موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 09:45)pmoudi نوشته: سلام به همه دوستان...
من الان آنکارا هستم و ویزام رو گرفتم....
خواستم بگم اصلا نا امید نشید ... سفارت خیلی سریع و مرتب داره کاراش رو میکنه... روزی که من رفتم پاسامون رو بدم سفارت، نقریبا کسی تو سفارت نبود، از خانومی که دم در بود پرسیدم چه خبره که اینقدر خلوته.... گفت کلی کار اداری هست که باید زود انجام بشه.... همزمان با مراجعه کننده که نمیشه انجامشون داد... ایشالا همه زود زود کلیر میشین و ویزاتون و می گیرین ....
مبارکتون باشه.انشالا آغازی باشه برای روزهای قشنگ آیندتون.ماروهم دعا کنید تا این حس زیبارو تجربه کنیم
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مطمئنم که هممون دیر یا زود ویزامون رو میگیریم . من با 5و6 نفر از جا مانده های 2014 که مکاتبه داشتم همه اونهایی که چندین ماه بود کلیرشون طول کشیده بود به اتفاق گفتند که توی سپتامبر کلیر شده بودند فقط ویزا کم اومده بوده.
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :
مقصد سن خوزه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من چند روز دور موندم از تاپیک ها .می خواستم بدونم از دوستان قدیمی کیا کلیر شدن ؟به عنوان مثال دوست عزیز لیندا 59 خبری از شما نیست !!!انشاالله که خوش خبر باشید و کلیر شده باشید .....
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه امکان داره راهنمایی می خواستم .ما 6ماهمون تموم شده .می خواستم بدونم غیر از ایمیل سفارت ،جای دیگه ای هست برای اینکه ایمیل پیگیری بفرستیم ؟؟؟؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 09:54)دریای خروشان نوشته: من چند روز دور موندم از تاپیک ها .می خواستم بدونم از دوستان قدیمی کیا کلیر شدن ؟به عنوان مثال دوست عزیز لیندا 59 خبری از شما نیست !!!انشاالله که خوش خبر باشید و کلیر شده باشید .....
سلام دوست عزیزم . والا هستم فقط مطالب رو میخونم اما چون نمیخوام فاز منفی بدم کمرنگ هستم ما بعد از 13جولای که آپدیت داشتیم تا 11 آگوست صبر کردیم و ایمیل زدیم 11 آگوست آپ شدیم البته فقط همسرم بعد دوباره ساعت 6.30 . 7 عصر 12 آگوست دوباره آپ شدیم . اما هنوز خبری نشده
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 08:30)sunn789 نوشته: با سلام خدمت همه ی دوستان آپ شده و کلیر شده تبریک می گم امیدوارم موفق باشید برای ما هم دعا کنید خیلی این روزها سخت می گذره به نظرتون ما کلیر میشیم آقای خلیل خواه آقا امین و آقای مدیر دوستان یه نظر بدین خیلی وقته یه آپ نا قابل نداشتیم دیگه بریدیم محتاج دعاتون هستیم
دوست عزيز. موردي كه الان باهاش مواجه هستيم اينه كه دارن خوب كلير مي كنن و حتي دوستانمون از زمان هاي قبل تقريباً حدود زمان مصاحبه شما دارن كلير مي شن. البته بنده اگه جاي شما بودم ايميل هاي پيگيريم رو خيلي قبل تر از اين در فواصل زماني مشخص به سفارت مي زدم و الان هم پيشنهاد خودم اينه كه ايميل پيگيري رو در نظر داشته باشيد. تا ٣٠ سپتامبر هم بايد اميدوار بود. به نظرم امسال كسي جا نخواهد موند مگر مشكلي داشته باشه كه خودش بهتر مي دونه. اميدوارم موفق باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 09:31)powermohsen نوشته: (2015-08-15 ساعت 01:26)powermohsen نوشته: (2015-08-15 ساعت 00:55)endeavour نوشته: چرا ابوظبی با می حال نمیکنه؟.....از روش تقریبا پرید
همین الان یه آپ شبانه به تاریخ پانزده اگوست داشتم که داره به بچه های ماه می این نوید رو میده که وسایلشون رو به همین زودی باید جمع کنن و فانوس راه رو روشن کنن -کوچ کنن به صفحه اولین سفر به عام ریکا --الحق و انصاب وظیفه خودم میدونم که از همه دوستان به ویژه آقا بهداد وآقا رضا ولاله خانم و ..... مدیران مهاجر سرا وعوامل فنی تشکر کنم که وقت زیادی بابت ثبت تجربیات ومطا لعات خودشون در سفرنامه ها صرف کردند به امید کلیر شدن همه.
با سلام وصبح بخیر به همه مهاجر سرایی های عزیز
یه ایمیل دریافت کردم که فرستنده اون abu dhabi , IV هست واین متن هم به ایمیل من وهم به ایمیل همسرم که در فرم 260 داده بودیم ارسال شده و گفته
پاستو بیار ویزا ببر
اما امروز سفارت ابوظبی تعطیل بوده؟ یا دارن روز تعطیل هم کار میکنن؟
تا حالا داشتیم روز تعطیل نامه کلیر بیاد؟
سلام شما آپ ۱۰ آوست هم داشتید؟
تبریک فراوان برای ما هم دعا کن
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 09:56)دریای خروشان نوشته: دوستان اگه امکان داره راهنمایی می خواستم .ما ۶ماهمون تموم شده .می خواستم بدونم غیر از ایمیل سفارت ،جای دیگه ای هست برای اینکه ایمیل پیگیری بفرستیم ؟؟؟؟
دوست عزيز. خودتون بهتر مي دونيد كه فقط مي تونيد با سفارت در ارتباط باشيد. به هر جاي ديگه هم ايميل بزنيد بهتون مي گن كه با سفارتتون در ارتباط باشيد.
ضمناً لطفاً استرس نداشته باشيد. هنوز خيلي ديگه تا انتهاي پروسه مونده. انشالله همين روزا كليريتون رو جشن مي گيريم. يا علي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 09:45)pmoudi نوشته: سلام به همه دوستان...
من الان آنکارا هستم و ویزام رو گرفتم....
خواستم بگم اصلا نا امید نشید ... سفارت خیلی سریع و مرتب داره کاراش رو میکنه... روزی که من رفتم پاسامون رو بدم سفارت، نقریبا کسی تو سفارت نبود، از خانومی که دم در بود پرسیدم چه خبره که اینقدر خلوته.... گفت کلی کار اداری هست که باید زود انجام بشه.... همزمان با مراجعه کننده که نمیشه انجامشون داد... ایشالا همه زود زود کلیر میشین و ویزاتون و می گیرین ....
دوست عزيزم مباركت باشه. انشا... هميشه موفق باشي. يه سوال. شما كه دو نفر بودين آيا هر دو نفر با هم رفتين براي تحويل ويزا از پست؟ يا فقط يك نفر كافيه. منظورم اداره پست هست و اينكه براي تحويل بسته پستي گذرنامه ها نياز به چه مادركي هست؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-15 ساعت 10:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-15 ساعت 10:05 توسط khalilkhah.)
(2015-08-15 ساعت 09:20)sunn789 نوشته: (2015-08-15 ساعت 09:15)khalilkhah نوشته: (2015-08-15 ساعت 09:11)aria802 نوشته: (2015-08-15 ساعت 08:47)khalilkhah نوشته: والا نمی خوام کسی را مایوس کنم ولی فکر می کنم اگه تا آخر آگست کلیر شدیم که شدیم وگنر باید یواش یواش برگردیم به زندگی قبل از لاتاری
میشه بگین دلیلتون چیه، کمبود ویزا یا چیز دیگه ای؟
مشکل کمبود ویزا نیست, و فکر هم نکنم ویزا کم بیاد, مشکل کلیر کردن افراد است و تعداد ویزاهای صادر شده در روز که الان 15 ویزا است که باید 20 شود وگرنه 300 ویزا کم می یاد
شما چرا آقای خلیل خواه اگر شما اینو بگید ما دیگه چی باید بگیم در ناامیدی بسی امید هست تا دقیقه نود امیدوار باشید استا کریم مهربونه ان شاالله نامیدتون نمی کنه مزد این همه زحمت و انتظار رو بهتون میده هرچند خودم کمی دل نگرانم اما دلم به خدا و مهربونیش گرمه
بااین وضعیت بوجود آمده, صحبتهای افرادی همچون جناب عالی می توانه دلگرم کننده باشه, منم مثل شما تا دقیقه 90 امیدوارم, منتها جانب احتیاط را رعایت می کنم که اگه ویزا نگرفتم زیاد دردم نیاد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 09:57)لیدا59 نوشته: (2015-08-15 ساعت 09:54)دریای خروشان نوشته: من چند روز دور موندم از تاپیک ها .می خواستم بدونم از دوستان قدیمی کیا کلیر شدن ؟به عنوان مثال دوست عزیز لیندا 59 خبری از شما نیست !!!انشاالله که خوش خبر باشید و کلیر شده باشید .....
سلام دوست عزیزم . والا هستم فقط مطالب رو میخونم اما چون نمیخوام فاز منفی بدم کمرنگ هستم ما بعد از 13جولای که آپدیت داشتیم تا 11 آگوست صبر کردیم و ایمیل زدیم 11 آگوست آپ شدیم البته فقط همسرم بعد دوباره ساعت ۶.30 . ۷ عصر 12 آگوست دوباره آپ شدیم . اما هنوز خبری نشده
روز تون بخیر .انشاالله که خبرها خوب در پیش داشته باشید ......موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 01:09)ARSAMNEW نوشته: (2015-08-15 ساعت 00:52)r.f.h نوشته: (2015-08-14 ساعت 19:23)mfarazz نوشته: (2015-08-14 ساعت 18:30)Memolkhan نوشته: (2015-08-14 ساعت 18:11)mojgan m نوشته: https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
كودوم صفحه ها رو بخونيم اخه؟
شما کدوم سفارت مصاحبه داشتید؟ سایت سفارت رو هم مرتب چک کنید. موفق باشید.
سلام دوست عزیز ما ایروان مصاحبه داشتیم ولی من واقعا از سایتش چیزی سر در نمیارم و نمیدوونم کجاشو چک کنم لطفا کمکم کنین دوستان با تجربه....
https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
دوست عزیز شماره هایی که کلیر میشن ته جدول این صفحه اضافه میشن
واقعا ممنون که با حوصله جواب منو میدین ولی من تو این صفحه جدولی نمیبینم......تو کدوم گزینه باید وارد بشم
Case number:7605
Interview:13 August
Embassy:yeravan
Updates:14,18,21.28
10،11،14Sep