موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 13:45)khalilkhah نوشته: (2015-08-17 ساعت 11:52)sasanoush نوشته: (2015-08-17 ساعت 10:00)khalilkhah نوشته: امروز اولین روز کاری در آمریکا است تا شب باید منتظر بمانیم که ببینم سیاست کی سی سی برای ادامه راه چی می باشد.
آقای خلیخواه سلام ما ۱۴آگوست آنکارا مصاحبه داشتیم وبا توجه به اینکه ما شرایط کلیرنس نداشتیموبرنده من بودم البته من خانم هستم وشوهرم سربازی معاف وکار دولتی نداشته میخاستم ببینم نظر شما چی با توجه به تجربیات شما آیا ما تا پایان سپتامبر کلیرنس میشیم وکی ایمیلی به شفارت بزنیم امید وارم اسم شما رو هرچه زودتردر لیست کلییر شده ها ببینم ممنونم از اینکه راهنمایی میفرمایید بت تشکر .شماره کیس 70**تعداد باخودم ۴نفر سفارت آنکارا مصاحبه ۱۴آگوست همون روز مصاحبه فقط یه آپدیت داشتیم.
مرسی از دعای خیرتون, معمولا روزهای آخر خودتونین و شانستون, در مورد ایمیل هم هر کی زده دیگه جواب هم نمی دن
ممنون از پاسختون .
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 12:46)Pooriaaa نوشته: (2015-08-17 ساعت 11:39)mojgan m نوشته: (2015-08-17 ساعت 10:53)Pooriaaa نوشته: سلام دوستان. امروز ۱۷ اگوست ما کلیر شدیم ولی تو میلی که واسه ما اومده نوشته
lease ensure we have your passport(s) by August 23 in order to be certain we have a visa number for your case!!!!!!!!واسه همه این جوری میل میاد؟ الان ما باید ۵ روزه ویزا و بلیت بگیریم و خودمونو برسونیم اونجا!!!!
سلام.بله. برای منم همینطور ایمیل اومد. منم سریعا بردم دادم به ی شرکت با 300 هزار تومن برام پیکاپ انجام میدن. شنبه مدارک رو تحویل دادم. یکشنبه ارسال شد به امارات. امروز رسیده به سفارت
مرسی دوست عزیز.میشه بگید چه مدارکی رو فرستادید؟ نامه ابی؟پاسپورتها؟مدیکال؟
سلام دوست عزيز،
مي شه اسم و آدرس شرکت پيک آپ و مدارک مورد نياز آنها را به اشتراک بگذاريد. ممنون
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ابوظبی بعد 3روز جواب ایمیل رو و همون متن روتین رو برام فرستاد و به تاریخ امروز آپ کرد.
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 15:20)ican2015 نوشته: سلام دوستان
در بررسي سايت سفارت آنكارا ايا كسي هست كه فقط تاريخ آپديت به 15 جولاي تغيير پيدا كرده باشه و status اون pending نخورده باشه؟ من براي برخي دوستان را چك كردم فقط تاريخ آپديت تغيير كرده بود و براي بعضي interview تبديل به pending شده بود. ممنون اگه پاسخ بديد.
میتونم خواهش کنم آدرس سایت سفارت آنکارا رو برای چک کردن پرونده بعداز مصاحبه بدید ممنون میشم.
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 16:41)pmoudi نوشته: سلام به همه دوستان
با وجود اینکه ویزام رو گرفتم،دلم هنوز اینجا و پیش شماست... روزی دو سه بار به اینجا سر میزنم و وضعیت دوستان رو دنبال میکنم و هر دفعه هم کلی براتون انرژی مثبت میفرستم... امیدوارم همه خیلی زود ویزاتون رو بگیرین...

دمت گرم. خيلي به انرژي مثبت نيازداريم. برنامه ريزي سفرت هم انشاء ... خوب پيش بره. موفق باشي
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016