کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-13 ساعت 13:26)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 13:04)ben123 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال
میشه برام توضیح بدین دقیقا داستان تاریخ مدیکال چیه؟ مثلا کسی که یک ماه دیگه بیشتر از مدیکالش نمونده و باید توو اون یک ماه حتما بره آمریکا وگرنه باید مدیکالشو ۶ ماه دیگه تمدید کنه. این داستان چیه؟ این تاریخ روو کارت زرد خورده؟ یا تاریخیه که از رفتن به مطب دکتر سفارت مثلا در آنکارا شروع میشه؟ بعد اگر کسی که ویزاشو گرفت خواست دیرتر بره آمریکا باید چجوری تمدیدش کنه؟ دوباره باید بره پاستور واکسن بزنه و دوباره کارت زرد بگیره یا دوباره باید بره پزشک سفارت؟؟؟
مرسی

سلام
از تاریخی که شما میرید پیش دکتر و مدیکال انجام میدید یعنی دقیقا همون تاریخی که روی CD و دیگر مدارک خورده شما ۶ ماه فرصت دارید وارد آمریکا بشوید
حالا اگر همون اول ویزا گرفتید که مسئله حله اما اگر این مدت ۶ ماه رو به پایان بود و کلیر شدید شما باید برای مراجعه مجدد حتما مدیکالتون را تمدید کنید.
و در صورتی که شما ویزا در پاسپورتتان خورد موظف هستید تا در تاریخ مقرر وارد آمریکا شوید در غیر اینصورت ویزای شما باطل خواهد شد و به هیچ وجه نمیتوانید تمدید داشته باشید.
پس در صورتی که می خواهید دیرتر به آمریکا بروید و مدت مدیکالتون رو به پایان هست حتما برای مدیکال مجدد مراجعه فرمایید.
موفق باشید
مرسی
پس برای تمدید مدیکال دوباره باید بریم همون پزشک سفارت در همون کشور و نیاز به زدن واکسنها نیست.
ویزا که میخوره تووش تاریخ داره که تا کی وقت داریم به امریکا ورود بزنیم؟
حدودا چقدر زمان داره تا اکسپایر بشه؟
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21 ، farrokh33
دوستان کسی اطلاع داره که تعداد ویزای لاتاری از بقیه ویزا ها جداست یاتعداد ویزا فله ای هست؟یعنی ویزای مثلا دانشجویی با لاتاری فرق داره و مشخصه که هر ماه چه تعداد و چه نوع ویزایی باید داده بشه؟
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، hilda60
(2015-08-13 ساعت 15:16)ben123 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 13:26)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 13:04)ben123 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال
میشه برام توضیح بدین دقیقا داستان تاریخ مدیکال چیه؟ مثلا کسی که یک ماه دیگه بیشتر از مدیکالش نمونده و باید توو اون یک ماه حتما بره آمریکا وگرنه باید مدیکالشو ۶ ماه دیگه تمدید کنه. این داستان چیه؟ این تاریخ روو کارت زرد خورده؟ یا تاریخیه که از رفتن به مطب دکتر سفارت مثلا در آنکارا شروع میشه؟ بعد اگر کسی که ویزاشو گرفت خواست دیرتر بره آمریکا باید چجوری تمدیدش کنه؟ دوباره باید بره پاستور واکسن بزنه و دوباره کارت زرد بگیره یا دوباره باید بره پزشک سفارت؟؟؟
مرسی

سلام
از تاریخی که شما میرید پیش دکتر و مدیکال انجام میدید یعنی دقیقا همون تاریخی که روی CD و دیگر مدارک خورده شما ۶ ماه فرصت دارید وارد آمریکا بشوید
حالا اگر همون اول ویزا گرفتید که مسئله حله اما اگر این مدت ۶ ماه رو به پایان بود و کلیر شدید شما باید برای مراجعه مجدد حتما مدیکالتون را تمدید کنید.
و در صورتی که شما ویزا در پاسپورتتان خورد موظف هستید تا در تاریخ مقرر وارد آمریکا شوید در غیر اینصورت ویزای شما باطل خواهد شد و به هیچ وجه نمیتوانید تمدید داشته باشید.
پس در صورتی که می خواهید دیرتر به آمریکا بروید و مدت مدیکالتون رو به پایان هست حتما برای مدیکال مجدد مراجعه فرمایید.
موفق باشید
مرسی
پس برای تمدید مدیکال دوباره باید بریم همون پزشک سفارت در همون کشور و نیاز به زدن واکسنها نیست.
ویزا که میخوره تووش تاریخ داره که تا کی وقت داریم به آمریکا ورود بزنیم؟
حدودا چقدر زمان داره تا اکسپایر بشه؟
هر مدیکال ۶ماه زمان داره و اکسپایر ویزا تا زمان اکسپایر مدیکال هست.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، ben123 ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، m.ghoreishi ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33
دوستانی که کلیر شدن و رفتن خودشون ویزاشونو از سفارت ابوظبی گرفتن راهنمایی کنن لطفا،
من محض احتیاط ویزای امارات رو دادم واسم صادر کنن که به محض کلیر شدن وارد عمل بشم
، به نظرتون ۳شنبه صبح سفارت باشم و پاسو تحویل بدم ایا تا ۵ شنبه صادر میشه ? یا اینکه دوشنبه بایست پاسو تحویل داد?موچکرم[/code]
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، mojgan m ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21 ، ARSAMNEW ، SAAM_60 ، farrokh33 ، hilda60
من احتمال میدم سفارتها چون این ۲ ماه باقی مانده تعداد کمی مصاحبه شونده دارند اول یه ضربی ها تعیین تکلیف میکنند بعد ما رو که باقی موندیم رو کلیر میکنند چون خیلی دارند لفت میدن و اپهای بی سر و ته میزنند.
تشکر کنندگان: babisondes ، ebrahim1e ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21 ، farrokh33
(2015-08-13 ساعت 15:29)babisondes نوشته:  دوستانی که کلیر شدن و رفتن خودشون ویزاشونو از سفارت ابوظبی گرفتن راهنمایی کنن لطفا،
من محض احتیاط ویزای امارات رو دادم واسم صادر کنن که به محض کلیر شدن وارد عمل بشم
، به نظرتون ۳شنبه صبح سفارت باشم و پاسو تحویل بدم ایا تا ۵ شنبه صادر میشه ? یا اینکه دوشنبه بایست پاسو تحویل داد?موچکرم[/code]

دوست عزیز من یکشنبه پاس رو تحویل سفارت دادم و چهارشنبه پاسو تحویل گرفتم. شما دوشنبه برید سفارت احتمال تحویل پاس در روز پنجشنبه بیشتره. البته لازم نیست خودتون برید . بعضی آژانسها این کارو انجام میدن.
موفق باشید.
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
تشکر کنندگان: babisondes ، ebrahim1e ، 1362amin1362 ، mojgan m ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33
دوستان میشه به من بگید این جریان / یا or در آپ اصلی چقدر صحت داره؟ بوده کسی که در آپ اصلی با / بوده و کلیر شده باشه؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33
رنگ برگه ای که موقع کلیرنس میدن مهمه ؟ تو این سایت که گفته معنی رنگ برگه ها چیه دوستان نظری ندارن
http://www.h1bwiki.com/221g-administrative-processing/
#*68 محل مصاحبه رو به ایروان تغییر دادن
مصاحبه هفته آخر جولای
کیس اصلی و فرزند ویزای یک ضرب
سربازی ا ر ت ش
شغل دولتی
آپدیت 4aug کیس اصلی و خودم
18aug همه کیسها
19aug فقط خودم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33
(2015-08-13 ساعت 15:49)saeed_ans نوشته:  رنگ برگه ای که موقع کلیرنس میدن مهمه ؟ تو این سایت که گفته معنی رنگ برگه ها چیه دوستان نظری ندارن
دوست عزیز اون چیزی که افسر مصاحبه بهتون میگه مهمه نه رنگ برگه. در هر سفارت رنگ برگه ها ی تحویلی متفاوت هستش...
موفق باشید
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mojgan m ، Memolk ، Alex 2014 ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33
دوستان میشه خواهشا یکی جواب سوال منو بده؟!!
این جریان / یا or در آپ اصلی چقدر صحت داره؟ بوده کسی که در آپ اصلی با / بوده و کلیر شده باشه؟
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33
(2015-08-13 ساعت 16:15)sara456 نوشته:  دوستان میشه خواهشا یکی جواب سوال منو بده؟!!
این جریان / یا or در آپ اصلی چقدر صحت داره؟ بوده کسی که در آپ اصلی با / بوده و کلیر شده باشه؟

سلام سارا جان بطور معمول وقتی از آمریکا آپ کلیری داشته باشید / به OR تغییر پیدا میکنه ولی مواردی هم بوده که با همون / کلیر شدن. از اساتید سایت خواهشمندم اگر جواب من کامل نیست لطفا کامل فرمائید
رویت قبولی ۱می
تعداد افراد 2نفر
کیس نامبر ***AS 6
برنده اصلی همسرم
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
مصاحبه 13 جولای ایروان
همسرم یکضرب
خودم AP بدلیل سربازی ارتش
اپدیت ها 15,14,13 جولای . 4 و 5 آگوست. 12آگوست نفر اصلی.هردو 14 آگوست. کلیر 14 آگوست
ورود به آمریکا: 30 نوامبر
دریافت گرین کارت:20 ژانویه
تشکر کنندگان: mojgan m ، sara456 ، ریحانا ، Alex 2014 ، mfte.teacher ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33
(2015-08-13 ساعت 16:15)sara456 نوشته:  دوستان میشه خواهشا یکی جواب سوال منو بده؟!!

or یعنی آپ شبانه است حتما . و نتیجه از جواب چک های شماست
/ نشانه ای اینه که اپ شما از سفارت و یا امریکا ممکنه شبانه باشه
این یعنی این که اگه اپتون داخلش or بود ی جواب از استعلام هاتون اومده اما دلیل نداره کلیر شید چون ممکنه چنتا چک خورده باشید اما خیلی امیدوار کننده است این اپ
و باز اگه اپ تون / بود داخلش نتیجه خاصی نمیشه ازش گرفت و بقول سیمون باید صبر کرد و دید چی میشه وداشتیم کسایی که با این اپ کلیر شدند اونم زیاد

mailed/available
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: sara456 ، ریحانا ، bahar101 ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، hilda60
(2015-08-13 ساعت 15:49)saeed_ans نوشته:  رنگ برگه ای که موقع کلیرنس میدن مهمه ؟ تو این سایت که گفته معنی رنگ برگه ها چیه دوستان نظری ندارن

سلام
رنگ برگه ها اصلا اهمیتی نداره مهم اون چیزی هست که توی برگه ها نوشتن
آرزو میکنم شما هم خیلی زود کلیر بشید. شما هم ایروان بودید هتل آرارات؟؟؟
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: ریحانا ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، hilda60
ممنون دوستان عزیز. من دو روز پیش بعد از بیشتر از سه ماه آپ ساعت 12 شب داشتم ولی متاسفانه / هستش. پس نباید بیخود منتظر کلیر باشم ....
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، ریحانا ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، hilda60
(2015-08-13 ساعت 16:37)sara456 نوشته:  ممنون دوستان عزیز. من دو روز پیش بعد از بیشتر از سه ماه آپ ساعت 12 شب داشتم ولی متاسفانه / هستش. پس نباید بیخود منتظر کلیر باشم ....

نه من کی گفتم چرا اتفاقا این اپ هم خیلی خوبه اونم بعد 3 ماه اونم اون وقت شب من گقتم آپ / روش نمیتونیم نظر بدیم ام چون سر در نمیاریم
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: ریحانا ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان