 2015AS1234 باشه برا چک کردن تو سايت ابوظبی بايد 2015AS01234 وارد کرد و يا صف رو آخرش گذاشت؟؟؟؟؟
ممنون مي شم اگه راهنمايي کنيد.
کیس نامبر: --2015AS74 تاریخ مصاحبه: Aug 5,2015 سفارت انتخابی: آنکارا---> بعدا انتقال دادن به ابوظبی! آپدیت های سیس: 13، 18، 20 آگوست Smile تا شقایق هست زندگی باید کرد و امیدوار ماند!
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 22:19)khaleghi نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 22:14)Azer نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 19:17)arveen100 نوشته:  سلام سلام،
منم AP شدم و گذرم به اینجا افتاد! ۵ آگوست در ابوظبی مصاحبه ام بود و از حدود 17 نفر هیچکس یکضرب نگرفت. بنده با اعتماد به نفس کامل و به هول یکضرب رفته بودم که نشد.
حالا خودم رو اصلا مزمت نمیکنم، چون به لطف دوستان گلی مثل شما تکمیل رفته بودم و نمیدانم AP بخاطر کارم تو پتروشیمی بود یا چیز دیگری.
در هر حال توکل بر حضرت حق دارم و امیدوار.

روز ۶ آگوست هم ما مصاحبه داشتيم شوهر من هم AP خورد. تو اون روز تا کيس ۱۰ که تو رفتن فقط من يک ضرب گرفتم و کيس هاي مهاجرت خانوادگي. بقيه همه AP خوردند. در ضمن شوهر من هم تو کار نقتي است. البته به ما گفت اميد واره که سه هفته اي کلير بشه.

شما كجا مصاحبه داشتين؟

ابوظبی
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21
با توجه به اینکه پروسه اداری یا همون AP از مراجع زیادی استعلام میشه، هر مرحله آپدیت به معنی اتمام یکی از اون مراحله. کاش یک نفر داشتیم اونور آب که دسترسی داشت بهمون میگفت الان دقیقا چه چیزی داره چک میشه...
آن را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است؟
اما جان برادر، 30 سپتامبر هم از اون طرف داره بهمون دندنون نشون میده!
در هر حال قوی باشید و امیدوار چونکه خدایی داریم که بهترینها را برایمان می خواهد...
کیس نامبر: --2015AS74 تاریخ مصاحبه: Aug 5,2015 سفارت انتخابی: آنکارا---> بعدا انتقال دادن به ابوظبی! آپدیت های سیس: 13، 18، 20 آگوست Smile تا شقایق هست زندگی باید کرد و امیدوار ماند!
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، 1362amin1362 ، hamid99 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، SAMBAR ، bahar101 ، kimfar ، Alex 2014 ، m.ghoreishi ، hilda60 ، moj21
(2015-08-13 ساعت 08:38)arveen100 نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 19:05)aria802 نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 18:05)khalilkhah نوشته:  دوستان نگران موجود بودن ویزا نباشید, امروز ۷ یا ۸ نفر در ابوظبی یک ضرب گرفتند (معمولا وقتی ویزا تموم میشه به همه چک می خوره) , معمولا کلیر کردن های هم دوره ای است, تا دیروز دست انکار بود, با فعال شدن ابوظبی احتمالا از امروز ابوظبی شروع کنه

جالبه, طی 12 روز 204 نفر مورد بررسی قرار گرفتن و 67 ویزا صادر شده

ابوظبی چرا اینقدر لفتش میده تک و توک کلیر میکنه.
پس کو سیل کلیری که سیمون پیشبینی کرده بود. همه کارهام به حالت تعلیق دراومده. حتی یک مسافرت هم نمیتونم برم . با ویزای دبی اماده رفتن به امارات هستم!!
خدایا زودتر همه کلیر بشیم. از انتظار و بلا تکلیفی رها بشیم

آريای عزيز
با توجه به شناخته شدن کيس شما توسط سايت ابوظبي مي شه بپرسم شماره کيس را تو سايت ابوظبی چطور وارد مي کنيد؟ آخه اعداد بعد از AS تو شماره کيس هاي ما ۴ رقم داره سايت مي گه بايد پنچ رقم وارد کنيد. مثلاً اگر کيس يکي 2015AS1234 باشه برا چک کردن تو سايت ابوظبی بايد 2015AS01234 وارد کرد و يا صف رو آخرش گذاشت؟؟؟؟؟
ممنون مي شم اگه راهنمايي کنيد.

سلام کیس نامبر را بدون صفر بزن2015AS1234
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: arveen100 ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-13 ساعت 02:38)Nima4185 نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 23:52)Arshia2000 نوشته:  دوستان خواستم بگم مساله تبدیل / به OR در مورد کیس ما کاملا صحت داشت. هر ۳ نفرمون ۱۰ آگوست آپ دیت داشتیم، اما فقط در کیس اصلی‌ / به OR تبدیل شد و دوشنبه ایمیل دریافت شد که شما AP تون کامل شده اما هنوز پروسه همسرتون ادامه داره. در ضمن به طور قطعی‌ میگم تمام آپ دیتهای کیس اصلی‌ ما توسط سفارت بود و اصلا آپ شبانه نداشته.فقط یک مساله است ازما نخواستند پاسپورت را ببریم و فقط سوال کردند میخواهید پروسه کامل شه یا می‌خواهید برای همسرتون هم صبر کنید، کسی‌ از دوستان این مورد را داشته؟در ضمن در مورد فرزندم هم هیچ چیزی را ذکر نکردند به نظرتون باتوجه به اینکه فقط یک آپ دیت داشته و زیر ۱۸ سال است اون هم کلیر است یا نه؟ البته در کیس تبدیل / به OR را هم نداشته است.

سلام دوست عزیز به نظر من شما اعلام کنین میخواین پروسه کامل بشه فکر میکنم مدیکال تستتون بیشتر از ۱.۵ ماه اعتبار داشته باشه شما ویزاتون بگیرین انشاالله کلیرنس همسرتون هم میاد با هم تشریف میبرین.در غیر اینصورت برای پاس سفید اقدام میکنید.
ممنون از راهنمایی شما. من همان روز جواب ایمیل را دادم که می‌خوام پروسه کامل بشه اما هنوز بعد از ۴ روز جواب ندادن. تلفنی هم میگن به کیس شما دسترسی‌ نداریم. من دقیقا ۳۱ روزه کلیر شدم و تا ۲۴ دسامبر مدیکالم اعتبار داره. تازه قابل توجه رشته‌های حساس، من رشته‌ام کامپیوتر است اما سریع کلیر شدم. بازم ممنون از راهنماییتون. به امید کلیر شدن همهٔ کیس‌های منتظر.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
تشکر کنندگان: Pariba ، 1362amin1362 ، hamid99 ، farrokh33 ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21 ، smpf ، Nima4185
ممنونم از لطف شما دوست عزیز
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21 ، smpf
سلام بچه ها یه سوالی کسانی که ریفیوز شدن علتش چیه؟ افیسر همون موقع مصاحبه میگه یا بعد از ap?
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21
سلام و صبح بخىر به همه دوستان مهاجرسراىى , . در زندگى هىچ چىز ارزش نگرانى ندارد "" وقتى حقىقتى مثل خداوند ساکن قلبت باشد "" به امىد موفقىت همکى.
2015AS6### * تعداد افراد کيس: 4 نفر * مصاحبه 16 جولاى ارمنستان * آپديت طلايى شبانه: 9سپتامبر * کلير شدن: 10سپتامبر * صدور ويزا: 16 سپتامبر * ورود به آمريکا ( واشنگتن. دى.سى ) : بزودى و درسال 2015 Rolleyes
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، لطف اله ، HERMES7 ، hamid99 ، bahar101 ، kimfar ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، m.ghoreishi ، hilda60 ، M.d ، moj21
(2015-08-13 ساعت 08:49)Arshia2000 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 02:38)Nima4185 نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 23:52)Arshia2000 نوشته:  دوستان خواستم بگم مساله تبدیل / به OR در مورد کیس ما کاملا صحت داشت. هر ۳ نفرمون ۱۰ آگوست آپ دیت داشتیم، اما فقط در کیس اصلی‌ / به OR تبدیل شد و دوشنبه ایمیل دریافت شد که شما AP تون کامل شده اما هنوز پروسه همسرتون ادامه داره. در ضمن به طور قطعی‌ میگم تمام آپ دیتهای کیس اصلی‌ ما توسط سفارت بود و اصلا آپ شبانه نداشته.فقط یک مساله است ازما نخواستند پاسپورت را ببریم و فقط سوال کردند میخواهید پروسه کامل شه یا می‌خواهید برای همسرتون هم صبر کنید، کسی‌ از دوستان این مورد را داشته؟در ضمن در مورد فرزندم هم هیچ چیزی را ذکر نکردند به نظرتون باتوجه به اینکه فقط یک آپ دیت داشته و زیر ۱۸ سال است اون هم کلیر است یا نه؟ البته در کیس تبدیل / به OR را هم نداشته است.

سلام دوست عزیز به نظر من شما اعلام کنین میخواین پروسه کامل بشه فکر میکنم مدیکال تستتون بیشتر از ۱.۵ ماه اعتبار داشته باشه شما ویزاتون بگیرین انشاالله کلیرنس همسرتون هم میاد با هم تشریف میبرین.در غیر اینصورت برای پاس سفید اقدام میکنید.
ممنون از راهنمایی شما. من همان روز جواب ایمیل را دادم که می‌خوام پروسه کامل بشه اما هنوز بعد از ۴ روز جواب ندادن. تلفنی هم میگن به کیس شما دسترسی‌ نداریم. من دقیقا ۳۱ روزه کلیر شدم و تا ۲۴ دسامبر مدیکالم اعتبار داره. تازه قابل توجه رشته‌های حساس، من رشته‌ام کامپیوتر است اما سریع کلیر شدم. بازم ممنون از راهنماییتون. به امید کلیر شدن همهٔ کیس‌های منتظر.
یعنی به خاطر رشته تان کلیرخورده بودید؟ یکنفر مجرد دکتراکامپیوتر معاف را دیده بودم که یکضرب از ارمنستان گرفته بود.Cool
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، m.ghoreishi ، hilda60 ، SAMBAR ، farrokh33 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 20:37)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 19:18)aria802 نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 19:10)Jefferson نوشته:  دوستان عزيزبا درود فراوان وعرض ادب، خواهشمندم اساتيدمحترم راهنمايي فرمايند: بنده بعدازيكماه ازآخرين آپديتم درتاريخ ١٠ آگوست دومين آپديتمودرسايت سيس خوردم البته درطول اين مدت حتي يك يي ميل هم به سفارت نزدم، بنظرمباركتون تفسيرش چيه؟?يعني ممكنه كليريم نزديكه؟؟باسپاس فراوان

تقریبا همه کساییکه منتظر کلیرن در ابوظبی این اپ را داشتن یک عده از دوستان میگن مربوط به تغییر سیستم هست اما من نظرم اینه که یک علامت زدن کنار اسممون برای دادن ویزا یا بقولی امار کساییکه باید کلیر کنن و ویزا بدهند را در اوردن
تا هفته دیگه معلوم میشه

این قضیه آپ ده جولای هم در نوع خودش چیز غیرعادیه. اگر آپ تعمیر سیستم بوده چرا ویزا گرفته ها آپ نشدند, اگر برای شمارش و دادن ویزا به افراد چک امنیته چرا چند نفر از آماده برای مصاحبه ها آپ گرفتن و از طرفی چرا ۵ کیس چک امنیتی آپ نشدند, خدا آخر عاقبتمان را به خیر کنه, انشالله هرچه هست خیره

مطمعنید که ۵ کیس ap خورده آپ ۱۰ آگوست را نگرفتن؟ مصاحبشون کی بوده ؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، farrokh33 ، moj21
چه پنج شنبه ی زیبایی
وقتی بهترین ها را برای دیگران می خواهید افکارتان بکر است و زلال!
افکار از جنس انرژی اند و انرژی، کار انجام می دهد.
در کلام آسمانی آمده است: دعا قضا را بر می گرداند، هر چند آن را محکم کرده باشند !
به همین سادگی ، کمترین مهربانی این است! برای هم دعاکنیم!
با تمام وجودم بهترینها را از خداوند برایتان طلب میکنم
و یک روز از روزهای زیبای خدا را آغاز میکنیم
آمین...
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

من كه حس كلير شدن دارم شديد!
يه ششليك هم دارم پياده ميشم بزودي
ديروز با يكي از بچه هاي كه خانواده گرفته خودش مونده صحبت ميكردم
گفت اقا ايشالا شما تك نفره ها بگيرين چون ما خانوادگي ها بالاخره پامون به اونجا ميرسه
منم دعا كردم كه نه بابا حالا ما نگيريم خودمونيم و خودمون شما بگيرين جدا نشين از هم سخته و اينا .
بنظرم وقتي جايي كسي براي ديگري دعا ميكند بهشت همانجا است.
هفته ديگه كلي هورا داريم اينجا احتمالا هورايي خودمم باشه و دوستان :دي
(2015-08-13 ساعت 10:51)HERMES7 نوشته:  من كه حس كلير شدن دارم شديد!
گفت اقا ايشالا شما تك نفره ها بگيرين چون ما خانوادگي ها بالاخره پامون به اونجا ميرسه
منم دعا كردم كه نه بابا حالا ما نگيريم خودمونيم و خودمون شما بگيرين جدا نشين از هم سخته و اينا .
ایشالا بزن زنگووو
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015

ایشالا به امید خدا مدیر
هفته دیگه اینجا پر از کلیری بشه

(2015-08-13 ساعت 11:01)mfte.teacher نوشته:  

ایشالا به امید خدا مدیر
هفته دیگه اینجا پر از کلیری بشه

مدیر این هفته احتمال اومدن آپدیت طلایی رو میدین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: HERMES7 ، kimfar ، ریحانا ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، hamid99 ، bahar101 ، m.ghoreishi ، hilda60 ، M.d ، samane1363 ، farrokh33 ، moj21 ، nora
(2015-08-13 ساعت 10:36)1362amin1362 نوشته:  چه پنج شنبه ی زیبایی
وقتی بهترین ها را برای دیگران می خواهید افکارتان بکر است و زلال!
افکار از جنس انرژی اند و انرژی، کار انجام می دهد.
در کلام آسمانی آمده است: دعا قضا را بر می گرداند، هر چند آن را محکم کرده باشند !
به همین سادگی ، کمترین مهربانی این است! برای هم دعاکنیم!
با تمام وجودم بهترینها را از خداوند برایتان طلب میکنم
و یک روز از روزهای زیبای خدا را آغاز میکنیم
آمین...

آمين Amen
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، m.ghoreishi ، hilda60 ، M.d ، farrokh33 ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان