موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-17 ساعت 14:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-17 ساعت 14:20 توسط ebrahim1e.)
سلام دوستان خواهش میکنم این بحث بیهوده که ویزا تمام شده را از الان شروع نکنید من دیشب تا تاپیک بچه های 2014 را میخواندم کلی ناراحت شدم و استرس گرفتم
چون این بحث جز وارد کردن استرس به دوستانیکه آگاهی کاملی ندارند سود دیگری ندارد
من شخصا و با اطمیتان 100 درصد خدمت همه دوستان اعلام میکنم امسال حداقل تا 15 سپتامبر ویزا موجود هست پس ناراحت نباشید واسه همه آروزی موفقیت و دریافت ویزا را میکنم.
پارسال کاملا این جمله را بیان کرده بود there are no more diversity visa numbers available
و این چیزی که واسه دوستمون اومده متفاوت هست
موفق باشید
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر شما قضيه چيه كه بچه هاي آنكارا امروز به تاريخ ١٥ جولاي آپ شدند؟ يعني داريم كلير ميشيم؟
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 14:06)rbrb-2015 نوشته: (2015-08-17 ساعت 14:02)mordad نوشته: (2015-08-17 ساعت 13:56)Arshia2000 نوشته: دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید ممنونم.
And for your son, we are unable to process his application now since the DV numbers are not available worldwide. We have requested additional ۲ more numbers for your husband and son and the request is in waitlist.
تبریک به خودتون . امیدوارم زودتر کار همسر و فرزندتون هم درست شه.
کلا الان من سکته ناقص کردم با این متنی که گذاشتین 
آه یعنی چی که میگه DV numbers are not available worldwide!!! یعنی کلا تموم شد؟ ما بریم پی زندگیمون دیگه منتظر نباشیم؟
شاید منظورش سهمیه اون کنسولگریه! ولی چرا نوشته Worldwide!
دیروز همسر دوست من از سفارت ابوظبی کلیر شد و در ایمیل جمله ای بود که با فونت قرمز مشخص شده بود و تاکید کرده بود خیلی سریع برای گرفتن ویزا اقدام کنید وگرنه تضمینی نیست که ویزا نامبر برای شما باشه.
ولی اگه اینطوره چرا ابوظبی امروز هم کلیری داشت؟
شاید منظورشون سهمیه ماهیانه بوده!!
دوست عزیز این طبیعی هست که اون جمله وجود داشته باشه چون امکان داره فرد فکر کنه هر وقت بره ویزا هست واسش و آخر سپتامبر بره و ویزایی نمونده باشه. پس اصلا جای نگرانی نییست
موفق باشید
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 14:06)rbrb-2015 نوشته: (2015-08-17 ساعت 14:02)mordad نوشته: (2015-08-17 ساعت 13:56)Arshia2000 نوشته: دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید ممنونم.
And for your son, we are unable to process his application now since the DV numbers are not available worldwide. We have requested additional ۲ more numbers for your husband and son and the request is in waitlist.
آه یعنی چی که میگه DV numbers are not available worldwide!!! یعنی کلا تموم شد؟ ما بریم پی زندگیمون دیگه منتظر نباشیم؟
دیروز همسر دوست من از سفارت ابوظبی کلیر شد و در ایمیل جمله ای بود که با فونت قرمز مشخص شده بود و تاکید کرده بود خیلی سریع برای گرفتن ویزا اقدام کنید وگرنه تضمینی نیست که ویزا نامبر برای شما باشه.
این نکاتی را که شما میفرمائید دقیقا سوالات من هم است چرا worldwide گفته؟
سهمیه ماهانه هم که باشد من ۷ ژولای / تو فایلام به or تبدیل شد، و ۱۰Auhust ایمیل کلیریم اومد، یعنی اوائل ماه، یعنی هنوز از سهمیه استفاده نکرده بودند. پس چرا جاهای دیگه دارند سریع کلیر میکنند.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 14:26)rbrb-2015 نوشته: (2015-08-17 ساعت 14:21)ebrahim1e نوشته: (2015-08-17 ساعت 14:06)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: (2015-08-17 ساعت 14:02)mordad نوشته: (2015-08-17 ساعت 13:56)Arshia2000 نوشته: دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید ممنونم.
دوست عزیز این طبیعی هست که اون جمله وجود داشته باشه چون امکان داره فرد فکر کنه هر وقت بره ویزا هست واسش و آخر سپتامبر بره و ویزایی نمونده باشه. پس اصلا جای نگرانی نییست
موفق باشید
به نوعی حق باشماست. ولی تا قبل از این در ایمیل ذکر میشد که تا فلان تاریخ برای گرفتن ویزا اقدام کنید و این جمله تاکیدی اون هم با فونت قرمز وجود نداشت.
اگرچه برداشت من این هست که چون حجم کار در روزهای باقی مانده از لاتاری ۲۰۱۵ بسیار بالاست، میخوان که کلیر شده ها هر چه زودتر ویزا رو بگیرن تا سرعت روند کار بالا بره و مطمئنم حالا حالا ها ویزا هست.
ممنونم دوست عزیز بخاطر نظرات خوب و مثبتتون
موفق باشید
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا تا از موضوعی اطمینان حاصل نکردن مطرح نکن ! اگر چیزی هم در مورد اتمام سهمیه و اینها هست خواهشن اول به مدیران یا دوستان پیشکسوت پیام کنن و بعد از تایید مطرح بشه.
سهمیه ویزا با توجه به مصاحبه هایی که دنیا در سپتامبر داره و نامه های دوم اومده برای سپتامبر هم هست و نمیتونه تموم بشه.
خوشبختانه امشب این سیمون یه فایل جدید از سیس میده که میشه بررسی ها رو روش انجام داد.
موفق باشید و امیدوار
++++++++++++++++++++++++++++++++++++ باشید.
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز خب یک تماس بگیرید بپرسید موضوع چیه فکرتون هم زودتر راحت میشه
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
آنکارا چرا کیسهای کلیریش را اعلام نمیکنه؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 14:30)HERMES7 نوشته: دوستان لطفا تا از موضوعی اطمینان حاصل نکردن مطرح نکن ! اگر چیزی هم در مورد اتمام سهمیه و اینها هست خواهشن اول به مدیران یا دوستان پیشکسوت پیام کنن و بعد از تایید مطرح بشه.
سهمیه ویزا با توجه به مصاحبه هایی که دنیا در سپتامبر داره و نامه های دوم اومده برای سپتامبر هم هست و نمیتونه تموم بشه.
خوشبختانه امشب این سیمون یه فایل جدید از سیس میده که میشه بررسی ها رو روش انجام داد.
موفق باشید و امیدوار
++++++++++++++++++++++++++++++++++++ باشید.
قربون زبونت مدیر جان
الهی خدا به هممون رحم کنه
به حرف مدیر خوبمون گوش بدیم که بیخود فکر منفی نکنید
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 14:14)mahyaaa نوشته: (2015-08-17 ساعت 13:43)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: جل الخالق!!!!
تا همین یکساعت پیش سایت آنکارا، آخرین آپدیت ما رو ۱۰ جولای نشون میداد، الان شده 15 جولای!!
بعد یکماه یادشون افتاده! واقعا خسته نباشن.
براي مارو هم همينطور.قضيه چيه؟!!!
دوستان عزيز، اين آپديت ، از اون آپديتها نيست. اگه دقت كنيد نوشته website update. اين نشون مي ده آخرين باري كه سايت انكارا( و نه اشخاص و كيس ها) آپديت شده ١٥ جولاي بوده. البته اين اطلاع رساني خيلي ناقص و دير هنگامه كه اشكال سايت آنكاراست. آخرين آپديت كيس شما ، هموني هست كه تو سيس هست. شك نكنيد.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.