موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-13 ساعت 19:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-13 ساعت 19:59 توسط khalilkhah.)
(2015-08-13 ساعت 19:40)m.ghoreishi نوشته: دوستان عزیزم رو به ارامش دعوت میکنم.
خوشحالم که نوید یک تغییر بزرگ رو بهتون میدم. الی الخصوص سفارت ایروان.
مثبت فکر کنید. یا علی
coming soon
انشالله قسمت شما, چه تغییری؟
(2015-08-13 ساعت 19:39)professional نوشته: باسلام به همه دوستان . برادر من با خانمش در تاریخ 28 اپریل تو ابوظبی مصاحبه داشته . چند تا سوال مهم دارم . چند ده صفحه اخر رو بررسی کردم . سوالات زیادی برام پیش امده . الان بیش از 100 روز از مصاحبه برادرم میگذره ولی اخرین اپدیتش ۳ می یعنی ۵ روز بعد از مصاحبه داشته و نوشته که کیس شما تو مراحل اداری هست و اطلاعات دیگه ای نداده و واقعا نا امید شدم که دیدم دوستان این همه اپدیت زیاد داشتن حتی با امارداشتن از نوع شبانه و برای تک تک اعضا خانواده. نمی دونم چرا برای کیس برادرم اینقدر طول کشیده و اپدیت نداشته. از طرفی دوستان چطور برای همه اعضا خانوادشون چک میکنن؟ برادرم فقط یک شماره کیس برا کنترل داره( کیس اصلی خودشه) و برای خانمش هیچ شماره ایی نداره. سوال دیگه اینکه سایت سیس چی هست؟ ( ببخشیدکه ما این قدر اطلاعاتمون کمه) این سایت که فقط برای پرداخت هزینه کیس قبل سفر هست. اگه میشه دوستان لینک دقیق سایت سیس جایی که اپدیت هاشون رو چک میکنن بزارن . ممنون میشم. سوال دیگه اینکه ایا تا به حال کسی از ماه اپریل کلیر شده ؟ چرا اینقدر زمان بر شده کلیرها، افسر گفته بود که نهایت ۲ ماه جواب میاد . حتی ایمیل هم زدیم بعد ۳ هفته جواب دادن که تو مراحل اداری هست. ایا امیدی به کلیر هست دوستان؟ شدیدا فشار روحی اورده این قضیه . ممنون میشم دوستان جواب بدن و به امید کلیری برا همه دوستان
ببخشید شرایط برادرتون چی بود (سربازی, کار دولتی)؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خبر خوش, ابوظبی شروع به کلیر کردن بچه های ماه می کرده:
اولیش:
2015AS4855
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
اگه از بچه های مهاجرسرا است رو کنه
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 19:48)ebrahim1e نوشته: (2015-08-13 ساعت 19:39)professional نوشته: باسلام به همه دوستان . برادر من با خانمش در تاریخ 28 اپریل تو ابوظبی مصاحبه داشته . چند تا سوال مهم دارم . چند ده صفحه اخر رو بررسی کردم . سوالات زیادی برام پیش امده . الان بیش از 100 روز از مصاحبه برادرم میگذره ولی اخرین اپدیتش ۳ می یعنی ۵ روز بعد از مصاحبه داشته و نوشته که کیس شما تو مراحل اداری هست و اطلاعات دیگه ای نداده و واقعا نا امید شدم که دیدم دوستان این همه اپدیت زیاد داشتن حتی با امارداشتن از نوع شبانه و برای تک تک اعضا خانواده. نمی دونم چرا برای کیس برادرم اینقدر طول کشیده و اپدیت نداشته. از طرفی دوستان چطور برای همه اعضا خانوادشون چک میکنن؟ برادرم فقط یک شماره کیس برا کنترل داره( کیس اصلی خودشه) و برای خانمش هیچ شماره ایی نداره. سوال دیگه اینکه سایت سیس چی هست؟ ( ببخشیدکه ما این قدر اطلاعاتمون کمه) این سایت که فقط برای پرداخت هزینه کیس قبل سفر هست. اگه میشه دوستان لینک دقیق سایت سیس جایی که اپدیت هاشون رو چک میکنن بزارن . ممنون میشم. سوال دیگه اینکه ایا تا به حال کسی از ماه اپریل کلیر شده ؟ چرا اینقدر زمان بر شده کلیرها، افسر گفته بود که نهایت ۲ ماه جواب میاد . حتی ایمیل هم زدیم بعد ۳ هفته جواب دادن که تو مراحل اداری هست. ایا امیدی به کلیر هست دوستان؟ شدیدا فشار روحی اورده این قضیه . ممنون میشم دوستان جواب بدن و به امید کلیری برا همه دوستان
سلام دوست گرامی
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
از این سایت برای چک کردن استفاده کن این همون سایت سیس یا سیاک هست.
برای چک کردن هر کیس وقتی که شماره را وارد می کنید و اینتر می زنید به تعداد نفرات اون پایین صفحه شماره هست که شما با کلیک روی هر کدام شماره جلوی کیس نامبر تغییر کرده و مثلا از 1ABD به 2ABD تغییر میکنه و آپدیت شخص بعدی چک میشود.
در مورد مراحل اداری هم باید صبر کنید و بدون جای نگرانی نداره و کیس برادرتون دیگه روزای آخرش را طی میکنه و انشالله تا آخر همین ماه کلیر میشوند
موفق باشید
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز خیلی ممنون . سایت رو چک کردم الان تازه فهمیدم داستان چیه و قبلا این قسمت رو دیده بودم اما اصلا نمیدونستم که توی این بازه زمانی کلیر مورد استفاده قرار میگیره . متاسفانه توی برگه ای که به برادرم داده بودن فقط همون سایت سفارت ابوظبی بوده که توی اون سایت هیچ اپدیتی این اواخر نداشتیم. برا کیس برادر من هم همون 10 اگوست اپدیت داشته که نوشته توی پرسه ضروری هست که اون جور که متوجه شدم برای همه این اپدیت خورده . باز جای امیدواری هست فکر میکردم که تو سفارت مثل ادارات ایران پرونده کلا گم شده
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
ارمنستان یک هفته ای بدون تغییر بود تا اینکه امروز آخروقت اداریش ، یک شماره کیس غیرلاتاری کلیر شده را ار انتهای لیستش حذف کرد
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 20:11)khalilkhah نوشته: دوستان خبر خوش, ابوظبی شروع به کلیر کردن بچه های ماه می کرده:
اولیش:
2015AS4855
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
آقاي خليل خواه مي دونيد آخرين آپ ديت ايشون قبل از ١٣ آگوست چه تاريخي بوده؟ ممنون
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 19:57)khalilkhah نوشته: (2015-08-13 ساعت 19:40)m.ghoreishi نوشته: دوستان عزیزم رو به ارامش دعوت میکنم.
خوشحالم که نوید یک تغییر بزرگ رو بهتون میدم. الی الخصوص سفارت ایروان.
مثبت فکر کنید. یا علی
coming soon
انشالله قسمت شما, چه تغییری؟
(2015-08-13 ساعت 19:39)professional نوشته: باسلام به همه دوستان . برادر من با خانمش در تاریخ 28 اپریل تو ابوظبی مصاحبه داشته . چند تا سوال مهم دارم . چند ده صفحه اخر رو بررسی کردم . سوالات زیادی برام پیش امده . الان بیش از 100 روز از مصاحبه برادرم میگذره ولی اخرین اپدیتش ۳ می یعنی ۵ روز بعد از مصاحبه داشته و نوشته که کیس شما تو مراحل اداری هست و اطلاعات دیگه ای نداده و واقعا نا امید شدم که دیدم دوستان این همه اپدیت زیاد داشتن حتی با امارداشتن از نوع شبانه و برای تک تک اعضا خانواده. نمی دونم چرا برای کیس برادرم اینقدر طول کشیده و اپدیت نداشته. از طرفی دوستان چطور برای همه اعضا خانوادشون چک میکنن؟ برادرم فقط یک شماره کیس برا کنترل داره( کیس اصلی خودشه) و برای خانمش هیچ شماره ایی نداره. سوال دیگه اینکه سایت سیس چی هست؟ ( ببخشیدکه ما این قدر اطلاعاتمون کمه) این سایت که فقط برای پرداخت هزینه کیس قبل سفر هست. اگه میشه دوستان لینک دقیق سایت سیس جایی که اپدیت هاشون رو چک میکنن بزارن . ممنون میشم. سوال دیگه اینکه ایا تا به حال کسی از ماه اپریل کلیر شده ؟ چرا اینقدر زمان بر شده کلیرها، افسر گفته بود که نهایت ۲ ماه جواب میاد . حتی ایمیل هم زدیم بعد ۳ هفته جواب دادن که تو مراحل اداری هست. ایا امیدی به کلیر هست دوستان؟ شدیدا فشار روحی اورده این قضیه . ممنون میشم دوستان جواب بدن و به امید کلیری برا همه دوستان
ببخشید شرایط برادرتون چی بود (سربازی, کار دولتی)؟
برای سربازی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 19:50)1362amin1362 نوشته: (2015-08-13 ساعت 19:39)professional نوشته: باسلام به همه دوستان . برادر من با خانمش در تاریخ 28 اپریل تو ابوظبی مصاحبه داشته . چند تا سوال مهم دارم . چند ده صفحه اخر رو بررسی کردم . سوالات زیادی برام پیش امده . الان بیش از 100 روز از مصاحبه برادرم میگذره ولی اخرین اپدیتش ۳ می یعنی ۵ روز بعد از مصاحبه داشته و نوشته که کیس شما تو مراحل اداری هست و اطلاعات دیگه ای نداده و واقعا نا امید شدم که دیدم دوستان این همه اپدیت زیاد داشتن حتی با امارداشتن از نوع شبانه و برای تک تک اعضا خانواده. نمی دونم چرا برای کیس برادرم اینقدر طول کشیده و اپدیت نداشته. از طرفی دوستان چطور برای همه اعضا خانوادشون چک میکنن؟ برادرم فقط یک شماره کیس برا کنترل داره( کیس اصلی خودشه) و برای خانمش هیچ شماره ایی نداره. سوال دیگه اینکه سایت سیس چی هست؟ ( ببخشیدکه ما این قدر اطلاعاتمون کمه) این سایت که فقط برای پرداخت هزینه کیس قبل سفر هست. اگه میشه دوستان لینک دقیق سایت سیس جایی که اپدیت هاشون رو چک میکنن بزارن . ممنون میشم. سوال دیگه اینکه ایا تا به حال کسی از ماه اپریل کلیر شده ؟ چرا اینقدر زمان بر شده کلیرها، افسر گفته بود که نهایت ۲ ماه جواب میاد . حتی ایمیل هم زدیم بعد ۳ هفته جواب دادن که تو مراحل اداری هست. ایا امیدی به کلیر هست دوستان؟ شدیدا فشار روحی اورده این قضیه . ممنون میشم دوستان جواب بدن و به امید کلیری برا همه دوستان
ضمن تبريك به شما به خاطر اينكه انقدر به فكر برادرتون هستيد و البته در خصوص سئوالهاتون. مشكلي نيست كه آپ نشدن. من از ايشون زودتر مصاحبه بودم و با اين آپ هم هنوز كلير نشدم. اصلاً اين آپ، آپه مهمي نبود. انشالله تو همين چند روزه كلير مي شن. اون سايتي كه مي فرماييد براي واريز پول سيس نيست و اليس هسستش. شما بايد اين سايت رو چك كنيد
ceac.state.gov
در قسمت ايمگرنت چك كنيد وضعيت كيستون رو. آخرين گزينه. در خصوص ديدن وضعيت همه اعضاي كيس در كنار كيس نامبر( در جدولي كه باز مي شود) عدد ٠١ براي نفر اول و ٠٢ براي همسر و به ترتيب براي فرزندان گذاشته شده كه با كليك روي هر كدام تاريخ آخرين آپديت مشاهده مي شه. در خصوص سئوال بعدي بله از آپريلي ها كلير داشتيم. اما هنوز كلير نشده هم داريم. پس نگران نباشيد. يكيش خودم.
ممنون از پاسخ بسیار خوب شما دوست عزیز و همچنین انلاین بودنتون و به امید کلیری برای شما
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-13 ساعت 20:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-13 ساعت 20:23 توسط ریحانا.)
کاش امشب همه یک آپ طلایی بخوریم و یک عمر بگیم کی میگفت 13 نحسه والله برای ما که 13 آگوست بهترین بود
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 18:12)mehrdad_123 نوشته: (2015-08-13 ساعت 17:56)Arshia2000 نوشته: (2015-08-13 ساعت 16:20)amin551 نوشته: (2015-08-13 ساعت 16:15)sara456 نوشته: دوستان میشه خواهشا یکی جواب سوال منو بده؟!!
این جریان / یا or در آپ اصلی چقدر صحت داره؟ بوده کسی که در آپ اصلی با / بوده و کلیر شده باشه؟
سلام سارا جان بطور معمول وقتی از آمریکا آپ کلیری داشته باشید / به OR تغییر پیدا میکنه ولی مواردی هم بوده که با همون / کلیر شدن. از اساتید سایت خواهشمندم اگر جواب من کامل نیست لطفا کامل فرمائید من با توجه به اینکه تمام آپدیت هام روز بود، با قطعیت میگم تبدیل / به or تو فایل من مربوط به آپ سفارت بود ،من اصلا آپ شبانه نداشتم، البته ایمیل کلیری آمده اما هنوز نگفتند پاس را ببرم
اپ ۶ اگوست که داشتید شبانه بوده ولی ساعتش ۵ بوده که ۵ میشه ۹ به وقت واشنگتن میتونم بپرسم شما به چه حسابی میفرمایید اپ ۶ آگوست من شبانه بوده؟ من کیسم هر موقع آپدیت شده بین ۱ تا ۴ بعد از ظهر به وقت کوالا لامپور بوده که فکر کنم میشه نصف شب واشنگتن.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 20:11)khalilkhah نوشته: دوستان خبر خوش, ابوظبی شروع به کلیر کردن بچه های ماه می کرده:
اولیش:
2015AS4855
انشالله هوررررررررررررررررررررراي خودت برادر
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 18:42)1362amin1362 نوشته: (2015-08-13 ساعت 18:31)mehrdad_123 نوشته: (2015-08-13 ساعت 18:27)1362amin1362 نوشته: (2015-08-13 ساعت 18:16)bahar101 نوشته: همه آپدیت های ما با / بوده . یکی بگه یعنی چی؟
بهار جان. يكم صبور باش. انشالله به وقتش كلير مي شيد. ازت خواهش مي كنم يكم بهشون فرصت بده.
اما در خصوص or و / : ضمن اجازه از مهرداد عزيز كاشف اين قضيه. بر اساس تجربه عرض مي كنم خدمتتون كه شما حتي در آپهاي شبانه تبديل به or نمي شويد. زماني اون متن تبديل به or مي شه كه شما آپ شبانه كليري رو دريافت كرديد( كه در اين حالت هنوز / است) و از طرف سفارت براي آخرين بار آپ مي شيد( كه در اين زمان تبديل به or مي شه). يعني شما با آخرين آپ روزانه سفارت به اين حالت تغيير مي كنيد. حالا اگر من اشتباه مي كنم لطفاًمهرداد جان تصحيح بفرماين. موفق باشي. من خودمم این موضوع را دیدم و شک هم کردم اما با ی سوال نقض اش میکنم اگه اینجوری بود هر کیس or باید کلیر شده باشه در صورتیکه کیس هایی داریم که or هستند اما هنوز کلیر نشدند.
مهرداد جان. خواهش مي كنم نقضش نكن. چون كلاً اين فرضيه مي ره زير سئوال.
اما اگر اين فرضيه درست باشه ( منظورم وجود or و / است) بنده صراحتاً اعلام مي كنم اين دوستان كلير شدن ولي از جانب سفارت ايميل كليري دريافت نكردند كه خودت بهتر مي دوني دلايل مختلف داره. ولي اگر همون كيس نامبرها رو دنبال كنيم خواهيم ديد كه با شروع طوفان كليري، ايميل را دريافت خواهند كرد.
من ایمیل کلیری دریافت کردم اما هنوز بعد از ۴ روز or هستم
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 20:35)Shaft نوشته: (2015-08-13 ساعت 20:11)khalilkhah نوشته: دوستان خبر خوش, ابوظبی شروع به کلیر کردن بچه های ماه می کرده:
اولیش:
2015AS4855
محمد جان انشالله خودت و فرهاد (سمبر) و دوستاي قديمي. خدا وكيلي تا شماها هستيد من اصلاً خجالت مي كشم ابراز وجود كنم. انشالله شما ها زودتر بريد كه نوبت ما بشه.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 20:17)1362amin1362 نوشته: (2015-08-13 ساعت 20:11)khalilkhah نوشته: دوستان خبر خوش, ابوظبی شروع به کلیر کردن بچه های ماه می کرده:
اولیش:
2015AS4855
آقاي خليل خواه مي دونيد آخرين آپ ديت ايشون قبل از ١٣ آگوست چه تاريخي بوده؟ ممنون
همین 10 اگست همگانی
راستی کیس 2015AS3978 هم ازبچه های مارس ابوظبی امروز ایشود شد
تمامی بچه های 10 آگست (مخصوصا اونهایی که پایه خدمتیشون بالا است)آماده خبرهای خوش باشند
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 20:35)Shaft نوشته: (2015-08-13 ساعت 20:11)khalilkhah نوشته: دوستان خبر خوش, ابوظبی شروع به کلیر کردن بچه های ماه می کرده:
اولیش:
2015AS4855
همچنین آرزوی موفقیت برای شما و انشالله خانواده به سلامت برگردند
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-13 ساعت 21:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-13 ساعت 21:43 توسط A2000.)
(2015-08-13 ساعت 15:16)ben123 نوشته: (2015-08-13 ساعت 13:26)ebrahim1e نوشته: (2015-08-13 ساعت 13:04)ben123 نوشته: دوستان عزیز یه سوال
میشه برام توضیح بدین دقیقا داستان تاریخ مدیکال چیه؟ مثلا کسی که یک ماه دیگه بیشتر از مدیکالش نمونده و باید توو اون یک ماه حتما بره آمریکا وگرنه باید مدیکالشو ۶ ماه دیگه تمدید کنه. این داستان چیه؟ این تاریخ روو کارت زرد خورده؟ یا تاریخیه که از رفتن به مطب دکتر سفارت مثلا در آنکارا شروع میشه؟ بعد اگر کسی که ویزاشو گرفت خواست دیرتر بره آمریکا باید چجوری تمدیدش کنه؟ دوباره باید بره پاستور واکسن بزنه و دوباره کارت زرد بگیره یا دوباره باید بره پزشک سفارت؟؟؟
مرسی دوستان 2016 لطفا سوالات را در زمان و مکان مناسب مطرح فرمایید تا به نحو احسن بتوان از اطلاعات دوستان در این تاپیک استفاده نمود. متشکرم
سلام
از تاریخی که شما میرید پیش دکتر و مدیکال انجام میدید یعنی دقیقا همون تاریخی که روی CD و دیگر مدارک خورده شما ۶ ماه فرصت دارید وارد آمریکا بشوید
حالا اگر همون اول ویزا گرفتید که مسئله حله اما اگر این مدت ۶ ماه رو به پایان بود و کلیر شدید شما باید برای مراجعه مجدد حتما مدیکالتون را تمدید کنید.
و در صورتی که شما ویزا در پاسپورتتان خورد موظف هستید تا در تاریخ مقرر وارد آمریکا شوید در غیر اینصورت ویزای شما باطل خواهد شد و به هیچ وجه نمیتوانید تمدید داشته باشید.
پس در صورتی که می خواهید دیرتر به آمریکا بروید و مدت مدیکالتون رو به پایان هست حتما برای مدیکال مجدد مراجعه فرمایید.
موفق باشید مرسی
پس برای تمدید مدیکال دوباره باید بریم همون پزشک سفارت در همون کشور و نیاز به زدن واکسنها نیست.
ویزا که میخوره تووش تاریخ داره که تا کی وقت داریم به آمریکا ورود بزنیم؟
حدودا چقدر زمان داره تا اکسپایر بشه؟ دوستان 2016 لطفا سوالات را در زمان و مکان مناسب مطرح فرمایند تا هم دوستان 2015 بتوانند با تشریک مساعی و تبادل اطلاعات ضمن دریافت پاسخی به سوالات مهم خود در این برهه ی حساس بنحوی به آرامش مورد نیاز دست یابند . همچنین بنده بعنوان یه 2016 یی برای تک تک دوستان 2015 آرزوی یه ویزای خوشگلو دارم .
|