کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
آقا امین دادا، این سیمون کی فایل جدید میذاره ببینیم اوضاع چجوریه ؟
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، farrokh33 ، ARSAMNEW
(2015-08-13 ساعت 22:06)Alex 2014 نوشته:  آقا امین دادا، این سیمون کی فایل جدید میذاره ببینیم اوضاع چجوریه ؟

الكس جان. هر ماه مي زاره. تقريباً يكي دو روز اول سپتامبر مال آگوست رو مي زاره
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: farrokh33 ، Alex 2014 ، nora ، m.ghoreishi ، SAMBAR ، samane1363 ، ARSAMNEW
(2015-08-13 ساعت 22:12)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 22:06)Alex ۲۰۱۴ نوشته:  آقا امین دادا، این سیمون کی فایل جدید میذاره ببینیم اوضاع چجوریه ؟

الكس جان. هر ماه مي زاره. تقريباً يكي دو روز اول سپتامبر مال آگوست رو مي زاره
ممنون امین جان فکر می کردم 10 روز یه بار میذاره ، بابا اینم کم کاری میکنه تو این وانفسا .خدایا یه خبر خوب بهمون بده عاشقتیم .
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
[/align]
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، m.ghoreishi ، SAMBAR ، ARSAMNEW
(2015-08-13 ساعت 21:58)2015reza نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 17:18)ebrahim1e نوشته:  سلام
فایل زیر فایل نهایی سیاک ۲۰۱۴ هست.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1331743383

وقتی که فایل بالا را ملاحظه میکنید متوجه میشوید که آخرین ایرانی که در سه سفارت مصاحبه رفته شمارش 8082 بوده البته اسم سه سفارت به ندرت در این فایل در شماره های بعدی هم ملاحظه میشود که با توجه به یکضرب بودن این افراد و پراکندگی بالا میشه حدس زد که ایرانی نیستند.
و وقتی این شماره 8082 را با بولتن پارسال تطبیق میدیم میفهمیم که آخرین ایرانی این فایل در جولای به مصاحبه رفته و میشه گفت که بالای 90 درصد افراد تا پایان جون مصاحبه رفتند. یعنی تقریبا بیشتر افراد حداقل ۳ ماه وقت داشتن برای کلیر شدن اما آخرش اون وضعیت پیش اومده و کلی از افراد که میتونین کیسهاشون را در این فایل ببینید نهایتا کلیر نشدند.
اما از طرفی وقتی با دقت بیشتری کیسهایی که AP موندن را میبینیم اکثرشون یک آپدیت سپتامبر دارند که شاید نشون دهنده کلیر شدنشون بوده ؟؟؟؟ اما شاید بخاطر نبود ویزا بشون ویزا نرسیده.
امیدوارم فقط ویزا کم نیاد.
اگر من اشتباه میکنم لطفا دوستان و مدیران نظرشون را بگویند.
ممنون از توجهتان
ابراهيم جان، ممنون به خاطر زحمتي كه كشيدي. اما يه سوال، يعني شما مي فرماييد كه بچه هاي كارنت شده براي ماه هاي آگوست وسپتامبر، به مصاحبه دعوت نشده بودن؟

خواهش میکنم دوست عزیز
بچه های دعوت شده برای ماههای آگوست و سپتامبر کسایی بودند که مدارکشون را با تاخیر فرستاده بودند و کسایی که به موقع فرستاده بودند نهایتا با توجه به کیسشون و بولتن سال قبل حداکثر تا جولای به مصاحبه رفته بودند
در ضمن شما وقتی فایل سیس 2014 را چک میکنید ایرانی ها قبل از شماره 8082 بودند پس ایرانی ها حتما تا جولای به مصاحبه رفته اند
موفق باشید
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، 2015reza ، m.ghoreishi ، SAMBAR ، samane1363 ، ARSAMNEW
سلام.من امشب هم ی آپدیت داشتم از سایت سیز. بدون هیچ تغییری در متن توضیحات سایت
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، HERMES7 ، ali1980 ، m.ghoreishi ، ریحانا ، SAMBAR ، M.d ، hilda60 ، ARSAMNEW ، mfte.teacher ، farrokh33
اين خيلي خوبه. آمريكا داره رو كيس بچه هاي ١٠ آگوست ابوظبي كار مي كنه. در واقع چون بيشتر بچه هاي ابوظبي اين آپ رو خوردن اين قضيه شامل حال همه مي شه. اميدوارم به فكر جمع كردن پرونده ها باشن. انشالله
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Alex 2014 ، bahar101 ، ali1980 ، nora ، m.ghoreishi ، mojgan m ، SAMBAR ، samane1363 ، hilda60 ، ARSAMNEW ، farrokh33
کیس های 2015AS5423 و 2015AS5545 و 2015AS5673 و 2015AS6315 هم امروز ابوظبی کلیر شدند.
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه

گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
(2015-08-13 ساعت 22:40)1362amin1362 نوشته:  اين خيلي خوبه. آمريكا داره رو كيس بچه هاي ١٠ آگوست ابوظبي كار مي كنه. در واقع چون بيشتر بچه هاي ابوظبي اين آپ رو خوردن اين قضيه شامل حال همه مي شه. اميدوارم به فكر جمع كردن پرونده ها باشن. انشالله

امیدوارم موتور ایروان هم استارت بخوره امین جان .از قدیم گفتن بی خبری خوش خبریه .
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
[/align]
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، 1362amin1362 ، bahar101 ، ali1980 ، m.ghoreishi ، SAMBAR ، hilda60 ، h_researcher ، ARSAMNEW ، farrokh33
ﺍﺯ ﺑﻮﺩﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ : ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ دعا ﺑﻪ درگاه ﺧﺪﺍوند ، ﭼﻪ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﯼ ؟

ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﻫﻴﭻ !
ﺍﻣﺎ ، ﺑﻌﻀﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻡ !
ﺧﺸﻢ ، ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ، ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ، ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ، ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻋﺪﻡ ﺍﻣﻨﯿﺖ ، ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﭘﯿﺮﯼ ﻭ ﻣﺮﮒ

* ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺣﺎلمان ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﮔﺎﻫﯽ با ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻧﻬﺎ ، خیال ﺁﺳﻮﺩﻩ تری داریم ...?
روزگارتان با خدا
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
(2015-08-13 ساعت 18:42)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 18:31)mehrdad_123 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 18:27)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 18:16)bahar101 نوشته:  همه آپدیت های ما با / بوده . یکی بگه یعنی چی؟

بهار جان. يكم صبور باش. انشالله به وقتش كلير مي شيد. ازت خواهش مي كنم يكم بهشون فرصت بده.
اما در خصوص or و / : ضمن اجازه از مهرداد عزيز كاشف اين قضيه. بر اساس تجربه عرض مي كنم خدمتتون كه شما حتي در آپهاي شبانه تبديل به or نمي شويد. زماني اون متن تبديل به or مي شه كه شما آپ شبانه كليري رو دريافت كرديد( كه در اين حالت هنوز / است) و از طرف سفارت براي آخرين بار آپ مي شيد( كه در اين زمان تبديل به or مي شه). يعني شما با آخرين آپ روزانه سفارت به اين حالت تغيير مي كنيد. حالا اگر من اشتباه مي كنم لطفاًمهرداد جان تصحيح بفرماين. موفق باشي.
من خودمم این موضوع را دیدم و شک هم کردم اما با ی سوال نقض اش میکنم اگه اینجوری بود هر کیس or باید کلیر شده باشه در صورتیکه کیس هایی داریم که or هستند اما هنوز کلیر نشدند.

مهرداد جان. خواهش مي كنم نقضش نكن. چون كلاً اين فرضيه مي ره زير سئوال.
اما اگر اين فرضيه درست باشه ( منظورم وجود or و / است) بنده صراحتاً اعلام مي كنم اين دوستان كلير شدن ولي از جانب سفارت ايميل كليري دريافت نكردند كه خودت بهتر مي دوني دلايل مختلف داره. ولي اگر همون كيس نامبرها رو دنبال كنيم خواهيم ديد كه با شروع طوفان كليري، ايميل را دريافت خواهند كرد.

دوستان عزیز این قضیه or نقض شدنی نیست و کسانیکه به اینحالت درآمده اند یعنی کلیر شده اند ولی فاصله این تغییر تا آمدن نامه کلیر تا یک هفته هم میرسد. در ضمن این تغییر بعد از یک آپدیت شبانه میباشد. ضمنا باید عرض کنم که این تاریخ تغییر به or تاریخ واقعی کلیر شدن شمامیباشد که بعنوان زمان کلیر شدن در ویزا و پاکتی که به شما داده میشود ذکر میشود.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-08-13 ساعت 22:52)Radwin نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 18:27)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 18:16)bahar101 نوشته:  همه آپدیت های ما با / بوده . یکی بگه یعنی چی؟

بهار جان. يكم صبور باش. انشالله به وقتش كلير مي شيد. ازت خواهش مي كنم يكم بهشون فرصت بده.
اما در خصوص or و / : ضمن اجازه از مهرداد عزيز كاشف اين قضيه. بر اساس تجربه عرض مي كنم خدمتتون كه شما حتي در آپهاي شبانه تبديل به or نمي شويد. زماني اون متن تبديل به or مي شه كه شما آپ شبانه كليري رو دريافت كرديد( كه در اين حالت هنوز / است) و از طرف سفارت براي آخرين بار آپ مي شيد( كه در اين زمان تبديل به or مي شه). يعني شما با آخرين آپ روزانه سفارت به اين حالت تغيير مي كنيد. حالا اگر من اشتباه مي كنم لطفاًمهرداد جان تصحيح بفرماين. موفق باشي.
من خودمم این موضوع را دیدم و شک هم کردم اما با ی سوال نقض اش میکنم اگه اینجوری بود هر کیس or باید کلیر شده باشه در صورتیکه کیس هایی داریم که or هستند اما هنوز کلیر نشدند.

اما اگر اين فرضيه درست باشه ( منظورم وجود or و / است) بنده صراحتاً اعلام مي كنم اين دوستان كلير شدن ولي از جانب سفارت ايميل كليري دريافت نكردند كه خودت بهتر مي دوني دلايل مختلف داره. ولي اگر همون كيس نامبرها رو دنبال كنيم خواهيم ديد كه با شروع طوفان كليري، ايميل را دريافت خواهند كرد.

دوستان عزیز این قضیه or نقض شدنی نیست و کسانیکه به اینحالت درآمده اند یعنی کلیر شده اند ولی فاصله این تغییر تا آمدن نامه کلیر تا یک هفته هم میرسد. در ضمن این تغییر بعد از یک آپدیت شبانه میباشد. ضمنا باید عرض کنم که این تاریخ تغییر به or تاریخ واقعی کلیر شدن شمامیباشد که بعنوان زمان کلیر شدن در ویزا و پاکتی که به شما داده میشود ذکر میشود.
سلام دکتر رادوین انشالله که جابجا شده باشین و کاراتون ردیف شده باشه و سلامت باشین .ممنون که با این همه مشغله ای که دارین هنوز یادی از ما میکنین .وجود شما و دیگر دوستان مدیر و پیشکسوت مایه افتخار و دلگرمی ماست .پیروز باشید
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
[/align]
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، 1362amin1362 ، ali1980 ، bahar101 ، m.ghoreishi ، ریحانا ، SAMBAR ، A2000 ، samane1363 ، ARSAMNEW ، farrokh33
(2015-08-13 ساعت 22:56)Alex 2014 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 22:52)Radwin نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 18:27)1362amin1362 نوشته:  بهار جان. يكم صبور باش. انشالله به وقتش كلير مي شيد. ازت خواهش مي كنم يكم بهشون فرصت بده.

سلام دکتر رادوین انشالله که جابجا شده باشین و کاراتون ردیف شده باشه و سلامت باشین .ممنون که با این همه مشغله ای که دارین هنوز یادی از ما میکنین .وجود شما و دیگر دوستان مدیر و پیشکسوت مایه افتخار و دلگرمی ماست .پیروز باشید

من هر زمانی که کوچکترین فرصتی داشته باشم اگر کمکی از دستم بربیاید فروگذار نخواهم کرد. دوستان عزیزم که منتظرید بدانید که کلیر شدنتان شکی درش نیست ولی از الان خود را برای مشکلات بسیار بزرگ پیش رویتان آماده کنید چون در آنزمان به دلواپسیهای امروزتان میخندید. به امید اینکه پایان ماراتن لاتاری برای اکثریت قریب به اتفاق همه دوستان و همراهان منجر به پیروزی شود که بطور حتم همینگونه هم خواهد شد.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-08-13 ساعت 22:42)APOLO5321 نوشته:  کیس های 2015AS5423 و 2015AS5545 و 2015AS5673 و 2015AS6315 هم امروز ابوظبی کلیر شدند.

با این اوصاف نوبت ماهم نزدیکهRolleyes
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Pariba ، m.ghoreishi ، ریحانا ، mojgan m ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، farrokh33
این کیس ها را استاد خلیل خواه گفتند که 2015as163 2015AS2900 کلیر شدند اینام هام به زودی کلیر میشوند
2015AS2794
2015AS1241
2015AS2931

این کیس هم نصفه
2015AS3320

اینها انکارا هستند
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Pariba ، m.ghoreishi ، bahar101 ، khalilkhah ، samane1363 ، hilda60 ، mel ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 2015reza ، farrokh33 ، nimanoush
سلام وشب بخىر به دوستان, ضمن تبرىک به دوستانى که امشب آپ داشتند, انشا الله که اىن آپتون همون آپ طلاىى باشه وبا آرزوى موفقىت براى بقىه دوستان, امىدوارم که پرونده ى ما هم هر چه زودتر مورد بررسى قرار بگىره. (زىباترىن عکس ها در اتاقهاى تارىک ظاهر مى شوند, پس هر موقع در قسمتى تارىک از زندگى قرار گرفتى, بدان که خدا مى خواهد تصوىرى زىبا از تو بسازد.)
2015AS6### * تعداد افراد کيس: 4 نفر * مصاحبه 16 جولاى ارمنستان * آپديت طلايى شبانه: 9سپتامبر * کلير شدن: 10سپتامبر * صدور ويزا: 16 سپتامبر * ورود به آمريکا ( واشنگتن. دى.سى ) : بزودى و درسال 2015 Rolleyes
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، m.ghoreishi ، bahar101 ، mojgan m ، kimfar ، samane1363 ، hilda60 ، mel ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، farrokh33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان