کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-17 ساعت 14:26)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:21)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:06)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:02)mordad نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 13:56)Arshia2000 نوشته:  دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای‌ در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی‌ از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی‌ و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی‌ دارید کمکم کنید ممنونم.
And for your son, we are unable to process his application now since the DV numbers are not available worldwide. We have requested additional ۲ more numbers for your husband and son and the request is in waitlist.

تبریک به خودتون . امیدوارم زودتر کار همسر و فرزندتون هم درست شه.
کلا الان من سکته ناقص کردم با این متنی که گذاشتین Sad
آه یعنی چی که میگه DV numbers are not available worldwide!!! یعنی کلا تموم شد؟ ما بریم پی زندگیمون دیگه منتظر نباشیم؟Sad
شاید منظورش سهمیه اون کنسولگریه! ولی چرا نوشته Worldwide!

دیروز همسر دوست من از سفارت ابوظبی کلیر شد و در ایمیل جمله ای بود که با فونت قرمز مشخص شده بود و تاکید کرده بود خیلی سریع برای گرفتن ویزا اقدام کنید وگرنه تضمینی نیست که ویزا نامبر برای شما باشه.
ولی اگه اینطوره چرا ابوظبی امروز هم کلیری داشت؟
شاید منظورشون سهمیه ماهیانه بوده!!

دوست عزیز این طبیعی هست که اون جمله وجود داشته باشه چون امکان داره فرد فکر کنه هر وقت بره ویزا هست واسش و آخر سپتامبر بره و ویزایی نمونده باشه. پس اصلا جای نگرانی نییست
موفق باشید

به نوعی حق باشماست. ولی تا قبل از این در ایمیل ذکر میشد که تا فلان تاریخ برای گرفتن ویزا اقدام کنید و این جمله تاکیدی اون هم با فونت قرمز وجود نداشت.
اگرچه برداشت من این هست که چون حجم کار در روزهای باقی مانده از لاتاری ۲۰۱۵ بسیار بالاست، میخوان که کلیر شده ها هر چه زودتر ویزا رو بگیرن تا سرعت روند کار بالا بره و مطمئنم حالا حالا ها ویزا هست.
دوستان عزیز، در رابطه با جمله با فونت قرمز، خواستم بگم من هم که 27 جولای کلير شدم، اون روز هم ایمیل که زدن اون جمله با رنگ قرمز بود.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالاخره نوبت منم شدددددددددددددددددددددد
.
.
.
.

الکی مثلا من کلیر شدم
(صرفا جهت شاد کردن دوستان نگران) Smile Smile Smile Smile Smile Smile
کیس 2015AS53XX - تعداد افراد: 1 - سفارت: آنکارا - کارنت: 13 April - نامه دوم: 23 April - مصاحبه: Jun 3
آپدیتها: 27 می / 5 ژوئن / 8 ژوئن / 7 جولای - 13 آگوست (شبانه) - 14 آگوست 2 بار - دفعه اول با / و دوم با OR
18 آگوست به همراه ایمیل کلیر شدن Smile بعد از 76 روز

***ورود به آمریکا: 23 اکتبر 2015
*** دریافت گرین کارت: 11 ژانویه 2016
(2015-08-17 ساعت 11:47)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 11:44)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 11:34)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 02:30)ehsan_pars نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 01:37)ebrahim1e نوشته:  سلام دوستان
امشب داشتم صفحه کلیرنس ۲۰۱۴ را میخواندم البته صفحه های 2300 به بعد را و کلی استرس گرفتم که نکنه واسه ما هم ویزا کم بیاد و توی سپتامبر همون اتفاق پارسال بیفته که رفتم و فایلهای سیس مربوط به ۱ آگوست ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ را با هم مقایسه کردم
که ارقام زیر هست
۲۰۱۴ کل ویزاهای صادر شده تا ۱ آگوست 40533 ویزا بوده
۲۰۱۵ کل ویزاهای صادر شده تا ۱ آگوست 36575 ویزا بوده
که تا الان 4000 ویزا نسبت به پارسال عقب هستیم و نکته مهمتر اینکه ماه آخر هم تقریبا کسی از آسیا واسه مصاحبه نمیره
این آمارها را که دیدم یکم آروم شدم
امیدوارم ویزا کم نیاد
موفق باشید

آسیا یعنی فقط ایران؟؟؟
مگه سهمیه ایران ثابت و مشخص نیست؟!!
مگه نمیدونیم تا الان برای چند ایرانی ویزا صادر شده؟!!

نه آسیا فقط ایران نیست اما اگر سهمیه حدوده 8500 تایی آسیا تموم بشه میشه مثه پارسال که دیگه توی سپتامبر هیچی ویزا نبود.
هر کشوری یک سهمیه حداکثری داره که ۷ درصد کل ویزاهای جهان هست اما سهمیه حداقلی نداره و افراد تا وقتی که ویزا باشه میتونن ویزا بگیرند. اما بعضی کشورها که تعداد شرکت کنندشون زیاد هست به سرعت به سهمیه ۷ درصد خودشون میرسند مثل نپال واسه همین براشون کات آف میزنند و شماره های کمتری را از اون کشور به نسبت بقیه منطقه توی بولتن اعلام میکنند و زودتر اون کشور را متوقف میکنند
میدونیم چند تا صادر شده و با جمع کردن اعداد نفرات ایشود شده فایل سیس که تا ۱ آگوست موجوده مشخص شده و خود شما هم میتونی محاسبه کنی که البته جناب خلیلخواه از سایت سیس از تاریخ ۱ آگوست به بعد را هم دنبال کردن و آمار ویزاها را 2150 نفر اعلام کردند
موفق باشید

از نظر سهیمه آسیا بعید می دونم تو آسیا ویزا کم بیاد

ممنون استاد
اگه آسیا کم نیاد و سهمیه ایران هم که به هیچ وجه کم نیماد و نهایتا همه چی به سهمیه جهانی مربوط میشه که اونم کل جهان نسبت به پارسال 4000 تایی کمتر هست
من آرزو میکنم همه از این تاپیک خوشحال و با ویزا بروند
دوستان
نه سقف ویزا برای هر قاره داریم نه کف ویزا. بنابراین اینطوری نیست که مثلا اسیا سهم مشخصی داشته باشه ملاک این است که از هر کشور بیش از 7% گرفته نشود و در کل 55000 ویزا داشته باشیم. لذا اینکه ویزا برای ایرانی ها کم نیست که قطعا کم نیست و 3500 ویزا را ایرانیان میتوانند بگیرند ولی اینکه ویزا باقی بماند خیر ممکن است در حالی که سقف ایران نیز پر نشده باشد تعداد کل ویزا تمام شود

اما با توجه به روند منطقی امسال فقط دعا کنیم کلیرمان کنند باقی موضوعات حله تعداد مشکلی نداره
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: بابراس ، nimanoush ، kimfar ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، hamed shayan ، 1362amin1362 ، hilda60 ، ebrahim1e ، moj21 ، samane1363
(2015-08-17 ساعت 14:47)aria802 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:30)HERMES7 نوشته:  دوستان لطفا تا از موضوعی اطمینان حاصل نکردن مطرح نکن ! اگر چیزی هم در مورد اتمام سهمیه و اینها هست خواهشن اول به مدیران یا دوستان پیشکسوت پیام کنن و بعد از تایید مطرح بشه.

سهمیه ویزا با توجه به مصاحبه هایی که دنیا در سپتامبر داره و نامه های دوم اومده برای سپتامبر هم هست و نمیتونه تموم بشه.
خوشبختانه امشب این سیمون یه فایل جدید از سیس میده که میشه بررسی ها رو روش انجام داد.

موفق باشید و امیدوار
++++++++++++++++++++++++++++++++++++ باشید.

قربون زبونت مدیر جان
الهی خدا به هممون رحم کنه
به حرف مدیر خوبمون گوش بدیم که بیخود فکر منفی نکنید

آقای مدیر آنقدر شرایط بدی دارم که اصلا قصد ناراحت کردن دوستان را ندارم. ولی‌ چیزی که اعلام کردم واقعیت بود، بیمار نیستم که تو این موقعیت که همه استرس دارند نمک رو زخم بپاشم. اگه دوستان فقط مشکل ویزا آمریکا دارند باید بگم من باید این هفته پاسپرت را به اداره مهاجرت مالزی تحویل بدم و گفتند تا ۱-۲ ماه پاس پورت شاید دست آنها باشد، از طرفی‌ هم مجبورم تا ۳۱ سپتامبر صبر کنم. گذاشتن آن متن فقط به خاطر این بود که راهنماییم کنید. که هنوز کسی‌ جواب نداده که تا به حال موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچه زیر ۲۱ سال ندهند.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
(2015-08-17 ساعت 13:08)babisondes نوشته:  دوستان من ۲ روز پیش از تو سایت ابوظبی درخواست پیگیری کلیرنس دادم اما هنوز جوابی ندادن ، به نظرتون به kcc ایمیل بزنم کارساز خواهد بود?
دوستان
من با سفارت ارمنستان و کی سی سی میل زدم و پیگیری کردم و هر دو جا میگویند دست ما نیست و فقط سایت را چک کنید همین فکر نکنم چیز بیشتری گیرتان بیاید مگر در شرایط خیلی خاص
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
(2015-08-17 ساعت 14:40)credelboy2004 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:29)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:19)mahyaaa نوشته:  دوستان به نظر شما قضيه چيه كه بچه هاي آنكارا امروز به تاريخ ١٥ جولاي آپ شدند؟ يعني داريم كلير ميشيم؟

دوست عزیز چیزی که من فکر میکنم اینه که سفارت آنکارا به صورت دوره ای کیس ها رو چک میکنه تا ببینه جواب چک های امنیتی اومده یا نه؟! شاید هم آمارگیری و اینطور مسائل. احتمالا پانزدهم جولای هم یکی از همین بررسی های دوره ای بوده و چون سایت تا امروز آپدیت نشده بوده ما نمیتونستیم آپدیت 15 جولای رو ببینیم.

آقا این که میگن تبدیل / به OR یعنی کلیر درسته؟
اگه درسته چرا بعد از سه روز ایمیلی نمیاد؟
بنظرم تا ایمیل نیاد کایر شدن بی معنیه

به نظر بنده ایمیل پیگیری بزنید
تشکر کنندگان: بابراس ، smpf ، mahyaaa ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 14:04)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 13:56)Arshia2000 نوشته:  دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای‌ در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی‌ از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی‌ و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی‌ دارید کمکم کنید ممنونم.
And for your son, we are unable to process his application now since the DV numbers are not available worldwide. We have requested additional ۲ more numbers for your husband and son and the request is in waitlist.

ایمیل در ادامه میگه که ما پسر شما و خانمتان را در لیست انتظار گداشته ایم و این به این معنی هست که ویزا تموم نشده و دوم اینکه من دیشب تاحالا کلی این موضوع را پیگیری کردم و تا اول آگوست 36575 ویزا برای کل جهان صادر شده و نهایتا تا پایان این ماه این رقم به 42000 میرسه پس اصلا جای نگرانی نیست
موفق باشید
دوست عزیز من موندم چرا به پسرم ویزا ندادند، چون اصلا چک کردن خاصی‌ برای یک دانش آموز 14 ساله وجود ندارد و اصلا نگفتند پسر شما هنوز باید منتظر باشه پروسه ش کامل بشه و چرا آن جمله را نوشته‌اند؟ به صحبت‌های شما امیدوارم ممنون از دلگرمی‌ که دادید.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
(2015-08-17 ساعت 14:30)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:26)Arshia2000 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:06)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:02)mordad نوشته:  

تبریک به خودتون . امیدوارم زودتر کار همسر و فرزندتون هم درست شه.
کلا الان من سکته ناقص کردم با این متنی که گذاشتین Sad
آه یعنی چی که میگه DV numbers are not available worldwide!!! یعنی کلا تموم شد؟ ما بریم پی زندگیمون دیگه منتظر نباشیم؟Sad
شاید منظورش سهمیه اون کنسولگریه! ولی چرا نوشته Worldwide!

دیروز همسر دوست من از سفارت ابوظبی کلیر شد و در ایمیل جمله ای بود که با فونت قرمز مشخص شده بود و تاکید کرده بود خیلی سریع برای گرفتن ویزا اقدام کنید وگرنه تضمینی نیست که ویزا نامبر برای شما باشه.
ولی اگه اینطوره چرا ابوظبی امروز هم کلیری داشت؟
شاید منظورشون سهمیه ماهیانه بوده!!
این نکاتی‌ را که شما می‌فرمائید دقیقا سوالات من هم است چرا worldwide گفته؟
سهمیه ماهانه هم که باشد من ۷ ژولای / تو فایل‌ام به or تبدیل شد، و ۱۰Auhust ایمیل کلیریم اومد، یعنی‌ اوائل ماه، یعنی‌ هنوز از سهمیه استفاده نکرده بودند. پس چرا جاهای دیگه دارند سریع کلیر میکنند.

امکانش هست از خود سفارت این رو بپرسید؟
دوست عزیز سفارت در کوالا لامپور میگویند تلفنی به کیس شما دسترسی‌ نداریم، هفته پیش جهت پیگیری که کجا باید پاسپورتم را تحویل بدهم تماس گرفتم گفتند دسترسی‌ آن لاین به کیس شما نداریم. با ایمیل پیگیری کنید. و در ثانی‌ تا ۵ شنبه که قرار است پاسپورتم را تحویل بدهند میترسم ایمیل بزنم و صدور ویزای خودم را هم مشکل دار کنم.
تشکر کنندگان: smpf ، A2000 ، بابراس ، Alex 2014 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e
(2015-08-17 ساعت 14:19)mahyaaa نوشته:  دوستان به نظر شما قضيه چيه كه بچه هاي آنكارا امروز به تاريخ ١٥ جولاي آپ شدند؟ يعني داريم كلير ميشيم؟

دوست عزیز چیزی که من فکر میکنم اینه که سفارت آنکارا به صورت دوره ای کیس ها رو چک میکنه تا ببینه جواب چک های امنیتی اومده یا نه؟! شاید هم آمارگیری و اینطور مسائل. احتمالا پانزدهم جولای هم یکی از همین بررسی های دوره ای بوده و چون سایت تا امروز آپدیت نشده بوده ما نمیتونستیم آپدیت 15 جولای رو ببینیم.

ما توی یک روز مصاحبه داشتیم Smile
چیزی که من تا بحال دیدم معمولا آنکارا بعد از ظهر ایمیل کلیری رو میزنه
ان‌شاءالله که همین امروز ایمیل رو دریافت میکنیم.
وگرنه حتما تا آخر هفته میاد
اینو باید در نظر داشت که سفارت ها بر اساس شرایط و تعداد ویزا کلیر شده ها رو دعوت به گرفتن ویزا میکنن.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: smpf ، A2000 ، mahyaaa ، بابراس ، Alex 2014 ، bahar101 ، 2015reza ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، hilda60 ، ebrahim1e ، sunn789 ، moj21 ، babak90
(2015-08-17 ساعت 14:31)ریحانا نوشته:  دوست عزیز خب یک تماس بگیرید بپرسید موضوع چیه فکرتون هم زودتر راحت میشه

دوست عزیز سفارت در کوالا لامپور میگویند تلفنی به کیس شما دسترسی‌ نداریم، هفته پیش جهت پیگیری که کجا باید پاسپورتم را تحویل بدهم تماس گرفتم گفتند دسترسی‌ آن لاین به کیس شما نداریم. با ایمیل پیگیری کنید. و در ثانی‌ تا ۵ شنبه که قرار است پاسپورتم را تحویل بدهند میترسم ایمیل بزنم و صدور ویزای خودم را هم مشکل دار کنم.
تشکر کنندگان: بابراس ، Alex 2014 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 14:59)Arshia2000 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:47)aria802 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:30)HERMES7 نوشته:  دوستان لطفا تا از موضوعی اطمینان حاصل نکردن مطرح نکن ! اگر چیزی هم در مورد اتمام سهمیه و اینها هست خواهشن اول به مدیران یا دوستان پیشکسوت پیام کنن و بعد از تایید مطرح بشه.

سهمیه ویزا با توجه به مصاحبه هایی که دنیا در سپتامبر داره و نامه های دوم اومده برای سپتامبر هم هست و نمیتونه تموم بشه.
خوشبختانه امشب این سیمون یه فایل جدید از سیس میده که میشه بررسی ها رو روش انجام داد.

موفق باشید و امیدوار
++++++++++++++++++++++++++++++++++++ باشید.

قربون زبونت مدیر جان
الهی خدا به هممون رحم کنه
به حرف مدیر خوبمون گوش بدیم که بیخود فکر منفی نکنید

آقای مدیر آنقدر شرایط بدی دارم که اصلا قصد ناراحت کردن دوستان را ندارم. ولی‌ چیزی که اعلام کردم واقعیت بود، بیمار نیستم که تو این موقعیت که همه استرس دارند نمک رو زخم بپاشم. اگه دوستان فقط مشکل ویزا آمریکا دارند باید بگم من باید این هفته پاسپرت را به اداره مهاجرت مالزی تحویل بدم و گفتند تا ۱-۲ ماه پاس پورت شاید دست آنها باشد، از طرفی‌ هم مجبورم تا ۳۱ سپتامبر صبر کنم. گذاشتن آن متن فقط به خاطر این بود که راهنماییم کنید. که هنوز کسی‌ جواب نداده که تا به حال موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچه زیر ۲۱ سال ندهند.
از دوستان با تجربه خواهشمند است در صورت داشتن اطلاعات در اینخصوص این هموطن را راهنمایی کنند ایشان هیچگونه خصومتی با کسی نداشته فقط تقاضای کمک دارند که انشاله مدیران عزیز مساعدت مینمایند حداقل خصوصی .
تشکر کنندگان: بابراس ، Alex 2014 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، hamed shayan ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، moj21
سلام دوستان
در بررسي سايت سفارت آنكارا ايا كسي هست كه فقط تاريخ آپديت به 15 جولاي تغيير پيدا كرده باشه و status اون pending نخورده باشه؟ من براي برخي دوستان را چك كردم فقط تاريخ آپديت تغيير كرده بود و براي بعضي interview تبديل به pending شده بود. ممنون اگه پاسخ بديد.
تشکر کنندگان: A2000 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 10:37)بابراس نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 09:18)zohrehm نوشته:  سلام دوستان وعزیزان امیدوارم روز بسیار شادی رو آغاز وخبرهای خوبی درراه باشد.من تازه به جمع شما یوستم .کیس *** ۵ as برنده همسرم ،تعداد۴ تبدیل به ۳ چون دخترم بالای 21 سال داره ،مصاحبه ۴ ژانویه ،روز مصاحبه کلیرینس خوردیم. آفیسر به مایک برگه صورتی داد ویک آدرس سایت وگفت از ۱تا۳ماه این سایت راچک کنید .ماهرچی مراجعه کردیم تاریخ آبدیتها رو 15 جولای موند .سایتی که شمادوست عزیز دیش دادید رو هم چک کرده بودیم اما آبدیت وبسایت همچنان روی ۱۰ جولایه .نمیدونم چکارکنم . درضمن تاریخ آبدیتهای متعددشما عزیزان رو متوجه نمیشم . محبت کنید هرکدام از شما دوست عزیز منو راهنمایی کنید باسپاس بیکران
لطفاً شرايط كيس خودتون رو بگين تا بچه ها بهتر بتونن راهنماييتون كنن:
ميزان تحصيلات/محل خدمت/كار(شركت خصوصي يا دولتي)/محل مصاحبه
شماره کیس ***5 as
تعدادافراد کیس 3نفر(شماره 1 نفر اصلی )
سفارت آنکارا
تاریخ مصاحبه 4 جون
شغل نفر اصلی کارمند وضعیت سربازی س
نتیجه مصاحبه AP ،آبدیت ها 10 جولای ،15،17،20 آگست ،1سپتامبر >باایمیل پیگری
خدایاهرچه به صلاح ماست آن شود
تشکر کنندگان: A2000 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 15:07)Arshia2000 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:04)ebrahim1e نوشته:  

ایمیل در ادامه میگه که ما پسر شما و خانمتان را در لیست انتظار گداشته ایم و این به این معنی هست که ویزا تموم نشده و دوم اینکه من دیشب تاحالا کلی این موضوع را پیگیری کردم و تا اول آگوست 36575 ویزا برای کل جهان صادر شده و نهایتا تا پایان این ماه این رقم به 42000 میرسه پس اصلا جای نگرانی نیست
موفق باشید
دوست عزیز من موندم چرا به پسرم ویزا ندادند، چون اصلا چک کردن خاصی‌ برای یک دانش آموز 14 ساله وجود ندارد و اصلا نگفتند پسر شما هنوز باید منتظر باشه پروسه ش کامل بشه و چرا آن جمله را نوشته‌اند؟ به صحبت‌های شما امیدوارم ممنون از دلگرمی‌ که دادید.
دوست خوبم
شما با پاسپورت هر سه نفر به سفارت مراجعه بفرماييد
معمولاً به فرزندان با توجه به اينكه پروندشون زير مجموعه پدر و مادر تلقي ميشود همزمان با كلير شدن والدين ويزا تعلق ميگيره و بنده شخصاً با توجه به اينكه تقريباً تمامي صفحه هات بحث كليرنس 2015 و 2014 و 2013 رو خونده ام نديدم جايي به فرزندان زير مجموعه والدين كه سن اونها زير 21 باشه بعد از كليري والدين ويزا تعلق نگيره مكر آونكه بالاي 21 سال باشن كه خود به خود از پروسه بيرون گذاشته ميشوند
پس فرزند شما شامل اين موضوع نميشه و اگر كليري شما و همسرتون بيايد ايشان ويزا ميگيرد و جاي نگراني نيست
آما اگر خانوم شما داراي تحصيلات ليسانس و بالاتر باشن و در رشته حساس درس خونده باشن و شاغل باشن ممكنه كلير ايشون هنوز نيامده باشه....البته چون شما برنده اصلي هستي روي ايشون كمتر زوم ميكنن
پس شما با مراجعه هر چه سريعتر به سفارت به همراه سه پاسپورت هر سه نفرتون دقيقاً متوجه خواهيد شد كه به چه ترتيبي عمل خواهند كرد
نگران نباشيد انشاالله مورد خاصي نيست
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، M.d ، bahar101 ، ARSAMNEW ، hamed shayan ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، A2000 ، sunn789 ، moj21
(2015-08-17 ساعت 15:14)rbrb-2015 نوشته:  

ما توی یک روز مصاحبه داشتیم Smile
چیزی که من تا بحال دیدم معمولا آنکارا بعد از ظهر ایمیل کلیری رو میزنه
ان‌شاءالله که همین امروز ایمیل رو دریافت میکنیم.
وگرنه حتما تا آخر هفته میاد
اینو باید در نظر داشت که سفارت ها بر اساس شرایط و تعداد ویزا کلیر شده ها رو دعوت به گرفتن ویزا میکنن.
آره 3 آپدیت اخیر ما مثل همه احتمالا باهم کلیر بشیم
شما اگه امروز کلیر بشی حرکت میکنی یا فردا؟
کیس 2015AS53XX - تعداد افراد: 1 - سفارت: آنکارا - کارنت: 13 April - نامه دوم: 23 April - مصاحبه: Jun 3
آپدیتها: 27 می / 5 ژوئن / 8 ژوئن / 7 جولای - 13 آگوست (شبانه) - 14 آگوست 2 بار - دفعه اول با / و دوم با OR
18 آگوست به همراه ایمیل کلیر شدن Smile بعد از 76 روز

***ورود به آمریکا: 23 اکتبر 2015
*** دریافت گرین کارت: 11 ژانویه 2016
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، nora ، ebrahim1e ، sunn789

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان