موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 09:11)Setayesh_13642001@yahoo.com نوشته: سلام بچه ها یه سوالی کسانی که ریفیوز شدن علتش چیه؟ افیسر همون موقع مصاحبه میگه یا بعد از ap?
اگر رفيوز بودنت محرز باشه که همون موقع بهت مي گه. روز 6 آگوست سفارت،به يکي که تحصيلات زير ديپلم داشت اين را گفت.
من تا بحال نشنيدم که کليرنس به کسي رفيوز بزنه ولي ممکن است، به علت طولاني شدن مدت کليرنس، ويزا تا 30 سپتامبر بهش نرسه.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 08:49)Arshia2000 نوشته: (2015-08-13 ساعت 02:38)Nima4185 نوشته: (2015-08-12 ساعت 23:52)Arshia2000 نوشته: دوستان خواستم بگم مساله تبدیل / به OR در مورد کیس ما کاملا صحت داشت. هر ۳ نفرمون ۱۰ آگوست آپ دیت داشتیم، اما فقط در کیس اصلی / به OR تبدیل شد و دوشنبه ایمیل دریافت شد که شما AP تون کامل شده اما هنوز پروسه همسرتون ادامه داره. در ضمن به طور قطعی میگم تمام آپ دیتهای کیس اصلی ما توسط سفارت بود و اصلا آپ شبانه نداشته.فقط یک مساله است ازما نخواستند پاسپورت را ببریم و فقط سوال کردند میخواهید پروسه کامل شه یا میخواهید برای همسرتون هم صبر کنید، کسی از دوستان این مورد را داشته؟در ضمن در مورد فرزندم هم هیچ چیزی را ذکر نکردند به نظرتون باتوجه به اینکه فقط یک آپ دیت داشته و زیر ۱۸ سال است اون هم کلیر است یا نه؟ البته در کیس تبدیل / به OR را هم نداشته است.
سلام دوست عزیز به نظر من شما اعلام کنین میخواین پروسه کامل بشه فکر میکنم مدیکال تستتون بیشتر از ۱.۵ ماه اعتبار داشته باشه شما ویزاتون بگیرین انشاالله کلیرنس همسرتون هم میاد با هم تشریف میبرین.در غیر اینصورت برای پاس سفید اقدام میکنید.
ممنون از راهنمایی شما. من همان روز جواب ایمیل را دادم که میخوام پروسه کامل بشه اما هنوز بعد از ۴ روز جواب ندادن. تلفنی هم میگن به کیس شما دسترسی نداریم. من دقیقا ۳۱ روزه کلیر شدم و تا ۲۴ دسامبر مدیکالم اعتبار داره. تازه قابل توجه رشتههای حساس، من رشتهام کامپیوتر است اما سریع کلیر شدم. بازم ممنون از راهنماییتون. به امید کلیر شدن همهٔ کیسهای منتظر.
دوست عزیز میشه اطلاعات بیشتری بدی اینکه کامپیوتر سخت بودی یا نرم فوق بودی یا لیسانس و اینکه افیسر چی گفت روز مصاحبه ات؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-13 ساعت 12:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-13 ساعت 12:44 توسط SAMBAR.)
(2015-08-13 ساعت 10:51)HERMES7 نوشته: من كه حس كلير شدن دارم شديد!
يه ششليك هم دارم پياده ميشم بزودي
ديروز با يكي از بچه هاي كه خانواده گرفته خودش مونده صحبت ميكردم
گفت اقا ايشالا شما تك نفره ها بگيرين چون ما خانوادگي ها بالاخره پامون به اونجا ميرسه
منم دعا كردم كه نه بابا حالا ما نگيريم خودمونيم و خودمون شما بگيرين جدا نشين از هم سخته و اينا .
بنظرم وقتي جايي كسي براي ديگري دعا ميكند بهشت همانجا است.
هفته ديگه كلي هورا داريم اينجا احتمالا هورايي خودمم باشه و دوستان :دي
ایشالا.پروردگارا امید رو از قلب هیچ بنده ای دور نکن.
(2015-08-13 ساعت 10:36)1362amin1362 نوشته: چه پنج شنبه ی زیبایی
وقتی بهترین ها را برای دیگران می خواهید افکارتان بکر است و زلال!
افکار از جنس انرژی اند و انرژی، کار انجام می دهد.
در کلام آسمانی آمده است: دعا قضا را بر می گرداند، هر چند آن را محکم کرده باشند !
به همین سادگی ، کمترین مهربانی این است! برای هم دعاکنیم!
با تمام وجودم بهترینها را از خداوند برایتان طلب میکنم
و یک روز از روزهای زیبای خدا را آغاز میکنیم
آمین...
امین.داداش من منتظر کلیر شدنتم به شدت.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان انکارایی که ۲۸جولای اپ شدند,اپدیت دیگه ای بعد اون نداشتند.لطفا یه امار بدید.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه سوال
میشه برام توضیح بدین دقیقا داستان تاریخ مدیکال چیه؟ مثلا کسی که یک ماه دیگه بیشتر از مدیکالش نمونده و باید توو اون یک ماه حتما بره امریکا وگرنه باید مدیکالشو 6 ماه دیگه تمدید کنه. این داستان چیه؟ این تاریخ روو کارت زرد خورده؟ یا تاریخیه که از رفتن به مطب دکتر سفارت مثلا در آنکارا شروع میشه؟ بعد اگر کسی که ویزاشو گرفت خواست دیرتر بره امریکا باید چجوری تمدیدش کنه؟ دوباره باید بره پاستور واکسن بزنه و دوباره کارت زرد بگیره یا دوباره باید بره پزشک سفارت؟؟؟
مرسی
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 13:04)ben123 نوشته: دوستان عزیز یه سوال
میشه برام توضیح بدین دقیقا داستان تاریخ مدیکال چیه؟ مثلا کسی که یک ماه دیگه بیشتر از مدیکالش نمونده و باید توو اون یک ماه حتما بره آمریکا وگرنه باید مدیکالشو ۶ ماه دیگه تمدید کنه. این داستان چیه؟ این تاریخ روو کارت زرد خورده؟ یا تاریخیه که از رفتن به مطب دکتر سفارت مثلا در آنکارا شروع میشه؟ بعد اگر کسی که ویزاشو گرفت خواست دیرتر بره آمریکا باید چجوری تمدیدش کنه؟ دوباره باید بره پاستور واکسن بزنه و دوباره کارت زرد بگیره یا دوباره باید بره پزشک سفارت؟؟؟
مرسی
سلام
از تاریخی که شما میرید پیش دکتر و مدیکال انجام میدید یعنی دقیقا همون تاریخی که روی CD و دیگر مدارک خورده شما 6 ماه فرصت دارید وارد آمریکا بشوید
حالا اگر همون اول ویزا گرفتید که مسئله حله اما اگر این مدت 6 ماه رو به پایان بود و کلیر شدید شما باید برای مراجعه مجدد حتما مدیکالتون را تمدید کنید.
و در صورتی که شما ویزا در پاسپورتتان خورد موظف هستید تا در تاریخ مقرر وارد آمریکا شوید در غیر اینصورت ویزای شما باطل خواهد شد و به هیچ وجه نمیتوانید تمدید داشته باشید.
پس در صورتی که می خواهید دیرتر به آمریکا بروید و مدت مدیکالتون رو به پایان هست حتما برای مدیکال مجدد مراجعه فرمایید.
موفق باشید
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيزم
اينكه ميگن تعداد ويزاي هر ماه محدوده و تعدادِ مشخصي داره،يعني اينكه اگر مثلا يه كيس اواخر ماه بره مصاحبه و شرايط يك ضربي رو داشته باشه اگر ويزاي اون ماه تموم شده باشه بهش ويزا نميدن و كلير بهش ميزنن؟اين درسته يا خير؟پس هرچه اوايل ماه به مصاحبه بري بهتره؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 13:40)sadaf44 نوشته: سلام دوستان عزيزم
اينكه ميگن تعداد ويزاي هر ماه محدوده و تعدادِ مشخصي داره،يعني اينكه اگر مثلا يه كيس اواخر ماه بره مصاحبه و شرايط يك ضربي رو داشته باشه اگر ويزاي اون ماه تموم شده باشه بهش ويزا نميدن و كلير بهش ميزنن؟اين درسته يا خير؟پس هرچه اوايل ماه به مصاحبه بري بهتره؟
سلام تا حدودی به همین صورته ولی از اونجایی که پرونده ها قبل از مصاحبه بررسی میشوند و اونهایی که شرایط یکضربی رو دارن در امار ویزا لحاظ شده تا با کمبود ویزا مواجه نشن.
گاهی اوقات کلیرنس کوتاه مدت 10_20 روزه به همین دلیل میباشد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من امروز مصاحبه بود سه نفر بوديم هم من و هم خانمم رشتمون زبانه اما ap خورديم. گفت اگه اكي شد ايميل ميزنيم. گفتم نياز نيس سايتي رو چك كنم؟ گفت نه اي عاديه؟ ايا امكان داره يك ماه كلير بشيم؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 14:14)Memolkhan نوشته: سلام من امروز مصاحبه بود سه نفر بوديم هم من و هم خانمم رشتمون زبانه اما ap خورديم. گفت اگه اكي شد ايميل ميزنيم. گفتم نياز نيس سايتي رو چك كنم؟ گفت نه اي عاديه؟ ايا امكان داره يك ماه كلير بشيم؟
دوست عزیز امیدوارم بزودی کلییر بشید. جسارتآ باید شرایط کیس مثل وضعیت سربازی.شغل.تحصیلات رو بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 13:01)SAMBAR نوشته: دوستان انکارایی که ۲۸جولای اپ شدند,اپدیت دیگه ای بعد اون نداشتند.لطفا یه امار بدید.
من٢٨،٢٩،٣٠جولاي و٤آگوست آپ داشتم ولي ديگه خبري نشدسه تاي اول شب وآخري روزبود.
هرچه خدابخواهدهمان خواهدشد
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 14:37)homayoon1972 نوشته: (2015-08-13 ساعت 13:01)SAMBAR نوشته: دوستان انکارایی که ۲۸جولای اپ شدند,اپدیت دیگه ای بعد اون نداشتند.لطفا یه امار بدید.
من٢٨،٢٩،٣٠جولاي و٤آگوست آپ داشتم ولي ديگه خبري نشدسه تاي اول شب وآخري روزبود.
دوست عزیز جسارتا امضاتون رو تکمیل کنید و در مورد شرایط و زمان مصاحبتون توضیح بدید .
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 00:01)Marmad نوشته: دوستان آپدیت شدن کیس اصلی بدون آپدیت شدن نفری که در پروسه کلیرنسه نشونه خوبیه؟ جای امیدواریه؟
دوستان کسی جواب این سوال رو میدونه؟ این یعنی کیسی که در حال اف بی آی چکه اصلا بررسی نشده؟
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا