موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 08:47)khalilkhah نوشته: والا نمی خوام کسی را مایوس کنم ولی فکر می کنم اگه تا آخر آگست کلیر شدیم که شدیم وگنر باید یواش یواش برگردیم به زندگی قبل از لاتاری
میشه بگین دلیلتون چیه، کمبود ویزا یا چیز دیگه ای؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 09:11)aria802 نوشته: (2015-08-15 ساعت 08:47)khalilkhah نوشته: والا نمی خوام کسی را مایوس کنم ولی فکر می کنم اگه تا آخر آگست کلیر شدیم که شدیم وگنر باید یواش یواش برگردیم به زندگی قبل از لاتاری
میشه بگین دلیلتون چیه، کمبود ویزا یا چیز دیگه ای؟
مشکل کمبود ویزا نیست, و فکر هم نکنم ویزا کم بیاد, مشکل کلیر کردن افراد است و تعداد ویزاهای صادر شده در روز که الان 15 ویزا است که باید 20 شود وگرنه 300 ویزا کم می یاد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 08:28)babak90 نوشته: (2015-08-14 ساعت 22:54)ali1350 نوشته: باسلام خدمت همه دوستان
می خواستم از دوستانی که ماه مارچ سفارت انکارا مصاحبه داشتن بپرسم آیا کسی هست که هنوز کلیر نشده باشه ؟ من چندین ایمیل برای پیگیری ارسال کردم ولی خبری نیست !!
دوست عزیز ما هم مارچ انکارا مصاحبه داشتیم و هنوز منتظریم.
دوست عزیز ما هم از فوریه هستیم وهنوز هیچ خبری نیست !!!!!!!
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وصبح بخىر., خدمت تمامى دوستان مهاجرسراىى , امىدوا رم که بهترىن ها براى هممون پىش بىاد, ما سال قبل در اواسط تىر ماه ( بعد از امتحان کنکور فرزندم ) ىادمون افتاد که نتىجه ى لاتارى را چک کنىم و متوجه ى قبولى همسرم در لاتارى شدىم و ظرف چند روز فرم ها را کامل کردىم و اىن قبولى در لاتارى از همان روز درتصمىم گىرى براى تمامى مسائل زندگىمان تاثىر گذاشته و باعث استرس براى من وهمسر ودو فرزندم شده ولى نتاىج خوبى هم داشته, مثلا نگاه ما رابه مسائل مختلف زندگى تغىىر داده, وخىلى ازکارهاى عقب مانده راانجام دادىم و....... انشاالله که همه بتونىم وىزا بگىرىم ولى اگر نشد هم اشکالى نداره, حتما مصلحت خداوند اىن بوده, اگرمابا ىک نگاه جدىد به زندگى نگاه کنىم و قدرى از مشکلات وسختى هاىى که حداقل ىکى دو سال اول در انتظارمونه را همىن جا متحمل بشىم, مطمئن باشىد که در زندگىمان حتما تاثىر مثبتشو مى گذاره , ...... همگى موفق باشىد.
2015AS6### * تعداد افراد کيس: 4 نفر * مصاحبه 16 جولاى ارمنستان * آپديت طلايى شبانه: 9سپتامبر * کلير شدن: 10سپتامبر * صدور ويزا: 16 سپتامبر * ورود به آمريکا ( واشنگتن. دى.سى ) : بزودى و درسال 2015
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 09:26)Pariba نوشته: سلام وصبح بخىر., خدمت تمامى دوستان مهاجرسراىى , امىدوا رم که بهترىن ها براى هممون پىش بىاد, ما سال قبل در اواسط تىر ماه ( بعد از امتحان کنکور فرزندم ) ىادمون افتاد که نتىجه ى لاتارى را چک کنىم و متوجه ى قبولى همسرم در لاتارى شدىم و ظرف چند روز فرم ها را کامل کردىم و اىن قبولى در لاتارى از همان روز درتصمىم گىرى براى تمامى مسائل زندگىمان تاثىر گذاشته و باعث استرس براى من وهمسر ودو فرزندم شده ولى نتاىج خوبى هم داشته, مثلا نگاه ما رابه مسائل مختلف زندگى تغىىر داده, وخىلى ازکارهاى عقب مانده راانجام دادىم و....... انشاالله که همه بتونىم وىزا بگىرىم ولى اگر نشد هم اشکالى نداره, حتما مصلحت خداوند اىن بوده, اگرمابا ىک نگاه جدىد به زندگى نگاه کنىم و قدرى از مشکلات وسختى هاىى که حداقل ىکى دو سال اول در انتظارمونه را همىن جا متحمل بشىم, مطمئن باشىد که در زندگىمان حتما تاثىر مثبتشو مى گذاره , ...... همگى موفق باشىد.
احسن، شما با اين روحيه حتماً موفق خواهيد شد. مموفق باشيد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.صبحتون بخیر.
اینرو برا خودم میزارم چون این روزا حالو هوای دلم طوفانیست.
[FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND][SMILING FACE WITH SMILING EYES][LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF]
[SMILING FACE WITH SMILING EYES] لبخندبزن: وقتی با خانواده ات دور هم جمع شده اید..[ROSE]
خیلی ها هستند آرزوی داشتن خانواده را دارند...!
[LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND]
[SMILING FACE WITH SMILING EYES] لبخند بزن: وقتی داری سرکارت میروی..[ROSE]
خیلی ها هستند دربدر بدنبال کار وشغل هستند.
[LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND]
[SMILING FACE WITH SMILING EYES]لبخندبزن: چون تو صحیح و سالم هستی..[ROSE]
خیلی ها هستند دارند بخاطر بازگشت سلامتی شان میلیونها خرج میکنند.
[SMILING FACE WITH SMILING EYES]لبخند بزن: چون تو زنده ای وروزی داده میشوی وهنوزفرصت برای جبران مافات داری...[ROSE]
مرده هایی هستندآرزوی بازگشت به زندگی رادارندتاعمل صالحی انجام بدهند..اما هیهات!
[SMILING FACE WITH SMILING EYES]لبخندبزن: چون تو"خدا"را داری و اورا می پرستی وازاو طلب کمک میکنی...[ROSE]
کسانی هستندکه برای گاو سجده میکنند.
[SMILING FACE WITH SMILING EYES]لبخندبزن: چون "تو"خودت هستی..[ROSE]
وخیلی ها آرزو دارند که چون"تو"باشند.
[SMILING FACE WITH SMILING EYES][SMILING FACE WITH SMILING EYES]:لبخندبزن..وهمیشه لبخند بر لبانت داشته باش و خدا راشاکرباش وقناعت پیشه کن وبر تقدیر و مقدرات راضی و تسلیم باش..وهمیشه فرهنگ لبخند را درمحیط زندگی خودت منتشرکن.[ROSE]
[SUNFLOWER] [SUNFLOWER][SUNFLOWER]
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-14 ساعت 23:58)mojgan m نوشته: (2015-08-14 ساعت 23:33)Azer نوشته: (2015-08-14 ساعت 14:22)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: (2015-08-14 ساعت 13:54)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: ما امروز دوباره آپدیت شدیم، حالا اینکه چطور فهمیدیم آپدیت شدیم اینکه متن سیس از / به or تغییر کرد
هورااااااااااا
هر دومون آپدیت شده بودیم 
ببخشين اين که متن سيس از / به or تغییر کرده يعني چه؟ آخه متن سيس يا Ready یا issued یا Administrative processing است (البته بعد از دريافت ايميل دعوت به مصاحبه)
حال کجا / يا or را مي نويسند؟ ممنون مي شم راهنمايي کنيد.
سلام. مواردی که عنوان کردیدReady یا issued یا Administrative processing عنوان یا تیتر هستن در سایت سیاک. که بعد از وارد کردن کیس نامبر مشاهده میکنید. در متن اعلامیه و در زیر همین تیر میتونید / و or رو ببینید.
ببخشيد من دير مي گيرم. مي شه متن اعلاميه را (با حذف شماره و چيزهاي محرمانه) کپي پيست کنيد به اشتراک بگذاريد. و / و or رو را با شکلک
هايلايت کنيد
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان...
من الان آنکارا هستم و ویزام رو گرفتم....
خواستم بگم اصلا نا امید نشید ... سفارت خیلی سریع و مرتب داره کاراش رو میکنه... روزی که من رفتم پاسامون رو بدم سفارت، نقریبا کسی تو سفارت نبود، از خانومی که دم در بود پرسیدم چه خبره که اینقدر خلوته.... گفت کلی کار اداری هست که باید زود انجام بشه.... همزمان با مراجعه کننده که نمیشه انجامشون داد... ایشالا همه زود زود کلیر میشین و ویزاتون و می گیرین ....
شماره کیس:2015AS47XX ... تاریخ رویت قبولی:4 May...سفارت:آنکارا ... تعداد افراد کیس :۲ نفر... تاریخ مصاحبه: 6 می... وضعیت: Issued... مقصد: سنحوزه... آپدیتها: نفر اصلی: 7، 12، 19 می و 20 جولای و نفر دوم: 7 و 12 می... کلیر: هر دو نفر 29 جولای... صدور ویزا: هر دو نفر 11 آگوست