کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
جل الخالق!!!!
تا همین یک‌ساعت پیش سایت آنکارا، آخرین آپدیت ما رو 10 جولای نشون میداد، الان شده 15 جولای!!
بعد یکماه یادشون افتاده! واقعا خسته نباشن.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، m.ghoreishi ، mars1980 ، ebrahim1e ، mordad ، ARSAMNEW ، babak90 ، بابراس ، Alex 2014 ، hilda60 ، M.d ، moj21 ، samane1363
(2015-08-17 ساعت 11:52)sasanoush نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 10:00)khalilkhah نوشته:  امروز اولین روز کاری در آمریکا است تا شب باید منتظر بمانیم که ببینم سیاست کی سی سی برای ادامه راه چی می باشد.

آقای خلیخواه سلام ما ۱۴آگوست آنکارا مصاحبه داشتیم وبا توجه به اینکه ما شرایط کلیرنس نداشتیموبرنده من بودم البته من خانم هستم وشوهرم سربازی معاف وکار دولتی نداشته میخاستم ببینم نظر شما چی با توجه به تجربیات شما آیا ما تا پایان سپتامبر کلیرنس میشیم وکی ایمیلی به شفارت بزنیم امید وارم اسم شما رو هرچه زودتردر لیست کلییر شده ها ببینم ممنونم از اینکه راهنمایی میفرمایید بت تشکر .شماره کیس 70**تعداد باخودم ۴نفر سفارت آنکارا مصاحبه ۱۴آگوست همون روز مصاحبه فقط یه آپدیت داشتیم.

مرسی از دعای خیرتون, معمولا روزهای آخر خودتونین و شانستون, در مورد ایمیل هم هر کی زده دیگه جواب هم نمی دن
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-17 ساعت 13:32)aria802 نوشته:  چرا ابوظبی دیگه جواب ایمیل نمیده؟

سرش شلوغه. داره كلير مي كنهBig GrinBig Grin
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، ebrahim1e ، babak90 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، nora ، بابراس ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21 ، samane1363
(2015-08-17 ساعت 13:08)hilda60 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 09:25)milad89485 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 19:26)ehsan_pars نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:49)لیدا59 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:47)hilda60 نوشته:  
هیلدا خانم تحصیلات و شغل شما و تحصیلات و شغل همسرتون چی هست و کجا خدمت کردند؟
آقا میلاد من تمام اطلاعاتم رو در سفرنامه ایروان نوشتم

اینم لینکش
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...8%A8%D9%87-

%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86--7098
خودم خانه دار و لیسانس همسرم هم شغلشون آزاد و سربازیه س
موفق باشیدSmile

اوکی ممنون
میخواستم ببینم الان چند ماه که کلیرنس خوردید؟
و آیا شوهرتون عضو بسیج هم بوده یانه؟
و چند سال ازدواج کردید که نیاز به عکس های نامزدیتون شد؟

(2015-08-17 ساعت 13:08)hilda60 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 09:25)milad89485 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 19:26)ehsan_pars نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:49)لیدا59 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:47)hilda60 نوشته:  
هیلدا خانم تحصیلات و شغل شما و تحصیلات و شغل همسرتون چی هست و کجا خدمت کردند؟
آقا میلاد من تمام اطلاعاتم رو در سفرنامه ایروان نوشتم

اینم لینکش
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...8%A8%D9%87-

%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86--7098
خودم خانه دار و لیسانس همسرم هم شغلشون آزاد و سربازیه س
موفق باشیدSmile

اوکی ممنون
میخواستم ببینم الان چند ماه که کلیرنس خوردید؟
و آیا شوهرتون عضو بسیج هم بوده یانه؟
و چند سال ازدواج کردید که نیاز به عکس های نامزدیتون شد؟
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، ARSAMNEW ، بابراس ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Alex 2014 ، hilda60 ، samane1363
دوستان تا سرتون خلوته یه رتبه ای هم به من بدین ، جای دوری نمیره ... دستتون درد نکنه ...
دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای‌ در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی‌ از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی‌ و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی‌ دارید کمکم کنید ممنونم.
And for your son, we are unable to process his application now since the DV numbers are not available worldwide. We have requested additional 2 more numbers for your husband and son and the request is in waitlist.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
(2015-08-17 ساعت 13:43)rbrb-2015 نوشته:  جل الخالق!!!!
تا همین یک‌ساعت پیش سایت آنکارا، آخرین آپدیت ما رو ۱۰ جولای نشون میداد، الان شده 15 جولای!!

در مورد ما هم همینطور دیروز که چک کردم 10 جولای بود و الان 15 جولای !!!
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!Smile)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، ARSAMNEW ، mahyaaa ، بابراس ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21 ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 13:56)Arshia2000 نوشته:  دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای‌ در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی‌ از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی‌ و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی‌ دارید کمکم کنید ممنونم.
And for your son, we are unable to process his application now since the DV numbers are not available worldwide. We have requested additional ۲ more numbers for your husband and son and the request is in waitlist.

تبریک به خودتون . امیدوارم زودتر کار همسر و فرزندتون هم درست شه.
کلا الان من سکته ناقص کردم با این متنی که گذاشتین Sad
آه یعنی چی که میگه DV numbers are not available worldwide!!! یعنی کلا تموم شد؟ ما بریم پی زندگیمون دیگه منتظر نباشیم؟Sad
شاید منظورش سهمیه اون کنسولگریه! ولی چرا نوشته Worldwide!
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
تشکر کنندگان: Marmad ، rbrb-2015 ، ebrahim1e ، ARSAMNEW ، بابراس ، karo.eng ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-17 ساعت 13:56)Arshia2000 نوشته:  دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای‌ در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی‌ از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی‌ و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی‌ دارید کمکم کنید ممنونم.
And for your son, we are unable to process his application now since the DV numbers are not available worldwide. We have requested additional ۲ more numbers for your husband and son and the request is in waitlist.

ایمیل در ادامه میگه که ما پسر شما و خانمتان را در لیست انتظار گداشته ایم و این به این معنی هست که ویزا تموم نشده و دوم اینکه من دیشب تاحالا کلی این موضوع را پیگیری کردم و تا اول آگوست 36575 ویزا برای کل جهان صادر شده و نهایتا تا پایان این ماه این رقم به 42000 میرسه پس اصلا جای نگرانی نیست
موفق باشید
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
(2015-08-17 ساعت 13:52)behzadsh نوشته:  دوستان تا سرتون خلوته یه رتبه ای هم به من بدین ، جای دوری نمیره ... دستتون درد نکنه ...

من امروز از بس رتبه دادم الان نشد که به شما رتبه بدم. اخطار داد که واسه امروزت بسه برو فردا بیا Big Grin
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، ebrahim1e ، ریحانا ، بابراس ، bahar101 ، Alex 2014 ، behzadsh ، M.d ، moj21 ، m.ghoreishi ، sunn789
من امروز ابوظبی مصاحبه داشتم، خدا رو شکر طبق انتظار یکضرب گرفتم و گفتند چهارشنبه ویزا آمادس. معاف بودم، کار دولتی هم نداشتم. ایشالا تا پایان سپتامبر همه ویزا بگیرن، منم تا آخرش لاتاری امسال رو دنبال میکنم، به امید خبر های خوب برای دوستان.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا:
(2015-08-17 ساعت 14:02)mordad نوشته:  

تبریک به خودتون . امیدوارم زودتر کار همسر و فرزندتون هم درست شه.
کلا الان من سکته ناقص کردم با این متنی که گذاشتین Sad
آه یعنی چی که میگه DV numbers are not available worldwide!!! یعنی کلا تموم شد؟ ما بریم پی زندگیمون دیگه منتظر نباشیم؟Sad
شاید منظورش سهمیه اون کنسولگریه! ولی چرا نوشته Worldwide!

دیروز همسر دوست من از سفارت ابوظبی کلیر شد و در ایمیل جمله ای بود که با فونت قرمز مشخص شده بود و تاکید کرده بود خیلی سریع برای گرفتن ویزا اقدام کنید وگرنه تضمینی نیست که ویزا نامبر برای شما باشه.
ولی اگه اینطوره چرا ابوظبی امروز هم کلیری داشت؟
شاید منظورشون سهمیه ماهیانه بوده!!
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، nora ، ebrahim1e ، ریحانا ، بابراس ، 1362amin1362 ، bahar101 ، A2000 ، khalilkhah ، Alex 2014 ، moj21 ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 14:04)ebrahim1e نوشته:  

ایمیل در ادامه میگه که ما پسر شما و خانمتان را در لیست انتظار گداشته ایم و این به این معنی هست که ویزا تموم نشده و دوم اینکه من دیشب تاحالا کلی این موضوع را پیگیری کردم و تا اول آگوست 36575 ویزا برای کل جهان صادر شده و نهایتا تا پایان این ماه این رقم به 42000 میرسه پس اصلا جای نگرانی نیست
موفق باشید

بعدم میگه are not available worldwide در دسترس نیست
حالا به چه دلیلی من نمیدونم و نگفته که سهمیه جهانی تمام شده
پارسال که ویزا تمام شد این ایمیل را سفارتها میدادند

We regret to inform you that we are unable to approve your diversity visa application. This year, DV applicants worldwide have had a higher than expected qualification rate, which means that the diversity visa numerical limits have been reached earlier than expected. Unfortunately, this means that there are no more diversity visa numbers available to applicants with pending cases.
The congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program (DV) makes available up to 55,000 diversity visas each year, drawn from random selection among all entries to persons who meet strict eligibility requirements from countries with low rates of immigration to the United States. DVs are apportioned among six geographic regions using regional limits determined by United States Citizenship and Immigration Services (USCIS) according to a formula specified in Section 203© of the U.S. Immigration and Nationality Act (INA). Within each region, no single country may receive more than seven percent (or ۳,500 DVs) of the available 50,000 DVs.
All DVs must be issued by the end of the fiscal year (September 30) and it is not uncommon for the allotment of DVs to be exhausted earlier than expected. We strongly encourage you not to finalize arrangements for travel to the United States, dispose of properties, or resign from your job until a visa has
been issued and delivered to you.
Selectees for DV ۲۰۱۴ who do not receive a visa prior to September 30 may enroll again for the DV ۲۰۱۶ program in the fall of ۲۰۱۴. In order to be qualified to enter the DV Lottery, you must have either a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education; OR two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. You must also be a native of a qualifying country for that year. The list of countries whose natives qualify for DV Lottery participation changes every year. To be eligible for a visa, it is essential that the instructions for entry are followed exactly.

All nationalities participating in the Diversity Visa (DV) program are subject to the same guidelines and issuance limitations codified in Section 203© of the U.S. Immigration and Nationality Act (INA).

Sincerely,

Consular Section

U.S. Embassy Ankara, Turkey
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، moj21
میشه کل ایمیل را بگذارید . فقط اسمتون را حذف کنید
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: بابراس ، ebrahim1e ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، moj21 ، yesorno
(2015-08-17 ساعت 13:43)rbrb-2015 نوشته:  جل الخالق!!!!
تا همین یک‌ساعت پیش سایت آنکارا، آخرین آپدیت ما رو ۱۰ جولای نشون میداد، الان شده 15 جولای!!

براي مارو هم همينطور.قضيه چيه؟!!!
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، babak90 ، ebrahim1e ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، moj21 ، hilda60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان