کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-15 ساعت 08:47)khalilkhah نوشته:  والا نمی خوام کسی را مایوس کنم ولی فکر می کنم اگه تا آخر آگست کلیر شدیم که شدیم وگنر باید یواش یواش برگردیم به زندگی قبل از لاتاری

میشه بگین دلیلتون چیه، کمبود ویزا یا چیز دیگه ای؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: بابراس ، Pariba ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR
(2015-08-15 ساعت 08:52)ALISHARIFI نوشته:  سلام به همه دوستان و تبریک به عزیزانی که کلریر شدن. درسته که اینجا همه تاحدی نگران وضعیت خودشون هستن ولی خدا وکیلی تا اونجا که از دستشون بر میاد کار همدیگر رو راه میاندازن. بقیه تاپیک ها مگس هم پر نمیزنه.یه سوال داشتم تو تاپیک خودش نوشتم کسیجواب نداد شرمنده . برای ترجمه مدارک مدرسه پسرم فقط ترجمه کارنامه سال اخرش کافیه یا باید از اول ابتدایی تا سوم راهنمایی رو ترجمه کنیم ؟ باز هم عذر خواهی میکنم ؟

سلام ما کارنامه سال آخر رو برای مدرسه ترجمه کردیم اما از ما نخواستن فقط از بچه هام حدود یک ساعت تست زبان گرفتن که ببینن تو چه سطحی هستن ما چند ساال بچه هامون رو کلاس زبان فرستادیم و فیلم هم به زبان انگلیسی براشون میذاشتیم بعد هم مدرسه کارت واکسن از ما خواست دیگه کارنامه و سن بچه ها چیزی از ایران نخواست در ضمن ترجمه شناسنامه هم خواست که من همراه نداشتم فقط کپی ویزا رو دادیم با سوشال رو دیگه چیزی نمیخوان البته ما تو تگزاس هستیم ببخشید پرچونگی کردم
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: بابراس ، Pariba ، 2015reza ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR ، bahar101 ، ALISHARIFI ، areb1356 ، moj21
(2015-08-15 ساعت 09:11)aria802 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 08:47)khalilkhah نوشته:  والا نمی خوام کسی را مایوس کنم ولی فکر می کنم اگه تا آخر آگست کلیر شدیم که شدیم وگنر باید یواش یواش برگردیم به زندگی قبل از لاتاری

مشکل کمبود ویزا نیست, و فکر هم نکنم ویزا کم بیاد, مشکل کلیر کردن افراد است و تعداد ویزاهای صادر شده در روز که الان 15 ویزا است که باید 20 شود وگرنه 300 ویزا کم می یاد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-15 ساعت 09:09)SINA FALL نوشته:  من نمیدونم چرا ما دائم داریم آپدیت میشیم اما هنوز خبری از کلیری نیست
ای کاش ما آپ میشدیم می فهمیدیم پرونده مون در جریانه انگار ما رو از ژانویه هستیم فراموش کردن یا اینکه پرونده پشت شوفاژ افتاده گم شده نمی دونیم چرا اینقدر طولش دادن
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
(2015-08-15 ساعت 09:15)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 09:11)aria802 نوشته:  

مشکل کمبود ویزا نیست, و فکر هم نکنم ویزا کم بیاد, مشکل کلیر کردن افراد است و تعداد ویزاهای صادر شده در روز که الان 15 ویزا است که باید 20 شود وگرنه 300 ویزا کم می یاد
شما چرا آقای خلیل خواه اگر شما اینو بگید ما دیگه چی باید بگیم در ناامیدی بسی امید هست تا دقیقه نود امیدوار باشید استا کریم مهربونه ان شاالله نامیدتون نمی کنه مزد این همه زحمت و انتظار رو بهتون میده هرچند خودم کمی دل نگرانم اما دلم به خدا و مهربونیش گرمه
بازمانده 2015
سفر نامه
(2015-08-15 ساعت 08:28)babak90 نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 22:54)ali1350 نوشته:  باسلام خدمت همه دوستان
می خواستم از دوستانی که ماه مارچ سفارت انکارا مصاحبه داشتن بپرسم آیا کسی هست که هنوز کلیر نشده باشه ؟ من چندین ایمیل برای پیگیری ارسال کردم ولی خبری نیست !!

دوست عزیز ما هم مارچ انکارا مصاحبه داشتیم و هنوز منتظریم.

دوست عزیز ما هم از فوریه هستیم وهنوز هیچ خبری نیست !!!!!!!
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: بابراس ، Pariba ، s.zare ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، hilda60 ، moj21 ، m.ghoreishi
(2015-08-15 ساعت 09:09)SINA FALL نوشته:  من نمیدونم چرا ما دائم داریم آپدیت میشیم اما هنوز خبری از کلیری نیست

سلام
شبیه این نوع اپدیت پشت سر هم با فواصل ۱-۳ روزه برای ما هم اتفاق افتاد ودر نهایت کلیر شدیم . فکر میکنم شما هم باید به زودی خبرای خوبی دریافت کنید.
به امید موفقیت شما وهمه
WinkBig Grin
(2015-08-15 ساعت 09:20)دریای خروشان نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 08:28)babak90 نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 22:54)ali1350 نوشته:  باسلام خدمت همه دوستان
می خواستم از دوستانی که ماه مارچ سفارت انکارا مصاحبه داشتن بپرسم آیا کسی هست که هنوز کلیر نشده باشه ؟ من چندین ایمیل برای پیگیری ارسال کردم ولی خبری نیست !!

دوست عزیز ما هم مارچ انکارا مصاحبه داشتیم و هنوز منتظریم.

دوست عزیز ما هم از فوریه هستیم وهنوز هیچ خبری نیست !!!!!!!
دوستان ما هم از ژانویه هستیم کیس نصف نیمه و جدا شده یه آپ هم نداریم....
بازمانده 2015
سفر نامه
سلام وصبح بخىر., خدمت تمامى دوستان مهاجرسراىى , امىدوا رم که بهترىن ها براى هممون پىش بىاد, ما سال قبل در اواسط تىر ماه ( بعد از امتحان کنکور فرزندم ) ىادمون افتاد که نتىجه ى لاتارى را چک کنىم و متوجه ى قبولى همسرم در لاتارى شدىم و ظرف چند روز فرم ها را کامل کردىم و اىن قبولى در لاتارى از همان روز درتصمىم گىرى براى تمامى مسائل زندگىمان تاثىر گذاشته و باعث استرس براى من وهمسر ودو فرزندم شده ولى نتاىج خوبى هم داشته, مثلا نگاه ما رابه مسائل مختلف زندگى تغىىر داده, وخىلى ازکارهاى عقب مانده راانجام دادىم و....... انشاالله که همه بتونىم وىزا بگىرىم ولى اگر نشد هم اشکالى نداره, حتما مصلحت خداوند اىن بوده, اگرمابا ىک نگاه جدىد به زندگى نگاه کنىم و قدرى از مشکلات وسختى هاىى که حداقل ىکى دو سال اول در انتظارمونه را همىن جا متحمل بشىم, مطمئن باشىد که در زندگىمان حتما تاثىر مثبتشو مى گذاره , ...... همگى موفق باشىد.
2015AS6### * تعداد افراد کيس: 4 نفر * مصاحبه 16 جولاى ارمنستان * آپديت طلايى شبانه: 9سپتامبر * کلير شدن: 10سپتامبر * صدور ويزا: 16 سپتامبر * ورود به آمريکا ( واشنگتن. دى.سى ) : بزودى و درسال 2015 Rolleyes
(2015-08-15 ساعت 01:26)powermohsen نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 00:55)endeavour نوشته:  چرا ابوظبی با می حال نمیکنه؟.....از روش تقریبا پرید

همین الان یه آپ شبانه به تاریخ پانزده اگوست داشتم که داره به بچه های ماه می این نوید رو میده که وسایلشون رو به همین زودی باید جمع کنن و فانوس راه رو روشن کنن -کوچ کنن به صفحه اولین سفر به عام ریکا --الحق و انصاب وظیفه خودم میدونم که از همه دوستان به ویژه آقا بهداد وآقا رضا ولاله خانم و ..... مدیران مهاجر سرا وعوامل فنی تشکر کنم که وقت زیادی بابت ثبت تجربیات ومطا لعات خودشون در سفرنامه ها صرف کردند به امید کلیر شدن همه.Wink

با سلام وصبح بخیر به همه مهاجر سرایی های عزیز
یه ایمیل دریافت کردم که فرستنده اون abu dhabi , IV هست واین متن هم به ایمیل من وهم به ایمیل همسرم که در فرم 260 داده بودیم ارسال شده و گفته
پاستو بیار ویزا ببر
اما امروز سفارت ابوظبی تعطیل بوده؟ یا دارن روز تعطیل هم کار میکنن؟
تا حالا داشتیم روز تعطیل نامه کلیر بیاد؟
Smileشماره کیس :2015AS 000047xx تاریخ رویت قبولی :1 می
: آنکارا تعداد افراد :4 ارسال فرمهای سری اول :20 June
درخواست 16sep -: unlock، تاریخ reopen : بیست و دوم sep
کارنت شدن : 11,march
انتقال توسط kcc از آنکارا به ابوظبی
اول می--نصفه-نیمه -َAP--آپدیت ها 5 می همگی-ارسال ایمیل 31می--
آپدیت 1و2 جون همگی -3 جون نفرAP خورده ها-- 6 jun نفر اصلی
10 AUg همگی-----15 AUg نفر منتظر.16و18همگی(روز تحویل پاسپورت به سفارت)اما ابوظبی همچنان ماه جون گیر کرده واپ نمی شه

(2015-08-15 ساعت 09:26)Pariba نوشته:  سلام وصبح بخىر., خدمت تمامى دوستان مهاجرسراىى , امىدوا رم که بهترىن ها براى هممون پىش بىاد, ما سال قبل در اواسط تىر ماه ( بعد از امتحان کنکور فرزندم ) ىادمون افتاد که نتىجه ى لاتارى را چک کنىم و متوجه ى قبولى همسرم در لاتارى شدىم و ظرف چند روز فرم ها را کامل کردىم و اىن قبولى در لاتارى از همان روز درتصمىم گىرى براى تمامى مسائل زندگىمان تاثىر گذاشته و باعث استرس براى من وهمسر ودو فرزندم شده ولى نتاىج خوبى هم داشته, مثلا نگاه ما رابه مسائل مختلف زندگى تغىىر داده, وخىلى ازکارهاى عقب مانده راانجام دادىم و....... انشاالله که همه بتونىم وىزا بگىرىم ولى اگر نشد هم اشکالى نداره, حتما مصلحت خداوند اىن بوده, اگرمابا ىک نگاه جدىد به زندگى نگاه کنىم و قدرى از مشکلات وسختى هاىى که حداقل ىکى دو سال اول در انتظارمونه را همىن جا متحمل بشىم, مطمئن باشىد که در زندگىمان حتما تاثىر مثبتشو مى گذاره , ...... همگى موفق باشىد.

احسن، شما با اين روحيه حتماً موفق خواهيد شد. مموفق باشيد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان: Pariba ، بابراس ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR ، bahar101
سلام.صبحتون بخیر.
اینرو برا خودم میزارم چون این روزا حالو هوای دلم طوفانیست.
[FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND][SMILING FACE WITH SMILING EYES][LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF]
[SMILING FACE WITH SMILING EYES] لبخندبزن: وقتی با خانواده ات دور هم جمع شده اید..[ROSE]
خیلی ها هستند آرزوی داشتن خانواده را دارند...!
[LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND]
[SMILING FACE WITH SMILING EYES] لبخند بزن: وقتی داری سرکارت میروی..[ROSE]
خیلی ها هستند دربدر بدنبال کار وشغل هستند.
[LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND][FALLEN LEAF][LEAF FLUTTERING IN WIND]
[SMILING FACE WITH SMILING EYES]لبخندبزن: چون تو صحیح و سالم هستی..[ROSE]
خیلی ها هستند دارند بخاطر بازگشت سلامتی شان میلیونها خرج میکنند.
[SMILING FACE WITH SMILING EYES]لبخند بزن: چون تو زنده ای وروزی داده میشوی وهنوزفرصت برای جبران مافات داری...[ROSE]
مرده هایی هستندآرزوی بازگشت به زندگی رادارندتاعمل صالحی انجام بدهند..اما هیهات!
[SMILING FACE WITH SMILING EYES]لبخندبزن: چون تو"خدا"را داری و اورا می پرستی وازاو طلب کمک میکنی...[ROSE]
کسانی هستندکه برای گاو سجده میکنند.
[SMILING FACE WITH SMILING EYES]لبخندبزن: چون "تو"خودت هستی..[ROSE]
وخیلی ها آرزو دارند که چون"تو"باشند.
[SMILING FACE WITH SMILING EYES][SMILING FACE WITH SMILING EYES]:لبخندبزن..وهمیشه لبخند بر لبانت داشته باش و خدا راشاکرباش وقناعت پیشه کن وبر تقدیر و مقدرات راضی و تسلیم باش..وهمیشه فرهنگ لبخند را درمحیط زندگی خودت منتشرکن.[ROSE]
[SUNFLOWER] [SUNFLOWER][SUNFLOWER]
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
(2015-08-14 ساعت 23:58)mojgan m نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 23:33)Azer نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 14:22)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 13:54)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  ما امروز دوباره آپدیت شدیم، حالا اینکه چطور فهمیدیم آپدیت شدیم اینکه متن سیس از / به or تغییر کرد
هورااااااااااا

هر دومون آپدیت شده بودیم Smile

ببخشين اين که متن سيس از / به or تغییر کرده يعني چه؟ آخه متن سيس يا Ready یا issued یا Administrative processing است (البته بعد از دريافت ايميل دعوت به مصاحبه)
حال کجا / يا or را مي نويسند؟ ممنون مي شم راهنمايي کنيد.
سلام. مواردی که عنوان کردیدReady یا issued یا Administrative processing عنوان یا تیتر هستن در سایت سیاک. که بعد از وارد کردن کیس نامبر مشاهده میکنید. در متن اعلامیه و در زیر همین تیر میتونید / و or رو ببینید.

ببخشيد من دير مي گيرم. مي شه متن اعلاميه را (با حذف شماره و چيزهاي محرمانه) کپي پيست کنيد به اشتراک بگذاريد. و / و or رو را با شکلک Sad هايلايت کنيد
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، sunn789 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR ، mojgan m
سلام به همه دوستان...
من الان آنکارا هستم و ویزام رو گرفتم....
خواستم بگم اصلا نا امید نشید ... سفارت خیلی سریع و مرتب داره کاراش رو میکنه... روزی که من رفتم پاسامون رو بدم سفارت، نقریبا کسی تو سفارت نبود، از خانومی که دم در بود پرسیدم چه خبره که اینقدر خلوته.... گفت کلی کار اداری هست که باید زود انجام بشه.... همزمان با مراجعه کننده که نمیشه انجامشون داد... ایشالا همه زود زود کلیر میشین و ویزاتون و می گیرین ....

شماره کیس:2015AS47XX ... تاریخ رویت قبولی:4 May...سفارت:آنکارا ... تعداد افراد کیس :۲ نفر... تاریخ مصاحبه: 6 می... وضعیت: Issued... مقصد: سن‌حوزه... آپدیت‌ها: نفر اصلی: 7، 12، 19 می و 20 جولای و نفر دوم: 7 و 12 می...  کلیر: هر دو نفر 29 جولای... صدور ویزا: هر دو نفر 11 آگوست  Big GrinWink
(2015-08-15 ساعت 09:41)Azer نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 23:58)mojgan m نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 23:33)Azer نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 14:22)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 13:54)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  ما امروز دوباره آپدیت شدیم، حالا اینکه چطور فهمیدیم آپدیت شدیم اینکه متن سیس از / به or تغییر کرد
هورااااااااااا

هر دومون آپدیت شده بودیم Smile

ببخشين اين که متن سيس از / به or تغییر کرده يعني چه؟ آخه متن سيس يا Ready یا issued یا Administrative processing است (البته بعد از دريافت ايميل دعوت به مصاحبه)
حال کجا / يا or را مي نويسند؟ ممنون مي شم راهنمايي کنيد.
سلام. مواردی که عنوان کردیدReady یا issued یا Administrative processing عنوان یا تیتر هستن در سایت سیاک. که بعد از وارد کردن کیس نامبر مشاهده میکنید. در متن اعلامیه و در زیر همین تیر میتونید / و or رو ببینید.

ببخشيد من دير مي گيرم. مي شه متن اعلاميه را (با حذف شماره و چيزهاي محرمانه) کپي پيست کنيد به اشتراک بگذاريد. و / و or رو را با شکلک Sad هايلايت کنيد
خط چهارم رو بخونید
application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.
application is approved, it will be processed and mailed or available within two business days.
کیس 2015AS53XX - تعداد افراد: 1 - سفارت: آنکارا - کارنت: 13 April - نامه دوم: 23 April - مصاحبه: Jun 3
آپدیتها: 27 می / 5 ژوئن / 8 ژوئن / 7 جولای - 13 آگوست (شبانه) - 14 آگوست 2 بار - دفعه اول با / و دوم با OR
18 آگوست به همراه ایمیل کلیر شدن Smile بعد از 76 روز

***ورود به آمریکا: 23 اکتبر 2015
*** دریافت گرین کارت: 11 ژانویه 2016
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، sunn789 ، ARSAMNEW ، Pariba ، Alex 2014 ، mojgan m ، behjan ، m.ghoreishi ، samane1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: