کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-17 ساعت 13:45)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 11:52)sasanoush نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 10:00)khalilkhah نوشته:  امروز اولین روز کاری در آمریکا است تا شب باید منتظر بمانیم که ببینم سیاست کی سی سی برای ادامه راه چی می باشد.

آقای خلیخواه سلام ما ۱۴آگوست آنکارا مصاحبه داشتیم وبا توجه به اینکه ما شرایط کلیرنس نداشتیموبرنده من بودم البته من خانم هستم وشوهرم سربازی معاف وکار دولتی نداشته میخاستم ببینم نظر شما چی با توجه به تجربیات شما آیا ما تا پایان سپتامبر کلیرنس میشیم وکی ایمیلی به شفارت بزنیم امید وارم اسم شما رو هرچه زودتردر لیست کلییر شده ها ببینم ممنونم از اینکه راهنمایی میفرمایید بت تشکر .شماره کیس 70**تعداد باخودم ۴نفر سفارت آنکارا مصاحبه ۱۴آگوست همون روز مصاحبه فقط یه آپدیت داشتیم.

مرسی از دعای خیرتون, معمولا روزهای آخر خودتونین و شانستون, در مورد ایمیل هم هر کی زده دیگه جواب هم نمی دن

ممنون از پاسختون .
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، hamed shayan ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، sunn789
ارشیا جان عرض شد تو پیام ولی برای دوستان دیگه میگم

ببنید سفارت ها سهمیه صدور ویزا دارن . ارشیا کلیر شده و فایل نامبر ویزاش رو گرفته ولی برای خانواده ایشون که اصلا کلیرنس نخورده ویزا نامبری کنار نزاشتن تا ایشون کلیر بشه.
سفارت کوالالامپور هم دقیقا خیلی کیس لاتری نداره و این داستان ها توش هست.

الان فقط به چیزای مثبت فکر کنید.
آپ ، or ، ایمیل سفارت ، پیکاپ کنم نکنم Smile ایشو ویزا ! و قرمه سبزی من Smile

شاد کام باشید.
(2015-08-17 ساعت 12:46)Pooriaaa نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 11:39)mojgan m نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 10:53)Pooriaaa نوشته:  سلام دوستان. امروز ۱۷ اگوست ما کلیر شدیم ولی تو میلی که واسه ما اومده نوشته Tonguelease ensure we have your passport(s) by August 23 in order to be certain we have a visa number for your case!!!!!!!!واسه همه این جوری میل میاد؟ الان ما باید ۵ روزه ویزا و بلیت بگیریم و خودمونو برسونیم اونجا!!!!

سلام.بله. برای منم همینطور ایمیل اومد. منم سریعا بردم دادم به ی شرکت با 300 هزار تومن برام پیکاپ انجام میدن. شنبه مدارک رو تحویل دادم. یکشنبه ارسال شد به امارات. امروز رسیده به سفارت

مرسی دوست عزیز.میشه بگید چه مدارکی رو فرستادید؟ نامه ابی؟پاسپورتها؟مدیکال؟

سلام دوست عزيز،
مي شه اسم و آدرس شرکت پيک آپ و مدارک مورد نياز آنها را به اشتراک بگذاريد. ممنون
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، Alex 2014
دوستان ابوظبی بعد 3روز جواب ایمیل رو و همون متن روتین رو برام فرستاد و به تاریخ امروز آپ کرد.
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
تشکر کنندگان: bahar101 ، ARSAMNEW ، آزاده_امین ، behzadsh ، 1362amin1362 ، hilda60 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، sunn789 ، moj21
(2015-08-17 ساعت 15:29)nimanoush نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 15:20)ican2015 نوشته:  سلام دوستان
در بررسي سايت سفارت آنكارا ايا كسي هست كه فقط تاريخ آپديت به 15 جولاي تغيير پيدا كرده باشه و status اون pending نخورده باشه؟ من براي برخي دوستان را چك كردم فقط تاريخ آپديت تغيير كرده بود و براي بعضي interview تبديل به pending شده بود. ممنون اگه پاسخ بديد.

لطفا یکنفر جواب منو بده.بعد از یک هفته سایت آنکارا شماره کیس ما رو نمی شناسه.سایت سفارت مشکل داره یا مشکل از شماره کیس ماست؟
سلام
دوستان لطف كنيد و اگه ممكنه پاسخ بديد. ممنون
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، دریای خروشان ، sunn789
سلام به همه دوستان
با وجود اینکه ویزام رو گرفتم،‌دلم هنوز اینجا و پیش شماست... روزی دو سه بار به اینجا سر می‌زنم و وضعیت دوستان رو دنبال می‌کنم و هر دفعه هم کلی براتون انرژی مثبت می‌فرستم... امیدوارم همه خیلی زود ویزاتون رو بگیرین...
ShyShy
شماره کیس:2015AS47XX ... تاریخ رویت قبولی:4 May...سفارت:آنکارا ... تعداد افراد کیس :۲ نفر... تاریخ مصاحبه: 6 می... وضعیت: Issued... مقصد: سن‌حوزه... آپدیت‌ها: نفر اصلی: 7، 12، 19 می و 20 جولای و نفر دوم: 7 و 12 می...  کلیر: هر دو نفر 29 جولای... صدور ویزا: هر دو نفر 11 آگوست  Big GrinWink
در بررسي سايت سفارت آنكارا ايا كسي هست كه فقط تاريخ آپديت به 15 جولاي تغيير پيدا كرده باشه و status اون pending نخورده باشه؟ من براي برخي دوستان را چك كردم فقط تاريخ آپديت تغيير كرده بود و براي بعضي interview تبديل به pending شده بود. ممنون اگه پاسخ بديد.

میتونم خواهش کنم آدرس سایت سفارت آنکارا رو برای چک کردن پرونده بعداز مصاحبه بدید ممنون میشم.
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، دریای خروشان ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 16:41)pmoudi نوشته:  سلام به همه دوستان
با وجود اینکه ویزام رو گرفتم،‌دلم هنوز اینجا و پیش شماست... روزی دو سه بار به اینجا سر می‌زنم و وضعیت دوستان رو دنبال می‌کنم و هر دفعه هم کلی براتون انرژی مثبت می‌فرستم... امیدوارم همه خیلی زود ویزاتون رو بگیرین...
ShyShy

دمت گرم. خيلي به انرژي مثبت نيازداريم. برنامه ريزي سفرت هم انشاء ... خوب پيش بره. موفق باشي
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
(2015-08-17 ساعت 14:55)credelboy2004 نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالاخره نوبت منم شدددددددددددددددددددددد
.
.
.
.

الکی مثلا من کلیر شدم
(صرفا جهت شاد کردن دوستان نگران) Smile Smile Smile Smile Smile Smile
هوووووووووووووووووووووورا
شدی دیگه انقولت میای چرا! اقا جان or ما رو هم بخواین Smile
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hilda60 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، m.ghoreishi ، sunn789 ، moj21 ، samane1363
(2015-08-17 ساعت 16:49)HERMES7 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:55)credelboy2004 نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالاخره نوبت منم شدددددددددددددددددددددد
.
.
.
.

الکی مثلا من کلیر شدم
(صرفا جهت شاد کردن دوستان نگران) Smile Smile Smile Smile Smile Smile
هوووووووووووووووووووووورا
شدی دیگه انقولت میای چرا! اقا جان or ما رو هم بخواین Smile

ایشاللا
هرچند ما که تاحالا خیری از این OR عزیز ندیدیم
نمیدونم قضیه چیه
کیس 2015AS53XX - تعداد افراد: 1 - سفارت: آنکارا - کارنت: 13 April - نامه دوم: 23 April - مصاحبه: Jun 3
آپدیتها: 27 می / 5 ژوئن / 8 ژوئن / 7 جولای - 13 آگوست (شبانه) - 14 آگوست 2 بار - دفعه اول با / و دوم با OR
18 آگوست به همراه ایمیل کلیر شدن Smile بعد از 76 روز

***ورود به آمریکا: 23 اکتبر 2015
*** دریافت گرین کارت: 11 ژانویه 2016
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، HERMES7 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 16:47)Azer نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 16:41)pmoudi نوشته:  سلام به همه دوستان
ShyShy

دمت گرم. خيلي به انرژي مثبت نيازداريم. برنامه ريزي سفرت هم انشاء ... خوب پيش بره. موفق باشي
دمت کرم
تشکر کنندگان: behzadsh ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 15:32)joybar نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 13:56)Arshia2000 نوشته:  دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای‌ در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی‌ از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی‌ و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی‌ دارید کمکم کنید ممنونم.
And for your son, we are unable to process his application now since the DV numbers are not available worldwide. We have requested additional ۲ more numbers for your husband and son and the request is in waitlist.
دوست عزیز انچه من از متن انگلیسی میفهمم این است که بقیه اعضای خانواده شما نیز کلیر شده اند و شما بهتر است همه پاسپورت ها را تحویل دهید .واز انجا که هر نفر یک ویزا نامبر مختص خودش در مرکز میگیرد پس باید شماره بنامش از آمریکا صادر شده باشد تا سفارت بتواند ویزا را چاپ کند و اینطور نیست که فقط اکی کلیری بیاید و سفارت از دم ویزا چاپ کند. و راجع به موجود بودن ویزا نامبر نیز درست همان قضیه بولتن هست حتی در مورد بقیه انواع ویزا نیز سهمیه ماهانه تعیین میگردد و باز به همین دلیل است که در اخر ماه گذشته علیرغم مهلت دریافت ویزا تا روزهای اول ماه بعد برای بعضی دوستان ، وقتیکه مراجعه کردند ویزا هاشان در روز اخر ماه چاپ شده بود.و مثلا بعضی از انها دیگر مهلت تمدید مدیکال را نیز پیدا نکردند.
اما برای من هم هنوز سوال است که چرا در وسط ماه ویزا نامبر نایاب شده است.مگر بولتن ماهانه نیست؟ ولی انچه مسلم است به معنی تمام شدن ویزای لاتاری نیست ،.تا همین یکساعت پیش نیز دوستی که از ابوظبی یکضرب گرفته پست گذاشته که گفته اند چهارشنبه بیا ویزا و پاس را بگیر. پس در کل اصلا نگران نباشید و هر سه تا پاس را سریع تحویل دهید.
به نظر من نوشته به زودی به همتون ویزا میدند
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، دریای خروشان ، ARSAMNEW ، A2000 ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 14:29)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:26)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:21)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:06)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:02)mordad نوشته:  تبریک به خودتون . امیدوارم زودتر کار همسر و فرزندتون هم درست شه.
کلا الان من سکته ناقص کردم با این متنی که گذاشتین Sad
آه یعنی چی که میگه DV numbers are not available worldwide!!! یعنی کلا تموم شد؟ ما بریم پی زندگیمون دیگه منتظر نباشیم؟Sad
شاید منظورش سهمیه اون کنسولگریه! ولی چرا نوشته Worldwide!

دیروز همسر دوست من از سفارت ابوظبی کلیر شد و در ایمیل جمله ای بود که با فونت قرمز مشخص شده بود و تاکید کرده بود خیلی سریع برای گرفتن ویزا اقدام کنید وگرنه تضمینی نیست که ویزا نامبر برای شما باشه.
ولی اگه اینطوره چرا ابوظبی امروز هم کلیری داشت؟
شاید منظورشون سهمیه ماهیانه بوده!!

دوست عزیز این طبیعی هست که اون جمله وجود داشته باشه چون امکان داره فرد فکر کنه هر وقت بره ویزا هست واسش و آخر سپتامبر بره و ویزایی نمونده باشه. پس اصلا جای نگرانی نییست
موفق باشید

به نوعی حق باشماست. ولی تا قبل از این در ایمیل ذکر میشد که تا فلان تاریخ برای گرفتن ویزا اقدام کنید و این جمله تاکیدی اون هم با فونت قرمز وجود نداشت.
اگرچه برداشت من این هست که چون حجم کار در روزهای باقی مانده از لاتاری ۲۰۱۵ بسیار بالاست، میخوان که کلیر شده ها هر چه زودتر ویزا رو بگیرن تا سرعت روند کار بالا بره و مطمئنم حالا حالا ها ویزا هست.

ممنونم دوست عزیز بخاطر نظرات خوب و مثبتتون
موفق باشید

ایراهیم نگران هیچی نباش ویزا هست
(2015-08-17 ساعت 14:04)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 13:56)Arshia2000 نوشته:  دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای‌ در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی‌ از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی‌ و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی‌ دارید کمکم کنید ممنونم.
And for your son, we are unable to process his application now since the DV numbers are not available worldwide. We have requested additional ۲ more numbers for your husband and son and the request is in waitlist.

ایمیل در ادامه میگه که ما پسر شما و خانمتان را در لیست انتظار گداشته ایم و این به این معنی هست که ویزا تموم نشده و دوم اینکه من دیشب تاحالا کلی این موضوع را پیگیری کردم و تا اول آگوست 36575 ویزا برای کل جهان صادر شده و نهایتا تا پایان این ماه این رقم به 42000 میرسه پس اصلا جای نگرانی نیست
موفق باشید

ابراهیم به همه ویزا میرسه من مطمینم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 16:43)sasanoush نوشته:  

میتونم خواهش کنم آدرس سایت سفارت آنکارا رو برای چک کردن پرونده بعداز مصاحبه بدید ممنون میشم.

https://turkey.usembassy.gov/iv_status_check.html
ولی اصلا به‌روز نیست... Big Grin
شماره کیس:2015AS47XX ... تاریخ رویت قبولی:4 May...سفارت:آنکارا ... تعداد افراد کیس :۲ نفر... تاریخ مصاحبه: 6 می... وضعیت: Issued... مقصد: سن‌حوزه... آپدیت‌ها: نفر اصلی: 7، 12، 19 می و 20 جولای و نفر دوم: 7 و 12 می...  کلیر: هر دو نفر 29 جولای... صدور ویزا: هر دو نفر 11 آگوست  Big GrinWink
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، ARSAMNEW

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان