کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
تبریک به همه دوستان کلیر شده و در حال کلیر شدن.
آقا ما دو روز نبودیم این تاپیک ترکونده.من که از خوشحالی اشکم دراومد.به امید کلیر شدن همگی
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، rbrb-2015 ، ebrahim1e ، ARSAMNEW ، hilda60 ، SAMBAR ، Pariba ، Alex 2014 ، mel ، بابراس ، لطف اله ، bahar101 ، moj21
دوستان ارمنستاني دقت كنن.
آپ شبانه براي يه سري از كيس هاي ارمنستان داره مي خوره. رصد كنيد لطفاً. انشالله كه همتون اين آپ طلايي رو دريافت كنيد. خدايا شكرت كه دوستام دارن دونه دونه مي رن.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-15 ساعت 00:26)sasanoush نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 21:19)farrokh33 نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 21:09)Memolkhan نوشته:  چند مسيله يكي اينكه برگه من سفيد بود نه بنفش. و بعد چك كردن سايت سيز سودي هم داره؟ سوم امروز يكي از دوستان تو هتل ديدم گفت سفارت انكارا گفته سهميه ايران تمام شده و از ١٤ اگوست ديگه ايراني ها مصاحبه نميان. نميدونم والا
سلام دوست عزیز به هیچ عنوان این حرف های بیهوده رو باور نکن سفارت به هیچ عنوان به کسی نمیگه سهمیه ایران تموم شده وتاریخ هم بده .حتما اون آقا یاخانم از دوستان خصوصی سفارت هست Cool.لطفا تا اطمینان از گفتاری ندارید اون رو توی این تاپیک ننویسید.این روزها بسیار حساس اند وگفتاری این چنینی حتی اگر درست هم باشد که نیست کاری ناشایست هست .

من کاملا با آقای فرخ موافقم چون خود من امروز که مصاحبه داشتم ۱۴آگوست از آفیسر پرسیدم ویزا تموم نمیشه گفت نه برای ایرانیها ویزا است.
برگه ما هم تقریبا صورتی بنفش بود.رنگ برگه مهم نیست
ما که برای مصاحبه رفتیم معلوم بود که از قبل تصمیم گرفته شده به ما ap
بدن

(2015-08-15 ساعت 00:26)sasanoush نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 21:19)farrokh33 نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 21:09)Memolkhan نوشته:  چند مسيله يكي اينكه برگه من سفيد بود نه بنفش. و بعد چك كردن سايت سيز سودي هم داره؟ سوم امروز يكي از دوستان تو هتل ديدم گفت سفارت انكارا گفته سهميه ايران تمام شده و از ١٤ اگوست ديگه ايراني ها مصاحبه نميان. نميدونم والا
سلام دوست عزیز به هیچ عنوان این حرف های بیهوده رو باور نکن سفارت به هیچ عنوان به کسی نمیگه سهمیه ایران تموم شده وتاریخ هم بده .حتما اون آقا یاخانم از دوستان خصوصی سفارت هست Cool.لطفا تا اطمینان از گفتاری ندارید اون رو توی این تاپیک ننویسید.این روزها بسیار حساس اند وگفتاری این چنینی حتی اگر درست هم باشد که نیست کاری ناشایست هست .

من کاملا با آقای فرخ موافقم چون خود من امروز که مصاحبه داشتم ۱۴آگوست از آفیسر پرسیدم ویزا تموم نمیشه گفت نه برای ایرانیها ویزا است.
برگه ما هم تقریبا صورتی بنفش بود.رنگ برگه مهم نیست
ما که برای مصاحبه رفتیم معلوم بود که از قبل تصمیم گرفته شده به ما ap
بدن
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، hilda60 ، Pariba ، samane1363 ، Alex 2014 ، بابراس ، لطف اله ، mahyaaa ، bahar101
(2015-08-14 ساعت 19:23)mfarazz نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 18:30)Memolkhan نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 18:11)mojgan m نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 18:07)r.f.h نوشته:  سلام دوستان عزیزم
ما ۵شنبه مصاحبه داشتیم. من و پسرم ویزا گرفتیم ولی همسرم به دلیل سربازی ارتش برگه آب گرفت اگر امکان دآره یکی از دوستان محبت کنن و مرا راهنمایی کنن که من از کجا و چگونه کلرینس ایشون چک کنم.
بآور کنید خوندن 1350 صفحه کار سختیه
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

كودوم صفحه ها رو بخونيم اخه؟
شما کدوم سفارت مصاحبه داشتید؟ سایت سفارت رو هم مرتب چک کنید. موفق باشید.
سلام دوست عزیز ما ایروان مصاحبه داشتیم ولی من واقعا از سایتش چیزی سر در نمیارم و نمیدوونم کجاشو چک کنم لطفا کمکم کنین دوستان با تجربه....
Case number:7605
Interview:13 August
Embassy:yeravan
Updates:14,18,21.28
10،11،14Sep
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، hilda60 ، Alex 2014 ، bahar101
چرا ابوظبی با می حال نمیکنه؟.....از روش تقریبا پرید
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان: 2015reza ، 1362amin1362 ، hilda60 ، ARSAMNEW ، smpf ، SAMBAR ، Pariba ، behzadsh ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، mel ، bahar101 ، moj21
با توجه به كليرهاي اخير و سير اونها ، يك مسئله مشخص مي شه. عزيزاني كه مصاحبه هاشون در دو ماه اخير بوده ، سرعت بررسي پرونده هاشون به قدري سريع بوده كه حتي از افرادي كه در آپريل و مي مصاحبه رفتند ، جلو افتادند. دليلش كلير شدن چند نفر از دوستاني هست كه در دوماه اخير مصاحبه شدند و سربازيشون س پ ا ه بوده و در عرض ٤٠ تا ٨٠ روز كلير شدن!!!!! در حالي كه كيس هاي اپريل ، مارچ و مي با شرايط مشابه هنوز حتي در انتظار يك آپ خشك و خالي هستند. پس به اين نتيجه اخلاقي مي رسيم كه اگر مصاحبه به آخرها هم بيوفته چندان بد نيست.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
(2015-08-15 ساعت 00:55)endeavour نوشته:  چرا ابوظبی با می حال نمیکنه؟.....از روش تقریبا پرید

دقيقا دوست عزيز. اتفاقا منم يه پست بالاتر همين مسئله مد نظرم بود. نه تنها ابو ظبي بلكه هر سه سفارت.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
(2015-08-15 ساعت 01:00)2015reza نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 00:55)endeavour نوشته:  چرا ابوظبی با می حال نمیکنه؟.....از روش تقریبا پرید

دقيقا دوست عزيز. اتفاقا منم يه پست بالاتر همين مسئله مد نظرم بود. نه تنها ابو ظبي بلكه هر سه سفارت.

دقیقا.....
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان: hilda60 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، smpf ، SAMBAR ، m.ghoreishi ، بابراس ، Alex 2014 ، bahar101
خداییش شما هم مثل من استرس دارید که خوابتون نمیبره؟
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، hilda60 ، smpf ، SAMBAR ، kimfar ، Pariba ، endeavour ، m.ghoreishi ، nora-nora ، بابراس ، Alex 2014 ، mel ، لطف اله
(2015-08-15 ساعت 01:06)mojgan m نوشته:  خداییش شما هم مثل من استرس دارید که خوابتون نمیبره؟

تو ديگه چرا استرس داري خانوم. برو با خيال راحت بگير بخواب. ما رو كه مي بيني بيداريم اندر خم يك آپه شبانه بيداريم. ١١٤ روزه كه من خواب ندارم. اعصاب هم ندارم. ???
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-15 ساعت 00:52)r.f.h نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 19:23)mfarazz نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 18:30)Memolkhan نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 18:11)mojgan m نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 18:07)r.f.h نوشته:  سلام دوستان عزیزم
ما ۵شنبه مصاحبه داشتیم. من و پسرم ویزا گرفتیم ولی همسرم به دلیل سربازی ارتش برگه آب گرفت اگر امکان دآره یکی از دوستان محبت کنن و مرا راهنمایی کنن که من از کجا و چگونه کلرینس ایشون چک کنم.
بآور کنید خوندن 1350 صفحه کار سختیه
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

كودوم صفحه ها رو بخونيم اخه؟
شما کدوم سفارت مصاحبه داشتید؟ سایت سفارت رو هم مرتب چک کنید. موفق باشید.
سلام دوست عزیز ما ایروان مصاحبه داشتیم ولی من واقعا از سایتش چیزی سر در نمیارم و نمیدوونم کجاشو چک کنم لطفا کمکم کنین دوستان با تجربه....
https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
دوست عزیز شماره هایی که کلیر میشن ته جدول این صفحه اضافه میشن
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، smpf ، SAMBAR ، Pariba ، Alex 2014 ، لطف اله ، ebrahim1e ، bahar101 ، moj21
دوستان خواهش میکنم از صمیم قلبتون برای کیس های قدیمی تر هم دعا کنید
مخصوصا نصفه و نیمه ها
بخدا انتظار خیلی بد دردیه....
خوشحال میشم از کلیر شدن دوستان بعد از اونطرف ناراحت. که چرا همسرم با شرایط مشابه هنوز یه آپدیت درست حسابی نخورده
از ته دلتون دعا کنید
همسرم منم وسط دعاهاتون جا بدید
داره یواش یواش به روز جداشدنمون نزدیک میشه Sad
..........
از خدا میخوام به حق باب الحوائج یه نگاه بهمون بندازه و هرچه سریعتر همه که خیلی وقته منتظرن کلیر بشن. همسر منم همینطور. الهی آمیییین
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
امروز دیگه کاملا قاطی کردم.....برای اولین بار در عمرم نمک رو گذاشتم توی یخچال و به جای در خونه خودمون داشتم در واحد آپارتمان همسایه رو باز میکردم......خوب شد منو به عنوان دزد نگرفتن.وگرنه باید از تو کلانتری سیس رو چک میکردم....اینجا زندانه I love u ceas
(2015-08-15 ساعت 01:11)hilda60 نوشته:  دوستان خواهش میکنم از صمیم قلبتون برای کیس های قدیمی تر هم دعا کنید
مخصوصا نصفه و نیمه ها
خوشحال میشم از کلیر شدن دوستان بعد از اونطرف ناراحت. که چرا همسرم با شرایط مشابه هنوز یه آپدیت درست حسابی نخورده
از ته دلتون دعا کنید
..........
از خدا میخوام به حق باب الحوائج یه نگاه بهمون بندازه و هرچه سریعتر همه که خیلی وقته منتظرن کلیر بشن. همسر منم همینطور. الهی آمیییین

دعا میکنم اینشالاه همین هفته کلیر بشن قربان.......
(2015-08-15 ساعت 01:11)hilda60 نوشته:  دوستان خواهش میکنم از صمیم قلبتون برای کیس های قدیمی تر هم دعا کنید
مخصوصا نصفه و نیمه ها
از ته دلتون دعا کنید
..........

جدایی از خانواده واقعا سخته. همش دعا میکنم کیس های خانوادگی همگی باهم برن. Amin 1362 عزیز هم به امید خدا زودتر کلیر بشن و دیگه شب بیداری نداشته باشن. خداوند در درجه اول همانند پدری مهربان که ابتدا و انتهایی نداره. فارق از محدودیت های زمان و مکانه. نیروی مطلق و کنترلگره. حتما برای ما بهترین رو رقم میزنه.
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان