کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-15 ساعت 09:45)pmoudi نوشته:  سلام به همه دوستان...
من الان آنکارا هستم و ویزام رو گرفتم....
خواستم بگم اصلا نا امید نشید ... سفارت خیلی سریع و مرتب داره کاراش رو میکنه... روزی که من رفتم پاسامون رو بدم سفارت، نقریبا کسی تو سفارت نبود، از خانومی که دم در بود پرسیدم چه خبره که اینقدر خلوته.... گفت کلی کار اداری هست که باید زود انجام بشه.... همزمان با مراجعه کننده که نمیشه انجامشون داد... ایشالا همه زود زود کلیر میشین و ویزاتون و می گیرین ....

مبارکتون باشه.انشالا آغازی باشه برای روزهای قشنگ آیندتون.ماروهم دعا کنید تا این حس زیبارو تجربه کنیم
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Pariba ، Alex 2014 ، hilda60 ، mojgan m ، moj21 ، m.ghoreishi
سلام دوستان
مطمئنم که هممون دیر یا زود ویزامون رو میگیریم . من با 5و6 نفر از جا مانده های 2014 که مکاتبه داشتم همه اونهایی که چندین ماه بود کلیرشون طول کشیده بود به اتفاق گفتند که توی سپتامبر کلیر شده بودند فقط ویزا کم اومده بوده.
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، sunn789 ، ARSAMNEW ، Pariba ، Alex 2014 ، bahar101 ، ebrahim1e ، hamid99 ، nimanoush ، moj21 ، m.ghoreishi ، samane1363
من چند روز دور موندم از تاپیک ها .می خواستم بدونم از دوستان قدیمی کیا کلیر شدن ؟به عنوان مثال دوست عزیز لیندا 59 خبری از شما نیست !!!انشاالله که خوش خبر باشید و کلیر شده باشید .....
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Pariba ، Alex 2014 ، SAMBAR ، ebrahim1e ، hamid99 ، hilda60
دوستان اگه امکان داره راهنمایی می خواستم .ما 6ماهمون تموم شده .می خواستم بدونم غیر از ایمیل سفارت ،جای دیگه ای هست برای اینکه ایمیل پیگیری بفرستیم ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Pariba ، Alex 2014 ، SAMBAR ، ebrahim1e
(2015-08-15 ساعت 09:54)دریای خروشان نوشته:  من چند روز دور موندم از تاپیک ها .می خواستم بدونم از دوستان قدیمی کیا کلیر شدن ؟به عنوان مثال دوست عزیز لیندا 59 خبری از شما نیست !!!انشاالله که خوش خبر باشید و کلیر شده باشید .....
سلام دوست عزیزم . والا هستم فقط مطالب رو میخونم اما چون نمیخوام فاز منفی بدم کمرنگ هستم ما بعد از 13جولای که آپدیت داشتیم تا 11 آگوست صبر کردیم و ایمیل زدیم 11 آگوست آپ شدیم البته فقط همسرم بعد دوباره ساعت 6.30 . 7 عصر 12 آگوست دوباره آپ شدیم . اما هنوز خبری نشده

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-08-15 ساعت 08:30)sunn789 نوشته:  با سلام خدمت همه ی دوستان آپ شده و کلیر شده تبریک می گم امیدوارم موفق باشید برای ما هم دعا کنید خیلی این روزها سخت می گذره به نظرتون ما کلیر میشیم آقای خلیل خواه آقا امین و آقای مدیر دوستان یه نظر بدین خیلی وقته یه آپ نا قابل نداشتیم دیگه بریدیم محتاج دعاتون هستیم

دوست عزيز. موردي كه الان باهاش مواجه هستيم اينه كه دارن خوب كلير مي كنن و حتي دوستانمون از زمان هاي قبل تقريباً حدود زمان مصاحبه شما دارن كلير مي شن. البته بنده اگه جاي شما بودم ايميل هاي پيگيريم رو خيلي قبل تر از اين در فواصل زماني مشخص به سفارت مي زدم و الان هم پيشنهاد خودم اينه كه ايميل پيگيري رو در نظر داشته باشيد. تا ٣٠ سپتامبر هم بايد اميدوار بود. به نظرم امسال كسي جا نخواهد موند مگر مشكلي داشته باشه كه خودش بهتر مي دونه. اميدوارم موفق باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-15 ساعت 09:20)دریای خروشان نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 08:28)babak90 نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 22:54)ali1350 نوشته:  باسلام خدمت همه دوستان
می خواستم از دوستانی که ماه مارچ سفارت انکارا مصاحبه داشتن بپرسم آیا کسی هست که هنوز کلیر نشده باشه ؟ من چندین ایمیل برای پیگیری ارسال کردم ولی خبری نیست !!

دوست عزیز ما هم مارچ انکارا مصاحبه داشتیم و هنوز منتظریم.

دوست عزیز ما هم از فوریه هستیم وهنوز هیچ خبری نیست !!!!!!!
دوست عزیز ما هم از ماه فوریه هستیم و هنوز خبری نیست شرایطمون هم 3 نفر برنده اصلی همسرم با سربازی س و شغل خصوصی **33
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Pariba ، Alex 2014 ، bahar101 ، ebrahim1e ، hilda60 ، moj21 ، m.ghoreishi
(2015-08-15 ساعت 09:41)Azer نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 23:58)mojgan m نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 23:33)Azer نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 14:22)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 13:54)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  ما امروز دوباره آپدیت شدیم، حالا اینکه چطور فهمیدیم آپدیت شدیم اینکه متن سیس از / به or تغییر کرد
هورااااااااااا

هر دومون آپدیت شده بودیم Smile

ببخشين اين که متن سيس از / به or تغییر کرده يعني چه؟ آخه متن سيس يا Ready یا issued یا Administrative processing است (البته بعد از دريافت ايميل دعوت به مصاحبه)
حال کجا / يا or را مي نويسند؟ ممنون مي شم راهنمايي کنيد.
سلام. مواردی که عنوان کردیدReady یا issued یا Administrative processing عنوان یا تیتر هستن در سایت سیاک. که بعد از وارد کردن کیس نامبر مشاهده میکنید. در متن اعلامیه و در زیر همین تیر میتونید / و or رو ببینید.

ببخشيد من دير مي گيرم. مي شه متن اعلاميه را (با حذف شماره و چيزهاي محرمانه) کپي پيست کنيد به اشتراک بگذاريد. و / و or رو را با شکلک Sad هايلايت کنيد
باسلام
زماني كه شما در سايت
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
وارد شويد و شماره كيس خودتون رو وارد ميكنيد اگر در مرحله چك امنيتي قرار داشته باشيد متن زير براي شما ظاهر ميشود:

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
همانگونه كه مشاهده ميفرمايد در متن جمله ايي وجود دارد بدين مضمون:
it will be processed and mailed/available within two business days
به قول دوستان دقيقمون اگر جواب كلير شما از آمريكا آمده باشه و آپديدت به تاريخ جديد براتون اتفاق بيافتد علامت/ كه بين mailed و available وجود دارد به or تغيير ميكند و به صورت:
mailed or available تبديل ميشود
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، sunn789 ، Pariba ، Alex 2014 ، bahar101 ، ebrahim1e ، mojgan m ، moj21 ، m.ghoreishi ، samane1363
(2015-08-15 ساعت 09:31)powermohsen نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 01:26)powermohsen نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 00:55)endeavour نوشته:  چرا ابوظبی با می حال نمیکنه؟.....از روش تقریبا پرید

همین الان یه آپ شبانه به تاریخ پانزده اگوست داشتم که داره به بچه های ماه می این نوید رو میده که وسایلشون رو به همین زودی باید جمع کنن و فانوس راه رو روشن کنن -کوچ کنن به صفحه اولین سفر به عام ریکا --الحق و انصاب وظیفه خودم میدونم که از همه دوستان به ویژه آقا بهداد وآقا رضا ولاله خانم و ..... مدیران مهاجر سرا وعوامل فنی تشکر کنم که وقت زیادی بابت ثبت تجربیات ومطا لعات خودشون در سفرنامه ها صرف کردند به امید کلیر شدن همه.Wink

با سلام وصبح بخیر به همه مهاجر سرایی های عزیز
یه ایمیل دریافت کردم که فرستنده اون abu dhabi , IV هست واین متن هم به ایمیل من وهم به ایمیل همسرم که در فرم 260 داده بودیم ارسال شده و گفته
پاستو بیار ویزا ببر
اما امروز سفارت ابوظبی تعطیل بوده؟ یا دارن روز تعطیل هم کار میکنن؟
تا حالا داشتیم روز تعطیل نامه کلیر بیاد؟

سلام شما آپ ۱۰ آوست هم داشتید؟
تبریک فراوان برای ما هم دعا کن
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Pariba ، Alex 2014 ، SAMBAR ، bahar101 ، ebrahim1e
(2015-08-15 ساعت 09:56)دریای خروشان نوشته:  دوستان اگه امکان داره راهنمایی می خواستم .ما ۶ماهمون تموم شده .می خواستم بدونم غیر از ایمیل سفارت ،جای دیگه ای هست برای اینکه ایمیل پیگیری بفرستیم ؟؟؟؟

دوست عزيز. خودتون بهتر مي دونيد كه فقط مي تونيد با سفارت در ارتباط باشيد. به هر جاي ديگه هم ايميل بزنيد بهتون مي گن كه با سفارتتون در ارتباط باشيد.
ضمناً لطفاً استرس نداشته باشيد. هنوز خيلي ديگه تا انتهاي پروسه مونده. انشالله همين روزا كليريتون رو جشن مي گيريم. يا علي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-15 ساعت 09:45)pmoudi نوشته:  سلام به همه دوستان...
من الان آنکارا هستم و ویزام رو گرفتم....
خواستم بگم اصلا نا امید نشید ... سفارت خیلی سریع و مرتب داره کاراش رو میکنه... روزی که من رفتم پاسامون رو بدم سفارت، نقریبا کسی تو سفارت نبود، از خانومی که دم در بود پرسیدم چه خبره که اینقدر خلوته.... گفت کلی کار اداری هست که باید زود انجام بشه.... همزمان با مراجعه کننده که نمیشه انجامشون داد... ایشالا همه زود زود کلیر میشین و ویزاتون و می گیرین ....

دوست عزيزم مباركت باشه. انشا... هميشه موفق باشي. يه سوال. شما كه دو نفر بودين آيا هر دو نفر با هم رفتين براي تحويل ويزا از پست؟ يا فقط يك نفر كافيه. منظورم اداره پست هست و اينكه براي تحويل بسته پستي گذرنامه ها نياز به چه مادركي هست؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
(2015-08-15 ساعت 09:20)sunn789 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 09:15)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 09:11)aria802 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 08:47)khalilkhah نوشته:  والا نمی خوام کسی را مایوس کنم ولی فکر می کنم اگه تا آخر آگست کلیر شدیم که شدیم وگنر باید یواش یواش برگردیم به زندگی قبل از لاتاری

میشه بگین دلیلتون چیه، کمبود ویزا یا چیز دیگه ای؟

مشکل کمبود ویزا نیست, و فکر هم نکنم ویزا کم بیاد, مشکل کلیر کردن افراد است و تعداد ویزاهای صادر شده در روز که الان 15 ویزا است که باید 20 شود وگرنه 300 ویزا کم می یاد
شما چرا آقای خلیل خواه اگر شما اینو بگید ما دیگه چی باید بگیم در ناامیدی بسی امید هست تا دقیقه نود امیدوار باشید استا کریم مهربونه ان شاالله نامیدتون نمی کنه مزد این همه زحمت و انتظار رو بهتون میده هرچند خودم کمی دل نگرانم اما دلم به خدا و مهربونیش گرمه

بااین وضعیت بوجود آمده, صحبتهای افرادی همچون جناب عالی می توانه دلگرم کننده باشه, منم مثل شما تا دقیقه 90 امیدوارم, منتها جانب احتیاط را رعایت می کنم که اگه ویزا نگرفتم زیاد دردم نیادBig Grin
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-15 ساعت 09:57)لیدا59 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 09:54)دریای خروشان نوشته:  من چند روز دور موندم از تاپیک ها .می خواستم بدونم از دوستان قدیمی کیا کلیر شدن ؟به عنوان مثال دوست عزیز لیندا 59 خبری از شما نیست !!!انشاالله که خوش خبر باشید و کلیر شده باشید .....
سلام دوست عزیزم . والا هستم فقط مطالب رو میخونم اما چون نمیخوام فاز منفی بدم کمرنگ هستم ما بعد از 13جولای که آپدیت داشتیم تا 11 آگوست صبر کردیم و ایمیل زدیم 11 آگوست آپ شدیم البته فقط همسرم بعد دوباره ساعت ۶.30 . ۷ عصر 12 آگوست دوباره آپ شدیم . اما هنوز خبری نشده

روز تون بخیر .انشاالله که خبرها خوب در پیش داشته باشید ......موفق باشید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، Pariba ، SAMBAR ، ebrahim1e ، hamid99 ، hilda60
(2015-08-15 ساعت 09:57)لیدا59 نوشته:  
سلام دوست عزیزم . والا هستم فقط مطالب رو میخونم اما چون نمیخوام فاز منفی بدم کمرنگ هستم ما بعد از 13جولای که آپدیت داشتیم تا 11 آگوست صبر کردیم و ایمیل زدیم 11 آگوست آپ شدیم البته فقط همسرم بعد دوباره ساعت ۶.30 . ۷ عصر 12 آگوست دوباره آپ شدیم . اما هنوز خبری نشده

انشاالله با توجه به آبديت هاي خوشگلتون توي همين هفته ،كلير ميشيد و دل همه مارو هم با يه هوراي قشنگ شاد ميكنيد.Wink
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: Marmad ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، Pariba ، SAMBAR ، ebrahim1e ، hilda60 ، nimanoush ، m.ghoreishi
(2015-08-15 ساعت 01:09)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 00:52)r.f.h نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 19:23)mfarazz نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 18:30)Memolkhan نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 18:11)mojgan m نوشته:  https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

كودوم صفحه ها رو بخونيم اخه؟
شما کدوم سفارت مصاحبه داشتید؟ سایت سفارت رو هم مرتب چک کنید. موفق باشید.
سلام دوست عزیز ما ایروان مصاحبه داشتیم ولی من واقعا از سایتش چیزی سر در نمیارم و نمیدوونم کجاشو چک کنم لطفا کمکم کنین دوستان با تجربه....
https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
دوست عزیز شماره هایی که کلیر میشن ته جدول این صفحه اضافه میشن
واقعا ممنون که با حوصله جواب منو میدین ولی من تو این صفحه جدولی نمیبینم......تو کدوم گزینه باید وارد بشم
Case number:7605
Interview:13 August
Embassy:yeravan
Updates:14,18,21.28
10،11،14Sep
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، Pariba ، SAMBAR ، ebrahim1e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان