موضوعها: 0
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-15 ساعت 01:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-15 ساعت 01:20 توسط ARSAMNEW.)
(2015-08-15 ساعت 01:11)hilda60 نوشته: دوستان خواهش میکنم از صمیم قلبتون برای کیس های قدیمی تر هم دعا کنید
مخصوصا نصفه و نیمه ها
بخدا انتظار خیلی بد دردیه....
خوشحال میشم از کلیر شدن دوستان بعد از اونطرف ناراحت. که چرا همسرم با شرایط مشابه هنوز یه آپدیت درست حسابی نخورده
از ته دلتون دعا کنید
همسرم منم وسط دعاهاتون جا بدید
داره یواش یواش به روز جداشدنمون نزدیک میشه
..........
از خدا میخوام به حق باب الحوائج یه نگاه بهمون بندازه و هرچه سریعتر همه که خیلی وقته منتظرن کلیر بشن. همسر منم همینطور. الهی آمیییین
ایشالا هیچ خانواده ای از هم جدا نشن .. همین امشب براتون دعای مخصوص می کنم
من مطمعنم این یکی دو هفته کلی خبر خوب داریم یکشم ماله شماست .
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 01:11)hilda60 نوشته: دوستان خواهش میکنم از صمیم قلبتون برای کیس های قدیمی تر هم دعا کنید
مخصوصا نصفه و نیمه ها
بخدا انتظار خیلی بد دردیه....
خوشحال میشم از کلیر شدن دوستان بعد از اونطرف ناراحت. که چرا همسرم با شرایط مشابه هنوز یه آپدیت درست حسابی نخورده
از ته دلتون دعا کنید
همسرم منم وسط دعاهاتون جا بدید
داره یواش یواش به روز جداشدنمون نزدیک میشه
..........
از خدا میخوام به حق باب الحوائج یه نگاه بهمون بندازه و هرچه سریعتر همه که خیلی وقته منتظرن کلیر بشن. همسر منم همینطور. الهی آمیییین
من هم شرایط شما رو دارم دقیقا با این تفاوت که هنوز برای گرفتن بلیط و برنامه رفتنم اقدامی نکردم. همیشه هم تو دعاهام شما و لیدا خانم رو به یاد دارم.
امیدوارم که به زودی خبرهای خوبی بشنویم همه ...
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 00:56)2015reza نوشته: با توجه به كليرهاي اخير و سير اونها ، يك مسئله مشخص مي شه. عزيزاني كه مصاحبه هاشون در دو ماه اخير بوده ، سرعت بررسي پرونده هاشون به قدري سريع بوده كه حتي از افرادي كه در آپريل و مي مصاحبه رفتند ، جلو افتادند. دليلش كلير شدن چند نفر از دوستاني هست كه در دوماه اخير مصاحبه شدند و سربازيشون س پ ا ه بوده و در عرض ٤٠ تا ٨٠ روز كلير شدن!!!!! در حالي كه كيس هاي اپريل ، مارچ و مي با شرايط مشابه هنوز حتي در انتظار يك آپ خشك و خالي هستند. پس به اين نتيجه اخلاقي مي رسيم كه اگر مصاحبه به آخرها هم بيوفته چندان بد نيست.
دوست عزیز ما از فوریه هنوز منتظریم ....
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ما که دیگه بی خیال شدیم ....و کم کم داریم سعی می کنیم فکر اون طرف رو از سرمون بیرون کنیم .این چند روز هم یه سفر کوتاه رفتیم تا یه مقدار از این موضوع فاصله بگیریم .....تو این حدود یکسال و خورده ای خیلی استرس کشیدیم .....خدا کنه این یکماه و چند روز هم زودتر تموم بشه تا با خیال راحت به زندگیمون بر گردیم .....
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .
نامه دومه من هنو نیومده ولی احتمالا مصاحبم اکتبره .با توجه به اینکه دانشجو ساله آخرم و تا تابستونه بعد نمی تونم برم آمریکا,اگه ویزا یک ضرب بگیرم می تونم با آفیسر صحبت کنم و بگم گه ویزامو موقع مصاحبه نده و چند ماه بعدش ویزامو بگیرم تا درسم تموم شه؟؟ اصن چنین کاری عاقلانست؟
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر 
مقصد: هیوستون
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ابوظبی داره اونهایی که آپ ۱۰ آگوست داشتن را یکی یکی کلیر میکنه؟؟
نظرتون چیه ما کی کلیر میشیم؟؟؟
زمان کلیر شدن برای من و همسرم خیلی حساسه ، حتما باید چند روز آینده باشه خدا
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا خوشحال شدم دوستان کلیر شده مبارکتون باشه
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-15 ساعت 02:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-15 ساعت 02:39 توسط areb1356.)
(2015-08-15 ساعت 01:53)anita.k نوشته: سلام دوستان .
نامه دومه من هنو نیومده ولی احتمالا مصاحبم اکتبره .با توجه به اینکه دانشجو ساله آخرم و تا تابستونه بعد نمی تونم برم آمریکا,اگه ویزا یک ضرب بگیرم می تونم با آفیسر صحبت کنم و بگم گه ویزامو موقع مصاحبه نده و چند ماه بعدش ویزامو بگیرم تا درسم تموم شه؟؟ اصن چنین کاری عاقلانست؟
دوست عزیز اگه از قبولیهای 2016 هستین تاپیک رو اشتباه اومدین. در ضمن تاریخ ویزا دلبخواهی تعیین نمیشه. 6 ماه از روز تست مدیکالتون.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
تبریییییییییییییییییییییییییییک به همه دوستان کلیر شده و آپدیت شده ها که انشالله تو همین چند روز ایمیل کلیری واسشون میااااد
دعا واسه بقیه دوستان یادتوون نره که انشالله انشالله به سپتامبر نرسیده همگی تو این ماه کلیر بشن
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان وقتی به خدا توکل میکنیم و چیزی از خدا میخوایم دیگه نمیشه و بیخیال بشیم و نا امیدی جایی نداره و انرژی منفی نداریییییم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 01:53)anita.k نوشته: سلام دوستان .
دوست عزيز. ضمن تبريك به شما به جهت برنده شدنتون در لاتاري. بايد عرض كنم خدمتتون كه نخير اين كار اصلاً عاقلانه نيست. شما مي تونيد ويزا رو بگيريد و براي دو الي سه روز به خاك آمريكا ورود كنيد و سپس خارج بشيد و ادامه تحصيلتون رو انجام بديد. اگر تحصيلتون بيش از شش ماه طول مي كشه مي تونيد درخواست پاس سفيد كنيد و تا دو سال با مجوز خارج از خاك ايالات متحده باشيد. موفق باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥