کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-15 ساعت 01:08)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 01:06)mojgan m نوشته:  خداییش شما هم مثل من استرس دارید که خوابتون نمیبره؟

تو ديگه چرا استرس داري خانوم. برو با خيال راحت بگير بخواب. ما رو كه مي بيني بيداريم اندر خم يك آپه شبانه بيداريم. ١١٤ روزه كه من خواب ندارم. اعصاب هم ندارم. ???

دوستان باورتون میشه منم خواب ندارم ??! اعصاب هم از اول ظاهرا مادرزادی نداشتم !
این لاتاری شده مخل اسایش و ارامش ! خداجونم همه رو دریاب :اپ شده, اپ نشده , کلیرشده, نشده، نصفه نیمه ‘ ویزاگرفته , نگرفته , رفته , نرفته , داره میره ...!!
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
آمار نهایی آپ 14 آگست به شرح ذیل است:
اکتبر تا ژانویه: 0
فوریه: 1
مارس: 1 کیس
آوریل: 1 کیس
می: 7 کیس
جون: 17
جولای: 12
آگست: 26 کیس

کل 65 کیس
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
برخلاف نظر دوستان هیچ پرش کلیری از ماه های بالاتر به ماه های پایین تر رخ نداده, جدول:
[عکس: AYT2t.jpg]

در این جدول کل افراد کلیر شده تقسیم بر کل افراد چک امنیتی در آن ماه مورد نظر به صورت کلی و به تفکیک سفارت ارائه شده
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-15 ساعت 04:32)khalilkhah نوشته:  برخلاف نظر دوستان هیچ پرش کلیری از ماه های بالاتر به ماه های پایین تر رخ نداده, جدول:
[عکس: AYT2t.jpg]

در این جدول کل افراد کلیر شده تقسیم بر کل افراد چک امنیتی در آن ماه مورد نظر به صورت کلی و به تفکیک سفارت ارائه شده

سپاس خليل خواه عزيز كه تا ٣:٣٠ صبح بيدار موندي و با دليل و منطق به سؤالات و شك و شبهه ها جواب مي دي. ايول و حقا كه جاي تو امريكاست. البته منظور مااز پرش يا عقب افتادن ماهاي قبل اين بوده كه اگر به عنوان مثال متوسط زمان انتظار براي كيس هاي خاص مثل سربازي يا شغل حساس براي بچه هاي مي ٤ ماه بوده، با نزديك شدن به پايان لاتاري اين ٤ ماه براشون كم نشده و به همون روال قبل ادامه پيدا كرده. در حالي كه اين زمان براي بچه هاي high risk جون به شدت كم شده. به همين خاطر تعداد قابل توجهي از كيس هاي خاص جون (سربازي يا شغل حساس)كلير شدند در حالي كه كيس هاي با شرايط مشابه از مي يا حتي قبل تر هنوز منتظر هستند.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
(2015-08-15 ساعت 01:53)anita.k نوشته:  سلام دوستان .
نامه دومه من هنو نیومده ولی احتمالا مصاحبم اکتبره .با توجه به اینکه دانشجو ساله آخرم و تا تابستونه بعد نمی تونم برم آمریکا,اگه ویزا یک ضرب بگیرم می تونم با آفیسر صحبت کنم و بگم گه ویزامو موقع مصاحبه نده و چند ماه بعدش ویزامو بگیرم تا درسم تموم شه؟؟ اصن چنین کاری عاقلانست؟

نمیشه اگر هم میشد اصلا کار درستی نبود.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: babak90 ، ARSAMNEW ، 2015reza ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، anita.k ، bahar101
سلام دوستان
از دوستانی که کلیر میشن خواهش میکنم که اطلاعات بیشتری در مورد خودشون بزارن مخصوصا اقایان در مورد سربازیشون و دشته و مقطع تحصیلیشون

خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
(2015-08-14 ساعت 12:17)mfte.teacher نوشته:  یعنی امکان داره منم کلیر بشم !!!!!!!!!!
یعنی آپ 31 جولای و ۱۰ آگست بی معنی نبودن !!!!!!!!!!

یعنی میشه ما هم کلیر بشیم
خانمم برنده بودن که سربازی یا شغل دولتی نداشتن آخه واسه چی این همه استرس
جناب خلیل خواه اگه تا آخر هفته کلیر نشیم چقدر اختمال داره تا آخر آگوست کلیر بشیم؟؟؟؟؟؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: بابراس ، ARSAMNEW ، لطف اله ، Alex 2014 ، Pariba ، 1362amin1362 ، bahar101 ، hamid99
کیس ۵۰۴۵ دیشب تا ساعت ۸ اپ نشده بودن بعدش اپ شدن،این اپ حتما از امریکاست
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: بابراس ، ARSAMNEW ، لطف اله ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، samane1363
(2015-08-14 ساعت 22:54)ali1350 نوشته:  باسلام خدمت همه دوستان
می خواستم از دوستانی که ماه مارچ سفارت انکارا مصاحبه داشتن بپرسم آیا کسی هست که هنوز کلیر نشده باشه ؟ من چندین ایمیل برای پیگیری ارسال کردم ولی خبری نیست !!

دوست عزیز ما هم مارچ انکارا مصاحبه داشتیم و هنوز منتظریم.
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!Smile)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
با سلام خدمت همه ی دوستان آپ شده و کلیر شده تبریک می گم امیدوارم موفق باشید برای ما هم دعا کنید خیلی این روزها سخت می گذره به نظرتون ما کلیر میشیم آقای خلیل خواه آقا امین و آقای مدیر دوستان یه نظر بدین خیلی وقته یه آپ نا قابل نداشتیم دیگه بریدیم محتاج دعاتون هستیم
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، لطف اله ، mojgan m ، Pariba ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، bahar101
والا نمی خوام کسی را مایوس کنم ولی فکر می کنم اگه تا آخر آگست کلیر شدیم که شدیم وگنر باید یواش یواش برگردیم به زندگی قبل از لاتاری
سلام به همه دوستان و تبریک به عزیزانی که کلریر شدن. درسته که اینجا همه تاحدی نگران وضعیت خودشون هستن ولی خدا وکیلی تا اونجا که از دستشون بر میاد کار همدیگر رو راه میاندازن. بقیه تاپیک ها مگس هم پر نمیزنه.یه سوال داشتم تو تاپیک خودش نوشتم کسیجواب نداد شرمنده . برای ترجمه مدارک مدرسه پسرم فقط ترجمه کارنامه سال اخرش کافیه یا باید از اول ابتدایی تا سوم راهنمایی رو ترجمه کنیم ؟ باز هم عذر خواهی میکنم ؟
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، Pariba ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، moj21
(2015-08-15 ساعت 08:52)ALISHARIFI نوشته:  سلام به همه دوستان و تبریک به عزیزانی که کلریر شدن. درسته که اینجا همه تاحدی نگران وضعیت خودشون هستن ولی خدا وکیلی تا اونجا که از دستشون بر میاد کار همدیگر رو راه میاندازن. بقیه تاپیک ها مگس هم پر نمیزنه.یه سوال داشتم تو تاپیک خودش نوشتم کسیجواب نداد شرمنده . برای ترجمه مدارک مدرسه پسرم فقط ترجمه کارنامه سال اخرش کافیه یا باید از اول ابتدایی تا سوم راهنمایی رو ترجمه کنیم ؟ باز هم عذر خواهی میکنم ؟

فقط ترجمه [font=Tahoma]کارنامه سال اخرش[/font] کافیه
Smileشماره کیس :2015AS 000047xx تاریخ رویت قبولی :1 می
: آنکارا تعداد افراد :4 ارسال فرمهای سری اول :20 June
درخواست 16sep -: unlock، تاریخ reopen : بیست و دوم sep
کارنت شدن : 11,march
انتقال توسط kcc از آنکارا به ابوظبی
اول می--نصفه-نیمه -َAP--آپدیت ها 5 می همگی-ارسال ایمیل 31می--
آپدیت 1و2 جون همگی -3 جون نفرAP خورده ها-- 6 jun نفر اصلی
10 AUg همگی-----15 AUg نفر منتظر.16و18همگی(روز تحویل پاسپورت به سفارت)اما ابوظبی همچنان ماه جون گیر کرده واپ نمی شه

با عرض سلام ... صبح به خیر
امروز نود روز ما کامل شد میخواستم یک میل بزنم......به نظر شما تا دوشنبه وایستم بهتر نیست؟
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
من نمیدونم چرا ما دائم داریم آپدیت میشیم اما هنوز خبری از کلیری نیست
کیس نامبر: 5xxx مصاحبه : 4 جون ابوظبی ، تعداد : دو نفر،
آپدیت نفر اصلی: 4 جون و 22 جولای شبانه، 23جولای ، 26 جولای ، 28 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 14 آگوست ، 16 آگوست ، 26 آگوست ، 27 آگوست ، 28 آگوست شبانه، 30 آگوست تبدیل به OR و کلیر
آپدیت همراه: 5 جون و 23جولای ، 26 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 27 آگوست شبانه ، 27 آگوست روز و OR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان