موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دارن یه کاری میکنن که موقع رفتن به آمریکا هیچ حس خوشحالی برامون نمونه.واگه کسی بپرسه چه حسی داری ?بگیم هیچی......
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
محمد جان انشالله خودت و فرهاد (سمبر) و دوستاي قديمي. خدا وكيلي تا شماها هستيد من اصلاً خجالت مي كشم ابراز وجود كنم. انشالله شما ها زودتر بريد كه نوبت ما بشه.
[/quote]
ممنون آقا امین گل. ایشالا همه با هم از خط پایان رد میشیم. من اینجا موندم که بقیه دوستان بدونن که از شرایط خودشون بدتر هم هنوز وجود داره, شما هم که لطف کردی وایستادی تا همیشه به هممون امید بدی.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 20:43)khalilkhah نوشته: (2015-08-13 ساعت 20:17)1362amin1362 نوشته: (2015-08-13 ساعت 20:11)khalilkhah نوشته: دوستان خبر خوش, ابوظبی شروع به کلیر کردن بچه های ماه می کرده:
اولیش:
2015AS4855
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
اگه از بچه های مهاجرسرا است رو کنه
آقاي خليل خواه مي دونيد آخرين آپ ديت ايشون قبل از ١٣ آگوست چه تاريخي بوده؟ ممنون
همین ۱۰ اگست همگانی
راستی کیس 2015AS3978 هم ازبچه های مارس ابوظبی امروز ایشود شد
تمامی بچه های ۱۰ آگست (مخصوصا اونهایی که پایه خدمتیشون بالا است)آماده خبرهای خوش باشند
ممنون. اما خليل خواه عزيز. منظورم آپه واقعيه قبل از ١٠ آگوست بود. اگه بدوني ممنون مي شم
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-13 ساعت 21:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-13 ساعت 21:51 توسط APOLO5321.)
هـر لـحظـه كه تســـــــلـيـمـم در كارگه تقدير
آرامتر از آهو ،بي بــــــــاك تر از شيــــــرم
هر لحظه كه مي كوشم در كار كنم تدبير
رنـــج از پي رنــــج آيد ،زنجيــر پي زنجيـر
"مولانا"
با آرزوی بهترین تقدیر برای همگی
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه
گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان. من و خانمم همين الان يك آپ خورديم و جالب اينكه or هم هستش.
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان معنيش چيه؟ هر كسي كه آنلاين جواب بده خواهشا
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 21:39)ali1980 نوشته: سلام. دوستان. من و خانمم همين الان يك آپ خورديم و جالب اينكه or هم هستش.
علي جان مباركه داداش. انشالله كه با همين كلير بشي تموم شه بره.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 21:44)1362amin1362 نوشته: (2015-08-13 ساعت 21:39)ali1980 نوشته: سلام. دوستان. من و خانمم همين الان يك آپ خورديم و جالب اينكه or هم هستش.
خدا از دهنت بشنوه داداشي. انشالله خبرهاي خوب براي همه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز. سلام و شب به خير.
براي همه بچه ها و به خصوص بچه هاي سربازي س كه واقعاً ناعادلانه تا الان بيش از حد منتظر موندن از ته دل دعا كنيد. امشب شب جمعه ست. اميدوارم آقا امام زمان بهمون هديه بده.
خواهشي كه از دوستان دارم اينه كه سيس رو هميشه و هر يكي دو ساعت رصد كنيد. انشالله كه خبراي خوب بنويسيد تو تاپيك.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 21:51)Alex 2014 نوشته: (2015-08-13 ساعت 21:47)ali1980 نوشته: (2015-08-13 ساعت 21:44)1362amin1362 نوشته: (2015-08-13 ساعت 21:39)ali1980 نوشته: سلام. دوستان. من و خانمم همين الان يك آپ خورديم و جالب اينكه or هم هستش.
خدا از دهنت بشنوه داداشي. انشالله خبرهاي خوب براي همه
مبارکه ، برو حالشو ببر .برای ما هم دعا کن عاقبت به خیر بشیم دادا .
ممنون آلكس جان. انشالله همينجوري باشه. انشالله شما هم هر چه زودتر خبرهاي خوب بشنويد.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 17:18)ebrahim1e نوشته: سلام
فایل زیر فایل نهایی سیاک ۲۰۱۴ هست.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1331743383
وقتی که فایل بالا را ملاحظه میکنید متوجه میشوید که آخرین ایرانی که در سه سفارت مصاحبه رفته شمارش 8082 بوده البته اسم سه سفارت به ندرت در این فایل در شماره های بعدی هم ملاحظه میشود که با توجه به یکضرب بودن این افراد و پراکندگی بالا میشه حدس زد که ایرانی نیستند.
و وقتی این شماره 8082 را با بولتن پارسال تطبیق میدیم میفهمیم که آخرین ایرانی این فایل در جولای به مصاحبه رفته و میشه گفت که بالای 90 درصد افراد تا پایان جون مصاحبه رفتند. یعنی تقریبا بیشتر افراد حداقل ۳ ماه وقت داشتن برای کلیر شدن اما آخرش اون وضعیت پیش اومده و کلی از افراد که میتونین کیسهاشون را در این فایل ببینید نهایتا کلیر نشدند.
اما از طرفی وقتی با دقت بیشتری کیسهایی که AP موندن را میبینیم اکثرشون یک آپدیت سپتامبر دارند که شاید نشون دهنده کلیر شدنشون بوده ؟؟؟؟ اما شاید بخاطر نبود ویزا بشون ویزا نرسیده.
امیدوارم فقط ویزا کم نیاد.
اگر من اشتباه میکنم لطفا دوستان و مدیران نظرشون را بگویند.
ممنون از توجهتان
ابراهيم جان، ممنون به خاطر زحمتي كه كشيدي. اما يه سوال، يعني شما مي فرماييد كه بچه هاي كارنت شده براي ماه هاي آگوست وسپتامبر، به مصاحبه دعوت نشده بودن؟
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
میگم بچه ها امشب چقدر خلوته
مثل اینکه همه رفتن مهمونی . از آقا مدیرم خبری نیست . خوش باشین و سلامت دوستان .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]